Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
μερικοι γραφετε χωρις να εχετε ιδεα

οι νεοι ελληνες στην επαρχια δουλευουν αλλα εχουν μεινει ελάχιστοι

τα πορτοκαλια στο αργος
τα ροδάκινα στην πελλα
οι ελιες στη μεσσηνια  κλπ κλπ

δεν μπορουν να μαζευτουν με τους ντοπιους

τα 30 ευρω δεν είναι λιγα για έναν ανεργο, όμως υπαρχει πρόβλημα διαμονης για τον αθηναιο, για παράδειγμα να μεταβει στον βολο να μαζεψει μηλα

οι ξενοι μενουν σε τρώγλες

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
τι εναλλακτικες εχουν?

να επιτραπει στους νεωτερους?

να επιτραπει εκτος νησιων?   :think: :think:

στη μακεδονια θελουν αλβανους εργατες αλλιως δεν μαζεύονται τα φρουτα, θα πεσει πειναι στην κυριολεξια

Το νεότεροι δεν εξετάζεται.
Τα νησιά πιθανόν να αντιμετωπιστούν όλα μαζί σε μια φάση, εξετάζεται να αντιμετωπιστούν αλλιώς περιοχές που είχαν μεγάλο ιικό φορτίο ή να επιτραπούν οι μετακινήσεις με γεωγραφικούς όρους, από 11 Μαΐου και σταδιακά.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
τυπε με βαση το ποστ ντοκ που εχεις κανει στην επιδημιολογια ποια μερα επρεπε να βγει ο κουλης να ανακοινωσει λοκ δαουν;

Ποιά ήταν η επιστημονική βάση του λοκντάουν τύπε βάσει των στοιχείων που σου παρουσίασε η κυβέρνηση σου ως πολίτη?

πχ Οι Εγγλέζοι είχαν την μελέτη του ιμπίριαλ, οι αμερικανοί δημοσιευμένες προβλέψεις πανεπιστημίων και φορέων κτλ. με τον περτοκαλί να παρουσιάζει ο ίδιος τα στοιχεία.

6000.jpg

Εσένα ως πολίτη ποια αριθμητικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία μελλοντικών προβολών σου παρουσίασε ο ΕΟΔΥ και η κυβέρνηση σου ώς τεκμηριωτική βάση λήψης των μέτρων αυτών?

Επίσης ως πολίτης πως ενημερώθηκες για τον προβλεπόμενο οικονομικό αντίκτυπο των μέτρων από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες?

Σήμερα που μιλάμε ποια είναι τα απολογιστικά στοιχεία που έχουν επισήμως δημοσιευτεί πέραν την ανούσια απαρίθμηση νεκρών/νοσηλευομένων/κρουσμάτων που μάλιστα δεν συνοδεύεται από κανένα στοιχείο πραγματικής πληρότητας του ΕΣΥ?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ναι γιατί και σε μια καφετέρια τα ίδια λεφτά θα πάρει ο πιτσιρικάς και θα βλέπει και μουνάκια όσο σερβίρει.
Μόνο που δεν επαρκούν οι θέσεις στα καφέ για να σερβίρουν όλοι όσοι δεν έχουν δουλειά.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
μερικοι γραφετε χωρις να εχετε ιδεα

οι νεοι ελληνες στην επαρχια δουλευουν αλλα εχουν μεινει ελάχιστοι

τα πορτοκαλια στο αργος
τα ροδάκινα στην πελλα
οι ελιες στη μεσσηνια  κλπ κλπ

δεν μπορουν να μαζευτουν με τους ντοπιους

τα 30 ευρω δεν είναι λιγα για έναν ανεργο, όμως υπαρχει πρόβλημα διαμονης για τον αθηναιο, για παράδειγμα να μεταβει στον βολο να μαζεψει μηλα

οι ξενοι μενουν σε τρώγλες
Τύπε μου με τι ασχολείσαι;

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Ποιά ήταν η επιστημονική βάση του λοκντάουν τύπε βάσει των στοιχείων που σου παρουσίασε η κυβέρνηση σου ως πολίτη?

πχ Οι Εγγλέζοι είχαν την μελέτη του ιμπίριαλ, οι αμερικανοί δημοσιευμένες προβλέψεις πανεπιστημίων και φορέων κτλ. με τον περτοκαλί να παρουσιάζει ο ίδιος τα στοιχεία.

6000.jpg

Εσένα ως πολίτη ποια αριθμητικά δεδομένα και στατιστικά στοιχεία μελλοντικών προβολών σου παρουσίασε ο ΕΟΔΥ και η κυβέρνηση σου ώστε τεκμηριωτική βάση λήψης των μέτρων αυτών?

Επίσης ως πολίτης πως ενημερώθηκες για τον προβλεπόμενο οικονομικό αντίκτυπο των μέτρων από τους αρμόδιους κυβερνητικούς παράγοντες?

Σήμερα που μιλάμε ποια είναι τα απολογιστικά στοιχεία που έχουν επισήμως δημοσιευτεί πέραν την ανούσια απαρίθμηση νεκρών/νοσηλευομένων/κρουσμάτων που μάλιστα δεν συνοδεύεται από κανένα στοιχείο πραγματικής πληρότητας του ΕΣΥ?
εγω ειμαι ενας ανεργος αποφοιτος δημοτικου τυπε
δεν τα καταλαβαινω τα επιστημονικα
αμα μου πει ο γιατρος παρε αυτο το χαπι το παιρνω
αμα μου πει ο μηχανικος θελεις αλλαγη φλατζες τις αλλαζω
εσυ ομως που εκανες ποστ ντοκ στην επιδημιολογια και κρινεις λανθασμενες τις ενεργειες τσιοδρα;
ελλαδα σπουδασες η εξωτερικο;

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
εγω ειμαι ενας ανεργος αποφοιτος δημοτικου τυπε
δεν τα καταλαβαινω τα επιστημονικα
αμα μου πει ο γιατρος παρε αυτο το χαπι το παιρνω
αμα μου πει ο μηχανικος θελεις αλλαγη φλατζες τις αλλαζω
εσυ ομως που εκανες ποστ ντοκ στην επιδημιολογια και κρινεις λανθασμενες τις ενεργειες τσιοδρα;
ελλαδα σπουδασες η εξωτερικο;

Απάντησε στις ερωτήσεις που σου έθεσα ή προχώρα παρακάτω.

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Να γιατι αρρωστησε ο κιμ

Κορωνοϊός - Η FAZ αποθεώνει Τσιόδρα και κυβέρνηση: «Ένας γιατρός για όλους τους Έλληνες»

να επιλέξει τον Σωτήρη Τσιόδρα ως επικεφαλής της επιστημονικής ομάδας διαχείρισης της κρίσης, ο οποίος «σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι ο πιο δημοφιλής Έλληνας. Η σεμνή στάση του έχει χαρίσει βορειοκορεατικά ποσοστά δημοφιλίας.

Του πηραν την πρωτια ο τσοντας και ο κουλης

Επειδή έχεις ξεπεράσει και τον κορυφή της μαλακίας σου.
Από το ίδιο άρθρο.

Υπάρχουν εν τω μεταξύ έρευνες στις οποίες η πολιτική της Ελλάδας εξαίρεται ως παραδειγματική

Αυτό ΔΕΝ το είδες;
ΜΑΛΑΚΑ αυτοκτόνα να κάνεις κάποιο καλό στην κοινωνία.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
Απάντησε στις ερωτήσεις που σου έθεσα ή προχώρα παρακάτω.
εγω σε ρωτησα πρωτος που εκανες ποστ ντοκ στην επιδημιολογια
αρα εσυ θα μου απαντησεις πρωτα και μετα θα σου απαντησω κι εγω αυτα που με ρωτησες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Το ερώτημα δεν είναι καραντίνα ή τίποτα.

Το ερώτημα είναι καραντίνα ή άλλου τύπου στοχευμένα περιοριστικά μέτρα με μικρότερες επιπτώσεις στην οικονομική και άρα κοινωνική λειτουργία (πχ περιορισμός των ευπαθών, μέτρα αποστασιοποίησης, χρήση αυτοσχέδιων υφασμάτινων μασκών και αποφυγή μαζικών συγκεντρώσεων αλλά όχι γενική απαγόρευση κυκλοφορίας).

Επειδή ακούω πολύ συχνά το επιχείρημα για περιορισμό των ευπαθών αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Ποια χώρα το εφάρμοσε ειδικά αυτό το μέτρο;

Τώρα μην μου πεις η Σουηδία γιατί ενώ υποτίθεται δεν έπρεπε κανένας να πλησιάσει γηροκομείο και ότι είναι τόσο γαμάτα κοινωνικά υπεύθυνοι οι Σουηδοί τελικά οι γέροι τους πεθαίνουν σαν το Βέλγιο μέσα στους οίκους ευγηρίας:

www.theguardian.com/world/2020/apr/19/anger-in-sweden-as-elderly-pay-price-for-coronavirus-strategy]Anger in Sweden as elderly pay price for coronavirus strategy
Staff with no masks or sanitiser fear for residents as hundreds die in care homes[/url]

www.euronews.com/2020/04/27/sweden-s-coronavirus-strategy-is-the-older-generation-paying-the-price]Sweden's coronavirus strategy: Is the older generation paying the price?[/url]

One-in-three coronavirus deaths in Sweden has taken place in care facilities for the elderly and Anders Tegnell, state epidemiologist and the architect of the country's approach, is alarmed.

Ναι, τώρα ανησύχησε αυτός ο φωστήρας. Τώρα το πήρε χαμπάρι.

Σκέψου να γίνονταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και να είχε φύγει το 1/3 από το Γηροκομείο Αθηνών τι θα γινόνταν.

Όχι, όπως ο Τσόδρας που πήγε για ένα κρούσμα στη Νέα Μάκρη...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
σχολιαστης στο bou   :grin:
Mια χαρά σε κόβω. :grin:
Επειδή όμως τα της γης τα ξέρω καλύτερα, θα μου επιτρέψεις να έχω άποψη για το τι συμβαίνει στα χωράφια σε καθημερινή βάση.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Επειδή ακούω πολύ συχνά το επιχείρημα για περιορισμό των ευπαθών αλλά δεν ξέρω πως ακριβώς θα μπορούσε να γίνει αυτό.

Ποια χώρα το εφάρμοσε ειδικά αυτό το μέτρο;

Τώρα μην μου πεις η Σουηδία γιατί ενώ υποτίθεται δεν έπρεπε κανένας να πλησιάσει γηροκομείο και ότι είναι τόσο γαμάτα κοινωνικά υπεύθυνοι οι Σουηδοί τελικά οι γέροι τους πεθαίνουν σαν το Βέλγιο μέσα στους οίκους ευγηρίας:

www.theguardian.com/world/2020/apr/19/anger-in-sweden-as-elderly-pay-price-for-coronavirus-strategy]Anger in Sweden as elderly pay price for coronavirus strategy
Staff with no masks or sanitiser fear for residents as hundreds die in care homes[/url]

www.euronews.com/2020/04/27/sweden-s-coronavirus-strategy-is-the-older-generation-paying-the-price]Sweden's coronavirus strategy: Is the older generation paying the price?[/url]

One-in-three coronavirus deaths in Sweden has taken place in care facilities for the elderly and Anders Tegnell, state epidemiologist and the architect of the country's approach, is alarmed.

Ναι, τώρα ανησύχησε αυτός ο φωστήρας. Τώρα το πήρε χαμπάρι.

Σκέψου να γίνονταν κάτι τέτοιο στην Ελλάδα και να είχε φύγει το 1/3 από το Γηροκομείο Αθηνών τι θα γινόνταν.

Όχι, όπως ο Τσόδρας που πήγε για ένα κρούσμα στη Νέα Μάκρη...

Η Ελλάδα πήρε τα αυστηρότερα μέτρα στην ευρώπη, ταχύτερα από οποιαδήποτε άλλη χώρα βάσει των ισχυρισμών της ίδιας της κυβέρνησης.

Δεν ξαναπαραθέτω τα ήδη γνωστά στοιχεία - τα συζητήσαμε χθες.

Ανέφερε μου μια οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα που έχοντας οικονομικά το ελληνικό χάλι επέλεξε ελαφρά την καρδία να επιδεινώσει ακόμα περισσότερο την οικονομική της θέση για να επιβάλει περιοριστικά μέτρα που οδήγησαν σε ποσοστά πληρότητας των κορωνο-κρεββατιών ΜΕΘ της σαφώς μικρότερα του 30%.

Και επίσης δείξε μου την μελέτη βάσει της οποίας εσύ ως πολίτης πείστηκες για την αναγκαιότητα των μέτρων - πχ την αντίστοιχη του ιμπίριαλ.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.458
Πόντοι
6.256
Να υποθέσω ότι μετα την καραντίνα οι μπάτσοι δε θα εξαφανιστούν και θα συνεχίσουν τα μπλοκα εξω απ τα κεντρα για μεθυσμενους οδηγους, κατα τη διαρκεια της νυχτας, έλεγχοι στις περιοχες με λάθρο να ζητάνε χαρτιά, μπλόκα σε περιοχες ολη τη νύχτα που μένουν γύφτοι και κανουν πλιατσικο, γενικως θέλω να μην εξαφανιστούν οι μπάτσοι όπως πριν την καραντίνα.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Και μερικά ακόμη νέα από την αγαπημένη μας Σουηδία:

www.thelocal.se/20200427/sweden-records-highest-weekly-mortality-since-the-turn-of-the-century]Sweden records highest weekly mortality since the turn of the century[/url]

Την 2η εβδομάδα του Ιουλίου μας χαιρέτησαν περισσότεροι Σουηδοί από την αντίστοιχη εβδομάδα της τελευταίας 20-ετίας.

Κατά τα άλλα μία απλή γρίππη είναι.

Επίσης:

www.thelocal.se/20200427/sweden-publishes-new-statistics-on-coronavirus-death-toll]Sweden publishes new statistics on coronavirus death toll[/url]

Η Σουηδία καταγράφει πλέον ως αιτία θανάτου τον κορωνοϊό όχι μόνον αν ο απαθανών έχει βρεθεί θετικός αλλά και όταν κατά την γνώμη του γιατρού και από τα συμπτώματα ο θάνατος μπορεί να αποδοθεί στον κορωνοϊό ακόμη και αν δεν έχει γίνει τεστ.

Κάνει δηλαδή πλέον αυτό που κάνει όλη η Ευρώπη, η Αγγλία και οι περισσότερες πολιτείες της Αμερικής.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Και για να τελειώνουμε μια και καλή:

EWoPD8BXYAEaQ3z

Στην Αμερική ο κορωνοϊός είναι πλέον η σημαντικότερη αιτία θανάτου.

Πάνω από τα καρδιολογικά, τους καρκίνους. τις γρίππες και τα τροχαία.

Το καταλάβαμε;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.511
Πόντοι
786
πρόσεξε, θα ρθει ο βολκάνο
και θα σε πει δημόσιο υπάλληλο

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Και για να τελειώνουμε μια και καλή:

EWoPD8BXYAEaQ3z

Στην Αμερική ο κορωνοϊός είναι πλέον η σημαντικότερη αιτία θανάτου.

Πάνω από τα καρδιολογικά, τους καρκίνους. τις γρίππες και τα τροχαία.

Το καταλάβαμε;

Οι επιστήμονες του bou. έχουν τεκμηριωμένη και εντελώς αντίθετη άποψη.

1. Ήταν σίγουροι ότι ο corvid έχει μικρότερη θνησιμότητα από γρίπη.
2. Δεν έπρεπε να πάρουμε τα μέτρα. Κανένας δεν τα πήρε τόσο νωρίς.  Δεν βλέπετε USA, UK;
3. Τι έγινε και αν πέθαιναν 40-50 χίλια δες άχρηστοι γέροι;
4. Το νέο φρούτο είναι ότι κακώς αίρουμε τα μέτρα, ναι αυτά που ΔΕΝ έπρεπε να μπουν.

Και φυσικά ο Κούλης θα πέσει αμέσως μετά.  Βέβαια αυτό το διαβάζουμε από τον Σεπτέμβριο του 2019, αλλά παραμένει πάντα επίκαιρο.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Που ακριβώς βλέπετε στην Σουηδία την εκθετική αύξηση ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ δημιουργίας νέων κρουσμάτων που περιέγραφαν τα γαμο-μοντέλα που πολλάκις αναφέρονταν ως φόβητρο για την επερχόμενη σουηδική καταστροφή?

RjSCpVk.png

Σε επίπεδο θανάτων δεν υπάρχει συγκρισιμότητα με οποιαδήποτε άλλη χώρα διότι αφενός στην Σουηδία τα περισσότερα θύματα είναι εντοπισμένα σε κλειστές δομές, γηροκομεία κτλ, και αφετέρου διότι οι σουηδοί λόγω του μοντέλου αντιμετώπισης που επέλεξαν να εφαρμόσουν πιθανότατα βρίσκονται μήνες μπροστά σε επίπεδο μετάδοσης του ιού στον γενικό πληθυσμό από χώρες όπως πχ η Ελλάδα (δεν αναφέρω καν ζητήματα δημογραφίας - μονοπρόσωπα νοικοκυριά, αραιοκατοίκηση κτλ)

Είναι δε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η πολιτική πίεση που ασκείται ενάντια στην Σουηδία με διάφορα επιχειρήματα πχ δεδομένου ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό πεδίο διάψευσης των πλέον κινδυνολογικών θεωριών που αναπτύχθηκαν περί κοβιντ.

Προφανώς και ένας απείθαρχος πιτσιρικάς, η σουηδία, που διαψεύδει την ευθύς εξ αρχής αναγκαιότητα λήψης των αυστηρότερων δυνατών μέτρων και την εγκαθίδρυση ενός αστυνομικού κράτους αυταρχικών πρακτικών χαλάει την σούπα όσων επιθυμούν πειθήνιους υπηκόους που υποκύπτουν αδιαμαρτύρητα στην εκφοβιστική πολιτική των ΜΜΕ και των κυβερνήσεων.

ΑΚΟΜΑ και αν αναγκαστούν να πάρουν αυστηρότερα μέτρα εκ των υστέρων οι Σουηδοί, έχουν ήδη διαψεύσει την αναγκαιότητα άμεσης λήψης χωροφυλακίστικων μέτρων ως του μόνου τρόπου αντιμετώπισης του ιού αφού δεν εμφανίζουν την εκθετική αύξηση κρουσμάτων που η κατεστημένη κυβερνητική και μιντιακή άποψη προέβλεπε.

Έχω ξαναγράψει ότι συγκρισιμότητα μεταξύ χωρών μπορεί να υπάρξει μόνον επί καφενειακής βάσεως - όπως κάνουμε όλοι μας πχ στο μπου.κομ - αφού θα χρειαστούμε ως ανθρωπότητα μήνες ή χρόνια για την συγκέντρωση και ανάλυση όλων των δεδομένων. Και ότι εδώ και καιρό το ζήτημα της επιδημίας έχει καταστεί πρωτίστως πολιτικό και δευτερευόντως επιστημονικό - κάτι που καλό είναι που και πού να θυμόμαστε ...

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
Που ακριβώς βλέπετε στην Σουηδία την εκθετική αύξηση ΤΟΥ ΡΥΘΜΟΥ δημιουργίας νέων κρουσμάτων που περιέγραφαν τα γαμο-μοντέλα που πολλάκις αναφέρονταν ως φόβητρο για την επερχόμενη σουηδική καταστροφή?

RjSCpVk.png

Σε επίπεδο θανάτων δεν υπάρχει συγκρισιμότητα με οποιαδήποτε άλλη χώρα διότι αφενός στην Σουηδία τα περισσότερα θύματα είναι εντοπισμένα σε κλειστές δομές, γηροκομεία κτλ, και αφετέρου διότι οι σουηδοί λόγω του μοντέλου αντιμετώπισης που επέλεξαν να εφαρμόσουν πιθανότατα βρίσκονται μήνες μπροστά σε επίπεδο μετάδοσης του ιού στον γενικό πληθυσμό από χώρες όπως πχ η Ελλάδα (δεν αναφέρω καν ζητήματα δημογραφία - μονοπρόσωπα νοικοκυριά κτλ)

Είναι δε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η πολιτική πίεση που ασκείται ενάντια στην Σουηδία με διάφορα επιχειρήματα πχ δεδομένου ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό πεδίο διάψευσης των πλέον κινδυνολογικών θεωριών που αναπτύχθηκαν περί κοβιντ.

Προφανώς και ένας απείθαρχος πιτσιρικάς, η σουηδία, που διαψεύδει την ευθύς εξ αρχής αναγκαιότητα λήψης των αυστηρότερων δυνατών μέτρων και την εγκαθίδρυση ενός αστυνομικού κράτους αυταρχικών πρακτικών χαλάει την σούπα όσων επιθυμούν πειθήνιους υπηκόους που υποκύπτουν αδιαμαρτύρητα στην εκφοβιστική πολιτική των ΜΜΕ και των κυβερνήσεων.

ΑΚΟΜΑ και αν αναγκαστούν να πάρουν αυστηρότερα μέτρα εκ των υστέρων οι Σουηδοί, έχουν ήδη διαψεύσει την αναγκαιότητα άμεσης λήψης χωροφυλακίστικων μέτρων ως του μόνου τρόπου αντιμετώπισης του ιού αφού δεν εμφανίζουν την εκθετική αύξηση κρουσμάτων που η κατεστημένη κυβερνητική και μιντιακή άποψη προέβλεπε.

Έχω ξαναγράψει ότι συγκρισιμότητα μεταξύ χωρών μπορεί να υπάρξει μόνον επί καφενειακής βάσεως - όπως κάνουμε όλοι μας πχ στο μπου.κομ - αφού θα χρειαστούμε ως ανθρωπότητα μήνες ή χρόνια για την συγκέντρωση και ανάλυση όλων των δεδομένων. Και ότι εδώ και καιρό το ζήτημα της επιδημίας έχει καταστεί πρωτίστως πολιτικό και δευτερευόντως επιστημονικό - κάτι που καλό είναι που και πού να θυμόμαστε ...

Σε ξαναρώτησα και ΔΕΝ απάντησες.
Αφού εμείς τα κάναμε χειρότερα από όλους, μπορείς να μου πεις 5 παραδείγματα χωρών του λεγόμενου Δυτικού κόσμου, που τα κάνανε ΠΟΛΥ καλύτερα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom