Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
ανυπαρξίας και ανικανότητας του υπουργού του.

Μηπως ηταν αυτος που τελη φεβρουαριου μας ελεγε για θωρακισμενη υγεια και λιγες μερες μετα αρχισε να κλεινουν σχολεια καταστηματα εκκλησιες κλπκλπ;;

Η κανω λαθος;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506
Έχουν καμια σχέση τα νούμερα και οι συστάσεις του Τσιόδρα με τα μέτρα που παίρνονται ή αναιρούνται; Γιατί [size=30pt]εγώ δεν βλέπω [/size]καμια σχέση.

Αυτό το δοκίμασες;

RIGA_MAGDALINI_MY_DOCTOR_a544c946efe64ea69eea79e8703485b2.JPG

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456
οι ρουβικωνες ποιοι ειναι ??

κατι παιδια που μαζεψαν ειδη πρωτη αναγκης ??και τα δωσανε στο γεροκομειο??

εσυ τωρα θεωρεισαι ΑΝΤΡΑΣ με αρχιδια??

και γουσταρεις να βλεπεις πατουλενα και μπουμπουκο??

σ μιλησε κανεις για αξιοπρεπεια για αντρισμο για μαγκια??

σ ενοχλοουνε οι ρουβικωνες ε?? γιατι ?? επειδη κανουν αυτα που δεν κανει το κρατος ??

Ναι ρε καραγκιοζη ειμαι αντρας με αρχιδια γιατι ΔΟΥΛΕΥΩ για να ζω δεν κανω μπουκες ουτε πουλαω φουντες.Ουτε πεταω μολοτοφ κατω απο τα σπιτια των ανθρωπων,ουτε να καιω εγκυους μεσα σε τραπεζες.Στη ζωη δυο φορες εχω ψηφισει ουτε νεοδημοκρατης ειμαι ουτε κουμουνι ουτε τιποτα.Δεν περιμενω κανεναν να με ζησει κανενα γαμημενο κομμα.Εμαθα να ζω απο μικρος μονος μου μαλακα.Οχι απο κονομημενο πατερα να καιω περιουσιες και να το παιζω ιδεαλιστης του κωλου και του αδυναμου.Αντε μαλακισμενο του κερατα που θα μου πεις αν εχω αρχιδια πουστοπαιδο.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
και εσένα τι σε νοιάζει ρε αλάνι αφού και επανάσταση να γίνει δε θα συμμετάσχει το ΚΚΕ. Έχεις δει ποτέ το ΚΚΕ να ενώνεται με το λαό και να συμμετέχει σε κινήματα τρίτων; Άρα άραξε. Μια μέρα μετά απο 2-3 χιλιάδες χρόνια, θα πάθει ομαδική μαλάκυνση ο λαός, θα σας βγάλουν κυβέρνηση, εσείς θα αρνηθείτε την εξουσία γιατί δε μπορεί ο μικροαστός που βλέπει Μενεγάκη να συμμετέχει σε διαδικασίες λαϊκής κυριαρχίας και θα κάνετε συνέδριο με θέμα αν έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για αποσταλινοποίηση.

βολευομαι και με καθεστως τσαβες μαδουρο με συριζα και ακροαριστες πολιτοφυλακες στους δρομους και ελεγχο στρατου

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Ναι ρε καραγκιοζη ειμαι αντρας με αρχιδια γιατι ΔΟΥΛΕΥΩ για να ζω δεν κανω μπουκες ουτε πουλαω φουντες.Ουτε πεταω μολοτοφ κατω απο τα σπιτια των ανθρωπων,ουτε να καιω εγκυους μεσα σε τραπεζες.Στη ζωη δυο φορες εχω ψηφισει ουτε νεοδημοκρατης ειμαι ουτε κουμουνι ουτε τιποτα.Δεν περιμενω κανεναν να με ζησει κανενα γαμημενο κομμα.Εμαθα να ζω απο μικρος μονος μου μαλακα.Οχι απο κονομημενο πατερα να καιω περιουσιες και να το παιζω ιδεαλιστης του κωλου και του αδυναμου.Αντε μαλακισμενο του κερατα που θα μου αν εχω αρχιδια πουστοπαιδο.

εισαι ολα αυτα και ψηφιζεις πατουλενα

αν ειχες αρχιδια και μονο απο αυτην την εικονα και μερικων αλλων κοστουμαρισμενων με γραβατες θα σε απωθουσανε

δεν εισαι λαικος ανθρωπος φιλε μου

ποιος πεταει μολοτωφ ρε??

καλυτερα χιλιες μολοτωφ παρα τα κλεμμενα και τα σκανδαλα και τα βατοπεδια αυτα ψηφιζεις

κομματα της αρπαχτης της ρεμουλας και των λαμογιων

πουστριλικια δηλαδη

αντρας ειναι ο αρχιδατος που περνει τη ζωη στα χερια του

αντρες ηταν αυτοι που τρωγανε ξυλο στα μποντρουμια της κρατικης ασφαλειας και δεν μαρτηρησαν ποτε

εσυ εισαι ενας αλλοτριωμενος απο το συστημα απλος καθημερινος παντελακος

ακομα και συμμοριτες οι κοινοι εγκληματιες οι φαμιλιες της νοτιας ιταλιας εχουν περισσοτερα αρχιδια γιατι παρολο που κλεβουνε εχουν τιμη και θεωρειται προδοτης οποιος μιλησει

οι αναρχικοι δεν ψηφισανε μνημονια ουτε φτωχεια στο λαο

και μονο που χρησιμοποιησες την ακροδεξια προπαγανδα δεν εισαι αντρας

λεβεντες ηταν τα αετοπουλα στα βουνα εναντια στο καταχτητη

μ τα φυσεκλικια τους οι ανταρτες

εσυ τι εκανες ρε για το τοπο σου ???

μια ζωη χαμενος ησουνα το ειπες και μονος σου δεν εισαι ουτε νδ ουτε κουμουνι εισαι ενα τιποτα εσυ το ειπες

αν εισαι τιποτα λοιπον κρατα τη γνωμη για τη παρτυ σου

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506

αν ειχες αρχιδια και μονο απο αυτην την εικονα και μερικων αλλων κοστουμαρισμενων με γραβατες θα σε απωθουσανε

καλυτερα χιλιες μολοτωφ παρα τα κλεμμενα και τα σκανδαλα και τα βατοπεδια αυτα ψηφιζεις

πουστριλικια δηλαδη

αντρες ηταν αυτοι που τρωγανε ξυλο στα μποντρουμια της κρατικης ασφαλειας και δεν μαρτρησαν ποτε

εσυ εισαι ενας αλλοτριωμενος απο το συστημα απλως καθημερινος παντελακος

ακομα και συμμοριτες οι κοινοι εγκληματιες οι φαμιλιες της νοτιας ιταλιας εχουν περισσοτερα αρχιδια γιατι παρολο που κλεβουνε εχουν τιμη και θεωρειται προδοτης οποιος μιλησει

Μλκ γράφεις και είναι σα να ακούω αυτΟ.

kanelli_liana_9_3-1024x683.jpg

• Like
Αντιδράσεις: Iso13

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
βολευομαι και με καθεστως τσαβες μαδουρο με συριζα και ακροαριστες πολιτοφυλακες στους δρομους και ελεγχο στρατου

α κοκκινοφασίστας και εσύ. για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456

πουστριλικια δηλαδη

αντρες ηταν αυτοι που τρωγανε ξυλο στα μποντρουμια της κρατικης ασφαλειας και δεν μαρτρησαν ποτε

εσυ εισαι ενας αλλοτριωμενος απο το συστημα απλως καθημερινος παντελακος

Δεν ψηφιζω ρε μαλακιστηρι μαδουρακο.Παντελακος εισαι συ ρε μαλακα φτωχομπινε του καφενειου.Να πας να δουλεψεις ρε τσογλανι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει ηλιθιε και να μην περιμενεις να φας τα φραγκα των αλλων για να ζησεις εσυ και με την μαγκια σου να κανεις τη ζωη σου και οχι να περιμενεις ηλιθιε να μοιραστεις την περιουσια των αλλων επειδη βαριεσαι να δουλεψεις.Αναρχικο κωλοτρυπιδη γαμιολα φονια.Ουτε περιπτερας δεν μπορεις να γινεις ηλιθιε.Την τριτη γυμνασιου εβγαλα και αυτο με το ζορι.Ουτε πεινασα ουτε στο δρομο ειμαι ουτε και μου φταει κανεις για τα προβληματα μου.Ειμαι μαγκας?Τα λυνω.Δεν ειμαι?Γινομαι σαν και σενα επαναστατης του τετραφυλλου με την περιουσια του μπαμπα.Και γραφω στους τοιχους στιχακια.Αντε πουστομπεη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Δεν ψηφιζω ρε μαλακιστηρι μαδουρακο.Παντελακος εισαι συ ρε μαλακα φτωχομπινε του καφενειου.Να πας να δουλεψεις ρε τσογλανι να βαλεις το μυαλο σου να δουλεψει ηλιθιε και να μην περιμενεις να φας τα φραγκα των αλλων για να ζησεις εσυ και με την μαγκια σου να κανεις τη ζωη σου και οχι να περιμενεις ηλιθιε να μοιραστεις την περιουσια των αλλων επειδη βαριεσαι να δουλεψεις.Αναρχικο κωλοτρυπιδη γαμιολα φονια.Ουτε περιπτερας δεν μπορεις να γινεις ηλιθιε.Την τριτη γυμνασιου εβγαλα και αυτο με το ζορι.Ουτε πεινασα ουτε στο δρομο ειμαι ουτε και μου φταει κανεις για τα προβληματα μου.Ειμαι μαγκας?Τα λυνω.Δεν ειμαι?Γινομαι σαν και σενα επαναστατης του τετραφυλλου με την περιουσια του μπαμπα.Και γραφω γστους τοιχους στιχακια.Αντε πουστομπεη

μαγκας ειναι αυτος που οταν βλεπει την αδικια επεμβαινει

εσυ στη ζωη σου μαλλον το αντιθετο εκανες

δουλεψες οπως λες αλλα μαγκας δεν θα γινεις ποτε ουτε λεβεντοπαιδο

αλλοτριωμενος κυρ παντελης εισαι που περιμενεις τα ψυχουλα της καθε εξουσιας

κολακας

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

κολακας

τι μαλακίες θεέ μου

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
α κοκκινοφασίστας και εσύ. για να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε

πες μας και για τη θεωρια των δυο ακρων να γελασουμε δικε μου

βγαλε ολο τον αντικομμουνισμο σου μπορεις και χειροτερα

ιστορικα και επιστημονικα λες ανακριβειες και ταυτιζεσαι με ακροδεξιες θεωριες

διαβασε τον μεγαλο ιστορικο ερικ χομπσμπαουμ και σταματα να πετας χαρταετο

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.483
Πόντοι
456

κολακας

Βγαλε την κασετα ρε ηλιθιε πες κατι αλλο χαμενε.Ποιον κολακευω ρε ηλιθιε ποιον πες μου.Αγραμματη πουστρα θες και μαδουρο για προστατη των αδυναμων...Κοπανε ε κοπανε.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Βγαλε την κασετα ρε ηλιθιε πες κατι αλλο χαμενε.Ποιον κολακευω ρε ηλιθιε ποιον πες μου.Αγραμματη πουστρα θες και μαδουρο για προστατη των αδυναμων...Κοπανε ε κοπανε.

πουστρα εισαι εσυ το ειπαμε

βγαλε τον μεγαλο μπομπυ απο το αβαταρ σου μολυνεις με την φωτο του

αλλα εισαι και ηλιθιος γιατι εβαλες σε σαιτ με μπουρδελα φωτο ενος που δεν γουσταρε καθολου την πορνεια και στο τελος σκοτωνει νταβατζη

εισαι μπερδεμενος σε ολα σου

δεν αξιζει να μιλας με αφελες ανθρωπακια

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.264
Πόντοι
5.506