Ναι ρε καραγκιοζη ειμαι αντρας με αρχιδια γιατι ΔΟΥΛΕΥΩ για να ζω δεν κανω μπουκες ουτε πουλαω φουντες.Ουτε πεταω μολοτοφ κατω απο τα σπιτια των ανθρωπων,ουτε να καιω εγκυους μεσα σε τραπεζες.Στη ζωη δυο φορες εχω ψηφισει ουτε νεοδημοκρατης ειμαι ουτε κουμουνι ουτε τιποτα.Δεν περιμενω κανεναν να με ζησει κανενα γαμημενο κομμα.Εμαθα να ζω απο μικρος μονος μου μαλακα.Οχι απο κονομημενο πατερα να καιω περιουσιες και να το παιζω ιδεαλιστης του κωλου και του αδυναμου.Αντε μαλακισμενο του κερατα που θα μου αν εχω αρχιδια πουστοπαιδο.
εισαι ολα αυτα και ψηφιζεις πατουλενα
αν ειχες αρχιδια και μονο απο αυτην την εικονα και μερικων αλλων κοστουμαρισμενων με γραβατες θα σε απωθουσανε
δεν εισαι λαικος ανθρωπος φιλε μου
ποιος πεταει μολοτωφ ρε??
καλυτερα χιλιες μολοτωφ παρα τα κλεμμενα και τα σκανδαλα και τα βατοπεδια αυτα ψηφιζεις
κομματα της αρπαχτης της ρεμουλας και των λαμογιων
πουστριλικια δηλαδη
αντρας ειναι ο αρχιδατος που περνει τη ζωη στα χερια του
αντρες ηταν αυτοι που τρωγανε ξυλο στα μποντρουμια της κρατικης ασφαλειας και δεν μαρτηρησαν ποτε
εσυ εισαι ενας αλλοτριωμενος απο το συστημα απλος καθημερινος παντελακος
ακομα και συμμοριτες οι κοινοι εγκληματιες οι φαμιλιες της νοτιας ιταλιας εχουν περισσοτερα αρχιδια γιατι παρολο που κλεβουνε εχουν τιμη και θεωρειται προδοτης οποιος μιλησει
οι αναρχικοι δεν ψηφισανε μνημονια ουτε φτωχεια στο λαο
και μονο που χρησιμοποιησες την ακροδεξια προπαγανδα δεν εισαι αντρας
λεβεντες ηταν τα αετοπουλα στα βουνα εναντια στο καταχτητη
μ τα φυσεκλικια τους οι ανταρτες
εσυ τι εκανες ρε για το τοπο σου ???
μια ζωη χαμενος ησουνα το ειπες και μονος σου δεν εισαι ουτε νδ ουτε κουμουνι εισαι ενα τιποτα εσυ το ειπες
αν εισαι τιποτα λοιπον κρατα τη γνωμη για τη παρτυ σου