iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.746
- Πόντοι
- 2.606
Μην μου συγχιζεσαι τυπε μου!!!Θα φτιαξουμε και τηλεπεριπτερας για σενα!!!![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Μην μου συγχιζεσαι τυπε μου!!!Θα φτιαξουμε και τηλεπεριπτερας για σενα!!!![]()
Δε νομίζω να περάσει αυτή η παπαριά, μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν πολλά εμπόδια που την καθιστούν αδύνατηΡε δεν γαμιομεθα λεω εγω
Φωτια κ τσεκουρι στο δημοσιο
Για τον έρπη δεν υπάρχει η ασικλοβίρη και οι μορφές της και για τον ΗPV εμβόλιο εδώ και κάποια χρόνια;
ρε μαγκες το θα γινει με τα κομμωτήρια?
ποτε θα κουρευτούμε?
:S :'(
τυπε ο λακης το πρόβλεψε,με το μνημονιο που φερνει ο κουλης ο κωλος θα πάει 5€,δεν διευκρινησε για τους εκτος δημοσιου αν θα πουλανε η θα αγοράζουνε :SΡε δεν γαμιομεθα λεω εγω
Φωτια κ τσεκουρι στο δημοσιο
Δε νομίζω να περάσει αυτή η παπαριά, μη στεναχωριέσαι. Υπάρχουν πολλά εμπόδια που την καθιστούν αδύνατη
Ο λόγος που δεν υπάρχουν εμβόλια για SARS και MERS είναι ότι έπαψε το ενδιαφέρον όταν οι επιδημίες σταμάτησαν.
Επιστημονική δουλειά έχει γίνει και πάνω σε αυτή βασίζεται η τωρινή έρευνα για εμβόλια για τον κορωνοϊό.
H ασικλοβίρη σταματά τον πολλαπλασιασμό του ιού στις εξάρσεις του. Όντως δεν τον ξεριζώνει από το σώμα αλλά δεν παύει να είναι φαρμακευτική αντιμετώπιση. Για τον τύπο 16, αν δεν κάνω λάθος, του ΗPV που είναι υπεύθυνος για καρκίνο τραχήλου κλπ, είναι περισσότερα από δέκα χρόνια που κυκλοφορεί το Gardasil. Και για πολλούς αλλους ιούς υπάρχουν εμβόλια εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Δεν είναι τόσο πίσω η επιστήμη. Το ζητούμενο είναι αν υπάρχει επαρκές κέρδος ώστε να ασχοληθούν οι εταιρείες.Υπάρχει η ασικλοβίρη για τον έρπη αλλά δεν θεραπεύει, απλά αναστέλει για λίγο τον ιό. Οταν σταματήσει κάποιος την αγωγή τα συπτώματα επανέρχονται. Αρα δεν πρόκειται για θεραπεία.
Για κάποιο τύπου HPV πριν 2 χρόνια και μετά δεκαετή ερευνα και δοκιμές βγήκε εμβόλιο το οποίο και διαφημιζόταν.
Δεν είναι εύκολη υπόθεση το εμβόλιο.
αρχιδια εμποδια τυπε...οι μισοι ούτως ή αλλως δεν δουλευαν ουτε πριν τον κορωνοιο...οποτε τωρα θα μεταφερουν το ξυσιμο στο σπιτι..θα τηλεξυνονται δηλαδή...![]()
Γιατί αν έβαζες όλη την συνέντευξη θα φαίνονταν ότι πρόκειται για το 88% που διασωληνώθηκαν στην ΜΕΘ σε νοσοκομεία της ευρύτερης Νέας Υόρκης.
Ό,τι πεθαίνουν οι περισσότεροι που διασωληνώνται στην ΜΕΘ είναι γνωστό και πριν από τον κορωνοϊό.
Δλδ για καθε 100 στον αναπνευστηρα ή διασωληνωμενους, πεθαιναν απ'τους 79 ως τους 86.
αρχιδια εμποδια τυπε...οι μισοι ούτως ή αλλως δεν δουλευαν ουτε πριν τον κορωνοιο...οποτε τωρα θα μεταφερουν το ξυσιμο στο σπιτι..θα τηλεξυνονται δηλαδή...![]()
Μόλις σήμερα ο Τσιόδρας μίλησε για 12 με 18 μήνες εκτιμώμενο χρόνο για εμβόλιο.
Ακόμη και με βάση τη προηγούμενη ερευνα σε Sars και Mers.
Περισσότερο ευσεβης πόθος κάποιων ακούγεται. Μόνο αν επιταχυνθούν οι στατιστικές δοκιμές σε μεγάλα δείγματα ανθρώπων με τους οποιους κινδύνους αυτό εγκυμονεί θα βγεί εμβόλιο το 2021.
Ναι μεν έχουν πέσει ολες οι φαρμακευτικές πάνω σε αυτό το θέμα γιατί υπάρχει άμεσο οικονομικό συμφέρον, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Μόλις σήμερα ο Τσιόδρας μίλησε για 12 με 18 μήνες εκτιμώμενο χρόνο για εμβόλιο.
Ακόμη και με βάση τη προηγούμενη ερευνα σε Sars και Mers.
Περισσότερο ευσεβης πόθος κάποιων ακούγεται. Μόνο αν επιταχυνθούν οι στατιστικές δοκιμές σε μεγάλα δείγματα ανθρώπων με τους οποιους κινδύνους αυτό εγκυμονεί θα βγεί εμβόλιο το 2021.
Ναι μεν έχουν πέσει ολες οι φαρμακευτικές πάνω σε αυτό το θέμα γιατί υπάρχει άμεσο οικονομικό συμφέρον, αλλά δεν είναι εύκολη υπόθεση.
Δεν υπάρχει περίπτωση ασφαλούς εμβολίου πριν το φθινόπωρο του 2021.
Ακόμα και τότε αν υπάρξει εμβόλιο, η ασφάλεια θα είναι περιορισμένης εγγύησης, πιθανόν να αφεθεί στην κρίση κάθε κράτους η χορήγηση.
Μαζί σου τύπε!
Απλά σκέφτηκα τους "συναδέλφους" και τους καφέδες και τις τυρόπιττες μαζί τους. Αλλο να είσαι στο "γραφείο" και να τρως τυρόπιττα για 2 ώρες χρεώνοντάς το σαν "εργασία" και άλλο απο το σπίτι που στο φινάλε πληρώνεις το ρεύμα του υπολογιστή απο την τσέπη σου (αμεσα επίδομα ηλεκτρισμού σε όλους τους ΔΥ!). Και αν είσαι και παιχνιδάρης, το γραφείο κάνεις παιχνίδι και με τη Τζένη που χώρισε (και να μη χώρισε, σιγά). Ενω στο σπίτι πέφτει παντόφλα.
Μακάρι να γίνουμε Εσθονία, που είναι τόσο πιθανό όσο να πάρει Τσαμπιονς Λιγκ η Παρτιζαν Βελιγραδίου
Απολυτα ασφαλους θελεις να πεις...και οταν μιλαμε για ασφαλεια μιλαμε για τις πιθανες μακροχρονιες επιπλοκες που μπορει να παρουσιασει στον ανθρωπο.
Οτι εμβολιο κυκλοφορησει θα εχει περασει τρεις κλινικες φασεις δοκιμων σε ανθρωπους οποτε βραχυπροθεσμα θα ειναι ασφαλες...
Ο Τσιοδρας λεει 12 με 18 μηνες απο τον Μαρτιο τυπε...ακομα και ετσι μιλαμε για Απριλη 2021 με Οκτωβρη 2021.
Δηλαδη μεσα στο 2021 αν δεν το εχεις καταλαβει...