Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Τύπε αν εσύ γλείφεις αγάλματα ή φτερνίζεσαι πάνω σε αγάλματα ή τα φτύνεις, πάω πάσο.
Τύπε αν εσύ γλείφεις αγάλματα ή φτερνίζεσαι πάνω σε αγάλματα ή τα φτύνεις, πάω πάσο.

φαίνεται δεν έχεις παρακολουθήσει... κάτσε να σε ενημερώσω. που λες, υπάρχει ένας ιός που κολλάει πολύ εύκολα και μένει σε επιφάνειες για πολύ περισσότερο από άλλους. αν λοιπόν ακουμπήσεις μια μολυσμένη επιφάνεια και μετά με το χέρι που ακούμπησες την επιφάνεια, ακουμπήσεις το πρόσωπό σου (μάτια, μύτη, στόμα, κάτι το οποίο είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κάνεις ασυναίσθητα), τότε κολλάς και εσύ.

γι αυτό λοιπόν, ήδη από τον Κίνα, είχαμε δει ψεκασμούς μέχρι και δρόμων (χαχα γελοίοι κινέζοι, κορόιδεψε τους κι αυτούς).

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256

Τραβα γαμησου ρε αμορφωτε βλακα...στα ρουχα σου βρε ΖΩΟ αμα ακουμπησεις πανω σε μια επιφανεια με τον ιο μεταφερεται εκει και αμα ακουμπησεις μετα τα ρουχα σου με τα  χερια σου πανε εκει.Και για μαντεψε βρε βλακα ποσο συχνα πιανουν το προσωπο με τα χερια τους οι ανθρωποι;

Γαμωβλακα που οποτε ανοιγεις το στομα σου ρεει η μαλακια αφθονη!

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Τραβα γαμησου ρε αμορφωτε βλακα...στα ρουχα σου βρε ΖΩΟ αμα ακουμπησεις πανω σε μια επιφανεια με τον ιο μεταφερεται εκει και αμα ακουμπησεις μετα τα ρουχα σου με τα  χερια σου πανε εκει.Και για μαντεψε βρε βλακα ποσο συχνα πιανουν το προσωπο με τα χερια τους οι ανθρωποι;

Γαμωβλακα που οποτε ανοιγεις το στομα σου ρεει η μαλακια αφθονη!

δηλαδή αυτός δύο μήνες καθημερινή ενημέρωση για τον ιό, παίζει και να μην έχει δει/διαβάσει τίποτα.

και μετά θα λέει για τα τσοντοκάναλα που παραπληροφορούν...

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.682
Πόντοι
3.936
https://[URL unfurl="true"]www.fosonline.gr/media/news/2020/04/08/90239/Frank-Shorter.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.fosonline.gr/media/news/2020/04/08/90239/IMG_1943.jpg[/img[/URL]]
[img]https://[URL unfurl="true"]www.cretalive.gr/sites/default/files/styles/article_image_769x432/public/2020-04/maska_rio.jpg?itok=HliiNAq5[/img[/URL]]

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256
δηλαδή αυτός δύο μήνες καθημερινή ενημέρωση για τον ιό, παίζει και να μην έχει δει/διαβάσει τίποτα.

και μετά θα λέει για τα τσοντοκάναλα που παραπληροφορούν...

Αυτο που με διαολιζει ειναι που τολμα ο μαλακας  να μου πει οτι ειμαι και αμορφωτος  και ασχετος!!!

Monocle

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2019
Like
113
Πόντοι
16
Εντάξει, δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεται κανεις με το τζο-χωνι. Ο βλάκας αυτός δηλώνει και είναι πασοκ, και αυτό τα λέει ολα. Κατώτερος στα πάντα, αποτυχημένος της ζωής. Λογικό είναι να έχει μια πίκρα, αλλα και να μην καταλαβαίνει  

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
ελεος με τον κοροιδοιο  :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Αυτο που με διαολιζει ειναι που τολμα ο μαλακας  να μου πει οτι ειμαι και αμορφωτος  και ασχετος!!!

Να τολμήσω να πώ ότι έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας (το 3 και το 4 του παρακάτω άρθρου σε αντιπροσωπεύει) ή θα με κάνεις cyber ντα και μένα;;;;

Αλλά επειδή είμαι καλός,ας σε πληροφορήσω ότι υπάρχει λύση για σένα σε πρώτη φάση και ανώνυμα......η παρακάτω :

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256
Να τολμήσω να πώ ότι έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας (το 3 και το 4 του παρακάτω άρθρου σε αντιπροσωπεύει) ή θα με κάνεις cyber ντα και μένα;;;;

Αλλά επειδή είμαι καλός,ας σε πληροφορήσω ότι υπάρχει λύση για σένα σε πρώτη φάση και ανώνυμα......η παρακάτω :

Εσκασε και η καλυτερη πουτανα μου εδω μεσα....ο backdoor. :2funny:

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597

από την συζήτηση που είχε, αυτό βρήκες να σχολιάσεις;

εσύ είσαι αυτός που έλεγε για τον Bill Gates χθες;
πάρε μερικά ακόμα:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390

type o Hellraiser ειναι αυτοδημιουργητος επιχειρηματιας  :S :S :S :S

Συνημμένα

• FB_IMG_1584601060448.jpg
    FB_IMG_1584601060448.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 13

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.937
Πόντοι
6.256
από την συζήτηση που είχε, αυτό βρήκες να σχολιάσεις;

εσύ είσαι αυτός που έλεγε για τον Bill Gates χθες;
πάρε μερικά ακόμα:

Απο τη πρωτη φορα που εφαγε γαμησακι κολλησε...ερχεται να κωλοτριβεται συνεχεια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τωρα στους δρομους 10αδες πιτσιρικάδες ντελιβερι με καφεδες πανε σαν παλαβοι χωρις κρανος φυσικα να προλαβουν τις παραδοσεις

οι ελληνες και ελληνιδες ουτε 1,5 μηνα με κορονοιο δεν μπορουν να ζησουν χωρις εσπρεσο η καπουτσινο, ξεχασαν να βαζουν μπρικι οι ελληνες  :S

αναρωτιέμαι αν καποιος από τους κυβερνωντες  που τοσο πασχιζουν αυτό τον καιρο για την ασφαλεια του λαου από τον ιο σκεφτηκαν ποτε να λαβουν εστω ένα μετρο για την προστασια αυτων των παιδιων ..  :undecided:
Α μαλιστα, κυκλοφορανε οι ντελιβεραδες χωρις κρανος και φταιει το κρατος που δεν παιρνει μετρα για την "προστασια των παιδιων".
Τι να κανει δηλαδη, να τους κολλησει το κρανος στο κεφαλι με συρραπτικο?
Ρε τι μυαλα κουβαλατε μερικοι, με τρομαζει καμια φορα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

Εγω ξερεις τι καταλαβαινω διαβαζοντας τη συνομιλια σας?
Οτι πειραχθηκες απο χθες που ειπες την παπαριτσα με τον Γκειτς, το καταλαβες και τωρα ψαχνεις ευκαιρια να του τα χωσεις

Αστο καλυτερα, δεν γινεται ετσι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom