Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.436
Πόντοι
5.006
Ραοπαο έχω ένα video με τον φολιδωτό μυρμηγκοφάγο γιαχνί.
Να είσαι νηστικός όμως ,εξηγημένοι;

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.679
Πόντοι
6.056
Eντάξει, ο πρώτος ή ο τελευταίος είναι εδώ μέσα, που δε μπορεί να γράψει δύο σωστές γραμμές στη σειρά και λέει ότι είναι πτυχιούχος τριτοβάθμιας;
σαν νομικος θα επρεπε να εχει ενα λεγειν ξερω και γω
αυτος θα μας καψει κανενα κερατοειδη μεχρι να καταλαβουμε τι θελει να πει :2funny:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.252
Πόντοι
6.256
Μη γραφουμε τα ιδια...ορισμενοι χασαμε αρκετα λεφτα απο τον διαολο αυτο...αλλοι τσιμπησαν 800ρου απο το πουθενα ενω οι δημοσιοι περα βρεχει...ολα ομως ειναι σιγουρα λιγοτερα απο το να εσκαγε αυτος ο διαολος σα βομβα υδρογονου στην κοινωνια...Ποιος θα δουλευε ρε τυποι οταν στους δρομους θα μαζευαν πεθαμενους απο κατω?Με τι ψυχολογια θα βγαζε ο αλλος να ξοδεψει αν ειχε χασει 2 3 μελη της οικογενειας?ακομα και ετσι σημερα Πασχα καναμε...αλλοι σε ταρατσες πυλωτες αυλες μπαλκονια κατι μπηκε στη σουβλα η στο φουρνο...θα γινοντουσαν αυτα με 20000χιλιαδες νεκρους και 250000 κρουσματα...?ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΤΕ?ΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ..
επειδη δεν εγιναν ολα αυτα, γι αυτο μιζεριαζουμε εδω μεσα,
αμα βγαλουμε και χωρις πολιτικες αναταραχες το καλοκαιρι καλα θα ειναι

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.679
Πόντοι
6.056
Θες να το συζητήσουμε αυτό με τα τροχαία ή θα ειρονευομαατε ο ένας τον άλλον;
Κι εγώ το είχα υποτιμήσει αλλά όταν αναγκάστηκα να το μελετήσω σε βάθος εξεπλάγην. Μίλαγε για ανείπωτη αιμορραγία σε ανθρώπινο δυναμικό και οικονομικούς πόρους με τους χιλιάδες ανάπηρους και τεράστια έξοδα νοσηλείας ετησίως...
δεν μπορω να αντιληφθω την συγκριση τροχαιο με πανδημια με τιποτα ειναι περα απο την αντιληψη μου οπως και να το δω
οποτε τζαμπα θα σε κουρασω και θα φας και συ το χρονο σου
δεν θα το καταλαβω ποτε

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ρε τυπε ετσι απο περιεργεια,οχι οτι περιμενω καμμια σοβαρη απαντηση αλλα λεμε,απο που προκυπτει οτι υπερεκτιμησαμε τον κινδυνο στην Ελλαδα και για αυτο πηραμε υπερβολικα μετρα;

Εχεις επιστημονικες μελετες που το αποδεικνυουν αυτο;

Γιατι αν νιωθεις λιγο θα επρεπε να ειχες κατατρομαξει με αυτα που εγιναν τις προηγουμενες 2 μερες σε δομες και ιδιωτικες κλινικες....
Δώσε εσύ σοβαρή απάντηση για τα τροχαία,την μάστιγα της Ελλάδος για δεκαετίες. Τι φταίει και τι μπορούσε να γίνει.
Όσον αφορά το άλλο, αν με μερικά κρούσματα καθημερινά ανοίγουμε τον Ιουνιο, αναρωτιέμαι με εκατοντάδες κρούσματα και γεμάτες ΜΕΘ πότε θα ανοίγαμε; Τον Σεπτέμβριο; Για πες μου σε παρακαλώ Χελλ...
Για τις δομές γιατί να τρομάξω; Αναμενόμενο ήταν να είναι γεμάτοι με κορονοϊό όλοι οι λαθρομετανάστες που στέλνει ο Ερντογκάν σαν βιολογικό όπλο. Πολλοί το έλεγαν εδώ και εβδομάδες. μόνο εσύ και μερικοί άλλοι δεν το πίστευαν που εν μέσω πανδημίας σκορπάει λαθρομετανάστες η κυβέρνηση  σε όλη την Ελλάδα. Θα μου πεις δεν υπήρχε άλλη λύση; Όχι, η καλύτερη ώρα γι'αυτή την δουλειά είναι όταν οι Έλληνες είναι στην καραντίνα...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
δεν μπορω να αντιληφθω την συγκριση τροχαιο με πανδημια με τιποτα ειναι περα απο την αντιληψη μου οπως και να το δω
οποτε τζαμπα θα σε κουρασω και θα φας και συ το χρονο σου
δεν θα το καταλαβω ποτε

Ξέρω εγώ, πες του ότι στην Ιταλία ήδη έχουν πεθάνει 100 γιατροί από τον ιό.

Γιατροί, χώρια το νοσηλευτικό προσωπικό.

Αλλά είμαι σίγουρος μετά θα γυρίσει και θα σου πει, και καλά δεν πέθανε ποτέ κανένας γιατρός από τροχαίο;

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Δώσε εσύ σοβαρή απάντηση για τα τροχαία,την μάστιγα της Ελλάδος για δεκαετίες. Τι φταίει και τι μπορούσε να γίνει.
Όσον αφορά το άλλο, αν με μερικά κρούσματα καθημερινά ανοίγουμε τον Ιουνιο, αναρωτιέμαι με εκατοντάδες κρούσματα και γεμάτες ΜΕΘ πότε θα ανοίγαμε; Τον Σεπτέμβριο; Για πες μου σε παρακαλώ Χελλ...
Για τις δομές γιατί να τρομάξω; Αναμενόμενο ήταν να είναι γεμάτοι με κορονοϊό όλοι οι λαθρομετανάστες που στέλνει ο Ερντογκάν σαν βιολογικό όπλο. Πολλοί το έλεγαν εδώ και εβδομάδες. μόνο εσύ και μερικοί άλλοι δεν το πίστευαν που εν μέσω πανδημίας σκορπάει λαθρομετανάστες η κυβέρνηση  σε όλη την Ελλάδα. Θα μου πεις δεν υπήρχε άλλη λύση; Όχι, η καλύτερη ώρα γι'αυτή την δουλειά είναι όταν οι Έλληνες είναι στην καραντίνα...

Να πουμε και για τη παχυσαρκια που προκαλει επισης πολλους θανατους ή την υπερβολικη καταναλωση αλκοολ ή το καπνισμα;Τι σχεση εχουν ολα αυτα με μια επιδημια ενος ιου μονο εσυ ξερεις...

Τα μερικα κρουσματα τα εχεις με καραντινα και απομονωση...θα επρεπε να τρομαζεις λοιπον που εναμησι μηνα μετα και ενω ολα τα δεδομενα δειχνουν οτι η επιδημια στην Ελλαδα βρισκεται σε φθινουσα πορεια βλεπεις ξαφνικα να δημιουργουνται εστιες απο το πουθενα οπου συνωστιζονται πολλα ατομα οπως κλειστες δομες ή νοσοκομεια.

Βαλε λοιπον το μυαλο σου να σκεφτει τι θα μπορουσε να γινει αμα ανοιγες απο τωρα εστιατορια,καφετερειες,εμπορικα κεντρα ή αμα επετρεπες να ανοιξουν οι πλαζ και μαζευονταν ο ενας πανω στον αλλον.

Και ολα αυτα ξαναλεω μετα απο ΕΝΑΜΗΣΙ ΜΗΝΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ...φαντασου δηλαδη να τα αφηναμε ολα στη τυχη οπως στη Σουηδια τι θα ειχε γινει.Σε μια χωρα γεματη ηλικιωμενος και με πληθυσμο με επιβαρυμενη υγεια με αυτοανοσα,καρκινους,διαβητες και αλλα σοβαρα χρονια νοσηματα.

Σε μια χωρα που ακομα και με επιτυχη ελεγχο της επιδημιας εχουν ποσοστο θνητοτητας 5% στα επιβεβαιωμενα κρουσματα...

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196
Ξέρω εγώ, πες του ότι στην Ιταλία ήδη έχουν πεθάνει 100 γιατροί από τον ιό.

Γιατροί, χώρια το νοσηλευτικό προσωπικό.

Αλλά είμαι σίγουρος μετά θα γυρίσει και θα σου πει, και καλά δεν πέθανε ποτέ κανένας γιατρός από τροχαίο;

Για αυτό που λες θέλω πηγή, διότι εγώ διάβασα για λιγότερους και μέσο όρο ηλικίας των γιατρων πάνω από 50 στην Λομπαρδια. Κι αυτό δεν είναι επιχείρημα, το αντίθετο, το ότι επειδή οι βορειοιταλοί έκαναν ολέθρια λάθη στον χειρισμό της πανδημίας ήταν το παράδειγμα προς αποφυγήν των δικών μας ιατρων και νοσηλευτών.

Αλλά τι σχέση έχουν οι γιατροί με αυτά που λέμε.
Ο Κουλης τα πάει τέλεια, δεν αμφεβαλα ποτέ ότι θα τα πήγαινε καλά, ιδίως σε σχέση με τους προηγούμενους κατσιαπλιαδες. Αν ηταν αυτοί, με τα ίδια μέτρα ως προς την αυστηρότητα και χρόνο λήψης, οι νεκροί πιστεύω θα ήταν 500.

Είσαι ικανοποιημένος φίλε μου τώρα;
Ζητώ η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία

Πες μου τώρα για τα τροχαία, τι δεν καταλαβαίνεις;

Τώρα λέει ο Τσιοδρας ότι πρέπει να χαλαρώσουμε τα μέτρα σταδιακά

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
σημερα συναντησα ανθρωπους που λεγανε  "ολα τα κανουνε για το καλο μας"

με τετοια νοοτροπια και τοσο κολλημενους με το δογμα yes sir  της κυβερνησης    να περιμενουμε τα χειροτερα οσο αφορα το lockdown για το κορονοιο

κριμα ειλικρινα για αυτους    περνουν στο λαιμο τους τους υπολοιπους συνανθρωπους τους

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
Για αυτό που λες θέλω πηγή, διότι εγώ διάβασα για λιγότερους και μέσο όρο ηλικίας των γιατρων πάνω από 50 στην Λομπαρδια. Κι αυτό δεν είναι επιχείρημα, το αντίθετο, το ότι επειδή οι βορειοιταλοί έκαναν ολέθρια λάθη στον χειρισμό της πανδημίας ήταν το παράδειγμα προς αποφυγήν των δικών μας ιατρων και νοσηλευτών.

Αλλά τι σχέση έχουν οι γιατροί με αυτά που λέμε.
Ο Κουλης τα πάει τέλεια, δεν αμφεβαλα ποτέ ότι θα τα πήγαινε καλά, ιδίως σε σχέση με τους προηγούμενους κατσιαπλιαδες. Αν ηταν αυτοί, με τα ίδια μέτρα ως προς την αυστηρότητα και χρόνο λήψης, οι νεκροί πιστεύω θα ήταν 500.

Είσαι ικανοποιημένος φίλε μου τώρα;
Ζητώ η πατρίδα, ζήτω η θρησκεία, ζήτω η Νέα Δημοκρατία

Πες μου τώρα για τα τροχαία, τι δεν καταλαβαίνεις;

Τώρα λέει ο Τσιοδρας ότι πρέπει να χαλαρώσουμε τα μέτρα σταδιακά

Να πουμε και για τα τροχαια τωρα τυπε....πολυ σχετικο με το θεμα μας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256

με τετοια νοοτροπια και τοσο κολλημενους με το δογμα yes sir  της κυβερνησης    να περιμενουμε τα χειροτερα οσο αφορα το lockdown για το κορονοιο

κριμα ειλικρινα για αυτους    περνουν στο λαιμο τους τους υπολοιπους συνανθρωπους τους

Γλασκο δεστο θετικα...ξερεις ποσα προστιμα γλυτωσες απο ρουφιανεματα τετοιο μαστουρι που εισαι;

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Γλασκο δεστο θετικα...ξερεις ποσα προστιμα γλυτωσες απο ρουφιανεματα τετοιο μαστουρι που εισαι;
εγω περιμενω μουνακι να ακυρωθει ο ρουφιανονομος καθως επεισης και ο αντικαπνιστικος νομος

μετα επεται η σειρα σου

αλλα και αλλων σπιουνων και ρουφιανων που λειτουργουν σε στυλ booling συνανθρωπων μας

τραγκας κατα μητσοτακη   ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.809
Πόντοι
6.515

Τυπε η προπαγανδα των πληρωμενων καναλιων και η τρομολαγνια  :S

• Like
Αντιδράσεις: condo

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
εγω περιμενω μουνακι να ακυρωθει ο ρουφιανονομος καθως επεισης και ο αντικαπνιστικος νομος

μετα επεται η σειρα σου

αλλα και αλλων σπιουνων και ρουφιανων που λειτουργουν σε στυλ booling συνανθρωπων μας

τραγκας κατα μητσοτακη   ΟΛΟΣΩΣΤΟΣ

Τυπε θα παρεις τα αρχιδια μου...παρτο αποφαση.Κατσε τωρα σαν κατσαριδα να μαστουρωνεις στο σπιτακι σου και απολαυσε το! :2funny: :2funny: :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: kinks

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Τυπε θα παρεις τα αρχιδια μου...παρτο αποφαση.Κατσε τωρα σαν κατσαριδα να μαστουρωνεις στο σπιτακι σου και απολαυσε το! :2funny: :2funny: :2funny:
θα φας τα αρχιδια σου θες να πεις

ξερεις ποσοι αρτεμηδες ματσηδες σαν εσενα συμπεριφερονται ετσι?

θα γυρισει ο τροχος θα "ευχαριστηθει" ο φτωχος

κοψε τους χαφιεδισμους  τα τηλεφωνα που εκανες εσυ και αλλοι εχουν ηδη καταγραφει

οταν ληξει ο χουντονομος για τους χαφιδες αρχιζει η αναζητηση των αρτεμηδων ματσηδων

ξεκινα για plan b  να σωσεις το τομαρακι σου  εσυ αλλα και αλλοι σαν εσενα

οπως ξερεις οι χαφιεδες δεν επιβιωνουν ποτε

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.954
Πόντοι
26.141
τοσες μελετες και στατιστικες αναλυσεις  εδω για τον κορονοιο ΑΛΛΑ

υπαρχει καμια που να ελεγε υποθετικα  οπως υποθετικες ειναι πολλες λλες αν δεν κλειναμε την οικονομια τοσο πολυ ποσου νεκρους θα ειχαμε
και τωρα με το κλεισιμο ποσους ανεργους και θαντους λογω φτωχιας κακουχις αλλα και δημογραφικο προβλημα θα εχουμε αφου οι νεοι ανεργοι δενθα κανουν οικογενεια!!

καμια τετοια μελετη στο περιπου;;;;;

μενουμε σπιτι και κανενας αλλος νεκρος-μη ξεχνιμαστε και μετα παμε για δανεικα με τον κωλο στη βορεια ευρωπη

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ξερεις οτι ειμαι δικαιος

οταν θα ανοιξουν τα μαγαζια μετα απο ολα αυτα δεν θα ισχυει κανενας αντικαπνιστικος νομος στη πραξη

ξερεις πως??

δεν θα γινονται ελεγχοι η θα γινονται ελαχιστοι

μεγαλα παιδια ειμαστε ξερουμε πως πανε αυτα

οταν ηταν ο συριζα ανεπισημα κατι που δεν εγινε ποτε γνωστο ηταν πως στα λεωφορεια ειχαν σταματησει οι ελεγχοι για εισητηρια

οχι στο μετρο γιατι εκει δεν ελεγχουν οι ιδιοι με τα λεωφορεια

οπωτε κατι αντιστοιχο θα γινει με το καπνισμα

κρατησε λιγο το χειμωνα το ξεχασαμε και αυτο παμε για αλλα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.921
Πόντοι
6.256
ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ ΠΟΥΤΣΕΣ

Πιο πολυ απο ολα μου κοστισε που κλεισανε καφετεριες και εστιατορια και δεν μπορουσα να κανω καταγγελιες...ειχα φτασει τις 99 ρε βρωμομαστουρη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom