Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Όχι συναγωνιστή δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εσύ το βλέπεις έτσι εγώ αλλιώς. Σε άλλα συμφωνούμε σε άλλα διαφωνούμε. Συμβαίνει. Πάμε παρακάτω.

Δεν είναι θέμα διαφωνίας. 
εδώ έχουμε να κάνουμε με facts από την μία και θεωρίες συνωμοσίας από την άλλη. Αλήθειας και ψέματος. Διαλέγεις και παίρνεις.

ΥΓ: Όταν η θεωρία συνωμοσίας έχει καταρριφθεί, σου δίνουν στοιχεία, στο εξηγούν και επιμένεις να την υιοθετείς, τότε είναι θέμα επιλογής, όχι άγνοιας.

John.Greek

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
38
Like
2.448
Πόντοι
2.606

Συνημμένα

• hqdefault (4).jpg
    hqdefault (4).jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 15
  • Like
Αντιδράσεις: 968

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Δεν είναι υπέρ μας, το παρελθόν, οι αποτυχημένες προηγηθείσες απόπειρες παρασκευής ασφαλών εμβολίων για άλλους κορονοϊούς  οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμο σύντομα με ελεγμένη την ασφάλειά του.

Τα εμβόλια για τον SARS και τον MERS δεν προχώρησαν γιατί χάθηκε το ενδιαφέρον όταν απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

Παρόλα αυτά είχε γίνει σημαντική δουλειά και πάνω στην δουλειά αυτή πατούν κάποιες από τις τωρινές προσπάθειες.

Όπου υπήρξε ανάγκη αναπτύχθηκαν εμβόλια και γρήγορα όπως για τον Εμπόλα.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
I am back για την βάρδια τύποι, ελπίζω να σας έλειψα!  :grin:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Δεν είναι θέμα διαφωνίας.  
εδώ έχουμε να κάνουμε με facts από την μία και θεωρίες συνωμοσίας από την άλλη. Αλήθειας και ψέματος. Διαλέγεις και παίρνεις.

ΥΓ: Όταν η θεωρία συνωμοσίας έχει καταρριφθεί, σου δίνουν στοιχεία, στο εξηγούν και επιμένεις να την υιοθετείς, τότε είναι θέμα επιλογής, όχι άγνοιας.

Είναι θέμα επιλογής σωστά. Στα άρθρα που παραθέσατε υπάρχουν και τα ανάλογα που υποστηρίζουν την αντίθετη άποψη. Το λάθος σου όμως όσον αφορά εμένα είναι το ότι εσύ νομίζεις ότι στηρίχθηκα μόνο σε αυτή την ομιλία για να διαμορφώσω άποψη για τον Gates (που δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ποιά είναι). Έχω και εγώ το δικαίωμα στο λάθος αν έχω κάνει . Ίσως αργότερα αλλάξω γνώμη. Δεν πάμε παρακάτω;;

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356
Τα εμβόλια για τον SARS και τον MERS δεν προχώρησαν γιατί χάθηκε το ενδιαφέρον όταν απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.

Παρόλα αυτά είχε γίνει σημαντική δουλειά και πάνω στην δουλειά αυτή πατούν κάποιες από τις τωρινές προσπάθειες.

Όπου υπήρξε ανάγκη αναπτύχθηκαν εμβόλια και γρήγορα όπως για τον Εμπόλα.

Δεν διαφωνώ, συμφωνώ απόλυτα.
Για αυτό είπα αρχικά πως θα γράψω με σκεπτικό αιρετικής άποψης.

irobot

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2017
Like
484
Πόντοι
36
Δεν διαφωνώ, συμφωνώ απόλυτα.
Για αυτό είπα αρχικά πως θα γράψω με σκεπτικό αιρετικής άποψης.

πλεον είναι αδύνατο να λειτουργήσουν χώροι παροχης αυτων των υπηρεσιών, είναι στατιστικά βέβαο πτι ενα ατομο που έχει δεκα επαφές καθημερινά θα αποκτήσει τον κορωνοιο σε χρονικο δαστημα ημερών η εβδομάδων. Ισως ειναι ασυμπτωματικος φορέας αλλα΄θα μεταδώσει το ιο σε δεκάδες θυμάτων, Αυτό συνέβη σε ιατρικές μονάδες οπως μαθαινουμε αυτες τις ημέρες καθώς και τουριστικές μονάδες οπου εγάζονται μολυσμένα ασυμπτωματικά ατομα.
Ποτε δεν θα υπάρχει ασφάλεια σε σεξουαλικές επαφές σε ατομα με πολλαπλές επαφές ..... οτι υπηρχε τετελεσται .... αν θελετε την υγεια σας και τη ζωή σ;ς τη δική σας και των δικών σας - συζυγο παιδιά γονεις φιλους συγγενεις μην το αγνοησετε ..... ο covid-19 ηρθε και θα μεινει για πάντα ...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
32.178
Πόντοι
5.506
σε αλλα νεα..

Συνημμένα

• φ.jpg
    φ.jpg
    139,9 KB · Εμφανίσεις: 57

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά αυτή η θεωρεία συνωμοσίας έχει καταρριφθεί τουλάχιστον από το 2016. Δεν κατάλαβες καν τι λέει.

παραθέτω από ελληνικά hoaxes:

«Ας θυμηθούμε την άλγεβρα από το σχολείο και ας δούμε τι γίνεται. Κατ’ αρχάς έχουμε τον πληθυσμό. Σήμερα (2009) ο κόσμος έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους και τείνει προς τα 9 δισεκατομμύρια περίπου. Αν έχουμε καλά αποτελέσματα όσον αφορά τα νέα εμβόλια, την περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγιούς αναπαραγωγής, μπορούμε να μειώσουμε αυτή τη πρόβλεψη κατά 10-15% Αλλά και πάλι θα υπάρχει αύξηση 1,3, περίπου.»

Όταν μιλάμε για υπηρεσίες υγιούς αναπαραγωγής, μιλάμε για προγράμματα που υπάρχουν σε πολλές χώρες του κόσμου που αποσκοπούν στην εμπέδωση του οικογενειακού προγραμματισμού από τους πολίτες και στη διάδοση μέτρων αντισύλληψης και προφύλαξης από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Σε καμία των περιπτώσεων δεν προβλέπονται εκτρώσεις.

Το σχετικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, βρίσκεται στο παρακάτω λινκ:

Είναι προφανέστατο πως ο Bill Gates  δεν ισχυρίζεται πως τα εμβόλια, οι υπηρεσίες υγείας και οικογενειακού προγραμματισμού θα προκαλέσουν τη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων. Το ακριβώς αντίθετο, οι υπηρεσίες υγείας γενικά και ειδικά τα εμβόλια σώζουν ζωές. Μάλιστα, στο ίδιο απόσπασμα, ο Bill Gates αναφέρει πως παρά τη βελτίωση της υγείας και των συνθηκών ζωής, ο πληθυσμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Επομένως, τα εμβόλια, η υπηρεσίες υγείας και οικογενειακού προγραμματισμού, θα μειώσουν την αυξητική τάση και όχι τον ανθρώπινο πληθυσμό σε απόλυτους αριθμούς.

όλο το άρθρο εδώ:

Για την ακρίβεια αυτό που εννοεί είναι ότι οι άνθρωποι στην Αφρική θα κάνουν λιγότερα παιδιά αν μειωθεί η παιδική θνησιμότητα και αν υπάρχει σωστός οικογενειακός προγραμματισμός.

Δηλαδή τώρα κάνουν πολλά παιδιά διότι δεν είναι σίγουροι ότι θα τους ζήσουν.

Αυτό γίνονταν παλιότερα και στην Ελλάδα.

Επίσης βοηθάει να φοράνε καπότα......

Γιώργος Ξύδης

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
2.597
Είναι θέμα επιλογής σωστά. Στα άρθρα που παραθέσατε υπάρχουν και τα ανάλογα που υποστηρίζουν την αντίθετη άποψη. Το λάθος σου όμως όσον αφορά εμένα είναι το ότι εσύ νομίζεις ότι στηρίχθηκα μόνο σε αυτή την ομιλία για να διαμορφώσω άποψη για τον Gates (που δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ποιά είναι). Έχω και εγώ το δικαίωμα στο λάθος αν έχω κάνει . Ίσως αργότερα αλλάξω γνώμη. Δεν πάμε παρακάτω;;

Ρε συ, δεν κοιτάς μόνο τα άρθρα, κοιτάς και ποιος τα γράφει, πόσο σοβαρός είναι κλπ.
Δείξε μου ΕΝΑ ανάλογο του ελληνικά hoaxes που να υποστηρίζει την αντίθετη άποψη επώνυμα, να παραθέτει στοιχεία και να 'καταρρίπτει' αυτά που λέμε εμείς. Ή κάποια άλλη 'πληροφορία' πέρα από το συγκεκριμένο βίντεο που λες ότι στηρίχθηκες.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.446
Πόντοι
2.356

Για να το κλείσω εγώ.
Μου θυμίζεις τον τύπο που επέμενε πως τα στάχυα τα θερίζουν με το ψαλίδι.
Ρε με το δρεπάνι, όχι με το ψαλίδι.
Στο δικαστήριο εκείνης της εποχής καταδικάστηκε σε θάνατο με πνιγμό.
Όταν βυθιζόταν έβγαλε το χέρι έξω από το νερό και έκανε με το δείκτη και το μέσο δάχτυλο το σήμα του ψαλιδιού…
:S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.437
Πόντοι
24.596
τυπε θλιβομαι βαθυτατα που δεν εχεις ιδεα απο βαθυ Πελοππονησιακο νοτο :wanker:
στο Κρανιδι οι μισοι rednecks φτιακτηκαν απο το Amanzoe.
κοιμηθηκαν το βραδυ με στολη παραλλαγης και ρακι στο καφενειο, και ξυπνησαν με ενα 700αρι χιλιαρικα το πρωι,πετροχτιστα,τζιπ κλπ :headbaning1:
ολοι αυτοι κερναγαν αφιλτρα μπουκια στις Σομαλες χηρες της Αλ Σαμπαμπ σε Βερβεροντα και περιξ :pipa2:
το λιγοτερο που εχουν τσιμπησει ειναι covid :zombie:
ολοι τωρα κλεισμενα στα σπιτια,ποιος να βγει για τεστ,μονο κατι ταμιες των σουπερ μαρκετ.
u r talking about Kranidi dude,την μονη περιοχη της Ελλαδος που 1 το μεσημερι κλεινουν τα παντα και ξανανοιγουν την αλλη μερα :boff:
αν πεθανεις στην πλατεια το απογευμα θα σε βρουν  οι γεροι που πανε 4 το πρωι που πανε να ενημερωσουν τα βιβλιαρια :zombie:

:S :S :S

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
www.skai.gr/news/ygeia/oksfordi-arxizoun-klinikes-dokimes-emvoliou-kata-tou-neou-koronoiou]Οξφόρδη: Αρχίζουν κλινικές δοκιμές εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού
[/url]

Το εμβόλιο έχει ως βάση του τον ιό κοινού κρυολογήματος χιμπατζήδων γενετικά τροποποιημένο

Μα είναι τελείως μαλάκες εκεί στην Οξφόρδη;

Δεν διαβάζουν bou.com για να ξέρουν ότι δεν αποκτάμε ανοσία σε κατασκευασμένους ιούς;

Τι να περιμένεις όμως από ντιγκιντάγκες στο πουστρονήσι.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.932
Πόντοι
3.556
1. Οι χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης κρουσμάτων από χθες:

Χώρα Αύξηση Κρούσματα

Mexico 10% 10544
Singapore 10% 11178
Belarus 10% 8022
Saudi Arabia 9% 13930
Ukraine 8% 7170
Qatar 8% 7764
Peru 8% 20914

2. Ποσοστό αύξησης για τις χώρες με τα περισσότερα κρούσματα

Χώρα Κρούσματα Αύξηση

USA 866148 2%
Spain 213024 2%
Italy 189973 1%
France 161530 1%
Germany 151285 0%
UK 138078 3%
Turkey 101790 3%

3. Σε παγκόσμια κλίμακα, έχουμε αυτή τη στιγμή κρούσματα, σε σχέση με 2.614.803 εχθές

Αύξηση δηλαδή κατά 82513 κρούσματα, και ποσοστό 3,16%. Εχθές η αύξηση ήταν 3,08% και προχθές 3,39%

Αναλυτικά οι λίστες εδώ:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.793
Πόντοι
6.515
τυπε θλιβομαι βαθυτατα που δεν εχεις ιδεα απο βαθυ Πελοππονησιακο νοτο :wanker:
στο Κρανιδι οι μισοι rednecks φτιακτηκαν απο το Amanzoe.
κοιμηθηκαν το βραδυ με στολη παραλλαγης και ρακι στο καφενειο, και ξυπνησαν με ενα 700αρι χιλιαρικα το πρωι,πετροχτιστα,τζιπ κλπ :headbaning1:
ολοι αυτοι κερναγαν αφιλτρα μπουκια στις Σομαλες χηρες της Αλ Σαμπαμπ σε Βερβεροντα και περιξ :pipa2:
το λιγοτερο που εχουν τσιμπησει ειναι covid :zombie:
ολοι τωρα κλεισμενα στα σπιτια,ποιος να βγει για τεστ,μονο κατι ταμιες των σουπερ μαρκετ.
u r talking about Kranidi dude,την μονη περιοχη της Ελλαδος που 1 το μεσημερι κλεινουν τα παντα και ξανανοιγουν την αλλη μερα :boff:
αν πεθανεις στην πλατεια το απογευμα θα σε βρουν  οι γεροι που πανε 4 το πρωι που πανε να ενημερωσουν τα βιβλιαρια :zombie:

:S :S :S

Τυπε το bou πιαστηκε στον υπνο.
Κανεις δεν ενημερωσε τον κοσμο του για τα παρτυ με τις σομαλες στο κρανιδι  :S

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
www.skai.gr/news/ygeia/oksfordi-arxizoun-klinikes-dokimes-emvoliou-kata-tou-neou-koronoiou]Οξφόρδη: Αρχίζουν κλινικές δοκιμές εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού
[/url]

Το εμβόλιο έχει ως βάση του τον ιό κοινού κρυολογήματος χιμπατζήδων γενετικά τροποποιημένο

Μα είναι τελείως μαλάκες εκεί στην Οξφόρδη;

Δεν διαβάζουν bou.com για να ξέρουν ότι δεν αποκτάμε ανοσία σε κατασκευασμένους ιούς;

Τι να περιμένεις όμως από ντιγκιντάγκες στο πουστρονήσι.

Ανυπομονώ για τα αποτελέσματα...... Εδώ πρώτα ο Θεός θα είμαστε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom