Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.661
- Πόντοι
- 6.056
σιγουρα ναιΑυτο σημαινει ναι?
τι θα μου πεις τωρα καμια νομικουρα?
σιγουρα ναιΑυτο σημαινει ναι?
Όχι συναγωνιστή δεν μπορώ να κάνω κάτι. Εσύ το βλέπεις έτσι εγώ αλλιώς. Σε άλλα συμφωνούμε σε άλλα διαφωνούμε. Συμβαίνει. Πάμε παρακάτω.
σιγουρα ναι
τι θα μου πεις τωρα καμια νομικουρα?
Δεν είναι υπέρ μας, το παρελθόν, οι αποτυχημένες προηγηθείσες απόπειρες παρασκευής ασφαλών εμβολίων για άλλους κορονοϊούς οδηγούν στο συμπέρασμα ότι το εγχείρημα είναι πολύ δύσκολο και σίγουρα δεν θα είναι διαθέσιμο σύντομα με ελεγμένη την ασφάλειά του.
Δεν είναι θέμα διαφωνίας.
εδώ έχουμε να κάνουμε με facts από την μία και θεωρίες συνωμοσίας από την άλλη. Αλήθειας και ψέματος. Διαλέγεις και παίρνεις.
ΥΓ: Όταν η θεωρία συνωμοσίας έχει καταρριφθεί, σου δίνουν στοιχεία, στο εξηγούν και επιμένεις να την υιοθετείς, τότε είναι θέμα επιλογής, όχι άγνοιας.
Τα εμβόλια για τον SARS και τον MERS δεν προχώρησαν γιατί χάθηκε το ενδιαφέρον όταν απομακρύνθηκε ο κίνδυνος.
Παρόλα αυτά είχε γίνει σημαντική δουλειά και πάνω στην δουλειά αυτή πατούν κάποιες από τις τωρινές προσπάθειες.
Όπου υπήρξε ανάγκη αναπτύχθηκαν εμβόλια και γρήγορα όπως για τον Εμπόλα.
Δεν διαφωνώ, συμφωνώ απόλυτα.
Για αυτό είπα αρχικά πως θα γράψω με σκεπτικό αιρετικής άποψης.
συγγνώμη που θα στο χαλάσω αλλά αυτή η θεωρεία συνωμοσίας έχει καταρριφθεί τουλάχιστον από το 2016. Δεν κατάλαβες καν τι λέει.
παραθέτω από ελληνικά hoaxes:
«Ας θυμηθούμε την άλγεβρα από το σχολείο και ας δούμε τι γίνεται. Κατ’ αρχάς έχουμε τον πληθυσμό. Σήμερα (2009) ο κόσμος έχει 6,8 δισεκατομμύρια ανθρώπους και τείνει προς τα 9 δισεκατομμύρια περίπου. Αν έχουμε καλά αποτελέσματα όσον αφορά τα νέα εμβόλια, την περίθαλψη και τις υπηρεσίες υγιούς αναπαραγωγής, μπορούμε να μειώσουμε αυτή τη πρόβλεψη κατά 10-15% Αλλά και πάλι θα υπάρχει αύξηση 1,3, περίπου.»
Όταν μιλάμε για υπηρεσίες υγιούς αναπαραγωγής, μιλάμε για προγράμματα που υπάρχουν σε πολλές χώρες του κόσμου που αποσκοπούν στην εμπέδωση του οικογενειακού προγραμματισμού από τους πολίτες και στη διάδοση μέτρων αντισύλληψης και προφύλαξης από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα (ΣΜΝ). Σε καμία των περιπτώσεων δεν προβλέπονται εκτρώσεις.
Το σχετικό πρόγραμμα των Ηνωμένων Εθνών, βρίσκεται στο παρακάτω λινκ:
Είναι προφανέστατο πως ο Bill Gates δεν ισχυρίζεται πως τα εμβόλια, οι υπηρεσίες υγείας και οικογενειακού προγραμματισμού θα προκαλέσουν τη μαζική δολοφονία εκατομμυρίων ανθρώπων. Το ακριβώς αντίθετο, οι υπηρεσίες υγείας γενικά και ειδικά τα εμβόλια σώζουν ζωές. Μάλιστα, στο ίδιο απόσπασμα, ο Bill Gates αναφέρει πως παρά τη βελτίωση της υγείας και των συνθηκών ζωής, ο πληθυσμός θα συνεχίσει να αυξάνεται. Επομένως, τα εμβόλια, η υπηρεσίες υγείας και οικογενειακού προγραμματισμού, θα μειώσουν την αυξητική τάση και όχι τον ανθρώπινο πληθυσμό σε απόλυτους αριθμούς.
όλο το άρθρο εδώ:
Είναι θέμα επιλογής σωστά. Στα άρθρα που παραθέσατε υπάρχουν και τα ανάλογα που υποστηρίζουν την αντίθετη άποψη. Το λάθος σου όμως όσον αφορά εμένα είναι το ότι εσύ νομίζεις ότι στηρίχθηκα μόνο σε αυτή την ομιλία για να διαμορφώσω άποψη για τον Gates (που δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ποιά είναι). Έχω και εγώ το δικαίωμα στο λάθος αν έχω κάνει . Ίσως αργότερα αλλάξω γνώμη. Δεν πάμε παρακάτω;;
Είναι θέμα επιλογής σωστά. Στα άρθρα που παραθέσατε υπάρχουν και τα ανάλογα που υποστηρίζουν την αντίθετη άποψη. Το λάθος σου όμως όσον αφορά εμένα είναι το ότι εσύ νομίζεις ότι στηρίχθηκα μόνο σε αυτή την ομιλία για να διαμορφώσω άποψη για τον Gates (που δεν μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή ποιά είναι). Έχω και εγώ το δικαίωμα στο λάθος αν έχω κάνει . Ίσως αργότερα αλλάξω γνώμη. Δεν πάμε παρακάτω;;
τυπε θλιβομαι βαθυτατα που δεν εχεις ιδεα απο βαθυ Πελοππονησιακο νοτο
τυπε θλιβομαι βαθυτατα που δεν εχεις ιδεα απο βαθυ Πελοππονησιακο νοτο
στο Κρανιδι οι μισοι rednecks φτιακτηκαν απο το Amanzoe.
κοιμηθηκαν το βραδυ με στολη παραλλαγης και ρακι στο καφενειο, και ξυπνησαν με ενα 700αρι χιλιαρικα το πρωι,πετροχτιστα,τζιπ κλπ
ολοι αυτοι κερναγαν αφιλτρα μπουκια στις Σομαλες χηρες της Αλ Σαμπαμπ σε Βερβεροντα και περιξ
το λιγοτερο που εχουν τσιμπησει ειναι covid
ολοι τωρα κλεισμενα στα σπιτια,ποιος να βγει για τεστ,μονο κατι ταμιες των σουπερ μαρκετ.
u r talking about Kranidi dude,την μονη περιοχη της Ελλαδος που 1 το μεσημερι κλεινουν τα παντα και ξανανοιγουν την αλλη μερα
αν πεθανεις στην πλατεια το απογευμα θα σε βρουν οι γεροι που πανε 4 το πρωι που πανε να ενημερωσουν τα βιβλιαρια
:S :S :S
www.skai.gr/news/ygeia/oksfordi-arxizoun-klinikes-dokimes-emvoliou-kata-tou-neou-koronoiou]Οξφόρδη: Αρχίζουν κλινικές δοκιμές εμβολίου κατά του νέου κορωνοϊού
[/url]
Το εμβόλιο έχει ως βάση του τον ιό κοινού κρυολογήματος χιμπατζήδων γενετικά τροποποιημένο
Μα είναι τελείως μαλάκες εκεί στην Οξφόρδη;
Δεν διαβάζουν bou.com για να ξέρουν ότι δεν αποκτάμε ανοσία σε κατασκευασμένους ιούς;
Τι να περιμένεις όμως από ντιγκιντάγκες στο πουστρονήσι.