Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.811
- Πόντοι
- 3.715
σε είχα ρωτήσει κάτι αλλά δεν απάντησες.
στο εξήγησα αλλά δεν το κατάλαβες
σε είχα ρωτήσει κάτι αλλά δεν απάντησες.
στο εξήγησα αλλά δεν το κατάλαβες
είπε ακριβώς αυτό το πράγμα; μπορείς να μου βρεις κάποιο λινκ;
Φαντάζομαι εννοεί την γνωστή θεωρία συνωμοσίας ό,τι το ίδρυμα Γκέιτς έκανε πλαστή εκστρατεία εμβολιασμού τετάνου στην Αφρική και προκάλεσε επίτηδες χημική στείρωση στις γυναίκες. Υποτίθεται το είπε κιόλας σε ομιλία του, πριν 10 χρόνια, αλλά τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει.
σε πολύ ακραίες περιπτώσεις πήρα 2 φορές στην πορεία μου αναγκάστηκα να λάβω ελαφριά χημική θεραπεία η οποία όμως μου διάλυσε το ανοσοποιητικό (μύκητες και διάφορα εμφανίστηκαν από το πουθενά), δηλαδή έφερε ανισορροπία. Μετά έκανα αποτοξίνωση ειδικά σχεδιασμένη για να ισορροπήσω πάλι και πέραν αυτών δεν παίρνω τίποτε. Υπάρχουν κι άλλες θεραπευτικές οδοί. Πάντα το σύμπτωμα που οδηγεί σε πρόβλημα έχει μια αιτία. Η θέαση από το παράθυρο της αιτίας είναι αποτελεσματικότερη για την κατανόησή και την εξάλειψή της. Η καταστολή των συμπτωμάτων δεν αναιρεί την αιτία, επομένως μπαίνει κανείς μέσα σε έναν αέναο κύκλο συμπτώματος-προβλήματος-καταστολής- κλπ. Η μνήμη που αποκτά το σώμα από τη θεράπευση της αιτίας είναι μόνιμη.
Φαντάζομαι εννοεί την γνωστή θεωρία συνωμοσίας ό,τι το ίδρυμα Γκέιτς έκανε πλαστή εκστρατεία εμβολιασμού τετάνου στην Αφρική και προκάλεσε επίτηδες χημική στείρωση στις γυναίκες. Υποτίθεται το είπε κιόλας σε ομιλία του, πριν 10 χρόνια, αλλά τέτοιο βίντεο δεν υπάρχει.
σαν τις σαρανταρες λοατκι που γινονται βιγκανΔηλαδη εσυ τυπε δεν εχεις βαλει στο στομα σου ουτε ασπιρινη;
που ακριβώς; εγώ σε ξαναρωτάω πάντως, είσαι κατά των εμβολιασμών ναι ή όχι;
τρια ατομα στη βαρδια ρε, γιατι? λογω παρατασης καραμπινας?
είπε ακριβώς αυτό το πράγμα; μπορείς να μου βρεις κάποιο λινκ;
Και πανω που πηγαιναμε καλα και συζηταγαμε γα εξόδους και διακοπές,πηγαμε δυο βηματα πίσω..Αρπα στην κεφαλα 55 νεα κρούσματα και αγνωστη μεχρι στιγμης διασπορά και εναρξη εμφανισης κρουσματων στις ...δομές φιλοξενίας (sic)..Κακό αυτό με την κλινική στο Περιστέρι και τα 17 κρούσματα σε ασθενείς (όπως και με το γηροκομείο πριν λίγες μέρες). Συνήθως σε αυτά τα μέρη τα κρούσματα είναι πάρα πολύ πιθανόν να καταλήξουν. Ενώ σε μια δομή μεταναστών ή Ρόμα από τα 100 κρούσματα άντε να πεθάνει ένας (ή και κανενας), σε αυτά τα μέρη (γηροκομεία, κλινικές κλπ.) πάνω από το 80% των περιπτώσεων δεν έχουν αίσια κατάληξη.
A εισαι απο αυτους τους γραφικους που αρνουνται τις θεραπειες και τους εμβολιασμους ως επιβλαβεις?σε πολύ ακραίες περιπτώσεις πήρα 2 φορές στην πορεία μου αναγκάστηκα να λάβω ελαφριά χημική θεραπεία η οποία όμως μου διάλυσε το ανοσοποιητικό (μύκητες και διάφορα εμφανίστηκαν από το πουθενά), δηλαδή έφερε ανισορροπία. Μετά έκανα αποτοξίνωση ειδικά σχεδιασμένη για να ισορροπήσω πάλι και πέραν αυτών δεν παίρνω τίποτε. Υπάρχουν κι άλλες θεραπευτικές οδοί. Πάντα το σύμπτωμα που οδηγεί σε πρόβλημα έχει μια αιτία. Η θέαση από το παράθυρο της αιτίας είναι αποτελεσματικότερη για την κατανόησή και την εξάλειψή της. Η καταστολή των συμπτωμάτων δεν αναιρεί την αιτία, επομένως μπαίνει κανείς μέσα σε έναν αέναο κύκλο συμπτώματος-προβλήματος-καταστολής- κλπ. Η μνήμη που αποκτά το σώμα από τη θεράπευση της αιτίας είναι μόνιμη.
στη Γαυδο φιλε λενε δεν εχουν θεμα, ουτε ενα προστιμο επεσε, χαλαραΚαι πανω που πηγαιναμε καλα και συζηταγαμε γα εξόδους και διακοπές,πηγαμε δυο βηματα πίσω..Αρπα στην κεφαλα 55 νεα κρούσματα και αγνωστη μεχρι στιγμης διασπορά και εναρξη εμφανισης κρουσματων στις ...δομές φιλοξενίας (sic)..
Παρτε και συστάσεις για το πώς θα κυκλοφορούμε,πώς θα φοράμε συνεχως τη γαμω-μασκα και προειδοποιησεις για συνεχείς αξιολογησεις της καταστασης..
Εδω που φτασαμε μόνο εμβόλιο ή φαρμακο θα μας επιτρεψει να επανελθουμε,αλλιως μας περιμένει μεγαλο αγγούρι από κοινωνικής,εργασιακής και οικονομικής πλευράς...
Ειναι σαν αυτες τις γελοιες αγωγες που εκαναν καποιοι πολιτες στις κυβερνησεις την εποχη των μνημονιων και ζητουσαν αποζημιωση λογω εσχατης προδοσιαςΔεν είναι 'από' ΗΠΑ, είναι από έναν Αμερικανό δικηγόρο κοινού με μια εταιρεία του Τέξας. Της πλάκας δηλαδή.
Ακόμα και με την σταδιακή άρση των μέτρων καραντίνας, η καθημερινότητα μας δεν θα είναι ποτέ η ίδια (τουλάχιστον μέχρι να βγει εμβόλιο ή φαρμακο)Και πανω που πηγαιναμε καλα και συζηταγαμε γα εξόδους και διακοπές,πηγαμε δυο βηματα πίσω..Αρπα στην κεφαλα 55 νεα κρούσματα και αγνωστη μεχρι στιγμης διασπορά και εναρξη εμφανισης κρουσματων στις ...δομές φιλοξενίας (sic)..
Παρτε και συστάσεις για το πώς θα κυκλοφορούμε,πώς θα φοράμε συνεχως τη γαμω-μασκα και προειδοποιησεις για συνεχείς αξιολογησεις της καταστασης..
Εδω που φτασαμε μόνο εμβόλιο ή φαρμακο θα μας επιτρεψει να επανελθουμε,αλλιως μας περιμένει μεγαλο αγγούρι από κοινωνικής,εργασιακής και οικονομικής πλευράς...
Ειναι σαν αυτες τις γελοιες αγωγες που εκαναν καποιοι πολιτες στις κυβερνησεις την εποχη των μνημονιων και ζητουσαν αποζημιωση λογω εσχατης προδοσιας
Ούτε το χαρτι που εχουν συνταχθει δεν αξιζουν