Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
26
Like
12.362
Πόντοι
14.615
EWMWo3tUMAc4-I1
Εδώ λέει άλλα νούμερα, ενώ ο Gates λέει ότι έχουμε 206 κρεβάτια ΜΕΘ  :think:

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.663
Πόντοι
506
εαν οντος δεν υπηρχε χρηση των ΜΕΘ στο μεγιστο, γιατι δεν βοηθησαμε την Ιταλια.
Θα εκανε η κυβερνηση και μοστρα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.743
Πόντοι
6.256
Εδώ λέει άλλα νούμερα, ενώ ο Gates λέει ότι έχουμε 206 κρεβάτια ΜΕΘ  :think:

Για την ακριβεια εχουμε ΣΥΝΟΛΙΚΑ πανω απο 1000 κλινες ΜΕΘ και απο αυτες εχουμε δεσμευσει γυρω στις 300 για περιπτωσεις κορονοιου....

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Εδώ λέει άλλα νούμερα, ενώ ο Gates λέει ότι έχουμε 206 κρεβάτια ΜΕΘ  :think:

Άν προσέξεις την αρχή του διαγράμματος τα ειδικά προ-δεσμευμένα για κόβιντ κρεββάτια μπορεί να είναι εκεί περίπου στα 206.

Τα στοιχεία που δημοσιεύονται εδώ δεν είναι πάντως αξιόπιστα, ενώ οι αρχικές του προβλέψεις ήταν για γέλια ...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ενταξει μπορει να μην του εκατσε του Κουλη η κομπινα με τα ΚΕΚ αλλα θα βγαλει λεφτα απο τους επιστημονες...800 ευρω πηραν οι καλλιεργητες σαλιγκαριων και αλλα πληττομενα επαγγελματα;Εξακοσια οι επιστημονες!!!

Και οχι μονο αυτο!Θα το βαλει και τον Μαιο το επιδομα αρα οταν οι αλλοι θα παιρνουν δευτερο επιδομα στη περιπτωση που συνεχιστουν τα μετρα οι επιστημονες θα καθαρισουν με ενα 600αρακι! :2funny:
Tη δεύτερη φορά είπαν πως θα είναι 800 για όλους. Και για τους επιστήμονες. Αλλά πέραν του ότι έβλεπες θέματα που είχες παρακολουθήσει δεκαετία και βάλε σε εταιρικά σεμινάρια, παρακολουθούσες  το μάθημα και μετά δεν έκανε τικάρισμα στο τετραγωνάκι παρακολούθησης. Ή έπεφτε η σύνδεση και όταν ξεκινούσες με την επανασύνδεση από το σημείο που διακόπηκε το βίντεο το θεωρούσε ως μη ολοκληρωμένο μάθημα. Να μην ανησυχούμε όμως μας είπαν, φαίνονται οι ώρες που είμαστε στη σελίδα του μαθήματος. Ότι να'ναι στην κυριολεξία.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.743
Πόντοι
6.256
Tη δεύτερη φορά είπαν πως θα είναι 800 για όλους. Και για τους επιστήμονες. Αλλά πέραν του ότι έβλεπες θέματα που είχες παρακολουθήσει δεκαετία και βάλε σε εταιρικά σεμινάρια, παρακολουθούσες  το μάθημα και μετά δεν έκανε τικάρισμα στο τετραγωνάκι παρακολούθησης. Ή έπεφτε η σύνδεση και όταν ξεκινούσες με την επανασύνδεση από το σημείο που διακόπηκε το βίντεο το θεωρούσε ως μη ολοκληρωμένο μάθημα. Να μην ανησυχούμε όμως μας είπαν, φαίνονται οι ώρες που είμαστε στη σελίδα του μαθήματος. Ότι να'ναι στην κυριολεξία.

Ναι ρε αυτό σου λέω...ότι έτσι όπως τα κάνανε στους επιστήμονες δεύτερη φορά δεν θα υπάρξει στην ουσία.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.281
Πόντοι
7.216
Η δε μεγάλη πλάκα είναι η εξής : EAN η συνολική πληρότητα (ανεξαρτήτως αιτίας νοσηλείας) του συνόλου των κλινών ΜΕΘ είναι μικρότερη πχ του 30% τότε όχι μόνο το απλό νοσοκομειακό προσωπικό την έπαιζε ασύστολα όντας άεργο λόγω του κλεισίματος πρακτικά των νοσοκομείων για κάθε μη κατεπείγον περιστατικό, αλλά ακόμα και το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού των ίδιων των ΜΕΘ απλά έξαινε τα παπάρια του κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης μεταπολεμικά υγιειονομικής κρίσης της χώρας.

Οι ήρωες των εντατικών δηλαδή μας προέκυψαν τίποτα περισσότερο παρά υποαπασχολούμενοι άεργοι δημόσιοι υπάλληλοι ... Τρελά γέλια ...

Καλά αυτό παίζει σίγουρα και επιβεβαιωμένα εκ τον έσω!
Εχω άτομο δικό μου που εργάζεται σε νοσοκομείο στο οποίο ορθοπεδικός του είπα χαρακτηριστικά οτι ολη μέρα είδε ενα περιστατικό!
Και αυτά συμβαίνουν όλη μέρα εδώ και ένα μήνα!

Γενικά ο covid ήταν η χαρά του Δ.Υ.
Και πριν τον παίζανε αλλά τώρα είχαν και δικαιολογία.
Σε όλες τις υπηρεσίες.
Σε εμάς (μηχανικός) για παράδειγμα δεν δουλεύει τπτ. Πολεοδομίες, συμβούλια αρχιτεκτονικής, αρχαιολογίες, δασαρχεία όλα κολλημένα λόγο covid.  
Έχουμε άδειες και δεν μπορούμε να τις εκδώσουμε :S :S :S

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Λίγο υπομονή μάγκες μου και θα το νικήσουμε τον ιό.
Άντε γιατί δεν την παλεύω αν δε ρίξω ένα πούτσο σύντομα

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Επιστήμονας είναι όποιος έχει διεξαγάγει βασική ή εφαρμοσμένη έρευνα.

Οι υπόλοιποι είναι απλά πτυχιούχοι.

Ένας εμπειροτέχνης με δημιουργικό μυαλό που γεννάει ιδέες και πρότζεκτς είναι πολλαπλάσια επιστημονικός στην μεθοδολογία του από τον μέσο πτυχιούχο που απλά καπηλεύεται δια του τίτλου την επιστημοσύνη που άλλοι χτίσανε.

Οι πλησιέστεροι σε διπλωματούχο μη ερευνητή που θα μπορούσαν να τους αναγνωριστούν - στοιχεία μόνον - επιστημονικής ιδιότητας είναι οι νομικοί, οι γιατροί και οι μηχανικοί ως εκ του αντικειμένου τους, ΑΝ αυτοί το ασκούν επί του πεδίου.

Από αυτή την παρανόηση περί επιστημοσύνης ξεκινά μεγάλο μέρος της κακοδαιμονίας του Ελλαδικού μπορντέλου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Ε οχι ρε φιλε.
Θα δικαιωθει η μακαριτισσα η γιαγια μου, που πεθανε το 2005 σε ηλικια 92 ετων και καπνιζε μεχρι την τελευταια στιγμη.

Και οταν της ειπε ο καρδιολογος "κυρια μου ειστε τρελη? καπνιζετε??" του απαντησε "εσυ δεν καπνιζεις γιατρε? κακώς. Σκοτώνει τα μικροβια".

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Επιστήμονας είναι όποιος έχει διεξαγάγει βασική ή εφαρμοσμένη έρευνα.

Οι υπόλοιποι είναι απλά πτυχιούχοι.

Ένας εμπειροτέχνης με δημιουργικό μυαλό που γεννάει ιδέες και πρότζεκτς είναι πολλαπλάσια επιστημονικός στην μεθοδολογία του από τον μέσο πτυχιούχο που απλά καπηλεύεται δια του τίτλου την επιστημοσύνη που άλλοι χτίσανε.

Οι πλησιέστεροι σε διπλωματούχο μη ερευνητή που θα μπορούσαν να τους αναγνωριστούν - στοιχεία μόνον - επιστημονικής ιδιότητας είναι οι νομικοί, οι γιατροί και οι μηχανικοί ως εκ του αντικειμένου τους, ΑΝ αυτοί το ασκούν επί του πεδίου.

Από αυτή την παρανόηση περί επιστημοσύνης ξεκινά μεγάλο μέρος της κακοδαιμονίας του Ελλαδικού μπορντέλου.
Αυτό το σκέφτηκες πολύ πριν το γράψεις;

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.676
Πόντοι
606
Ε οχι ρε φιλε.
Θα δικαιωθει η μακαριτισσα η γιαγια μου, που πεθανε το 2005 σε ηλικια 92 ετων και καπνιζε μεχρι την τελευταια στιγμη.

Και οταν της ειπε ο καρδιολογος "κυρια μου ειστε τρελη? καπνιζετε??" του απαντησε "εσυ δεν καπνιζεις γιατρε? κακώς. Σκοτώνει τα μικροβια".
ξεροχυσα.εχω κανει μισο πακετο απ την ωρα που το διαβασα  :wanker:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.432
Πόντοι
3.296
Καποιοι ειπαν πως ο κορωνιος ειναι ελληνικος.Πανε καλα;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Και έβγαιναν συγγενείς κρουσμάτων, και λέγανε δεν κάπνιζε έκανε γυμναστική κτλ.
Που να ήξεραν.
Η αλλη η αστροφυσικος εκανε τζοκινγκ στην Ικαρια το καλοκαιρι και τσακιστηκε πεφτοντας απο βραχο

Η αλλη η βιολογος στην Κρητη εκανε τζοκινγκ και την αρπαξε ο παλαβός, την βιασε και τη σκοτωσε

Τι τις θελετε τις γυμναστικες, βλαπτουν σοβαρα την υγεια

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.642
Πόντοι
6.056
Ε οχι ρε φιλε.

και μενα οι γεροι μου οποτε παω να τους δω μπουρ μπουρ κοψτο και κοψτο το γαμηδι
[size=20pt]να τωρα...[/size]  :s&m_3:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.055
Πόντοι
5.506
Σήμερα 7 νέα κρούσματα - 0 νέοι θάνατοι

Με τι θέμα θα συμπληρώσει το χρόνο της συνέντευξης σήμερα ο Τσίοδρας:
(α) Διατροφή
(β) Καιρός
(γ) Ποδόσφαιρο
(δ) Ζώδια

Ψηφίστε και κερδίστε!

Μόλις ψηφίσεις τράβα και ψόφα ρε σκουπιδαριό.

• Like
Αντιδράσεις: Reznov

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom