Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 12.362
- Πόντοι
- 14.615
Εδώ λέει άλλα νούμερα, ενώ ο Gates λέει ότι έχουμε 206 κρεβάτια ΜΕΘ
Εδώ λέει άλλα νούμερα, ενώ ο Gates λέει ότι έχουμε 206 κρεβάτια ΜΕΘ
Εδώ λέει άλλα νούμερα, ενώ ο Gates λέει ότι έχουμε 206 κρεβάτια ΜΕΘ![]()
Εδώ λέει άλλα νούμερα, ενώ ο Gates λέει ότι έχουμε 206 κρεβάτια ΜΕΘ![]()
Tη δεύτερη φορά είπαν πως θα είναι 800 για όλους. Και για τους επιστήμονες. Αλλά πέραν του ότι έβλεπες θέματα που είχες παρακολουθήσει δεκαετία και βάλε σε εταιρικά σεμινάρια, παρακολουθούσες το μάθημα και μετά δεν έκανε τικάρισμα στο τετραγωνάκι παρακολούθησης. Ή έπεφτε η σύνδεση και όταν ξεκινούσες με την επανασύνδεση από το σημείο που διακόπηκε το βίντεο το θεωρούσε ως μη ολοκληρωμένο μάθημα. Να μην ανησυχούμε όμως μας είπαν, φαίνονται οι ώρες που είμαστε στη σελίδα του μαθήματος. Ότι να'ναι στην κυριολεξία.Ενταξει μπορει να μην του εκατσε του Κουλη η κομπινα με τα ΚΕΚ αλλα θα βγαλει λεφτα απο τους επιστημονες...800 ευρω πηραν οι καλλιεργητες σαλιγκαριων και αλλα πληττομενα επαγγελματα;Εξακοσια οι επιστημονες!!!
Και οχι μονο αυτο!Θα το βαλει και τον Μαιο το επιδομα αρα οταν οι αλλοι θα παιρνουν δευτερο επιδομα στη περιπτωση που συνεχιστουν τα μετρα οι επιστημονες θα καθαρισουν με ενα 600αρακι!![]()
Tη δεύτερη φορά είπαν πως θα είναι 800 για όλους. Και για τους επιστήμονες. Αλλά πέραν του ότι έβλεπες θέματα που είχες παρακολουθήσει δεκαετία και βάλε σε εταιρικά σεμινάρια, παρακολουθούσες το μάθημα και μετά δεν έκανε τικάρισμα στο τετραγωνάκι παρακολούθησης. Ή έπεφτε η σύνδεση και όταν ξεκινούσες με την επανασύνδεση από το σημείο που διακόπηκε το βίντεο το θεωρούσε ως μη ολοκληρωμένο μάθημα. Να μην ανησυχούμε όμως μας είπαν, φαίνονται οι ώρες που είμαστε στη σελίδα του μαθήματος. Ότι να'ναι στην κυριολεξία.
Η δε μεγάλη πλάκα είναι η εξής : EAN η συνολική πληρότητα (ανεξαρτήτως αιτίας νοσηλείας) του συνόλου των κλινών ΜΕΘ είναι μικρότερη πχ του 30% τότε όχι μόνο το απλό νοσοκομειακό προσωπικό την έπαιζε ασύστολα όντας άεργο λόγω του κλεισίματος πρακτικά των νοσοκομείων για κάθε μη κατεπείγον περιστατικό, αλλά ακόμα και το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού των ίδιων των ΜΕΘ απλά έξαινε τα παπάρια του κατά την διάρκεια της μεγαλύτερης μεταπολεμικά υγιειονομικής κρίσης της χώρας.
Οι ήρωες των εντατικών δηλαδή μας προέκυψαν τίποτα περισσότερο παρά υποαπασχολούμενοι άεργοι δημόσιοι υπάλληλοι ... Τρελά γέλια ...
Ε οχι ρε φιλε.
Αυτό το σκέφτηκες πολύ πριν το γράψεις;Επιστήμονας είναι όποιος έχει διεξαγάγει βασική ή εφαρμοσμένη έρευνα.
Οι υπόλοιποι είναι απλά πτυχιούχοι.
Ένας εμπειροτέχνης με δημιουργικό μυαλό που γεννάει ιδέες και πρότζεκτς είναι πολλαπλάσια επιστημονικός στην μεθοδολογία του από τον μέσο πτυχιούχο που απλά καπηλεύεται δια του τίτλου την επιστημοσύνη που άλλοι χτίσανε.
Οι πλησιέστεροι σε διπλωματούχο μη ερευνητή που θα μπορούσαν να τους αναγνωριστούν - στοιχεία μόνον - επιστημονικής ιδιότητας είναι οι νομικοί, οι γιατροί και οι μηχανικοί ως εκ του αντικειμένου τους, ΑΝ αυτοί το ασκούν επί του πεδίου.
Από αυτή την παρανόηση περί επιστημοσύνης ξεκινά μεγάλο μέρος της κακοδαιμονίας του Ελλαδικού μπορντέλου.
ξεροχυσα.εχω κανει μισο πακετο απ την ωρα που το διαβασαΕ οχι ρε φιλε.
Θα δικαιωθει η μακαριτισσα η γιαγια μου, που πεθανε το 2005 σε ηλικια 92 ετων και καπνιζε μεχρι την τελευταια στιγμη.
Και οταν της ειπε ο καρδιολογος "κυρια μου ειστε τρελη? καπνιζετε??" του απαντησε "εσυ δεν καπνιζεις γιατρε? κακώς. Σκοτώνει τα μικροβια".
Και έβγαιναν συγγενείς κρουσμάτων, και λέγανε δεν κάπνιζε έκανε γυμναστική κτλ.
Αυτό το σκέφτηκες πολύ πριν το γράψεις;
Η αλλη η αστροφυσικος εκανε τζοκινγκ στην Ικαρια το καλοκαιρι και τσακιστηκε πεφτοντας απο βραχοΚαι έβγαιναν συγγενείς κρουσμάτων, και λέγανε δεν κάπνιζε έκανε γυμναστική κτλ.
Που να ήξεραν.
και μενα οι γεροι μου οποτε παω να τους δω μπουρ μπουρ κοψτο και κοψτο το γαμηδιΕ οχι ρε φιλε.
Θα δικαιωθει η μακαριτισσα η γιαγια μου, που πεθανε το 2005 σε ηλικια 92 ετων και καπνιζε μεχρι την τελευταια στιγμη.
Και οταν της ειπε ο καρδιολογος "κυρια μου ειστε τρελη? καπνιζετε??" του απαντησε "εσυ δεν καπνιζεις γιατρε? κακώς. Σκοτώνει τα μικροβια".
Καποιοι ειπαν πως ο κορωνιος ειναι ελληνικος.Πανε καλα;
Σήμερα 7 νέα κρούσματα - 0 νέοι θάνατοι
Με τι θέμα θα συμπληρώσει το χρόνο της συνέντευξης σήμερα ο Τσίοδρας:
(α) Διατροφή
(β) Καιρός
(γ) Ποδόσφαιρο
(δ) Ζώδια
Ψηφίστε και κερδίστε!