Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης του πανεπιστημίου του Stanford, χαρακτηρίζεται από πολλά ελληνικά ΜΜΕ (ναι, αυτά που μοιράστηκαν τα 11 εκατ. ευρώ της κυβερνητικής καμπάνιας του {μένουμε Σπίτι) ως «αιρετικός» επειδή τάσσεται εναντίον της τρομο-υστερίας του κορωνοϊού.
Βέβαια ο τίτλος «αιρετικός» μάλλον δεν ισχύει όσον αφορά την αναγνώριση από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, καθώς, σύμφωνα με το Google Scholar από το 2002, έχει συνολικά 266.645 επιστημονικές αναφορές σε εργασίες άλλων επιστημόνων!
Από την άλλη, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας του πανεπιστημίου Αθηνών, από το 2001, έχει 9.257 επιστημονικές αναφορές.
Man Καραϊσκάκης Κολοκοτρώνης κ ΔΥΘα βγουμε στα μπαλκονια να χειροκροτησουμε τον πεθερο του κουμπαρου του βολκανο;. Ή οχι
Ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης του πανεπιστημίου του Stanford, χαρακτηρίζεται από πολλά ελληνικά ΜΜΕ (ναι, αυτά που μοιράστηκαν τα 11 εκατ. ευρώ της κυβερνητικής καμπάνιας του {μένουμε Σπίτι) ως «αιρετικός» επειδή τάσσεται εναντίον της τρομο-υστερίας του κορωνοϊού.
Βέβαια ο τίτλος «αιρετικός» μάλλον δεν ισχύει όσον αφορά την αναγνώριση από την παγκόσμια επιστημονική κοινότητα, καθώς, σύμφωνα με το Google Scholar από το 2002, έχει συνολικά 266.645 επιστημονικές αναφορές σε εργασίες άλλων επιστημόνων!
Από την άλλη, ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας του πανεπιστημίου Αθηνών, από το 2001, έχει 9.257 επιστημονικές αναφορές.
Και στις φτωχές χώρες έτσι και δε φρενάρει η ζέστη τον ιό και με δεδομένα τα υποκείμενα νοσήματα θα χαθεί κόσμος και κοσμάκης.
η Βενεζουέλα έχει 84 θέσεις στις εντατικές για 32 εκατομμύρια πολίτες.
Επειδή κάθεσαι και παπαγαλίζεις πράγματα που δεν γνωρίζεις, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι, διάβασε λίγο και αυτό:
Το Σύνδρομο «Google Scholar» και ο Δρ. Γιάννης Ιωαννίδης
[video]https://www.huffingtonpost.gr/eleftherios-diamandis/-google-scholar-_1_b_14202410.html?utm_campaign=share_facebook&ncid=engmodushpmg00000003&fbclid=IwAR3jaqyBADsvzrIG4cvxkMO9JljtxJW1zxQQTVnBXr0Tio121HNf4i9Z4Sg[/video]
και για να μην έχεις να λες μετά ότι είναι πληρωμένο δημοσίευμα των ξεπουλημένων ΜΜΕ και τα λοιπά γραφικά, το άρθρο είναι του 2018. Όταν προφανώς δεν ήξερες καν την ύπαρξη του Ιωαννίδη.
Και αμα ειχε καμια λευχαιμια?Και δεν το ηξερε?Η λυκο?Η υπερταση?
Εδω συναδελφός μου 47 χρονων τοτε κεραυνοβολήθηκε στην Υπηρεσια του-ευτυχως που υπηρετούσε στο ΝΝΑ-πανω σε συσκεψη...
Η διαγνωση ηταν αιμοραγικό εγκεφαλικό επεισοδιο, λειτουργουσε με πιεση 29 ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...
Στο τσακ τον προλαβαν κι εκανε 1 1/2 χρόνο να επανελθει, μετα απο ενα τετραμηνο σε κωμα..Τι να λεμε τωρα,ξερει ο καθενας μας τι κουβαλαει...
ο περιφερειαρχης νικας καλυτερα να μεταμφιεσθει σε καλογερο μπας και γλυτωσει τα χειροτερα απο τους κατοικους της περιοχης
του τατουλη εγινε καλη ζαρια θα του την λεει αλυπητα στο νομαρχιακο συμβουλειο
Το μέγεθος δεν μετράει.Ο καθηγητής Γιάννης Ιωαννίδης του πανεπιστημίου του Stanford, χαρακτηρίζεται από πολλά ελληνικά ΜΜΕ (ναι, αυτά που μοιράστηκαν τα 11 εκατ. ευρώ της κυβερνητικής καμπάνιας του {μένουμε Σπίτι) ως «αιρετικός» επειδή τάσσεται εναντίον της τρομο-υστερίας του κορωνοϊού.
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τον επιστήμονα έχω διαβάσει και μελέτες που καταρρίπτουν τους δικούς του ισχυρισμούς. Άκουγα τον Μόσιαλο χθες.
ολη η αργολιδα ειναι ενα μεγαλο τσαντιρι δεν αστειευονται οι τυπο εκειεπιασε κλανιδι την κυβερνηση όταν εμαθαν για κρανιδι? :S
Χωρίς να θέλω να αμφισβητήσω τον επιστήμονα έχω διαβάσει και μελέτες που καταρρίπτουν τους δικούς του ισχυρισμούς. Άκουγα τον Μόσιαλο χθες.
Πολύ ορθός ο προβληματισμός σου και πολύ αξιόλογος. Ωστόσο εγώ το θέτω καθαρά με κρητήρια ότι στο χωριό αν έχεις καποιο σπίτι και μποστανι θα ψευτοεπιβιώσεις αν προκύψει τρομερή ανέχεια. Στην πόλη θα πας άκλαυτος. Αυτό μας διδάσκει η ιστορία ανά τους αιώνες. Αυτό λέω.
Στα υπόλοιπα 100% μαζί σου
Το μέγεθος δεν μετράει.
Πίεση 29 χωρις συμπτωματα, ξεχασε τοΚαι αμα ειχε καμια λευχαιμια?Και δεν το ηξερε?Η λυκο?Η υπερταση?
Εδω συναδελφός μου 47 χρονων τοτε κεραυνοβολήθηκε στην Υπηρεσια του-ευτυχως που υπηρετούσε στο ΝΝΑ-πανω σε συσκεψη...
Η διαγνωση ηταν αιμοραγικό εγκεφαλικό επεισοδιο, λειτουργουσε με πιεση 29 ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ...
Στο τσακ τον προλαβαν κι εκανε 1 1/2 χρόνο να επανελθει, μετα απο ενα τετραμηνο σε κωμα..Τι να λεμε τωρα,ξερει ο καθενας μας τι κουβαλαει...
Παλι εμφυλιο εχει εκει?Στο νοτιο σουδαν εχει εμφυλιο εδω και χρονια,