Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μόνο που οι Τουρκοι το κόλλησαν από Ιράν κατά βάση.Στην Τουρκια 1 Μαρτη ειχαν ακυρωθει ολες οι πτησεις απο και προς καθε Ιταλικο αεροδρομιο.
Μόνο που οι Τουρκοι το κόλλησαν από Ιράν κατά βάση.Στην Τουρκια 1 Μαρτη ειχαν ακυρωθει ολες οι πτησεις απο και προς καθε Ιταλικο αεροδρομιο.
Αυτο δεν αλλαζει το οτι εμεις δεν πηραμε μετρα για να αντιμετωπισουμε τα εισαγωμενα κρουσματα απο Ιταλια, ενω θα μπορουσαμε να το ειχαμε κανει.Μόνο που οι Τουρκοι το κόλλησαν από Ιράν κατά βάση.
Σε αυτά χωράει πολλή συζήτηση. Οι Τούρκοι απαγόρευσαν τις πτήσεις απο Ιταλία αλλά με Βρετανία και ΗΠΑ δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Κι ας είχαν σοβαρό θέμα με τον ιό και οι δύο χώρες.Αυτο δεν αλλαζει το οτι εμεις δεν πηραμε μετρα για να αντιμετωπισουμε τα εισαγωμενα κρουσματα απο Ιταλια, ενω θα μπορουσαμε να το ειχαμε κανει.
Τελικά ο βολκάνο μένει στο Μαρούσι και οι ελιές είναι στο Καπανδρίτι ή στα πομακοχώρια και οι ελιές είναι δίπλα στο σπίτι του;Τελικά ο λιλάς είναι γιατρός ή όχι,
Τελικά ο βολκάνο κλάδεψε το πάσχα ή όχι
26 Φλεβαρη αν δεν κανω λαθος, εσκασε το πρωτο κρουσμα στη Θεσσαλονικη, με την γυναικα που ειχε παει στο Μιλανο, ενω στην Ιταλια εκεινη την ημερα μετραγε καποιες εκατονταδες κρουσματα και καμμια 15αρια νεκρους. Τι περιμενανε και αρχισανε να ελεγχουν τις πτησεις απο Ιταλια 15 ημερες μετα;Σε αυτά χωράει πολλή συζήτηση. Οι Τούρκοι απαγόρευσαν τις πτήσεις απο Ιταλία αλλά με Βρετανία και ΗΠΑ δεν είχαν κανένα πρόβλημα. Κι ας είχαν σοβαρό θέμα με τον ιό και οι δύο χώρες.
Το γιατί πήραμε ή δεν πήραμε κάποιο μέτρο είναι θέμα με βάση ποιές πληροφορίες και ποιά στοιχεία έπαιρναν τις αποφάσεις. Δεν τα γνωριζω οπότε θα λέω θεωρίες. Από τους πρώτους νεκρούς σε Καστοριά και Κοζάνη πόσους μπορείς να πεις ότι επηρέασε το Μιλάνο;
Αφού με ρωτάς συνεχώς το ίδιο πάλι το ίδιο θα σου απαντήσω.26 Φλεβαρη αν δεν κανω λαθος, εσκασε το πρωτο κρουσμα στη Θεσσαλονικη, με την γυναικα που ειχε παει στο Μιλανο, ενω στην Ιταλια εκεινη την ημερα μετραγε καποιες εκατονταδες κρουσματα και καμμια 15αρια νεκρους. Τι περιμενανε και αρχισανε να ελεγχουν τις πτησεις απο Ιταλια 15 ημερες μετα;
Προς θεου συζητηση κανουμε εδω, δεν σου αντιπαραθετω για να παω κοντρα. Απλως τα πραγματα θα μπορουσαν να ηταν καπως καλυτερα, οπως θα μπορουσαν να ητανε και χειροτερα.Αφού με ρωτάς συνεχώς το ίδιο πάλι το ίδιο θα σου απαντήσω.
Το γιατί πήραμε ή δεν πήραμε κάποιο μέτρο είναι θέμα με βάση ποιες πληροφορίες και ποια στοιχεία έπαιρναν τις αποφάσεις. Δεν τα γνωριζω οπότε θα λέω θεωρίες.
Η μετάδοση αν δεν υπάρχουν μέτρα, υπολογίζουν ότι είναι 60- 70%
Ε τότε ρε παιδιά γιατί είμαστε ακόμα σε lockdown; Θα μου πει ο άλλος ότι πρέπει να εκμηδενίσουν τα κρούσματα για να ανοίξουμε σταδιακά σιγά σιγα με προσοχή. Και λεω εγώ, πόσο θα πάρει δλδ 2 μήνες; Θα μου πει όσο χρειαστεί, προέχει η ανθρώπινη ζωή. Συμφωνώ κι εγώ για την ανθρώπινη ζωή αλλά έχει κι άλλες ζωές που τα Χριστούγεννα δεν θα έχουν να πάρουν ψωμί να φάνε. Θα μου πει ο άλλος ότι παγκοσμίως γίνεται το ίδιο. Και θα πω ότι μόνο η Ελλάδα έχει 10 χρόνια μνημόνιο και δεν περιμένει και βοήθεια από τους εταίρους χωρίς επιπλέον μνημόνιο...και άλλα πολλά για να μην κουράσω
τυπε θεωρουν τους ελληνες ζωα, δεν μας εχουν πει ποτε ποσοι νοσουν εκτος εντατικης, ποσοι γινονται καλα…
εγω μαγκες ειμαι στα ορια μου και εω κ τα πρωινα αντικεινμεν εργασιας αλλα αυτο το να μην μπορω να πιω ενα καφε σε μαγαζι με κοσμο για μια ωρα ειναι που με σκοτωνει
Μόνο που το πρόβλημα σε μας κατά μεγάλο μέρος ήρθε απο Ισραήλ και το γνωστό κύμα προσκυνητών στους Αγίους Τόπους.
Που θεωρείτο ασφαλής περιοχή.
Eκαναν καταληψη στο σχολειο, μπαινοντας δηλαδη στο σχολειο, με αιτημα να μην ερθουν στο σχολειο?Την Τρίτη έκαναν καταλήψεις τα Λύκεια με αίτημα μαθητές καθηγητές από την εκδρομή να μην προσέλθουν στο σχολείο.
Όσον αφορά τα μέτρα έχω ξαναεπισημανει ότι αν ήλεγχε τις πτήσεις ιδίως από Μιλάνο ενωρίτερα, τώρα θα είχαμε καθημερινά 0 κρούσματα και θα είχε αρχίσει η αποκλιμάκωση των μέτρων. Δεν ξέρω αν ήταν δύσκολο να γινει τεχνικως ο έλεγχος των εισερχομένων, τότε που ελήφθησαν και οι αποφάσεις για τα καρναβάλια. Αλλά γιατί όχι, αφού το έκαναν ετσι αργότερα.
Κανεις δεν θα μιλαγε!Η οδηγία ήταν όποιος επιστρέφει από περιοχή με κρούσματα μπαίνει σε οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών.
Είδαμε βέβαια πόσο το τήρησαν αυτό στην Αμαλιάδα.
Τώρα αν όλους αυτούς που γύριζαν από το Μιλάνο τους μάντρωναν σε κανένα άδειο ξενοδοχείο ή τους φόραγαν βραχιολάκι ή τους μπαγλάρωναν αν τους έβρισκαν εκτός από τον δηλωμένο τόπο κατοικίας τότε θα είχε πέσει η κυβέρνηση γιατί κάτι σαν εσένα θα είχαν διαλύσει τον κόσμο φωνάζοντας για τον φασίστα Μητσοτάκη.
Η Θεσσαλονίκη αυτη τη στιγμή έχει 55 κρούσματα και 8 νεκρούς. Πολύ μικρή συμμετοχή για να την κάνουμε θέμα ως προς τις επιστροφές απο Μιλάνο ακόμα και αν υποθέσουμε ότι όλοι στην πόλη κολλησαν από την Ιταλία με κάποιο τρόπο.Ναι φίλε μου κι εκεί το κακό έγινε, αλλά πίστεψε με εδώ Θεσσαλονίκη το τριήμερο της Καθαρας Δευτέρας επέστρεψαν εσπευσμένα 4 Λύκεια από Μιλάνο χωρις έλεγχο εννοείται, συγγενικό μου πρόσωπο μέσα. Την Τρίτη έκαναν καταλήψεις τα Λύκεια με αίτημα μαθητές καθηγητές από την εκδρομή να μην προσέλθουν στο σχολείο. Ίσως ήταν η μοναδική υπαρκτή αιτία κατάληψης στα χρονικά. Στην Καστοριά την ζημιά την έκαναν οι γουναραδες που κατά δεκάδες πηγαινοέρχονταν στο Μιλάνο την εποχή εκείνη. Δεν είπα εγώ ότι δεν θα θα είχαμε κανένα κρούσμα, αντί για 2500 όμως θα είχαμε 1000. Είναι δυνατόν να μην έχεις ολιγωρίες και λάθη σε ενα περιβάλλον που δεν γνωρίζεις καλά τον εχθρό; Και τώρα θα ανοίγαμε,αλλά μην πούμε τίποτα εναντίον της κυβέρνησης, θα πέσει ο συμπαθέστατος Αλεξ να μας κάψει...
Αυτό είναι το ένα άκρο. Θα μπορούσαν βέβαια να υπάρχουν έλεγχοι για την τήρηση των μέτρων καραντινας και να μην βασίζονταν στην σωστή κρίση του καθενός.Η οδηγία ήταν όποιος επιστρέφει από περιοχή με κρούσματα μπαίνει σε οικειοθελή καραντίνα 14 ημερών.
Είδαμε βέβαια πόσο το τήρησαν αυτό στην Αμαλιάδα.
Τώρα αν όλους αυτούς που γύριζαν από το Μιλάνο τους μάντρωναν σε κανένα άδειο ξενοδοχείο ή τους φόραγαν βραχιολάκι ή τους μπαγλάρωναν αν τους έβρισκαν εκτός από τον δηλωμένο τόπο κατοικίας τότε θα είχε πέσει η κυβέρνηση γιατί κάτι σαν εσένα θα είχαν διαλύσει τον κόσμο φωνάζοντας για τον φασίστα Μητσοτάκη.