jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.739
- Πόντοι
- 1.306
Αν ημουν δικαστης κατι νταηδες ψευτομαγκες αναγωγους και τζαμπα μαγκες. Αν γινοταν θα τους εβαζα ισοβια.
Σιγα ρε κακε
Αν ημουν δικαστης κατι νταηδες ψευτομαγκες αναγωγους και τζαμπα μαγκες. Αν γινοταν θα τους εβαζα ισοβια.
Μην ποστάρεις άλλο εσύ τύπε, δεν είδες τα μηνύματά σου;
Την πήρες την θέση!
Και απέλαση σε ολα τα κομματοσκυλα που εκαναν την ελλαδα μπουρδέλο με τη χαμηλη τους νοημοσύνηΣιγα ρε κακε
Ο 35χρονος νταής οδηγήθηκε στην Αστυνομία και κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν… επέμεινε στις απειλές του και άρχισε να δικαιολογείται. Ήταν τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης με τον κορωνοϊό, φέρεται να ισχυρίστηκε. [size=20pt]«Δεν τα εννοούσα»[/size], είπε.
Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Τους τάραξε στη νομιμότητα τύπε.
γνησιος αυθεντικος οριτζιναλ ΒΛΑΚΑΣΟ 35χρονος νταής οδηγήθηκε στην Αστυνομία και κλήθηκε να εξηγήσει τι εννοούσε με την ανάρτησή του αλλά δεν… επέμεινε στις απειλές του και άρχισε να δικαιολογείται. Ήταν τρελαμένος λόγω όλης αυτή της κατάστασης με τον κορωνοϊό, φέρεται να ισχυρίστηκε. [size=20pt]«Δεν τα εννοούσα»[/size], είπε.
Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Τους τάραξε στη νομιμότητα τύπε.
γνησιος αυθεντικος οριτζιναλ ΒΛΑΚΑΣ
λογω κορωνοιου και καραντινας σωθηκαν και τα τελευταια λεφτουδακια μου, δεν πληρωσα 2 λογαριασμους και μου κοψανε το ιντερνεπου ησουνα τυπε χαθηκες...
λογω κορωνοιου και καραντινας σωθηκαν και τα τελευταια λεφτουδακια μου, δεν πληρωσα 2 λογαριασμους και μου κοψανε το ιντερνε
λογω κορωνοιου και καραντινας σωθηκαν και τα τελευταια λεφτουδακια μου, δεν πληρωσα 2 λογαριασμους και μου κοψανε το ιντερνε
οχι τωρα περιμενω να δω τι θα πει για τους μακροχρονια ανεργουςδεν σε ενισχυσε μπουφοπουλο εν μεσω κοροιδοιου ο κουλης;;;
Σύμφωνα με τον Άδωνι, εσείς οι μακροχρόνια άνεργοι έχετε λεφτά γιατί αν δεν είχατε δε θα μπορούσατε να είστε τόσο καιρό άνεργοι. Οπότε δεν τα δικαιούστε. Λογική Άδωνι. :Sοχι τωρα περιμενω να δω τι θα πει για τους μακροχρονια ανεργους
εγω δεν πηρα το 800αρι
οχι τωρα περιμενω να δω τι θα πει για τους μακροχρονια ανεργους
δεν ειπε αυτο ο αδωνις τρελε μουΣύμφωνα με τον Άδωνι, εσείς οι μακροχρόνια άνεργοι έχετε λεφτά γιατί αν δεν είχατε δε θα μπορούσατε να είστε τόσο καιρό άνεργοι. Οπότε δεν τα δικαιούστε. Λογική Άδωνι. :S
κι εγω τεμπελης ειμαι400 θα πάρεις.
Και δεν υπάρχουν μακροχρόνια άνεργοι.
Όσοι φαίνονται έτσι στον ΟΑΕΔ ή είναι τεμπέληδες ή δουλεύουν «μαύρα».
κι εγω τεμπελης ειμαι
διαβαζω αγγελιες που ζητανε εργατες γης αλλα δεν παω
περιμενω κανα διαγωνισμο να μπω σε κανα δημο