Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.160
- Πόντοι
- 6.256
Το αναψε με αναπτηρα μπροστα στις καμερες ή ετσι μου φανηκε;
βαλε κουιζ,αν δεν τα καταφερω φταιει που δεν εχω παρει το νέο φως :S :S :SΤο αναψε με αναπτηρα μπροστα στις καμερες ή ετσι μου φανηκε;
τυπε θα μοιραζα και εγω αλλα δε θελω να με παρουν χαμπαρι οτι ειμαι προύχοντας
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΔ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Υποχρεωτικό διάβασμα George Orwell 1984 σε βιβλιοθήκη κάθε παιδιού από το δημοτικό!!!! Στην Ελλάδα δεν είχαμε σοσιαλισμό, για αυτό, κοίτα ποιος κυβερνάει την ΕΕ και να καταλάβεις. Τα στοιχεία των τραπεζών είναι εμπόρευμα, πολύ ακριβό, μάλιστα. Εάν εσένα ή οποιονδήποτε άλλον δεν διαφέρει, εμένα με διαφέρει. Τράπεζες έχουν γίνει πλέον τα πιο άχρηστα και αχρείαστα ινστιτούτα του πλανήτη.
τύπε στο ίντερνετ δεν υπάρχει ιδιωτικότητα period.
Ο πάρωχος σου γνωρίζει όλα τ σαιτ που επισκέπτεσαι, πόση ώρα έκατσες εκεί..τι κλίκαρες, ποια προϊόντα και τι έγραψες στις φόρμες αναζήτησης. Ξέρει όλα τα προσωπικά σου στοιχεία το οποία πιθανών πουλάει στις διαφημιστικές και λοιπές εταιρείες.
Ξέρει όλα τα mail σου και τα διασταυρώνει με την ταυτότητα σου. Κάθε φορά που που γκουγκλάρεις κάτι ενημερώνονται 100 διαφορετικοί διακομιστές σε όλο τον κόσμο προσωπικά για εσένα. Κάθε φορά που αγοράζεις κάτι μέσω ίντερνετ συμβαίνει ακριβώς το ίδιο.
Το πλαστικό χρήμα πρέπει να είναι το τελευταίο που πρέπει να σε ενδιαφέρει για το θέμα αυτό. Τα προσωπικά δεδομένα είναι μια πολύ πονεμένη ιστορία για το ιντερνετ.
Βέβαια υπάρχει και η πλέον αρνητική εκδοχή του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος μιλάει για εύρεση εμβολίου σε 18 μήνες(!) κάτι που σημαίνει πως οι Έλληνες θα μείνουν υπό περιορισμό για περίπου 2 χρόνια.
μακελειο
Bαθιες ανασες και ηρεμια, θα περασειΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΔ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΔ ΣΑΣ ΜΟΥΝΙΑ.ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΞΙΟΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
Πάλι δεν βλεπω ομοιοτητα.τι να αναλυσει?
την ομοιοτητα που ψαχνεις?
χαρτι εξοδου και το ενα,χαρτι εξοδου και το αλλο.
τι αλλο ψαχνεις για να βρεις ομοιοτητα δηλαδη?
Ωπα ρε επαναστατη αντιεξουσιαστηπροφανως.σε ολες τις μορφες επιβολης της εξουσιας.
αλλο που διαπιστωσες τωρα?
Συμφωνω.Ναι, εγώ συμφωνώ μαζί του. Δεν πρέπει να το δεις έτσι από έξω, πρέπει να πας στο βάθος του θέματος. Και για να κάνεις μία τέτοια ανάλυση, δεν πρέπει να είσαι πράκτορας του ΕΥΠ, σου φτάνει μία απλή λογική του δημοτικού.
Κατι σαν τον κιμ ενα πραγμα
Γραφεις οντως με google translate ε?Κοίτα κατά την άποψη μου τα μέτρα είναι παρά πολύ χαλαρά. Δες και άλλες χώρες. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την ουσία του έλεγχου. Το θέμα είναι για να γίνει έλεγχος όλων των κινήσεων όλων των πολίτες σε πλανήτη και μάλιστα να γίνουν όλες πληρωμές μέσο της κάρτας. Φίλε του 1982 μπόρεσες να μάθεις από το αριθμό της κάρτας σε ποιο μαγαζί και τι αγόρασε ο ιδιόκτητης της κάρτας. Δηλαδή, εάν διασταυρώνεις αυτά τα δυο στοιχεία, ο κάτοχος της κάρτας έχασε την ιδιωτική του ζωή. Για αυτό μιλάμε τώρα!!!!!!!!!!!
https://[URL unfurl="true"]www.in.gr/wp-content/uploads/2018/09/1504777810112_seismos_athina-1024x594.jpg[/img[/URL]]Bαθιες ανασες και ηρεμια, θα περασει
υποψιν εχει γραψει αυτοΜη λες ανοησίες. Καταλαβαίνω οτι είσαι πασόκος και άρα κατώτερος σε όλα, αλλά μην αυτοεξευτελίζεσαι με τόσο ακραίο τρόπο
1 μαρτιου χωρις μετρα 7 κρουσματα
27 μαρτιου με στρατιωτικο νομο σχεδον 1000 κρουσματα
Αυξηση 12000%
Μεγαλη επιτυχια