Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Προσωπικα κι εγω θελω να κλεισουν οι εκκλησιες αυριο το πρωι

Αλλά περα και πανω απο ολα πρεπει ο καθενας να βαλει το σκατομυαλο του και να σκεφθει οτι πρεπει να κωλοστρωθεί στο σπιτι του, χωρις απαγορεύσεις

Σε αυτή τη χώρα με αυτό το γελοίο λαό περιμένεις να κάνει ο κόσμος από μόνος του το σωστό;

Πλάκα μας κάνεις...πες την αλήθεια τυπε απλά ο Κουλης δεν είχε τα αρχιδια να έρθει σε ρήξη με την εκκλησία για να μην χάσει τα ψηφαλακια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
καποιοι θα ψοφησουν οπου απο θεση ισχυος βλεπανε τα πραγματα με χαλαροτητα και φραπεδιες

Το ποιοι θα ψοφησουν επειδη μπορει να ειναι εντελως χαοτικο και μπορει να πιασει οποινδηποτε,οποτεδηποτε, καλυτερα να κατσει ο καθενας στον κωλο του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Σε αυτή τη χώρα με αυτό το γελοίο λαό περιμένεις να κάνει ο κόσμος από μόνος του το σωστό;

Πλάκα μας κάνεις...πες την αλήθεια τυπε απλά ο Κουλης δεν είχε τα αρχιδια να έρθει σε ρήξη με την εκκλησία για να μην χάσει τα ψηφαλακια.
Δεν υπηρχε λογος να ανοιξει μετωπα τετοιες στιγμες

Στο διαγγελμα ηταν μετρημενος, σωστος και σαφης

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36

ναι ρε τυποι ... γεματες οι εκκλησιες σ'ολη την Ελλαδα.

που ζειτε μωρε. Οι εκκλησιες θα ειναι θεμα σε κανα μηνα, μεγαλη βδομαδα, τοτε μαζευουν κοσμο. Τωρα που πανε 10 θεουσες την Κυριακη στη λειτουργια σιγα τ'αυγα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και τι μου το λες, για να ζηλεψω?

Tι μιλας και παραθετεις τον ηλιθιο συνεχεια και σκρολαρουν οι βλακεις κατω? Ρηπορτ και κανας αντμπιν να τον κλεισει να τελειωνουμε.

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
Μετα το "ελα ρε τελεμε" σταματησα να διαβαζω, οπότε δεν θα σου πω αν συμφωνω ή οχι
ΚΑΛΑ γαμησε μας αλεξακη,εχεις ξεφυγει τελειως....μεχρι καποια στιγμη ησουν υποφερτος...τελευταια εχεις ξεφυγει και εκφραζεις κατι αποψεις που μεχρι και ο 33 μπορει να τις βρει ακραιες.....ελα στα συγκαλα σου.......
υγ...απλη διαπιστωση τυπε,μπορεις να με γραψεις στα παπαρια σου εννοειται...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ακομη και η Σ.Αραβια εκλεισε τυπε την Μεκκα,μονο οι ιεροεξεταστες της ελληνικης εκκλησιας ΑΕ το χουν ανοιχτο το μαγαζι :S :S :S
Ναι ρε συ! Όταν διάβασα για το λουκέτο στο προσκύνημα στη Μέκκα εδώ και μέρες, έπαθα πλάκα. Ακόμα και οι ιμάμηδες πιο σοβαροί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ΚΑΛΑ γαμησε μας αλεξακη,εχεις ξεφυγει τελειως....μεχρι καποια στιγμη ησουν υποφερτος...τελευταια εχεις ξεφυγει και εκφραζεις κατι αποψεις που μεχρι και ο 33 μπορει να τις βρει ακραιες.....ελα στα συγκαλα σου.......
υγ...απλη διαπιστωση τυπε,μπορεις να με γραψεις στα παπαρια σου εννοειται...
Μετα το "γαμησε μας Αλεξακη" σταματησα να διαβαζω τύπε, σορυ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Tι μιλας και παραθετεις τον ηλιθιο συνεχεια και σκρολαρουν οι βλακεις κατω? Ρηπορτ και κανας αντμπιν να τον κλεισει να τελειωνουμε.
Ρηπόρτ δεν εχω κανει ποτέ σε κανεναν και ούτε προκειται να κανω

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.737
Πόντοι
3.656

Συνημμένα

• enduro-iakovos και μουνετα σελφι.jpg
    enduro-iakovos και μουνετα σελφι.jpg
    144,6 KB · Εμφανίσεις: 43

harvardiotis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2019
Κριτικές
3
Like
151
Πόντοι
281

αντε μπας και κολλησεις κορονοιο και ησυχασουμε ψωλογερε

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Εγώ είμαι κλειδαμπαρωμένος από δευτέρα πρωί.
Πολυτελή εξτραδάκια κομμένα από την περασμένη παρασκευή.
Και την επόμενη βδομάδα δεν βγαίνω έξω , δεν πάω πουθενά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Το ποιοι θα ψοφησουν επειδη μπορει να ειναι εντελως χαοτικο και μπορει να πιασει οποινδηποτε,οποτεδηποτε, καλυτερα να κατσει ο καθενας στον κωλο του.
δεν καταλαβες
δεν λεω για τον απλο κοσμακη
αλλα απο αυτους απο θεσεις υπουργειων δεν λαβανε τα μετρα αυτα το πρωτο 24ωρο η 48ωρο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγώ είμαι κλειδαμπαρωμένος από δευτέρα πρωί.
Πολυτελή εξτραδάκια κομμένα από την περασμένη παρασκευή.
Και την επόμενη βδομάδα δεν βγαίνω έξω , δεν πάω πουθενά.
Ασκητικος βιος κι ετσι ε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
δεν καταλαβες
δεν λεω για τον απλο κοσμακη
αλλα απο αυτους απο θεσεις υπουργειων δεν λαβανε τα μετρα αυτα το πρωτο 24ωρο η 48ωρο
Θυμισε μου τι ελεγες ρε τύπε οταν ματαιωθηκε το καρναβαλι

Αν δεν κανω λαθος δεν το ενεκρινες και πολυ

OP
OP
CLOSER822

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.469
Πόντοι
2.606
κατσε εσυ σπιτι
εγω θα βγω για ποτακι σημερα
χαχαχαχαχαχαχχααχαχ ρε ποσο μαλακας εισαι εσυ ρε ....μιλαμε για τριμαλακα διαστρικης κλιμακας.....θα βγεις για ποτακι ενω ολα τα μπαρ ειναι κλειστα.....και αντε θα βρεις καναρδελομπου ανοιχτο,θα μπεις σε αδειο μαγαζι να πιεις ποτο???

ΡΕ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!
ΩΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΑΝΤΙ....ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕ ΚΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
ναι ρε τυποι ... γεματες οι εκκλησιες σ'ολη την Ελλαδα.

που ζειτε μωρε. Οι εκκλησιες θα ειναι θεμα σε κανα μηνα, μεγαλη βδομαδα, τοτε μαζευουν κοσμο. Τωρα που πανε 10 θεουσες την Κυριακη στη λειτουργια σιγα τ'αυγα
Έχει και Χαιρετισμούς τώρα. Κάθε Παρασκευή. Ένας μήνας για το Πάσχα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom