Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Ποιες αποστάσεις τύπε;
Αφού κάνουν γλωσσόφιλα με τις εικόνες, με τα κουτάλια, με τα χέρια του παπά, μεταξύ τους, με τα μανουάλια, με τα κεριά...
Φετίχ....
Ποιες αποστάσεις τύπε;
Αφού κάνουν γλωσσόφιλα με τις εικόνες, με τα κουτάλια, με τα χέρια του παπά, μεταξύ τους, με τα μανουάλια, με τα κεριά...
Στην Ιστορια
κλασσικα τυπε :S :S :SΝτοπας-Νωντας κ sia τυπε :S :S :S
Λες τύπε ε?Ντοπας-Νωντας κ sia τυπε :S :S :S
H αποτίμηση θα απαιτήσει μήνες, πιθανά χρόνια - ουδείς γνωρίζει αυτή την στιγμή.
Η δική μου υπόθεση εργασίας είναι ότι εντός 7μηνου οι κοινή γνώμη θα ζητά την κεφαλή του Τσιόδρα και του Χαρδαλιά επί πίνακι , ως μαύρων προβάτων, λόγω του τεράστιου κοινωνικού κόστους των υγιειονομικών μέτρων ο δε Κούλης θα έχει την ίδια τύχη με αυτή του Τσώρτσιλ στις εκλογές του 1945.
Κανουν και ονομα ετσι.
Κανουν και ονομα ετσι.
Κι εσενα τι σε νοιαζει ρε τύπε η τιμη της "συντηρητικης παραταξης"? Μπας και την ψηφισες? Ασε να νοιαζομαστε εμεις που την ψηφισαμεΣυνεχιζει το βοθρο σαιτ του ζουγκλα να καταδιδει σνθρωπους που πηγαν ενας-ενας να προσκυνησουν
Ο σημερινος καταδοτης της κατοχης
Σαν τα μουτρα του καταντησατε τη συντηρητικη παραταξη
και ντεντοφτσίνα η κάπως έτσι το έλεγεκλασσικα τυπε :S :S :S
Λες τύπε ε?
ναι αλλά τύπε δεν πήγαν όπου και όπου...πήγαν σε καλή περιοχή να ρουφιανέψουν...Συνεχιζει το βοθρο σαιτ του ζουγκλα να καταδιδει σνθρωπους που πηγαν ενας-ενας να προσκυνησουν
Ο σημερινος καταδοτης της κατοχης
Σαν τα μουτρα του καταντησατε τη συντηρητικη παραταξη
Εχεις δικιο. Το βλεμμα αυτο το βλεπω και σε καποιους/καποιες ασκουμενους/ες δικηγορους, φευγει πολυ συντομα...Η συγκεκριμένη έχει το καθαρό βλέμμα της ρομαντικής ψυχής - εκείνο που θυμίζει κάτι από τον, λυτρωτικά αφελή, ενθουσιασμό που συχνά συναντά κανείς σε προπτυχιακούς, ανεξαρτήτως αντικειμένου.
Τύπε μην τα λες αυτά γιατί θα σου ζητήσουν Ε1 για να πειστούν ότι όντως ζεις εκεί. Εγώ όταν τους είπα ότι στην Ξάνθη οι μιναρέδες συνεχίζουν κανονικά με τα ηχεία τους, μου ζητούσαν να τους αποδείξω ότι μένω εκεί και δε λέω ψέμματα. :Sενω στο δημο μυκης ο χοτζας καθε μερα λεει ολο το κορανι απο το μιναρε δυστυχως
Πώς με αντεχεις ρε τύπε δηλαδηρε αλεξ κάποιες ώρες δεν τρολλάρω και είμαι σοβαρός
και με σοβαρότητα σου λεω οτι ο λαδάκης τις μαλακείες που έχεις
πει δεν τις λεει ουτε στη φαντασία του...
Dedovchina, η διαβολοβδομαδα των ρωσων φανταρωνκαι ντεντοφτσίνα η κάπως έτσι το έλεγε![]()
![]()
Μονος σου το λες..δινει συνεντευξη.Αλλο σπιρτο απο εδω...ο φοιτητης Ιατρικης που ακομα δεν εχει παρει πτυχιο και δεν εχει καν ξεκινησει ειδικοτητα κανει ονομα επειδη εδωσε μια συνεντευξη στο Πρωτο Θεμα.![]()
και πολλα χρονια πισω καμια 100 νικ.και ντεντοφτσίνα η κάπως έτσι το έλεγε![]()
![]()