Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

Συνημμένα

• 6_n.jpg
    6_n.jpg
    42,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • Like
Αντιδράσεις: 968

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Καλη Ανασταση και σε σενα φίλε αλλα, μεγαλύτερη παπαρια δεν εχω ξαναδει...
Μπερδευει,Μπαντεν,Τραμπ,Γκειτς,Πελόζι,ΠΟΥ,βιταμίνες C για να δειξει τι??Τους κακους κινεζους και τον καλό Τραμπ???
Ασχετο και ασυνδετο το αρθρο κατ'εμε...

Καταγραφεί τα γεγονότα όπως έγιναν εκεί. Υπάρχουν άρθρα για όλα όσα παραθέτει. Οι συνειρμοί που κάνει για πολλούς μπορεί να είναι υπερβολικοί,εκεί θα συμφωνήσω. Ο καθένας κρίνει με το background που έχει (δεν είναι μπηχτή για το δικό σου). Εγώ το θεωρώ τρομερό post. Εγώ......ακόμα και να μην το θεωρεί κάποιος άλλος εξίσου σημαντικό, μικρό το κακό σε 1900 σελίδες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
"Περίγραψε".

Η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.761
Πόντοι
6.515
Καλη Ανασταση και σε σενα φίλε αλλα, μεγαλύτερη παπαρια δεν εχω ξαναδει...
Μπερδευει,Μπαντεν,Τραμπ,Γκειτς,Πελόζι,ΠΟΥ,βιταμίνες C για να δειξει τι??Τους κακους κινεζους και τον καλό Τραμπ???
Ασχετο και ασυνδετο το αρθρο κατ'εμε...

Το οτι τα ειδησιογραφικα που ελεγχει ο σωρρος κτυπουν με λυσσα τον τραμπ φαινεται. Το ιδιο και τον Τζονσον λογω brexit
Για τα υπολοιπα δεν εχω γνωμη  :undecided:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
αλλο νουμερο αυτο..

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
 Στα παπαρια μας!                          

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τώρα ξύπνησε αυτός, ένα μήνα μετά που οι χώρες που πήραν έγκαιρα μέτρα έχουν τώρα το R κάτω από ένα.
Δες τις συνεντεύξεις τον Μάρτιο με τα γνωστά επαναλαμβανόμενα  «δεν έχουμε δεδομένα…»
δεν έχουμε δεδομένα = παίρνουμε προληπτικά μέτρα όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Μια χαρά τα έλεγε και τότε και τώρα.

• Like

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
δεν έχουμε δεδομένα = παίρνουμε προληπτικά μέτρα όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Μια χαρά τα έλεγε και τότε και τώρα.

Κολοκύθια έλεγε, δεν τον παρακολούθησες καλά.
Υπήρξε η κρίσιμη στιγμή ήταν όταν ο Covid-19 είχε φτάσει στις Η.Π.Α. και στην Ευρώπη και έπρεπε να ληφθούν αποφάσεις.
Ο κύριος αυτός δεν είχε τα κότσια να προτείνει κάτι ουσιαστικό και σημαντικό. Και στα κανάλια μπορεί να λέει ότι θέλει,  αλλά σε επίσημο επίπεδο όταν ζητήθηκε η συμβολή του η απάντηση ήταν «δεν έχω δεδομένα..».
Από επιστήμονες του κύρους η επιστημονική κοινότητα περίμενε δράσεις και αποφάσεις όχι να το παίζει τηλεσχολιαστής.
Κατώτερος των περιστάσεων, απέδειξε πως η θέση του δεν είναι στην πρώτη γραμμή, οπισθοφυλακή να διδάσκει φοιτητές.

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Κύριε συνήγορε, μπείτε στην ουσία του θέματος, χρονοτριβείτε και έχουμε και άλλες υποθέσεις να εκδικάσουμε!  :grin:
Αμεσως κυριε Προεδρε. Δεν εχω προθεση να μακρυγορησω. Δεν προκειται να κουρασω περαιτερω το σεβαστο Δικαστηριο.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
  • Like

Stories

Νέο!