ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.055
- Πόντοι
- 1.486
Μ. Παρασκευή σημερα..Αντιχριστε!δεν εχει κουιζ:S :S :S
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
![Sm 3 :s&m_3: :s&m_3:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/sm_3.gif)
Μ. Παρασκευή σημερα..Αντιχριστε!δεν εχει κουιζ:S :S :S
να δουλεψει λιγο το μυαλο πτεραρχεΜ. Παρασκευή σημερα..Αντιχριστε!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν εχει κουιζ:S :S :S
Καλη Ανασταση και σε σενα φίλε αλλα, μεγαλύτερη παπαρια δεν εχω ξαναδει...
Μπερδευει,Μπαντεν,Τραμπ,Γκειτς,Πελόζι,ΠΟΥ,βιταμίνες C για να δειξει τι??Τους κακους κινεζους και τον καλό Τραμπ???
Ασχετο και ασυνδετο το αρθρο κατ'εμε...
Καλη Ανασταση και σε σενα φίλε αλλα, μεγαλύτερη παπαρια δεν εχω ξαναδει...
Μπερδευει,Μπαντεν,Τραμπ,Γκειτς,Πελόζι,ΠΟΥ,βιταμίνες C για να δειξει τι??Τους κακους κινεζους και τον καλό Τραμπ???
Ασχετο και ασυνδετο το αρθρο κατ'εμε...
Χθες στη φωτο με το πουρο νομιζα εισαι εσύ"Περίγραψε".
Η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση
Πού σου ηρθε αυτο?Χθες στη φωτο με το πουρο νομιζα εισαι εσύ
δεν έχουμε δεδομένα = παίρνουμε προληπτικά μέτρα όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Μια χαρά τα έλεγε και τότε και τώρα.Τώρα ξύπνησε αυτός, ένα μήνα μετά που οι χώρες που πήραν έγκαιρα μέτρα έχουν τώρα το R κάτω από ένα.
Δες τις συνεντεύξεις τον Μάρτιο με τα γνωστά επαναλαμβανόμενα «δεν έχουμε δεδομένα…»
"Περίγραψε".
Η προστακτικη δεν παιρνει αυξηση
δεν έχουμε δεδομένα = παίρνουμε προληπτικά μέτρα όταν πρόκειται για ανθρώπινες ζωές. Μια χαρά τα έλεγε και τότε και τώρα.
Αμεσως κυριε Προεδρε. Δεν εχω προθεση να μακρυγορησω. Δεν προκειται να κουρασω περαιτερω το σεβαστο Δικαστηριο.Κύριε συνήγορε, μπείτε στην ουσία του θέματος, χρονοτριβείτε και έχουμε και άλλες υποθέσεις να εκδικάσουμε!![]()
Πως θα μπορούσαμε να έχουμε τουρισμό φέτος
Και ποιο ειναι αυτο το πλανο ?Υπάρχει ήδη πλάνο που εξετάζεται.