Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.861
Πόντοι
26.141
Ειμαι σιγουρος τυπε...αλλωστε μονο οι δημοσιοι φταινε για ολα τα κακα σε αυτη τη χωρα.Κατι ελευθεροι επαγγελματιες που φοροδιαφευγανε συνεχεια ας πουμε δεν φταινε σε τιποτα.

Δεν λεω για σενα τυπε...εσυ ειμαι σιγουρος οτι οπως θα πας τη Κυριακη να κλαδεψεις ελιες ετσι και δεν πρεπει να εχεις δηλωσει ψευτικα εισοδηματα ποτε στη ζωη σου.
Μαν δυστυχώς η ελλαδιτσα μας όσο και να φοροδιεφυγαν κάποιοι ελευθ επαγηελματιες δεν φαλιρισε από αυτούς αλλά από υπέρογκα ποσά σε ανελαστικες δαπάνες μισθών δημ υπαλλήλων ,τα εφάπαξ και πρόωρες συντάξεις

Το αρνί στο φούρνο το είπε κ ο χαρδαλιας όμως

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606
Εγω δεν απαξιωνω κανενα επαγγελμα...απο τον γιατρο μεχρι τον σκουπιδιαρη.Ολοι προσφερουν σε αυτο που λεγεται κοινωνια...

Εσυ ο μαλακακος επειδη σου αρεσει να τη λες συνεχεια στους αλλους αλλα οταν σου τη λενε χανεις τη ψυχραιμια σου και αρχιζεις τις προσβολες ξεκινησες με τα γιατρουδακια και τις αλλες παπαριες.

Γιαυτο τα μαθηματακια σου για το πως εξελιχτηκε η Ιατρικη και τις αλλες μπουρδες που γραφεις σε αλλους οχι σε μενα...
ειναι αληθεια οτι μου αρεσει να σκουπιδιαζω βλακες που ξεροχυνουν με χαρδαλια..

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.752
Πόντοι
6.256
Μαν δυστυχώς η ελλαδιτσα μας όσο και να φοροδιεφυγαν κάποιοι ελευθ επαγηελματιες δεν φαλιρισε από αυτούς αλλά από υπέρογκα ποσά σε ανελαστικες δαπάνες μισθών δημ υπαλλήλων ,τα εφάπαξ και πρόωρες συντάξεις

Ναι τυπακο μου εισαι ο τυπικος Ελληναρας για ολα φταινε οι αλλοι...αμα ησουν δημοσιος υπαλληλος θα ελεγες φταινε οι ιδιωτες που φοροδιαφευγουν.Τωρα λες οτι φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι που πληρωνονται και δεν κανουν τιποτα.

Το αρνι στο φουρνο και το κλαδεμα απο Τριτη τυπαρα μου...οπως ακριβως τα ειπε ο Χαρδαλιας.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.752
Πόντοι
6.256
ειναι αληθεια οτι μου αρεσει να σκουπιδιαζω βλακες που ξεροχυνουν με χαρδαλια..

Ειναι αληθεια οτι και εμενα μου αρεσει να γραφω στα αρχιδια μου βλακες που εκνευριζονται με τον Χαρδαλια...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.683
Πόντοι
606

αυτος εχει κολλησει στο 81.
ακομα δεν εχει καταλαβει οτι χωρις τον ελευθερο επαγγελματια θα ειχε για μισθο τ αρχιδια μου τα δυο  :uglystupid:

• Like
Αντιδράσεις: txar

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.861
Πόντοι
26.141
Ναι τυπακο μου εισαι ο τυπικος Ελληναρας για ολα φταινε οι αλλοι...αμα ησουν δημοσιος υπαλληλος θα ελεγες φταινε οι ιδιωτες που φοροδιαφευγουν.Τωρα λες οτι φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι που πληρωνονται και δεν κανουν τιποτα.

Το αρνι στο φουρνο και το κλαδεμα απο Τριτη τυπαρα μου...οπως ακριβως τα ειπε ο Χαρδαλιας.
Μαν εσύ γιατί υπερασπίζεσαι τους δημοσ υπαλλήλους;
Δημόσιος υπάλληλος είσαι;;;
Το αρνί στο φούρνο και εγώ τη δουλειά μου την Κυριακή όπως πρέπει αλλά σε δημόσιους υπαλλήλους φαίνεται διαστημικό κάποιος να πηγαίνει να δουλέψει αργία μέρα διότι μάθανε Δευτέρα ως Παρασκευή εννιά με μια μόνο εργασία

Μη σε ανησυχει σε χωράφι δέκα στρέμματα πχ αν Παν τρία άτομα δεν κυνδινευει η Ελλάδα από τον κορονοιο άλλαζε σαράντα τετραγωνικά διαμέρισμα στη χαβούζα με το αρνί στο φούρνο και τρία άτομα μέσα είναι περισσότερο επικίνδυνο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.861
Πόντοι
26.141
αυτος εχει κολλησει στο 81.
ακομα δεν εχει καταλαβει οτι χωρις τον ελευθερο επαγγελματια θα ειχε για μισθο τ αρχιδια μου τα δυο  :uglystupid:
Μαν δυστυχώς τα κόμματα το στρατό τους δημ υπαλλήλοθς δεν θα τον αφήσουν έτσι κ θα υπετφορολογησουν πάλι τον Ελ επαγγελματια

Σαν τις κατσαρίδες κ τα παράσιτα. Ξέρουν κ επιβιώνουν 820 χιλιάδες δημ υπάλληλοι κ εκεί τους βγάζω το καπέλο

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.752
Πόντοι
6.256
Μαν εσύ γιατί υπερασπίζεσαι τους δημοσ υπαλλήλους;
Δημόσιος υπάλληλος είσαι;;;
Το αρνί στο φούρνο και εγώ τη δουλειά μου την Κυριακή όπως πρέπει αλλά σε δημόσιους υπαλλήλους φαίνεται διαστημικό κάποιος να πηγαίνει να δουλέψει αργία μέρα διότι μάθανε Δευτέρα ως Παρασκευή εννιά με μια μόνο εργασία

Μη σε ανησυχει σε χωράφι δέκα στρέμματα πχ αν Παν τρία άτομα δεν κυνδινευει η Ελλάδα από τον κορονοιο άλλαζε σαράντα τετραγωνικά διαμέρισμα στη χαβούζα με το αρνί στο φούρνο και τρία άτομα μέσα είναι περισσότερο επικίνδυνο

Για την ακριβεια ειμαι ελευθερος επαγγελματιας φιλαρακο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι αφελης να πιστευω οτι για ολα φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι...τι να κανουμε ρε φιλε;

Κανε οτι γουσταρεις ρε τυπε...σκεψου ομως να κουβαλουσαν ολοι τα δικα σου μυαλα και να γραφανε στα παλια τους τα παπουτσια τις εντολες του κρατους ο καθενας για τους λογους του.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.068
Πόντοι
5.506
Γιατί ακριβώς μαλώνετε τώρα εσείς;;  :think: :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.861
Πόντοι
26.141
Για την ακριβεια ειμαι ελευθερος επαγγελματιας φιλαρακο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειμαι αφελης να πιστευω οτι για ολα φταινε οι δημοσιοι υπαλληλοι...τι να κανουμε ρε φιλε;

Κανε οτι γουσταρεις ρε τυπε...σκεψου ομως να κουβαλουσαν ολοι τα δικα σου μυαλα και να γραφανε στα παλια τους τα παπουτσια τις εντολες του κρατους ο καθενας για τους λογους του.
Μαν έχεις δίκιο είναι δημόσιος κυνδινος να φωνάξω το jcb και άλλους δύο την Κυριακή σε μέρος δέκα χιλιάδων τετραγωνικών για εργασία ενώ μέσα στο διαμέρισμα στην κυψέλη με δέκα άτομα δεν είναι κίνδυνος

Ρε τι ακούμε;;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.752
Πόντοι
6.256
Γιατί ακριβώς μαλώνετε τώρα εσείς;;   :think: :think:

ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΔΑΛΙΑ!!!!

Γιαυτο τυπακο...αντε παω για υπνο γιατι απο αυριο εχω τριημερο βαρδια και θα πρηστουν τα ποδια μου απο τα σαμπο. :2funny: :2funny: :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.752
Πόντοι
6.256
Μαν έχεις δίκιο είναι δημόσιος κυνδινος να φωνάξω το jcb και άλλους δύο την Κυριακή σε μέρος δέκα χιλιάδων τετραγωνικών για εργασία ενώ μέσα στο διαμέρισμα στην κυψέλη με δέκα άτομα δεν είναι κίνδυνος

Ρε τι ακούμε;;

Οκ τυπακο δεν νιωθεις να καταλαβεις....καλα να περασετε με το jcb τι σκατα ειναι αυτο!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.861
Πόντοι
26.141
Οκ τυπακο δεν νιωθεις να καταλαβεις....καλα να περασετε με το jcb τι σκατα ειναι αυτο!
Οκ.
Κ.κυριακη το αρνί στο φούρνο κ.μενουμε σπίτι τθπακο όση δεν έχουμε πραγματικά δουλειες

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι αυτοί που έχουν άσθμα έχουν περισσότερες πιθανότητες να νοσήσουν ή ότι έχουν μεγαλύτερη θνητότητα από τους υπόλοιπους ασθενείς με Covid-19.

Αυτό που λες ακούγεται λογικό αλλά δεν υποστηρίζεται από ενδείξεις.

Αλήθεια;;;

Γιατί εγώ ρώτησα και μου είπαν ότι δεν υπάρχει καμία έμπιστη κλινική μελέτη μέχρι τώρα που να δείχνει κάτι τέτοιο.

Εσύ έχεις καμία που να λέει ότι η θνητότητα είναι μεγαλύτερη σε όσους έχουν άσθμα και Covid-19 εξαιρουμένων άλλων παραγόντων;

Πότε να προλάβουν να κάνουν κλινική μελέτη, αφού τώρα ξεκίνησε ο ιός? τώρα τον μελετάνε όπως εξαπλώνεται.λογικό είναι πάντως οτι άσθμα και ιός αφού και τα δύο χτυπάνε το αναπνευστικό, ο συνδυασμός τους στο ίδιο άτομο να είναι πολύ επιβαρυντικός.και η 41χρονη στην καστοριά είχε άσθμα.

Λογικό μπορεί να είναι.

Αλλά μέχρι να κάνουν κλινική μελέτη με τυχαίο δείγμα (RCT) τίποτε δεν είναι σίγουρο.

Τι να κάνουμε, έτσι δουλεύει η επιστήμη.

Τι λες μωρε τωρα και εσυ;Πως δεν υπαρχουν ενδειξεις;Αναμεσα στους νεκρους που εχουμε ειναι αρκετοι με ΧΑΠ...εδω η αλλη 41 χρονων και κατεληξε επειδη ειχε ΧΑΠ.

Τι αλλη ενδειξη θελεις;

www.nytimes.com/2020/04/16/us/coronavirus-cases-live-updates.html#link-35b98df1]Early research suggests that obesity is a big risk factor, but not asthma.[/url]

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ο κουλης πριν βγει έλεγε για συρρίκνωση δημοσίου κ όλοι είχαν χεστει.Τωρα με τον ιό υπάρχουν πόστα ,όπου λόγω πρόληψης,εργαζόμενοι δουλεύουν με Rotation βδομάδα παρά βδομάδα χωρίς να αγγίζουν την άδεια.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.792
Πόντοι
3.936
:sunglasses:

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (4).jpg
    αρχείο λήψης (4).jpg
    6,4 KB · Εμφανίσεις: 20

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Ρε μαλάκες,

Αυτό! Είστε απλά μαλάκες που απλά μιλάτε και κάποιοι λένε και την μαλακία τους λες και είναι ταρίφες!

Λοιπόν, για το άσθμα, είναι σίγουρο ότι επιβαρύνει την κατάσταση εάν κολλήσει κανείς COVID-19. Τα στατιστικά στοιχεία δίνουν μία εικόνα, γενική, μονάχα.

Η δημοσίευση στο Lancet δεν έχει επαρκή στοιχεία για το άσθμα, όσο έχει για τους παχύσαρκους, ή άλλες ευπαθείς ομάδες, διότι, συνήθως, οι άνθρωποι με άσθμα προσέχουν πιο πολύ, διότι και σε άλλες επιμολύνσεις του αναπνευστικού, νοσούν πιο σοβαρά, οπότε ο αριθμός των κρουσμάτων σε ασθματικούς σε σχέση με τους παχύσαρκους, είναι πολύ μικρότερος.

Προσωπικά, άμα είχα άσθμα, θα πρόσεχα ακόμη πιο πολύ σε αυτήν την πανδημία.

Π

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.763
Πόντοι
6.515
Καθηγητης Ιωαννιδης σε καναλι της κυπρου

Στην ελλαδα ειναι κομμενος?
:S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Άγνωστοι πέταξαν την Μεγάλη Πέμπτη (16.04.2020) φυλλάδια έξω από την εκκλησία της Παναγίας στο Ναύπλιο. Τα φυλλάδια αναφέρουν: “Χαρδαλιά κράζεις; Θαυμάζεις!!” και υπογράφονται από την ομάδα Easter group 2020.
Φαίνεται πως κάποιοι διάλεξαν αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της κυβέρνησης και του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά να κρατήσει κλειστές τις εκκλησίες στα πλαίσια της αποφυγής της διασποράς του κορονοϊού.
https://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/wp-content/uploads/2020/04/Nafplio_fylladia_kata_Xardalia_16_04_2020-1.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/petaksan-fylladia-kata-tou-xardalia-ekso-apo-ekklisia-pics-video/3014055/[/URL]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom