Μηπως γιατι στο βιντεακι λεει εχει 4 κορες ενω σε αυτο του Καπταιν Ιγκλο ελεγε ΕΙΧΕ;
ναι μόλις το είδα, ελεύθερη απόδοση του κειμένου έκανε ;
Μηπως γιατι στο βιντεακι λεει εχει 4 κορες ενω σε αυτο του Καπταιν Ιγκλο ελεγε ΕΙΧΕ;
Ακριβώς όπως το είπες... "κάνουν τον κύκλο τους"...
Δεν "προστατευτήκαμε" από αυτές αναπτύσσοντας κάποια "ανοσία αγέλης"
Απλά διαδόθηκαν στον βαθμό που επέτρεπαν η μεταδότικοτητά τους και οι συνθήκες της εποχής και σκότωσαν αυτούς που επέτρεπε η θνησιμότητα τους. Γιαυτό και σκότωσαν εκατομμύρια άτομα (σε κλάσμα του σημερινού γενικού πληθυσμού).
Ουσιαστικά πετύχαμε "ανοσία αγέλης" σκοτώνοντας αυτούς που η φύση της ίωσης μπορούσε να σκοτώσει και τότε πια σταμάτησε από μόνη της μη βρίσκοντας πρόσφορο έδαφος για παραπάνω... Εδώ μιλάμε όμως μέσω της "ανοσίας αγέλης" να περιορίσουμε τα κρούσματα και θανάτους - κι αυτό είναι διαφορετικό πράγμα...
Αν αποδεχτείς να σου πεθάνει το ποσοστό του πληθυσμού που ο ιός έχει την δυνατότητα να σκοτώσει τότε ναι την αποκτάς όποτε θες...
Τρολαρω και λίγο είναι η αλήθεια. Δεν την παλεύω άλλο.Στη κοινη λογικη μηπως;Οταν υπαρχει ποσο θνησιμοτητας 3.5% ειναι δυνατον μια χωρα με 10εκ πληθυσμο να εχει μολυνθει το 50% του πληθυσμου της και να εχει μονο 1200 νεκρους;
Τα υπολοιπα δεν τα σχολιαζω....προφανως τρολαρεις.
χελ να σε ρωτήσω κάτι αν κατέχεις, αυτές οι μάσκες τι λένε : www.google.com/search?q=biomask+biofriend&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwifwbz4kO3oAhX5wcQBHRIbBmAQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1920&bih=1056]https://www.google.com/search?q=biomask+biofriend&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwifwbz4kO3oAhX5wcQBHRIbBmAQ_AUoAXoECAsQAw&biw=1920&bih=1056[/url]
καλύτερες απ΄οτις απλές χειρουργικές ή μία από τα ίδια ;
Τρολαρω και λίγο είναι η αλήθεια. Δεν την παλεύω άλλο.
Σοβαρά όμως το πρώτος σκέλος ήταν κανονικό. Εφόσον δεν γνωρίζουμε τι ποσοστό του πληθυσμού έχει εντέλει νοσήσει δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.
Η θνησιμότητα περιλαμβάνει τα επιβεβαιωμένα κρούσματα.
Μπορεί εκατομμύρια άτομα να μην έχουν χρειαστεί νοσήλια η να ήταν ασυμπτωματικοί.
Το ζήτημα μου με την Σουηδία είναι πως ρισκάρει ζωές ανθρώπων, χωρίς επαρκή δεδομένα.
Τα εχεις κανει σαλατα στο μυαλο σου...η ανοσια αγελης δεν σημαινει περιορισμος της νοσους με τα λιγοτερα κρουσματα.Ανοσια της αγελης ειναι οταν πια εχει μολυνθει ενα μεγαλο ποσοστο του πληθυσμου με αποτελεσμα ο ιδιος να μην μπορει να μεταδοθει.
Αυτο μπορει να συμβει ειτε "φυσικα" ειτε μεσω εμβολιασμου...και προφανως εχουν υπαρξει πολλες φορες στο παρελθον που εχει υπαρξει ανοσια αγελης με φυσικο τροπο μιας και εμβολια δεν υπηρχαν.
Και μονο που λεει οτι ειναι αποτελεσματικες για το 99.98% των μικροβιων μου αρκει να σου πω οτι ειναι για το πουτσο καβαλα....
Ουσιαστικά το ίδιο λέμε...
"Φυσική ανοσία αγέλης" πρακτικά σημαίνει αποδοχή των θανάτων που η θνησιμότητα του ιού επιτρέπει. Στο παρελθόν έχει υπάρξει αλλά με τεράστιο κόστος - μη αποδεκτό σήμερα
Προστατευτική "ανοσία αγέλης" απ 'όσο ξέρω μόνο με εμβόλιο έχει επιτευχθεί
Δεν λέω κάτι άλλο
καλά μην είσαι τόσο απόλυτος αφού αφήνει και ένα 0.1% περιθώριο
έστω και έτσι παίζει να είναι καλύτερες από τις απλές χειρουργικές ;
Οχι μια απατεωνια και μιση μου κανει...οι πιο "καλες" μασκας ειναι οι τυπουFFP2και ερχονται με πιστοποιηση απο διαφορους οργανισμους.
Αυτες εδω που μου εβαλες για απατη του κερατα μοιαζουν...θα ειναι τιποτα dust proof που τις πουλανε σαν ιατρικες.
Μπορούμε σε μια καινούργια ασθένεια να υπολογίσουμε ακριβώς πόσοι έχουν νοσήσει και το βαθμό που έχουν νοσήσει?Ρε τυπε μου αφου βασει στατιστικων το 15% νοσει σοβαρα και ενα 5% βαρια....κανε 5εκ επι 5% να δεις ποσοι επρεπε να ηταν στις ΜΕΘ αμα ειχε νοσησει το 50%.
Δεν χρειαζεται ουτε αντισωματα ουτε τιποτα...
Οχι μια απατεωνια και μιση μου κανει...οι πιο "καλες" μασκας ειναι οι τυπου FFP2 και ερχονται με πιστοποιηση απο διαφορους οργανισμους.
Αυτες εδω που μου εβαλες για απατη του κερατα μοιαζουν...θα ειναι τιποτα dust proof που τις πουλανε σαν ιατρικες.
τι να σου πω ιδέα δεν έχω, εδώ : www.medgadget.com/2011/06/biofriend-biomask-going-on-sale-in-u-s.html]https://www.medgadget.com/2011/06/biofriend-biomask-going-on-sale-in-u-s.html[/url]
γράφει :"CE certified: EN14683, Type IIR surgical mask
Exceeds ASTM F2100-07 high barrier surgical face mask standards"
σημαίνουν κάτι αυτά σε σχέση με το FFP2 που λες;
Για να μην το κουραζουμε τυπε...η συγκεκριμενη δεν ειναι FFP3.
Αμα μπεις στη διαδικασια να παραγγειλεις και μαλιστα απο Κινα μασκες ψαξε να βρεις τετοιου τυπου...
αυτη κανει τιποτα?Για να μην το κουραζουμε τυπε...η συγκεκριμενη δεν ειναι FFP3.
Αμα μπεις στη διαδικασια να παραγγειλεις και μαλιστα απο Κινα μασκες ψαξε να βρεις τετοιου τυπου...
Κάτι τέτοια δουλεύουν ρε τύπε. Έχω δει σίγουρα πλυντήρια αυτοκινήτων, βουλκανιζατέρ, και μαγαζί με μπογιές, πινέλα, σκάλες, κλπ