Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.653
Πόντοι
2.456

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Θα κάτσω να αναλύσω το τί γίνεται τώρα με λάθρο αλλά θέλω χρόνο. Ελπίζω μέχρι Μ. Σάββατο να το ποστάρω. Θα σπαμάρω βέβαια εδώ γιατί είναι το νήμα του κορονοιού.........

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.253
Πόντοι
6.256
Θα κάτσω να αναλύσω το τί γίνεται τώρα με λάθρο αλλά θέλω χρόνο. Ελπίζω μέχρι Μ. Σάββατο να το ποστάρω. Θα σπαμάρω βέβαια εδώ γιατί είναι το νήμα του κορονοιού.........
Δεν πειράζει, πίσω απ τον κορονοιό ο κούλης γεμίζει λάθρο την ελλάδα.

Ahmed Butt

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2020
Like
107
Πόντοι
6
Τελικά, αυτή η έρευνα έχει ΠΟΛΥ παρασκήνιο από πίσω της.

Δεν χρειάζεται να τους χρηματοδοτήσει κανείς.

Ρώσος δισεκατομμυριούχος, έρευνα για την μακροζωΐα, εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

Αν δεν είναι ο Πούτιν από πίσω εγώ είμαι αστροναύτης .....

:S :S :S σωστό

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
τελικα ξερετε τι εχω καταλαβει τοσο καιρο που εχουμε τα μετρα..οτι καποιοι τα παιρνουν και καποιοι οχι.
ειχα παει σε μαγαζι να αλλαξω μπαταρια στο αμαξι και ηταν σαν να μην συμβαινει τιποτα..κοσμος εμπαινε, υπαλληλοι δεν κρατουσαν αποστασεις και φυσικα δεν φορουσαν γαντια και μασκες,γενικα η φαση θυμιζε οτι γινοταν και πριν.
Ειχα παει σε κατι γραφεια..ναι μεν δεν κανανε την δουλεια που ειχα,αλλα μονο απο το τηλ. και ιντερνετικα μου ειπαν γινεται τωρα.. αλλα αυτοι μεσα ηταν 5-6 ατομα ο ενας διπλα στον αλλον χωρις φυσικα γαντια και μασκες.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Οσο για τον κοσμο..μεγα λαθος εφοσον πηρες τετοια μετρα,να αφηνεις τον αλλον να στελνει καθε μερα μνμ η μια βεβαιωση οτι και καλα παει στις κατηγοριες που επιτρεπονται..ειδικα βραδυ πρεπει να κοπει αυτο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.088
Πόντοι
5.506
τυπε θα έρθει η ώρα που ο χασοδικης θα βγαίνει κάθε μέρα στις 6 να κάνει διάγγελμά στο μπου και θα κρεμομαστε από τα χείλη του

Εγώ ήδη συντονίζομαι από παρά δέκα κάθε απόγευμα  :S :S

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
37.253
Πόντοι
6.256
Γιατί τον λετε χασοδίκη ρε, που το ξέρετε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τυπε θα έρθει η ώρα που ο χασοδικης θα βγαίνει κάθε μέρα στις 6 να κάνει διάγγελμά στο μπου και θα κρεμομαστε από τα χείλη του
Και εννοειται μονος μου, χωρις Χαρδαλιαδες να μου πιανουν χωρο στο πλανο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
τελικα ξερετε τι εχω καταλαβει τοσο καιρο που εχουμε τα μετρα..οτι καποιοι τα παιρνουν και καποιοι οχι.
ειχα παει σε μαγαζι να αλλαξω μπαταρια στο αμαξι και ηταν σαν να μην συμβαινει τιποτα..κοσμος εμπαινε, υπαλληλοι δεν κρατουσαν αποστασεις και φυσικα δεν φορουσαν γαντια και μασκες,γενικα η φαση θυμιζε οτι γινοταν και πριν.
Ειχα παει σε κατι γραφεια..ναι μεν δεν κανανε την δουλεια που ειχα,αλλα μονο απο το τηλ. και ιντερνετικα μου ειπαν γινεται τωρα.. αλλα αυτοι μεσα ηταν 5-6 ατομα ο ενας διπλα στον αλλον χωρις φυσικα γαντια και μασκες.

Ρε τύποι πού πατε και βλεπετε κοσμο?
Εγω όποτε βγω ειναι σαν να εχει γινει πυρηνικη καταστροφη

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Κριτικές
29
Like
1.814
Πόντοι
1.196

Όταν είχα αναφέρει κάποιες συνομωσιολογίες προς συζήτηση στο νήμα πριν 500 σελίδες, τότε οι κομματικές παρωπίδες ορισμένων δεν άφησαν να συνεχιστεί, μια ίσως επωφελής για όλους, ανταλλαγή απόψεων για το τι συμβαίνει πίσω από τον κορονοϊό στον πλανήτη
Ο ένας με είπε χρυσαυγίτη, ο άλλος συνομωσιολόγο, ένας άλλος ψεκασμενο και ο άλλος βλάκα. Δεν πειράζει, σε λίγους μήνες θα το ξανασυζητησουμε...

• Like
Αντιδράσεις: geoMan

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Ρε τύποι πού πατε και βλεπετε κοσμο?
Εγω όποτε βγω ειναι σαν να εχει γινει πυρηνικη καταστροφη
ρε συ οσα μαγαζια ειναι ανοιχτα το πρωι εχουν κοσμο..το θεμα ομως ειναι οτι δεν παιρνουν τα σωστα μετρα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
δεν μπορω να σας ανεβασω και βιντεο που τραβηξα απο το κινητο μου ενω οδηγουσα..να δειτε αυτοκινητα που ειχε στο δρομο και αστυνομια σχεδον πουθενα μονο κανα δυο μπλοκα που σταματουσαν ενα στα δεκα αμαξια.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε συ οσα μαγαζια ειναι ανοιχτα το πρωι εχουν κοσμο..το θεμα ομως ειναι οτι δεν παιρνουν τα σωστα μετρα.
Πού γινεται αυτο?
Εγω στον Γερμανο ηθελα να μπω προχθες, και ειχε σεκιουριτα στην πορτα και μας εβαζε εναν καθε πενταλεπτο και ειχε μια μικρη ουρά απ' εξω

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Πού γινεται αυτο?
Εγω στον Γερμανο ηθελα να μπω προχθες, και ειχε σεκιουριτα στην πορτα και μας εβαζε εναν καθε πενταλεπτο και ειχε μια μικρη ουρά απ' εξω
Ελα ντε..αυτο που ειπα στην αρχη, αλλοι παιρνουν και αλλοι οχι..στο μαγαζι με τις μπαταριες αυτοκινητου αφου κι εγω ξεχαστηκα..μιλουσα με το παιδι που την αλλαξε και ειμασταν σε αποσταση μισου μετρου. και ειπαμε χιλια δυο για μπαταριες και αυτοκινητα και τιποτα για οτι γινεται με τον κορονοιο..λες και δεν συμβαινει.

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.850
Πόντοι
10.326
Κατέβασαν από το fb την ομάδα ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.469
Πόντοι
3.346
Κατέβασαν από το fb την ομάδα ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!

:heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
πανε καλυτερα στις χριστιανικες ομαδες που εχει..ετοιμαζονται για επανασταση! και φυσικα αυτους δεν τολμαν να τους κατεβασουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom