Από τα ένθετα όμως παίζει όμως να έχει ψειρισει ο περιπτεράς το cd του Πάριου.. :Sμονο 3,5 ευρω τυπε
ουτε το ΒΗΜΑ με 30 ενθετα δεν κανει τοσο
:S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 105K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.253
- Πόντοι
- 6.256
Η χειρότερη μπύρα , μακράνδεν ξέρω τι λες, πιες μια αμστελ καλύτερα
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606

τυπε σε κοβω με τον κορονοιο να σηκωνεις λυομενο στο κοκκινο στη θηβα.
Για πες ενα?
Θα κάτσω να αναλύσω το τί γίνεται τώρα με λάθρο αλλά θέλω χρόνο. Ελπίζω μέχρι Μ. Σάββατο να το ποστάρω. Θα σπαμάρω βέβαια εδώ γιατί είναι το νήμα του κορονοιού.........
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.253
- Πόντοι
- 6.256
Δεν πειράζει, πίσω απ τον κορονοιό ο κούλης γεμίζει λάθρο την ελλάδα.Θα κάτσω να αναλύσω το τί γίνεται τώρα με λάθρο αλλά θέλω χρόνο. Ελπίζω μέχρι Μ. Σάββατο να το ποστάρω. Θα σπαμάρω βέβαια εδώ γιατί είναι το νήμα του κορονοιού.........
Ahmed Butt
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Απρ 2020
- Like
- 107
- Πόντοι
- 6
Τελικά, αυτή η έρευνα έχει ΠΟΛΥ παρασκήνιο από πίσω της.
Δεν χρειάζεται να τους χρηματοδοτήσει κανείς.
Ρώσος δισεκατομμυριούχος, έρευνα για την μακροζωΐα, εταιρείες σε όλο τον κόσμο.
Αν δεν είναι ο Πούτιν από πίσω εγώ είμαι αστροναύτης .....
:S :S :S σωστό
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 2.606
τυπε θα έρθει η ώρα που ο χασοδικης θα βγαίνει κάθε μέρα στις 6 να κάνει διάγγελμά στο μπου και θα κρεμομαστε από τα χείλη τουΘα έχουμε και Alex vs Tsiordas τώρα;
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
τελικα ξερετε τι εχω καταλαβει τοσο καιρο που εχουμε τα μετρα..οτι καποιοι τα παιρνουν και καποιοι οχι.
ειχα παει σε μαγαζι να αλλαξω μπαταρια στο αμαξι και ηταν σαν να μην συμβαινει τιποτα..κοσμος εμπαινε, υπαλληλοι δεν κρατουσαν αποστασεις και φυσικα δεν φορουσαν γαντια και μασκες,γενικα η φαση θυμιζε οτι γινοταν και πριν.
Ειχα παει σε κατι γραφεια..ναι μεν δεν κανανε την δουλεια που ειχα,αλλα μονο απο το τηλ. και ιντερνετικα μου ειπαν γινεται τωρα.. αλλα αυτοι μεσα ηταν 5-6 ατομα ο ενας διπλα στον αλλον χωρις φυσικα γαντια και μασκες.
ειχα παει σε μαγαζι να αλλαξω μπαταρια στο αμαξι και ηταν σαν να μην συμβαινει τιποτα..κοσμος εμπαινε, υπαλληλοι δεν κρατουσαν αποστασεις και φυσικα δεν φορουσαν γαντια και μασκες,γενικα η φαση θυμιζε οτι γινοταν και πριν.
Ειχα παει σε κατι γραφεια..ναι μεν δεν κανανε την δουλεια που ειχα,αλλα μονο απο το τηλ. και ιντερνετικα μου ειπαν γινεται τωρα.. αλλα αυτοι μεσα ηταν 5-6 ατομα ο ενας διπλα στον αλλον χωρις φυσικα γαντια και μασκες.
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Οσο για τον κοσμο..μεγα λαθος εφοσον πηρες τετοια μετρα,να αφηνεις τον αλλον να στελνει καθε μερα μνμ η μια βεβαιωση οτι και καλα παει στις κατηγοριες που επιτρεπονται..ειδικα βραδυ πρεπει να κοπει αυτο.
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.088
- Πόντοι
- 5.506
τυπε θα έρθει η ώρα που ο χασοδικης θα βγαίνει κάθε μέρα στις 6 να κάνει διάγγελμά στο μπου και θα κρεμομαστε από τα χείλη του
Εγώ ήδη συντονίζομαι από παρά δέκα κάθε απόγευμα :S :S
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.253
- Πόντοι
- 6.256
Γιατί τον λετε χασοδίκη ρε, που το ξέρετε
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Και εννοειται μονος μου, χωρις Χαρδαλιαδες να μου πιανουν χωρο στο πλανοτυπε θα έρθει η ώρα που ο χασοδικης θα βγαίνει κάθε μέρα στις 6 να κάνει διάγγελμά στο μπου και θα κρεμομαστε από τα χείλη του
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ρε τύποι πού πατε και βλεπετε κοσμο?τελικα ξερετε τι εχω καταλαβει τοσο καιρο που εχουμε τα μετρα..οτι καποιοι τα παιρνουν και καποιοι οχι.
Εγω όποτε βγω ειναι σαν να εχει γινει πυρηνικη καταστροφη
Geokoro
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2016
- Κριτικές
- 29
- Like
- 1.814
- Πόντοι
- 1.196
Όταν είχα αναφέρει κάποιες συνομωσιολογίες προς συζήτηση στο νήμα πριν 500 σελίδες, τότε οι κομματικές παρωπίδες ορισμένων δεν άφησαν να συνεχιστεί, μια ίσως επωφελής για όλους, ανταλλαγή απόψεων για το τι συμβαίνει πίσω από τον κορονοϊό στον πλανήτη
Ο ένας με είπε χρυσαυγίτη, ο άλλος συνομωσιολόγο, ένας άλλος ψεκασμενο και ο άλλος βλάκα. Δεν πειράζει, σε λίγους μήνες θα το ξανασυζητησουμε...
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
ρε συ οσα μαγαζια ειναι ανοιχτα το πρωι εχουν κοσμο..το θεμα ομως ειναι οτι δεν παιρνουν τα σωστα μετρα.Ρε τύποι πού πατε και βλεπετε κοσμο?
Εγω όποτε βγω ειναι σαν να εχει γινει πυρηνικη καταστροφη
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
δεν μπορω να σας ανεβασω και βιντεο που τραβηξα απο το κινητο μου ενω οδηγουσα..να δειτε αυτοκινητα που ειχε στο δρομο και αστυνομια σχεδον πουθενα μονο κανα δυο μπλοκα που σταματουσαν ενα στα δεκα αμαξια.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πού γινεται αυτο?ρε συ οσα μαγαζια ειναι ανοιχτα το πρωι εχουν κοσμο..το θεμα ομως ειναι οτι δεν παιρνουν τα σωστα μετρα.
Εγω στον Γερμανο ηθελα να μπω προχθες, και ειχε σεκιουριτα στην πορτα και μας εβαζε εναν καθε πενταλεπτο και ειχε μια μικρη ουρά απ' εξω
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
Ελα ντε..αυτο που ειπα στην αρχη, αλλοι παιρνουν και αλλοι οχι..στο μαγαζι με τις μπαταριες αυτοκινητου αφου κι εγω ξεχαστηκα..μιλουσα με το παιδι που την αλλαξε και ειμασταν σε αποσταση μισου μετρου. και ειπαμε χιλια δυο για μπαταριες και αυτοκινητα και τιποτα για οτι γινεται με τον κορονοιο..λες και δεν συμβαινει.Πού γινεται αυτο?
Εγω στον Γερμανο ηθελα να μπω προχθες, και ειχε σεκιουριτα στην πορτα και μας εβαζε εναν καθε πενταλεπτο και ειχε μια μικρη ουρά απ' εξω
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.469
- Πόντοι
- 3.346
πανε καλυτερα στις χριστιανικες ομαδες που εχει..ετοιμαζονται για επανασταση! και φυσικα αυτους δεν τολμαν να τους κατεβασουνΚατέβασαν από το fb την ομάδα ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 153
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 28