iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.744
- Πόντοι
- 2.606
υπονοεις κατι για τα ελληνικα μμε?
υπονοεις κατι για τα ελληνικα μμε?
Ποια ειναι η Ευγενια ρε??Το 'καψα τελείως σημερα!Nαυαρχε, στο σαλιγκάρι που κουβαλάει την Ευγενία, μετρά και αυτή στην προσθαφαίρεση;
ο θεος να βαλει το χερι του φιλεΤυπε τα ιδια αποτελεσματα εχει και αμα διαβαζεις αυτο το νημα....![]()
![]()
![]()
Οχι βέβαια, όλα τα μμε παγκοσμίως κατευθυνόμενα βάση των συμφερόντων των εκάστοτε <<αφεντικών>> τους είναι.υπονοεις κατι για τα ελληνικα μμε?
ο θεος να βαλει το χερι του φιλε
εκτος ελλαδαςΟχι βέβαια, όλα τα μμε παγκοσμίως κατευθυνόμενα βάση των συμφερόντων των εκάστοτε <<αφεντικών>> τους είναι.
Μου φαινεται οτι ο Δαλαι Λαμα εχει καλυτερη επαφη με το Θεο.Ειχε προσευχηθει στο Θεο πριν 3 εβδομαδες ο Παπας για να σταματησει η πανδημια...ακομα περιμενουμε να κανει κατι.
και εγω προσεύχομαι, λες η δική μου προσευχή να είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στο Θεό σε σχέση με του Πάπα;Ειχε προσευχηθει στο Θεο πριν 3 εβδομαδες ο Παπας για να σταματησει η πανδημια...ακομα περιμενουμε να κανει κατι.
Μωρε ας καθαρισει καποιος με αυτον τον εφιαλτη και ας ειναι ο Αλλαχ...Μου φαινεται οτι ο Δαλαι Λαμα εχει καλυτερη επαφη με το Θεο.![]()
και εγω προσεύχομαι, λες η δική μου προσευχή να είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στο Θεό σε σχέση με του Πάπα;
ε ναι, δεν ξερεις, εχουν αναλαβει αλλοι που ξερουνκαι εγω προσεύχομαι, λες η δική μου προσευχή να είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στο Θεό σε σχέση με του Πάπα;
Ειχε προσευχηθει στο Θεο πριν 3 εβδομαδες ο Παπας για να σταματησει η πανδημια...ακομα περιμενουμε να κανει κατι.
Η πίστις σου σέσωκέ σεΜωρε ας καθαρισει καποιος με αυτον τον εφιαλτη και ας ειναι ο Αλλαχ...
Αν παιζει καποιο ρολο η προσευχη τυπε μου τοτε ειμαι σιγουρος οτι η δικια σου οχι απλα δεν ειναι ησσονος σημασιας σε σχεση με του Παπα αλλα εχει και πολυ μεγαλυτερη αξια...
Ο Πάπας έχει καλύψει και καμία περίπτωση παιδεραστίας, κανένα οικονομικό σκάνδαλο. Άμα δεν πιάνει ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Θεό, ίσως τον ακούσει ο διάολος και μεταφέρει τα λεγόμενα.και εγω προσεύχομαι, λες η δική μου προσευχή να είναι ήσσονος σημασίας μπροστά στο Θεό σε σχέση με του Πάπα;
Δεν κουβαλάνε λαθρο.
Με το νέο σχέδιο νόμου που ετοιμάζεται θα απορρίπτονται όλες οι αιτήσεις ασύλου από μετανάστες που έχουν ζήσει σε τρίτη χώρα περισσότερο από δύο μήνες χωρίς να υποστούν διώξεις.
Η τρίτη χώρα είναι η Τουρκία, μη εμπόλεμη δηλαδή όπου θα επιστρέφονται όλοι που απορρίφτηκαν οι αιτήσεις ασύλου.