Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 6.256
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
Που ειναι ρε η χελωνα πισω από το γαιδαρο????
Θα στραβωθουμε μεσημεριατικα...
Που ειναι ρε η χελωνα πισω από το γαιδαρο????
Θα στραβωθουμε μεσημεριατικα...
Σωστα, ειχες δικιο παιρνω πισω το μαστιγωμα...μας μπερδεψες,πιο πρωτο,το ιδιο ποσταρεις συνεχεια
Ρε φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις. Άλλωστε δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι σε ένα site.μαν διαβασεις και τις σκεψεις μου και τι αλλο εχω πονηρευτει για να βγω το πασχα;;;
θα σου στειλω φωτο την κυριακη και εσυ στειλε κλειδαμπαρωμενος απο το σπιτκι σου!!!
απλως λιγο εκει στην θηνα σας βαρεσε η κλεισουρα και καταλαβαινω απολυτα!!ειναι πιο σκληρο νομιζετε οτι δεν εχουν δουλειες και κυριακες καποιοι επειδη μαζευτηατε 4 εκατομ σε λιγα τετ χιλιομετρα
ελεος
οσοι εχουν δουλεις κυριακη να πανε κ να γαψουν στα αρχιδια τους τι θα πει η κυβερνηση των δημ υπαλληλων!!!
σσ μιλω για δουλεια κ οχι για αρνι
28,29 ή 34,29
Ρε φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις. Άλλωστε δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι σε ένα site.
Υπάρχει αυτήν την στιγμή απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή? Σκέψεις είναι και απειλές προς το παρόν. Δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο.
Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον αρμόδιο να του πεις αυτά που λες σε ένα άσχετο νήμα? Μπορεί και να σου δώσει και ειδική άδεια.
Και τέλος πάντων κάντο. Άμα δεν μπορείς αλλιώς, σκέψου το Ρίσκο και κάντο.
Δεν μας αφορά. Είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου .
28,29 ή 34,29
ο γάιδαρος στο τελος και στην τριτη σειρα είναι πιο χοντρος,παει 9 ή 3 όπως στη σειρα που πολλαπλασιαζεται![]()
Τυπε να δεις που θα μας πει ο τυπαρας σε λιγο οτι υπαρχει μελετη που λεει οτι αμα σουβλιζεις αρνια και χορευεις τα καγκελια με αλλους 20 γυρω απο εκριζωμενες ελιες αυτες φυτευονται μονες τους... :S :S :S
Σωστα, ειχες δικιο παιρνω πισω το μαστιγωμα...![]()
![]()
![]()
Δε γαμιομαστε με τα σαλιγκαρια τις διπλες χελώνες και τους χοντρούς Γαιδάρους,λεω εγω...Το τερματισες κλωνε μου!!!Ιδιος ειναι ο γαιδαρος στη τριτη σειρα με τους προηγουμενους...![]()
Τυπε να δεις που θα μας πει ο τυπαρας σε λιγο οτι υπαρχει μελετη που λεει οτι αμα σουβλιζεις αρνια και χορευεις τα καγκελια με αλλους 20 γυρω απο εκριζωμενες ελιες αυτες φυτευονται μονες τους... :S :S :S
kala συγγνωμη ----αλλη φορα θα σε ρωτω τι να γραψω σε αυτο το φορμουμ (που εχουν γραφτει ενα σωρ αλλες βλακειες)Ρε φίλε δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεις. Άλλωστε δεν χρειάζεται να αποδείξεις κάτι σε ένα site.
Υπάρχει αυτήν την στιγμή απαγόρευση κυκλοφορίας την Κυριακή? Σκέψεις είναι και απειλές προς το παρόν. Δεν έχω διαβάσει κάτι άλλο.
Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση δεν μπορείς να μιλήσεις με κάποιον αρμόδιο να του πεις αυτά που λες σε ένα άσχετο νήμα? Μπορεί και να σου δώσει και ειδική άδεια.
Και τέλος πάντων κάντο. Άμα δεν μπορείς αλλιώς, σκέψου το Ρίσκο και κάντο.
Δεν μας αφορά. Είσαι υπεύθυνος για τον εαυτό σου .
Δε γαμιομαστε με τα σαλιγκαρια τις διπλες χελώνες και τους χοντρούς Γαιδάρους,λεω εγω...
Τα είπες όλα.Είναι καλό να υπάρχει γόνιμος προβληματισμός για το αν τα μέτρα ήταν σωστά ή όχι. Ας δούμε και τι λέει η κοινή λογική.
- Δε μπορεί να υπάρξει πειραματική καραντίνα. Δηλαδή να πάρουμε δύο διπλανά χωριά με ίδιο αριθμό κατοίκων ,ίδια σύσταση πληθυσμού σε φύλο και ηλικία ,να αφήσουμε ένα φορέα του κορωνοϊού στο κάθε χωριό να μπει το ένα σε καραντίνα και το άλλο όχι και μετά από 1 μήνα να δούμε τι θα γίνει. Θα ήταν πολύ χρήσιμο αλλά δε γίνεται γιατί δεν υπάρχει ανθρώπινη ζωή που να είναι κατώτερη από άλλη.
- Ο κορωνοϊός είναι ένα παγκόσμιο case study. Οι θεραπείες και τα εμβόλια είναι ακόμη σε πειραματικό στάδιο. Ακόμη μαθαίνουμε για αυτό τον ιό. Κάποτε οι άνθρωποι πέθαιναν σωρηδόν από φυματίωση ή έστελναν τους λεπρούς στη Σπιναλόγκα αλλά σήμερα αυτές οι ασθένειες είναι εντελώς ασήμαντες. Ίσως σε 2-3 χρόνια η Ιατρική να μπορεί να μας πει τα πάντα για τον κορωνοϊό και να τον έχει καταπολεμήσει πλήρως, σήμερα όμως αυτό δε μπορεί να συμβεί.
- Για πολλοστή φορά, ναι ο κορωνοϊός ΔΕΝ είναι η πιο συχνή αιτία θανάτου. Ναι στατιστικά είναι πιο πιθανό να πεθάνεις από καρκίνο ή γρίπη ή τροχαίο παρά από κορωνοϊό. Αλλά δεν πέθαναν ποτέ 1.200 άνθρωποι σε μία μέρα στις ΗΠΑ από γρίπη ή τροχαία. Και αυτό κάτι λέει. Όταν παίρνω το αυτοκίνητό μου για να οδηγήσω ξέρω ότι γίνονται πολλά τροχαία, ξέρω όμως και πως να προστατευτώ. Όταν κάνω αντιγριπικό εμβόλιο ξέρω ότι δεν είναι 100% αποτελεσματικό, ξέρω όμως πως να αποφύγω τη γρίπη αλλά και αν αρρωστήσω πως να το διαχειριστώ. Ξέρει κανείς πώς να μην κολλήσει ποτέ κορωνοϊό σε ένα μέρος που δε θα υπήρχε καμία καραντίνα; Και εντάξει είσαι νέος δύσκολα θα πέθαινες. Και αν κολλήσεις ένα ηλικιωμένο στο λεωφορείο; Αν πας να βγεις σε μια παρεά και κάποιος έχει αυτοάνοσο;
Σε κανένα δεν αρέσει να περνάει ο χρόνος σε καραντίνα, είμαι όμως πλέον σίγουρος ότι χωρίς καραντίνα θα είχε γίνει εμφύλιος.
29,222Το τερματισες κλωνε μου!!!Ιδιος ειναι ο γαιδαρος στη τριτη σειρα με τους προηγουμενους...![]()
28,407 του πα αλλα μπα
η Αλικη είναι?στο ναυτικοΑυτος σιγουρα...![]()
![]()
![]()
kala συγγνωμη ----αλλη φορα θα σε ρωτω τι να γραψω σε αυτο το φορμουμ (που εχουν γραφτει ενα σωρ αλλες βλακειες)
συγγνωμη αφεντικο του σαιτ bourdela com
αλλα αμα δεν καταλαβαινεις οτι το θεμα δεν ειναι αν εγω θα παω στη δουλεια μου αλλα οτι αρνουμαι να απογορευσουν τον ελευθ επαγγελματια να παει στη δουλεια του κυριακη του πασχα με το αμαξι του εφοσον δε συντρεχουν λογοι εξαπλωσης του κορονοιου στο χωραφι του ή στην αποθηκη του ή στο μινι μαρκετ του
συγγνωμη κ παλι αφεντικο του σαιτ