Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
:rose:
Οι ΗΠΑ με τις δρακόντειες απαγορεύσεις που έλαβε η κυβέρνηση Ν.Τραμπ, πέτυχε να περιορίσει εντυπωσιακά την εξάπλωση του ιού.

Η απαγόρευση εισόδου Ευρωπαίων στις ΗΠΑ (πλην Βρετανών) έδωσε, εκτός από το ότι καταδεικνύει την έκταση των στενών σχέσεων Τραμπ-Τζόνσον και κατ'επέκταση ΗΠΑ-Βρετανίας, έδειξε την αποφασιστικότητα του Ν.Τραμπ στην αντιμετώπιση της κρίση
Και από Τουρκία δέχονται πτήσεις. Όπου υπάρχει απόκρυψη κρουσμάτων. Αν συνεχίσει έτσι ο Τραμπ θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα.

Antebellum

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Like
489
Πόντοι
36
:rose:Και από Τουρκία δέχονται πτήσεις. Όπου υπάρχει απόκρυψη κρουσμάτων. Αν συνεχίσει έτσι ο Τραμπ θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα.

μα κι οι ιδιες οι ΗΠΑ κρυβουν κρουσματα. Οπως ειπα πριν , εχουν χωσει το κεφαλι στην αμμο, δε τεσταρουν κανενα, και νομιζουν οτι θα περασει.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
μην ξηγιεσαι ετσι στον Φακιρη μαν. Οποτε εδωσε πληροφορια για τανα ήταν 100% σωστος

Μπορεί ο άνθρωπος να είναι μέγιστος πουτανολογος , μαγκιά του , όμως  η επιδημιολογία σίγουρα δεν είναι το φορτε του ...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.501
Πόντοι
34.538
Μπορεί ο άνθρωπος να είναι μέγιστος πουτανολογος , μαγκιά του , όμως  η επιδημιολογία σίγουρα δεν είναι το φορτε του ...
Ειπα εγω οτι ειμαι ρε μπαγλαμιδη..
Δημοσιευμα γιατρου επιδημιολογου ποσταρα,,,

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει όλα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Γιατί τώρα δεν μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κανένας υπερήρωας της διπλανής πόρτας που θα τα βάλει με τις στρατιές των ζόμπι ή θα εξουδετερώσει, μονάχος σε μια έρημη γη, τον πανίσχυρο ιό με τα αντισώματα της αγάπης που διαθέτει κατά τύχη αγαθή το σκυλάκι του.

Εδώ χρειαζόμαστε δημόσια συστήματα υγείας -και δεν μιλάω για την Ελλάδα, ούτε διανοούμαι να κάνω μικροπολιτικά σχόλια μια τέτοια ώρα που θα αποδείκνυαν πρακτικά τη βλακεία μου.

Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ό,τι μπορούμε να φανταστούμε και καλύτερα που δεν μπαίνουμε στον κόπο να τα φανταστούμε αλλά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, πίνουμε το ουισκάκι μας (ή ό,τι διαθέτει κανείς) σπίτι μας, διαθέτοντας τον ελεύθερο χρόνο μας σε αγαστές διαδικτυακές συμφωνίες για την κρισιμότητα της περίστασης.

Κλείνουμε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, καναπέδες, ράντζα, πτυσσόμενα αεροπλανάκια, ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, και ...

βγαίνουμε λιγάκι έξω απ' τη συνήθεια, που έλεγε ο Νικόλας Άσιμος, εκείνος ο άπλυτος αναρχοαυτόνομος που τρελάθηκε τελικά στο Δρομοκαΐτειο κι απεβίωσε σαλεμένος.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Οι εξελίξεις έχουν ξεπεράσει όλα τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Γιατί τώρα δεν μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο κανένας υπερήρωας της διπλανής πόρτας που θα τα βάλει με τις στρατιές των ζόμπι ή θα εξουδετερώσει, μονάχος σε μια έρημη γη, τον πανίσχυρο ιό με τα αντισώματα της αγάπης που διαθέτει κατά τύχη αγαθή το σκυλάκι του.

Εδώ χρειαζόμαστε δημόσια συστήματα υγείας -και δεν μιλάω για την Ελλάδα, ούτε διανοούμαι να κάνω μικροπολιτικά σχόλια μια τέτοια ώρα που θα αποδείκνυαν πρακτικά τη βλακεία μου.

Τα πράγματα είναι πιο σοβαρά απ' ό,τι μπορούμε να φανταστούμε και καλύτερα που δεν μπαίνουμε στον κόπο να τα φανταστούμε αλλά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, πίνουμε το ουισκάκι μας (ή ό,τι διαθέτει κανείς) σπίτι μας, διαθέτοντας τον ελεύθερο χρόνο μας σε αγαστές διαδικτυακές συμφωνίες για την κρισιμότητα της περίστασης.

Κλείνουμε τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, καναπέδες, ράντζα, πτυσσόμενα αεροπλανάκια, ό,τι υπάρχει και δεν υπάρχει, και ...

βγαίνουμε λιγάκι έξω απ' τη συνήθεια, που έλεγε ο Νικόλας Άσιμος, εκείνος ο άπλυτος αναρχοαυτόνομος που τρελάθηκε τελικά στο Δρομοκαΐτειο κι απεβίωσε σαλεμένος.

Για τρεξιμο κανει να παμε η τερμα κ αυτο??

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
βυζαντινον εχει δοκιμασει κανεις μηπως εχει δικιο τελικα το καραφλο βελος;

velopoulos-aloifi-krema-korwnoios-07-03-2020.jpg

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Like
281
Πόντοι
36
Βγήκε εκείνο το υποκείμενο ο παπάτζας ο Κραουνάκης κι έλεγε διάφορα για κάτι πρόπολες και την έψαξα τη δουλειά και ψήθηκα αλλά μετά έπεσα σε κάτι νόμιμα αποστάγματα κάνναβης που σε φέρνουν σε ισορροπία λέει, και μετά σκέφτηκα να προμηθευτώ βασιλικό πολτό που τον έχω δοκιμάσει και γαμάει, τελικά ο Κραουνάκης μπερδεύει τη δημόσια σφαίρα με την παρέα του, αυτό έχω να δηλώσω ως ένας απλός ανώνυμος χρήστης που δεν προμηθεύτηκε τελικά τίποτα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Καλά κάνουν.
Εγώ προμηθεύτηκα το ουισκάκι και τα ξηροκάρπια μου κι είμαι άρχοντας.
μια απ τα ιδια... dalwhinnie, πινατς με ριγανη, κι αμυγδαλα καπνιστα μπαρμπεκιου...νετφλιξ και πορνο...ευτυχια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom