Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.471
- Πόντοι
- 6.256
απλα τυπε οι περισσοτεροι δεν γραφτηκαν σε οικογειακο και τωρα κλαιγονται κλασσικα.Γιαυτο υπαρχουν οι οικογενειακοι γιατροι τυπε μου...και με την αυλη συνταγογραφηση δεν χρειαζεται πλεον να παει ο ασθενης στο γιατρο για συνταγογραφηση.
Τα γραφουν οι γιατροι και ερχεται ενας κωδικος με sms στο κιν του ασθενη και παει και παιρνει τα φαρμακα του...
απλα τυπε οι περισσοτεροι δεν γραφτηκαν σε οικογειακο και τωρα κλαιγονται κλασσικα.
αν δηλωσεις τωρα οικογενειακο σε ΤΟΜΥ το πιο πιθανο να ακυρωθει το ραντεβου που θα κλεισεις ενω για ιδιωτη συμβεβλημενο τρεχα γυρευε. :S :S :S
μανταρα τα κανες κι εσυ,κανονικα αυτος στο λεει και μετα ζηταει ταπεινα συγνωμη γιατι ηθελε να το πει στον ευατο του :S :S :Sσκασε μπουστη
δεν λεω οτι πηγα με γκεη μαλακα και σηκωθηκα εφυγα οταν γδυθηκε και μου εδειξε τον κωλο του.Δεν αφηνω κανενα υποννοουμενο πουστη...ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΣ!!!
γαμιεσαι ΠΟΥΣΤΗΕνταξει ετσι ειναι ο Ελληναρας ανοργανωτος...παντως σχετικα αμεσα θα γινουν συμβασεις με ιδιωτες γιατρους για κατ΄οικον επισκεψεις,συνταγογραφησεις κτλ...
μανταρα τα κανες κι εσυ,κανονικα αυτος στο λεει και μετα ζηταει ταπεινα συγνωμη γιατι ηθελε να το πει στον ευατο του :S :S :S
ΟΧΙ, δεν λεει πουθενα οτι σωστα εκανε η σουηδια.
και προσυπογραφω ολα οσα ειπε, καποια πχ οτι αν οι πραγματικοι φορεις ειναι πολλοι, τελικα τα ποσοστα νεκρων ειναι κοντα στην γριπη, τα εχω πει και εγω πολυ πριν αρχισω να ακουω απο αυτον, ειναι λογικα.
μετα το 3 λεπτο πχ τον ρωτα κατι για χαλαρωση η δημοσιογραφος ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΣΤ για να ξερουμε τι να κανουμε αν εχει μολυνθει το 0,1% ή το 1% ή το 10% οποτε συνιστανται διαφορετικες αντιμετωπισεις.
απο που και ως που αυτο σημαινει οτι σωστα εκανε η σουηδια ή προτεινε να γινουν τα μετρα της σουηδιας???
αλλη γλωσσα μιλαμε???
στα επιπεδα του κορονοιου ειναι και η γριπη και ΚΑΛΩΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΝΟΣΟ.
οταν εγω λεω κλεισανε τα σχολεια με ΜΗΔΕΝ ΝΕΚΡΟΥΣ δεν το λεω γιατι θελω να μεινουν ανοικτα ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 10 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΧ ΛΟΓΩ ΓΡΙΠΗΣ.
το προβλημα σας ειναι οτι αλλα λεμε αλλα καταλαβαινετε
ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ,ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ
λαθος κανεις, ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΧΙ.Τον ρωτάει ευθέως η δημοσιογράφος. Με οδηγείτε στην λογική της ανοσίας της αγέλης;
Οποιεσδήποτε θα έλεγε ΟΧΙ, ξεκάθαρα. Άκουσες Όχι;
Αυτός το πήγε γύρω γύρω αλλά αυτό εννοούσε. Τώρα διάφορες αηδίες με τακτικές που δεν είναι εφικτές και δεν εφαρμόζει καμία χώρα είναι απλά το παραμύθια των θεωρητικών που δεν έχουν ποτέ θέσεις ευθύνης και δεν είναι ποτέ στην μάχη. Απλά παρακολουθούν και δίνουν συνεντεύξεις.
και εσυ γαμιεσαι μην σε ξεχασω και εσενασκασε μπουστη
δεν παιζει ρολο μονο ο πληθυσμος,παιζει ρολο ο τροπος ζωης,ποσο πυκνοκατοικημενες είναι και αλλα,επιπλεον αν βλέπεις ότι καποιες χωρες αντιμετωπιζουν σοβαρο πρόβλημα όπως(Ιταλια)εσυ τι κανεις?(Αμερικη,Αγγλια)περιμενεις να φτασει η κατασταση στο απροχωρητο για να παρεις μετρα όταν είναι ήδη πολύ αργα:S :S :S
και εσυ γαμιεσαι μην σε ξεχασω και εσενα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και αμα πετυχεις γιατρο απο ρουμανια κλαψταΕνταξει ετσι ειναι ο Ελληναρας ανοργανωτος...παντως σχετικα αμεσα θα γινουν συμβασεις με ιδιωτες γιατρους για κατ΄οικον επισκεψεις,συνταγογραφησεις, ΠΙΠΕΣ, ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ κτλ...
και αμα πετυχεις γιατρο απο ρουμανια κλαψτα
και μη ξεχασω
γαμιεσαι πουστρακι
δωσαμε δωσαμε
κι όταν ειδαμε τις τριχες στα γκεη κωλαρακια ξενερωσαμε και μας επεσε, οποτε επιστροφή στις γυναικες.
εσεις οι γκεη αν θελετε αντρες, να γινετε γυναικες, για να μας αρεσετε.
γιατι δεν δοκιμάζεις εσυ να κανεις γλυφομουνι, να γαμησεις καμμια γκομενα?