Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
σκασε μαλακομπουκωμα γαμημενοΑκομα δεν σκαπουλαραμε τιποτα τυπε...η κορυφωση θα ειναι τελη Απριλη στη χωρα μας.Παμε πολυ καλα...μεχρι εκει.
σκασε μαλακομπουκωμα γαμημενοΑκομα δεν σκαπουλαραμε τιποτα τυπε...η κορυφωση θα ειναι τελη Απριλη στη χωρα μας.Παμε πολυ καλα...μεχρι εκει.
Καθόλου δεν μιλάει από μόνο του το διάγραμμα. Στην αρχή νόμισα ότι τρολλαρες ή έκανες παρεμβολή σουρωμένος. :SΗ ορολογία δεν παίζει ρόλο, το διάγραμμα μιλάει από μόνο του και στο μη γνώστη.. Απλά ανέφερα το τι ακριβώς εκφράζει η καμπύλη για λόγους πληρότητας.
και οχι μονο
Οχι, απο τα "σκασε μπουστη" και "αντε γαμησου γυφτο"αλεξ αυτό το συμπερανες από τα ποστ που λεγανε στα τετοια τους αμα "φυγουν" και λιγοι γεροι,ή ασθενεις με προβλήματα:S :S :S
Ειδες?
Τωρα που φαινεται οτι την σκαπουλαραμε, πηρε αερα ο κωλος μας.
Θα με εκπληξει κατι τετοιο. Διαφωνω. Θα δουμε.η κορυφωση θα ειναι τελη Απριλη στη χωρα μας.
σκασε μαλακομπουκωμα γαμημενο
Ειδες?
Τωρα που φαινεται οτι την σκαπουλαραμε, πηρε αερα ο κωλος μας.
Υπολογιζε τωρα σε αυξηση του κυκλου εργασιων και ανοιχθηκε η επιχειρηση με δανεια και προμηθεια υλικων αλλά δεν του βγηκε τύπεΤελεται Μπουκουρας καπου διαβσα οτι παει για πτωχευση τυποι :S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2020/04/92170042_3004679706251175_3775587857356292096_n.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεις καπου δηλωσεις ιωαννιδη να υποστηριζει το μοντελο της σουηδιας????Καλά πες του Ιωαννίδη πως το μοντέλο που υποστηρίζει ψόφησε και στην Σουηδία.
[video]https://www.ethnos.gr/kosmos/98940_klonizetai-montelo-tis-soyidias-epitahthikan-pagodromia-gia-tin-apothikeysi-ton-nekron?amp&__twitter_impression=true&fbclid=IwAR17lOEap9k1Jez4jFrjD-NgQX3i7Acj_-3h0ImRhQ7eLlXD_0DIjDHUHSg[/video]
Παντως τύποι εχετε αντιληφθει φανταζομαι οτι εχουμε την πολυτελεια να μαλακιζομαστε εδω μεσα επειδη ευτυχως το πραγμα παει καλα ε?
Αν ειχε ξεφυγει, τωρα θα ειχαμε αλλο κλιμα
Οπότε οσο βριζομαστε, καλα παμε
Γραφείο τελετών δε γίνεται να πτωχεύσει με τίποτα. Σκέψου ότι κάποια πιο "γνωστά" γραφεία έχουν τόση δουλειά που συνεργάζονται με πιο "άγνωστα" δίνοντάς τους δουλειά. Δηλαδή, έρχεσαι εσύ για τελετή σε εμένα που είμαι μεγάλο γνωστό γραφείο και εγώ επικοινωνώ με ένα μικρότερο που αναλαμβάνει τελικά τη δουλειά εκ μέρους μου, με το αζημίωτο φυσικά.Τελεται Μπουκουρας καπου διαβσα οτι παει για πτωχευση τυποι :S :S :S
Απο Κινα ομως εγω, εχω εντελως αντιθετη αποψη.και λιγα λογια για το συστημα υγιας της ΚΟΥΒΑΣ που τοσοι πολλοι το εκθιαζουν
μιλαμε για το απολυτο χαος
αρρωστησα με πυρετο και επιφιγγιτιδα το γεναρη του 2016
και οταν πηγα στα επιγοντα του γενικου νοσοκομειου μου ειπαν οτι δεν δεχονται αλλοδαπους και να παω στο κεντρο υγειας για ξενους
μιλαμε για αχουρι νοσοκομειο χωρις φαρμακειο και το κεντρο υγειας για ξενους ηταν ενα δωματιο να περιμενουν στην ουρα 20 ατομα
αφου εδωσα τη βιζα μου μου εστειλαν σε αλλο γραφειο για να υπογραψουν ενα χαρτι εξετασης και μετα σε αλλο γραφειο για πληρωμη εξετασεις
αφου με εξετασε μετα απο 3 ωρες ενας γιατρος σσ μιλω για επιγοντα τοτε μου εδωσε ενα χαρτι να παει να μπει υπογραφη και μετα να παω να βρω εξω φαρμακειο
υποψιν δεν μπορεις να ψωνισεις απο ολα τα φαρμακεια αλλα απο φαρμακεια γι ξνους μονο
αφου πηγα στο κρατικο φαρμακειο για ξενους στου διαολου τη μανα απο το κεντρο υγειας και πηρα υπογραφη απο τον φαρμακοποιω για πληρωμη επειτα στην αποθηκη τους για ν παρω τα φαρμακα που ητνα
ενα απλο ντεπον και ενα κολλυριο το ντεπον το πληρωσα 8 ευρω που στην ελλαδα κανει 1 ευρω λαι το κολλθριο lotrek που κανει 9 ευρω ελλαδα εκει το πληρωσα 22 ευρω
ασφαλως οι γιατροι εκει τα πτυχια τα παιρνουν σε βοιδοσχολες οποτε το παραμυθακι περι συστημα υγειας σε εμενα δεν πιανει διοτι το βιωσα ασχημα
σσ η ταξιδιωτικη ασφαλεια υγειας που σε βαζουν για να βγακεις βιζα δεν πιανει στην κουβα χα χα
αυτα απο εμενα κιαν θελετε και αλλες ιστοριες απο κομουνιστικα κρατη που εχω βρεθει κινα βιενταμ μυανμαρ λαος εχω πολλα να διηγηθω για το κομμουνισμο
ολη η σαρα και η μαρα στο σαη,κι εγω που νομιζα ότι ειμαστε ολοι σε καποια ελιτ που κινει τα νηματα :-( :S :S :SΟχι, απο τα "σκασε μπουστη" και "αντε γαμησου γυφτο"
σκασε πουσταρα κωλογαμημενηΣκασε πουτανακι του Φιονα!!!![]()
Θα με εκπληξει κατι τετοιο. Διαφωνω. Θα δουμε.
Προφανως δεν ειστε τύπεκι εγω που νομιζα ότι ειμαστε ολοι σε καποια ελιτ που κινει τα νηματα
Το 50 ηταν υπερβολη, οντωςΕιτε συμφωνεις ειτε διαφωνεις ετσι ειναι τυπε μου...θυμασαι που μου ελεγες οτι θα τη σκαπουλαρουμε με 40-50 νεκρους και σου ελεγα αποκλειεται;
Και τοτε διαφωνουσες....