Οξαποδω
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 27
- Like
- 12.497
- Πόντοι
- 14.615
70 (εκτός αν είναι ο πολάκης υψωμένος στην ψαρίσια δύναμη)
70 (εκτός αν είναι ο πολάκης υψωμένος στην ψαρίσια δύναμη)
Δυστυχώς ο Τσιόδρας σήμερα υπέπεσε σε τεράστιο φάουλ αναφορικά με την χρήση μασκών αφού επί της ουσίας ερμήνευσε κατά το δοκούν τις θέσεις του Ευρωπαϊκού CDC.
Έχουν γραφτεί πολλά και έχει αναλυθεί το θέμα. Ο καθένας ανάλογα του iq του έχει καταλάβει.
Με απλά λόγια σε μαζικό πληθυσμό η μάσκα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, ένα επειδή ο κόσμος δεν ξέρει να τις χρησιμοποίει όπως πρέπει και δυο επειδή όπως έδειξαν έρευνες δημιουργείται η ψευδαίσθηση στον χρήστη πως δεν κινδυνεύει και αμελεί τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, αποστάσεις, πλύσιμο, κλπ.
να διευκρινησω τι ακουσα προχθες από τον μουρουτη που ειναι δημοσιογράφος στο action 24 και δημότης ελληνικου
ειπε ότι εθελοντες κατοικοι της περιοχης θα αναλαμβανουν ο καθενας 1 δρομο της γειτονιας τους συμπεριλαμβανομενου του ιδιου και θα περνουν σπιτι σπιτι και θα αναβουν με το αγιο φως τα κερια η τις λαμπαδες που θα εχουν αφησει οι κατοικοι στο πεζοδρομιο κατω από το σπιτι χωρις καμμια επαφη με αλλους ανθρώπους
αν και στην παραλαβη του φωτος δεν ερχεται σε επαφη με αλλους δεν βλεπω μεγαλο πρόβλημα
πχ στην εκκλησια να είναι σε 10 μεγαλες λαμπαδες και οι εθελοντες να περνουν από εκει το φως ενας ενας
ψαρια κ προβατα 5
πολ με μπουφαν 4
στην τελευταια χωρις μπουφαν δεν εχουμε στοιχεια![]()
![]()
![]()
λαθος του γριφου
και θα ταν 54
Και σου απάντησα αναλυτικά - μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια.
εχω ζιπο για το χολυ φαιρ αμα ψηνεσαι,μεταφορα και παραδοση κατ οικον,τιμες προσιτεςΟτι ειπε ο κλωνος μου...στηριζω.
Δηλ. θελεις να μου πεις οτι αισθανεσαι πιο ασφαλης απεναντι μου, οταν με συναντησεις στο σουπερ μαρκετ και δεν φοραω μασκα; Και βηξω κατα λαθος ενω δεν μπορω να βαλω το χερι μου μπροστα, επειδη κραταω το καλαθι;Έχουν γραφτεί πολλά και έχει αναλυθεί το θέμα. Ο καθένας ανάλογα του iq του έχει καταλάβει.
Με απλά λόγια σε μαζικό πληθυσμό η μάσκα δημιουργεί περισσότερα προβλήματα από όσα λύνει, ένα επειδή ο κόσμος δεν ξέρει να τις χρησιμοποίει όπως πρέπει και δυο επειδή όπως έδειξαν έρευνες δημιουργείται η ψευδαίσθηση στον χρήστη πως δεν κινδυνεύει και αμελεί τα υπόλοιπα μέτρα ασφαλείας, αποστάσεις, πλύσιμο, κλπ.
Έλεος με τις μάσκες. Έχουν ειπωθεί αυτά ξανά και ξανά. Αν θέλεις να φοράς, φόρα δεν απαγορεύεται.![]()
εχω ζιπο για το χολυ φαιρ αμα ψηνεσαι,μεταφορα και παραδοση κατ οικον,τιμες προσιτες:S :S :S
οσο ανεβαινει η ποιοτητα ανεβαινει κι η τιμη ;) :S :S :SΚαι με μπικ μια χαρα γινεται η δουλεια...
Δηλ. θελεις να μου πεις οτι αισθανεσαι πιο ασφαλης απεναντι μου, οταν με συναντησεις στο σουπερ μαρκετ και δεν φοραω μασκα; Και βηξω κατα λαθος ενω δεν μπορω να βαλω το χερι μου μπροστα, επειδη κραταω το καλαθι;
Οπως και τα κουρεία ουτε και τα ινστιτουτα αισθητικης δουλευουν , αφου λοιπον μας εδειξαν πως κουρευονται στο σπιτι οι ανδρες περιμενουμε να δουμε και πως ξυριζουν το μουνι στο σπιτι οι γυναικες :S :S :S
Από που προκύπτει ότι ο κόσμος είναι εξ ορισμού ανίκανος να χρησιμοποιήσει σωστά τις μάσκες και ότι αν αυτές χρησιμοποιηθούν ευρύτατα τα υπόλοιπα μέτρα θα ατονίσουν? Γιατί αυτό ως υπόθεση εργασίας είναι αποδεκτό - χωρίς μεγάλης κλίμακας μελέτη που να το τεκμηριώνει - και δεν είναι όμοια αποδεκτό ότι πχ ο περιορισμός των ευπαθών και μόνον σε αυστηρό κατ'οικον περιορισμό είναι συνολικά επωφελέστερος για την κοινότητα (υγιειονομικά/κοινωνικά/οικονομικά) από την γενική καραντίνα?
Πίπες, αγαπητέ ... Σκοπιμότητες, πολιτικαντισμοί και παχύ σανό για το πόπολο.
Οπως και τα κουρεία ουτε και τα ινστιτουτα αισθητικης δουλευουν , αφου λοιπον μας εδειξαν πως κουρευονται στο σπιτι οι ανδρες περιμενουμε να δουμε και πως ξυριζουν το μουνι στο σπιτι οι γυναικες :S :S :S
τι εννοεις
βαλε την λυση στις εξισώσεις και δεσ αν είναι σωστο
Αν φορανε οι 100 στους 100 μασκες στα σουπερ μαρκετ, στο μετρο και στις τραπεζες, τοτε πολυ συντομα θα τελειωσει αυτη η ιστορια.Ναι, κρατώ αποστάσεις και αισθάνομαι πιο ασφαλής από ότι αν φορούσα μάσκα. Ειδικά μάσκες που φοράνε οι 100 στους 100 στα μάρκετ. Απλά για γέλια.