Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.086
- Πόντοι
- 2.606
Τί κερνάς;![]()
βίντεο :S
Τί κερνάς;![]()
Θα τους κλείσει το ΠΑΜΕ τύπε, όπως έκανε με επιμέλεια στην ελαφρά βιομηχανία της Ελλάδας τα προηγούμενα χρόνια.Παντως οτι και να γινει με τους Τουριστες, ολο αυτο ειναι μιας πρωτης ταξεως ευκαιρια για την Ελλαδα να κοιταξει ν'ανοιξει κι αλλους δρομους παραγωγης πλουτου για τη χωρα. Ναι, στηριξη στους πλητωμενους, αλλα να κοιταξουμε και λιγο το μελλον.
Tα έχω όλα.....βίντεο :S
[size=13pt]Deutsche Bank: Ταξίδια με «πιστοποιητικό υγείας» και άλλες λύσεις για να μείνουν όρθιοι οι προορισμοί της Μεσογείου[/size]
Ωστόσο και οι ίδιοι οι παραθεριστές μπορεί να καλούνται να επιδείξουν ειδικά ιατρικά πιστοποιητικά ή πιστοποιητικά ανοσίας (immunity certificates) για να επιβεβαιώσουν ότι δεν αυξάνουν τον κίνδυνο επανεμφάνισης της νόσου στους προορισμούς. Αυτό βεβαίως σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουν κάνει το ειδικό τεστ διάγνωσης.
Άρα 144...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σου εγραψα και εγω ότι είναι 140 αλλα όχι σιγουροΕΙΠΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΓΥΑΛΙΑ!!!!!
[size=20pt]10 + (65 χ 2)= 140!!![/size]
ΜΠΡΑΒΟ κατα χρονολογικη σειρα στους
Ahmed Butt
gbeyyt11
stokadoura
Leclerk
πτέραρχε εγω δεν προλαβα,ριξε κανενα ακομα![]()
βρηκα το κουιζ που κανει ο μπουστης1410 τυπε...
θες και συ το ξύλο σου έ;πτέραρχε εγω δεν προλαβα,ριξε κανενα ακομα![]()
θες και συ το ξύλο σου έ;![]()
θεουληςδες αυτό...
Μια συναυλία με ακροατήριο χιλιάδων ανθρώπων ενέχει μεγαλύτερο ρίσκο εξάπλωσης του ιού από το να πάει μία οικογένεια σε ορεινή πεζοπορία ή ποδηλασία.
ασε ρε θειο ουτε μια ααπαντηση δεν δωσανε....λογικο βεβαια γιατι την λύση την ξερει μονο ο μπουστης,ο λιλας και ο ποδαλαγνοςδες αυτό...
παπουτσι=10Αντε να χαλαρωσουμε λίγο....
ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ!!!!
τυπε αυτό ηταν πρόβλημα για στιβεν χοκινγκ,εμεις από μαυρες τρυπες που καταπινουν τα παντα δεν εχουμε χαμπαρι :-( :S :S :Sασε ρε θειο ουτε μια ααπαντηση δεν δωσανε....λογικο βεβαια γιατι την λύση την ξερει μονο ο μπουστης,ο λιλας και ο ποδαλαγνος
παπουτσι=10
χορευτης=5
γαντι=20
γυαλια=2
άρα 10+(5+20+40)*2=140
τυπε αυτό ηταν πρόβλημα για στιβεν χοκινγκ,εμεις από μαυρες τρυπες που καταπινουν τα παντα δεν εχουμε χαμπαρι :-( :S :S :S
τωρα που το λες ναι,αλλα δεν φαινεται καθαρα :-(φοράει γυαλιά ο παπάρας ή όχι??
αλλιώς να πάω σε οφθαλμίατρο... :S :S :S