kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.069
- Πόντοι
- 6.256
πρεπει να ψαξεις πολυ ωρα για να βρεις τετοια ειδηση στο σκαι.
ο σκαι ειναι η ερτ κουλη τελικα, μηπως να βαλουν χαρατσι σκαι στη δεη?
Ο αριθμός των κρουσμάτων ανά ημέρα, καταδεικνύει το μέγεθος της ανοργανωσιάς στη μπανανία που λέγεται Ελλάδα.
Ιταλία:
Ισπανία:
καλα το πας εσυΓιατί δεν φεύγεις από την μπανανία ρε βλάκα;
Άντε πάνε στον Κιμ σε περιμένει.
οι πυκνοκατοικημενες πολεις ειναι πιο επιφοβες να ξεφυγει ο ελεγχοςΟυτε που ξερουν πως θα τελειωσουν, νομιζω θα εχουν βγει οι αλλοι κι εμεις θα εχουμε τα διαγγελματα
Επισης αφου κρατουν επαρχια και νησια αμολυντα τι σημαινει αυτο? Δεν θα μολυνθουν ποτε εκει? Δεν θα πανε ποτε τουριστες η μελη οικογενειων?
ξεφτιλοκοσιωνη τωρα,
φορεσε τα μαυρα της αλλα αναγκαζεται να πει οτι εξεταζεται η μερικη αρση των περιορισμων,
τι κριμα για τους ξεφτιλισμενους του σκαι να μεταδιδουν καλα νεα.
καλα το πας εσυ
σεβαλιε δικαιωμα μου είναι να σπαω τη καραντινα,εγω δεν επιβαλομαι στους αλλους τι θα κανουν όπως κανετε εσεις.Νομιζεις χεστηκε κανενας αμα κολησεις και ψοφησεις ρε χαζομαλακα; Τους αλλους μη κολησεις.
Για αυτό κατσε στον ανοιγμένο κωλο σου με το καλο μη πεσουν τιποτα χαστούκια απο τον τραμου τον καπιταλα και κατσεις με το ζορι.
Ο αριθμός των κρουσμάτων ανά ημέρα, καταδεικνύει το μέγεθος της ανοργανωσιάς στη μπανανία που λέγεται Ελλάδα.
Ιταλία:
Ισπανία:
Δηλαδή ο υπόλοιπος κόσμος είναι καλοί άνθρωποι και οι Σουηδοί οι κακοί?
Δεν είμαστε σε κάποιο λογοτεχνικό σύγγραμμα, για να δεχτώ μια τόσο απλή απάντηση.
σεβαλιε δικαιωμα μου είναι να σπαω τη καραντινα,εγω δεν επιβαλομαι στους αλλους τι θα κανουν όπως κανετε εσεις.
ο καπηταλας δεν μπορει να παρει τα ποδια του θα δωσει και χαστουκια?
χαχαχαχαχα σουργελο εχεις καταντησει σεβαλιε
ο τραμου θα πάρει ντελιβερι καθαρίστρια - μαγείρισσα - πουτάνα,
τρία σε ένα και σε τιμή συμφέρουσα,
με δώρο τις φωτο,
μπορεί να πάρει και απόδειξη να την περάσει στις δαπάνες
αφου τα καταφερνουν καλα και χωρις καραντινα, γιατι να μας ταλαιπωρουνΤυπε μηπως δεν θελει να τελειωσει η καραντινα για να βολεψει πιο πολλους λαθρο ο αντρας της?
Η Σουηδία πάντα είχε ιδιαιτερότητες στην οπτική της σε πολλά θέματα!Δηλαδή ο υπόλοιπος κόσμος είναι καλοί άνθρωποι και οι Σουηδοί οι κακοί?
Δεν είμαστε σε κάποιο λογοτεχνικό σύγγραμμα, για να δεχτώ μια τόσο απλή απάντηση.
Ιταλία:
Ισπανία:
Τα διαγράμματα δείχνουν ότι τα τεστ στην Ελλάδα γίνονται όποτε να ναι και όπως να ναι.ΡΕ Πανηλιθιε,
Μας βάζεις διαγράμματα την σημασσία των οποίων σαφώς αγνοείς, για να μας πεις τι;
Ότι η Ιταλία και Ισπανία είναι πιο οργανωμένες στο θέμα του Κορωνοιού;
Περνάς επάξια στην κατηγορία των ΗΛΙΘΙΩΝ του μπου,
σεβαλιε δικαιωμα μου είναι να σπαω τη καραντινα,εγω δεν επιβαλομαι στους αλλους τι θα κανουν όπως κανετε εσεις.
ο καπηταλας δεν μπορει να παρει τα ποδια του θα δωσει και χαστουκια?
χαχαχαχαχα σουργελο εχεις καταντησει σεβαλιε