Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.011
Πόντοι
1.486
Ρε εχετε λαλησει τελειως
Μπαινω να δω καμια εξελιξη και βλεπω μαθηματικα κουιζακια, χοντρες να κανουν διαδρομο, και τον νικ να (νομιζει οτι) βριζει τον εαυτο του για να τρολαρει, αλλά τελικα να βριζει αλλον κατα λαθος και να ζητα συγνωμη παραδεχομενος οτι ηθελε να βρισει τον εαυτο του αλλά δεν τα καταφερε

Βλεπω κιολας οτι ο τύπος με τους μπαφους μπαναριστηκε
Εχουμε κι αλλα Αλεξ...Οι επόμενες δυο εβδομάδες ειναι κρισιμες....για την ψυχική μας υγεία!!!
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :2funny: :2funny: :2funny:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.699
Πόντοι
6.256
Βλεπει λεει ο Τραμπ να πλησιαζει η κορυφωση, μολις μια εβδομαδα που ελαβε μετρα.
Και βλεπει λεει και φως στην ακρη του τουνελ, μαλλον καμια κωλοφωτιά θα βλεπει.
Εμ δεν ειναι ετσι ρε τυπε. Οταν τον παιζεις ενα μηνα, αυτα θα εχεις τωρα.

Αναρωτιεμαι πώς αυτος ο βλακας εκανε λεφτα.

Αν εχεις νετφλι βαλε να δεις που εχει αφιερωμα στη ζωη του για να δεις πως εκανε λεφτα....μιλαμε για τον ορισμο του απατεωνα.

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.709
Πόντοι
14.615
Εγώ πλέον κάνω like σε όποιο μνμ βλέπω από nikxxxx

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Τυποι πηρα στη δικια μου ενα διαδρομο να καψει καμια θερμιδα γιατι φοβαμαι μην παχυνει τωρα που δεν κινειται και πολυ με την καραντινα.  :S :S :S

tenor.gif
Θα ήθελα να ήξερα μασούρια τα κάνεις τα λεφτά που την έχεις την γκόμενα πετσί και κόκκαλο.
Ντροπή σου μόνο αυτό σου λέω  :tickedoff: :S >:(

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Αν εχεις νετφλι βαλε να δεις που εχει αφιερωμα στη ζωη του για να δεις πως εκανε λεφτα....μιλαμε για τον ορισμο του απατεωνα.
Θα το δω.
Αυτος ο ανθρωπος ειναι η κλασικη περιπτωση του απολυτου τιποτα που καταφερε τα παντα.
Και χωρις να ειναι γυναικα κιολας

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.030
Πόντοι
456
Βλεπει λεει ο Τραμπ να πλησιαζει η κορυφωση, μολις μια εβδομαδα που ελαβε μετρα.
Και βλεπει λεει και φως στην ακρη του τουνελ, μαλλον καμια κωλοφωτιά θα βλεπει.
Εμ δεν ειναι ετσι ρε τυπε. Οταν τον παιζεις ενα μηνα, αυτα θα εχεις τωρα.

Αναρωτιεμαι πώς αυτος ο βλακας εκανε λεφτα.

ο πατέρας του τού άφησε δις, ο ίδιος σαν επιχειρηματίας θεωρείται αποτυχημένος

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.668
Πόντοι
2.606
Ρε εχετε λαλησει τελειως
Μπαινω να δω καμια εξελιξη και βλεπω μαθηματικα κουιζακια, χοντρες να κανουν διαδρομο, και τον νικ να (νομιζει οτι) βριζει τον εαυτο του για να τρολαρει, αλλά τελικα να βριζει αλλον κατα λαθος και να ζητα συγνωμη παραδεχομενος οτι ηθελε να βρισει τον εαυτο του αλλά δεν τα καταφερε

Βλεπω κιολας οτι ο τύπος με τους μπαφους μπαναριστηκε

Tυπε ευτυχως δεν ειδες τις φρικιαστικες εικονες στο videaki απο τη ΜΕΘ στην Κατερινη , θα εκανες τσισακια απο το φοβο  :S :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.699
Πόντοι
6.256
Θα το δω.
Αυτος ο ανθρωπος ειναι η κλασικη περιπτωση του απολυτου τιποτα που καταφερε τα παντα.
Και χωρις να ειναι γυναικα κιολας

Στην ουσια εφτιαξε χρησιμοποιωντας τα ΜΜΕ μια εικονα για τον εαυτο του οτι ειναι επιτυχημενος και αυτοδημιουργητος και πως οτι και να κανει γινεται επιτυχια.

Στη πραγματικοτητα ουτε αυτοδημιουργητος ηταν,ο πατερας του ηταν πλουσιος,και οι επιχειρησεις του εχουν βαρεσει απειρα κανονια φεσωνοντας απειρο κοσμο.

Αυτο εδω ειναι το ντοκιμαντερ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Tυπε ευτυχως δεν ειδες τις φρικιαστικες εικονες στο videaki απο τη ΜΕΘ στην Κατερινη , θα εκανες τσισακια απο το φοβο  :S :S :S
Απο το πρωτο θεμα λες? Τις εχω δει

Ουτε το βλεφαρο μου δεν κουνηθηκε

Να σου θυμισω οτι εγω το βραδυ πριν κοιμηθω για να με παρει ο υπνος βλεπω βιντεακια απο το Μεξικο, που μελη συμμοριων τεμαχιζουν μελη αλλων συμμοριων
Το τελευταιο ηταν αρκετα καλο, σε εναν εβγαλαν την καρδια με μαχαιρι ενω ηταν ζωντανος και του την εφεραν μπροστα στο προσωπο του να την δει ενω πεθαινε

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.030
Πόντοι
456
Απο το πρωτο θεμα λες? Τις εχω δει

Ουτε το βλεφαρο μου δεν κουνηθηκε

Να σου θυμισω οτι εγω το βραδυ πριν κοιμηθω για να με παρει ο υπνος βλεπω βιντεακια απο το Μεξικο, που μελη συμμοριων τεμαχιζουν μελη αλλων συμμοριων
Το τελευταιο ηταν αρκετα καλο, σε εναν εβγαλαν την καρδια με μαχαιρι ενω ηταν ζωντανος και του την εφεραν μπροστα στο προσωπο του να την δει ενω πεθαινε

πού τα βλέπεις αυτά?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο θιασάρχης αυτοπροσώπως ... πάει επίσκεψη στο σωτηρία ... φοράει απλή χειρουργική μάσκα που η πολιτική προστασία θεωρητικά δεν συστήνει στου πολίτες να φοράνε ... και διορθώνει με το μολυσμένο από ότι ακούμπησε ήδη δαχτυλάκι το εσωτερικό της μάσκας αγγίζοντας την μάπα του ... πόσο ποιο γελοίος να γίνει!?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.699
Πόντοι
6.256
Τσιοδρας περιμενει να ολοκληρωσει ο Γαιτανος για να κανει ενημερωση... :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.266
Πόντοι
8.006
Ο θιασάρχης αυτοπροσώπως ... πάει επίσκεψη στο σωτηρία ... φοράει απλή χειρουργική μάσκα που η πολιτική προστασία θεωρητικά δεν συστήνει στου πολίτες να φοράνε ... και διορθώνει με το μολυσμένο από ότι ακούμπησε ήδη δαχτυλάκι το εσωτερικό της μάσκας αγγίζοντας την μάπα του ... πόσο ποιο γελοίος να γίνει!?
Λες να νοσησει ο κυριος πρωθυπουργος τύπε  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom