geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.904
- Πόντοι
- 6.515
τυπε μην γελας. οι επομενες 2 βδομαδες θαναι οι πιο δυσκολες :S :S
πριν τις μεθεπόμενες τυπε
τυπε μην γελας. οι επομενες 2 βδομαδες θαναι οι πιο δυσκολες :S :S
Εχουμε κι αλλα Αλεξ...Οι επόμενες δυο εβδομάδες ειναι κρισιμες....για την ψυχική μας υγεία!!!Ρε εχετε λαλησει τελειως
Μπαινω να δω καμια εξελιξη και βλεπω μαθηματικα κουιζακια, χοντρες να κανουν διαδρομο, και τον νικ να (νομιζει οτι) βριζει τον εαυτο του για να τρολαρει, αλλά τελικα να βριζει αλλον κατα λαθος και να ζητα συγνωμη παραδεχομενος οτι ηθελε να βρισει τον εαυτο του αλλά δεν τα καταφερε
Βλεπω κιολας οτι ο τύπος με τους μπαφους μπαναριστηκε
Βλεπει λεει ο Τραμπ να πλησιαζει η κορυφωση, μολις μια εβδομαδα που ελαβε μετρα.
Και βλεπει λεει και φως στην ακρη του τουνελ, μαλλον καμια κωλοφωτιά θα βλεπει.
Εμ δεν ειναι ετσι ρε τυπε. Οταν τον παιζεις ενα μηνα, αυτα θα εχεις τωρα.
Αναρωτιεμαι πώς αυτος ο βλακας εκανε λεφτα.
Θα ήθελα να ήξερα μασούρια τα κάνεις τα λεφτά που την έχεις την γκόμενα πετσί και κόκκαλο.Τυποι πηρα στη δικια μου ενα διαδρομο να καψει καμια θερμιδα γιατι φοβαμαι μην παχυνει τωρα που δεν κινειται και πολυ με την καραντινα. :S :S :S
Θα το δω.Αν εχεις νετφλι βαλε να δεις που εχει αφιερωμα στη ζωη του για να δεις πως εκανε λεφτα....μιλαμε για τον ορισμο του απατεωνα.
Βλεπει λεει ο Τραμπ να πλησιαζει η κορυφωση, μολις μια εβδομαδα που ελαβε μετρα.
Και βλεπει λεει και φως στην ακρη του τουνελ, μαλλον καμια κωλοφωτιά θα βλεπει.
Εμ δεν ειναι ετσι ρε τυπε. Οταν τον παιζεις ενα μηνα, αυτα θα εχεις τωρα.
Αναρωτιεμαι πώς αυτος ο βλακας εκανε λεφτα.
Ρε εχετε λαλησει τελειως
Μπαινω να δω καμια εξελιξη και βλεπω μαθηματικα κουιζακια, χοντρες να κανουν διαδρομο, και τον νικ να (νομιζει οτι) βριζει τον εαυτο του για να τρολαρει, αλλά τελικα να βριζει αλλον κατα λαθος και να ζητα συγνωμη παραδεχομενος οτι ηθελε να βρισει τον εαυτο του αλλά δεν τα καταφερε
Βλεπω κιολας οτι ο τύπος με τους μπαφους μπαναριστηκε
Θα το δω.
Αυτος ο ανθρωπος ειναι η κλασικη περιπτωση του απολυτου τιποτα που καταφερε τα παντα.
Και χωρις να ειναι γυναικα κιολας
Απο το πρωτο θεμα λες? Τις εχω δειTυπε ευτυχως δεν ειδες τις φρικιαστικες εικονες στο videaki απο τη ΜΕΘ στην Κατερινη , θα εκανες τσισακια απο το φοβο :S :S :S
Απο το πρωτο θεμα λες? Τις εχω δει
Ουτε το βλεφαρο μου δεν κουνηθηκε
Να σου θυμισω οτι εγω το βραδυ πριν κοιμηθω για να με παρει ο υπνος βλεπω βιντεακια απο το Μεξικο, που μελη συμμοριων τεμαχιζουν μελη αλλων συμμοριων
Το τελευταιο ηταν αρκετα καλο, σε εναν εβγαλαν την καρδια με μαχαιρι ενω ηταν ζωντανος και του την εφεραν μπροστα στο προσωπο του να την δει ενω πεθαινε
πού τα βλέπεις αυτά?
Xειροτερο απο τα βιντεακια των μεξικανων μαφιοζωνΑγιος Γαιτανος τωρα στην ΕΡΤ...
Λες να νοσησει ο κυριος πρωθυπουργος τύπεΟ θιασάρχης αυτοπροσώπως ... πάει επίσκεψη στο σωτηρία ... φοράει απλή χειρουργική μάσκα που η πολιτική προστασία θεωρητικά δεν συστήνει στου πολίτες να φοράνε ... και διορθώνει με το μολυσμένο από ότι ακούμπησε ήδη δαχτυλάκι το εσωτερικό της μάσκας αγγίζοντας την μάπα του ... πόσο ποιο γελοίος να γίνει!?
Ελατε, απογευμα ειναι,ωρα για χαλαρωση..Απαντησεις μετα από ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ...
Επισης πολυ καλο