Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Χουνταρα και στη Λετονια τύπε λοιπον

Τελικα η πιο δημοκρατικη χωρα της Ευρωπης ειναι η Λευκορωσια του συντροφου στρατηγου Λουκασενκο

Το μονο μετρο ειναι να κάνουν οι πολιτες σάουνα και να πινουν βοτκα
Λεει καπου περιορισμος στην κυκλοφορια ρε ντενεκέδες??? Ασε την Λευκορωσια δεν μιλαμε για χωρες που δεν παιρνουν μετρα είναι σε άλλη συχνοτητα όπως και η καπιταλιστικη Σουηδια αλλα και η Βραζιλια του Μπολσοναρο, το αστειο είναι ότι ο Κουλης υπεγραψε και εναντιον του Ορμπαν αυτος που κατελυσε το Συνταγμα της Ελλαδας την λεει σε αυτόν που κατελυσε το Συνταγμα της Ουγγαρίας, τσιρκο!!!!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
καταρχας δεν ελεγχεται το που πας
ουτε τα χαρτια ουτε τα SMS αποθηκευονται καπου προς επεξεργασια δεδομενων
απλως επιδεικνυονται στην αστυνομια σαν αποκομμα της μετακινησης που κανεις
επισης ποιος σου ειπε οτι η ελευθερη κυκλοφορια των πολιτων δεν υποκειται σε νομιμους περιορισμους οταν πρεπει να προστατευτει ενα αλλο ατομικο και κοινωνικο αγαγθο που προβλεπεται ΕΠΙΣΗΣ στο συνταγμα οπως αυτο της υγειας;
εισαι συνταγματολογος και λες τη λεξη "καταπατηση του συνταγματος" η το εχεις βγαλει απο τη στομαχα σου;
Αν σε σταματησει Αστυνομικος δεν θα σε ελεγξει που πας ρε βοδι???

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Τράβα γράψου σε κανενα νυχτερινό, να το τελειώσεις φυσικά, να έχεις τουλάχιστον απολυτήριο τριταξίου Γυμνασίου, μπας και σε βολέψουν κάπου και άφησε τα υπόλοιπα για ανθρώπους που έφαγαν τη ζωή τους στα θρανία. Με απολυτηριο Google δεν πας πουθενά.
Τις προβλέψεις τις αφήνω για τους ειδικούς. Εγώ δεν είμαι.

Αφού ΔΕΝ είσαι ειδικός, υπάρχουν οι ειδικοί.

Κατά τα λοιπά, μπορεί να έχεις τη λεγόμενη
"εμπειρία της ζωής " .
Αυτή όμως δεν φτάνει για να αναλύσεις μια επιδημία
ούτε για να βρεις ιατρικά άρθρα , να διαβάσεις ενημερωτικά
τι γίνεται σε μια πάθηση.

ΟΥΤΕ μπορείς να κρίνεις τον Ιωαννίδη
με την "εμπειρία της ζωής " .

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Αν σε σταματησει Αστυνομικος δεν θα σε ελεγξει που πας ρε βοδι???
οχι ρε τζουτζε
θα ελεγξει μονο τον λογο που βγηκα
οχι που παω
ουτε τη διαδρομη που θα ακολουθησω
ουτε ποση ωρα θα κανω
και παλι τον λογο που βγηκα ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΜΟΥ
κανενας περαιτερω ελεγχος

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
οχι ρε τζουτζε
οχι που παω
ουτε ποση ωρα θα κανω
Το κραταω αυτό που γραφεις θα τα ξαναπούμε σε λιγες ημερες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Λεει καπου περιορισμος στην κυκλοφορια ρε ντενεκέδες??? Ασε την Λευκορωσια δεν μιλαμε για χωρες που δεν παιρνουν μετρα είναι σε άλλη συχνοτητα όπως και η καπιταλιστικη Σουηδια αλλα και η Βραζιλια του Μπολσοναρο, το αστειο είναι ότι ο Κουλης υπεγραψε και εναντιον του Ορμπαν αυτος που κατελυσε το Συνταγμα της Ελλαδας την λεει σε αυτόν που κατελυσε το Συνταγμα της Ουγγαρίας, τσιρκο!!!!
Υπαρχει καποιος συνταγματολόγος στον Συριζα που να εχει υποστηριξει οτι εχει καταλυθεί το Συνταγμα?
Προφανως οχι.
Γιατι?
Επειδη πολυ απλα δεν υπαρχει καμία παραβιαση του Συνταγματος.
Εκτος αν ο Συριζα στηριζει ΝΔ ενω παρανομεί.
Ατοπο.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Το κραταω αυτό που γραφεις θα τα ξαναπούμε σε λιγες ημερες
τι κρατας αυτο που γραφω ρε γαβ γαβ;
εχεις βγει εσυ η καποιος αλλος που ξερεις μεχρι σημερα και σου εχει ζητησει αστυνομικος οτιδηποτε αλλο περα απο εναν αριθμο απο το 1-6 που δειχνει ΤΟΝ ΛΟΓΟ και οχι ΤΟΝ ΤΟΠΟ που πηγαινεις και την ταυτοτητα σου που ετσι κι αλλιως στη ζηταγε σε τυχαιο ελεγχο και πριν τα μετρα περιορισμου της κυκλοφοριας;
και στο φιναλε εαν ηθελες να μην επιβληθει κανενα μετρο κυκλοφοριας να τα βαλεις με τον μαλακα τον ελληνα που επι 2 σαββατοκυριακα τιγκαρε παραλιες, βουνα, διοδια, νησια και παρκα
δεν ειναι τρελος ο μητσοτακης να παρει μετρα χωρις λογο

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
οχι ρε τζουτζε
οχι που παω
ουτε ποση ωρα θα κανω
Κανεις λαθος,αν μενεις στα Πετραλωνα και γραψεις οτι παω σουπερ μαρκετ και σε βρει στο Περιστερι εφαγες προστιμο.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί στο τηλέφωνο λες λίγα πραγματα όταν ο άλλος πνιγεται.
Φίλος μου γιατρός νοσοκομειακός μου είπε πως, το ζητούμενο ήταν να κρατήσουν την περασμένη Κυριακή τους διασωληνωμένους κάτω από 100. Μέχρι αυτή την Κυριακή, μια εβδομάδα μετά, παραμένουν κάτω από 100. Και αυτό είναι θετικό. Τι και πως και βάσει ποιων μελετών έθεσαν αυτό το 100 αγνοώ. Κρατάω το νουμερο ως δείκτη. Και βλέπουμε.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
οχι ρε τζουτζε
οχι που παω
ουτε ποση ωρα θα κανω

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είναι να ΜΗΝ σε ελέγχουν.

ΤΩΡΑ για ΚΑΘΕ μετακίνηση σε ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
Είναι απαραίτητο αυτό ;
Μήπως είναι δυσανάλογο μέτρο, παραβιάζον  το αρ.25 του Συντάγματος ;

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της μετακίνησης μπορεί να περιοριστεί,
με βάση το άρθρο 5 του Συντάγματος.

Μπορεί να καταργηθεί ΤΕΛΕΙΩΣ ;

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ , ΔΕΝ είναι να ζητάς άδεια, με το να ενημερώνεις
για κάθε σου κίνηση στέλνοντας sms στο 13033.

ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ δεν υπάρχει, όταν για ΚΑΘΕ μετακίνησή σου
πρέπει να ενημερώνεις την Δημόσια Υπηρεσία.

ΔΕΝ είναι ελευθερία αυτό.
ΜΗΔΕΝ ελευθερία είναι.

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
Κανεις λαθος,αν μενεις στα Πετραλωνα και γραψεις οτι παω σουπερ μαρκετ και σε βρει στο Περιστερι εφαγες προστιμο.
σωστο
αλλα εσυ γιατι εν μεσω πανδημιας θα πρεπει να πεις ψεματα οτι πας σουπερμαρκετ και να πας 10 χιλιομετρα μακρια;
και στο φιναλε εαν ειναι πια απολυτη αναγκη να πας καπου για μια δουλεια που δεν χωρει αναβολη, δεν πρεπει να γραψεις σαν καθυστερημενος οτι πας σουπερ μαρκετ, γραφεις οτι πας να βοηθησεις ενα προσωπο που εχει αναγκη βοηθειας και μενει κοντα σε αυτη την περιοχη που θες να πας, συνεννοεισαι μαζι του, και βγαινεις

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
σωστο
αλλα εσυ γιατι εν μεσω πανδημιας θα πρεπει να πεις ψεματα οτι πας σουπερμαρκετ και να πας 10 χιλιομετρα μακρια;
και στο φιναλε εαν ειναι πια απολυτη αναγκη να πας καπου για μια δουλεια που δεν χωρει αναβολη, δεν πρεπει να γραψεις σαν καθυστερημενος οτι πας σουπερ μαρκετ, γραφεις οτι πας να βοηθησεις ενα προσωπο που εχει αναγκη βοηθειας και μενει κοντα σε αυτη την περιοχη που θες να πας, συνεννοεισαι μαζι του, και βγαινεις

Αυτό είναι " ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ " ;

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Εδω τον Γονιδη τον γραψανε γιατι απο τη Βουλα πηγε να παρει σπανακοπιτα στη Γλυφαδα,δεν σου λεω για εργολαβο με εδρα το Χαλανδρι που πηγε στο Φαληρο να δει μια οικοδομη και τον γραψανε γιατι δεν ειχε δικαιωμα του ειπαν να βρισκεται εκει!

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
σωστο
Αυτο λεμε βρε συ οτι δεν εισαι ελευθερος να πας οπου θες,αλλα θα πρεπει να πεις ψεμματα για να πας κι αμα πιασει.Κι αμα βαλουν και χρονικο περιορισμο ή πλαφον στις μετακινησεις εκει βα δεις τι θα γινει.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
hη λογικη λεει ότι δεν συγκρινουμε ουτε με τις χειρότερες χωρες ουτε με τις καλυτερεσ
στο συνολο της ευρωπης εχουμε 49137 θυματα και 741,4 εκατομμυρια αρα 0,0066%
στην ελλαδα 73 θυματα και 10740000  αρα 0,00068%
αρα στην ελλαδα εχουμε 10 φορεσ λιγοτερα επι τοις εκατο

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.109
Πόντοι
1.686
Λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί στο τηλέφωνο λες λίγα πραγματα όταν ο άλλος πνιγεται.
Φίλος μου γιατρός νοσοκομειακός μου είπε πως, το ζητούμενο ήταν να κρατήσουν την περασμένη Κυριακή τους διασωληνωμένους κάτω από 100. Μέχρι αυτή την Κυριακή, μια εβδομάδα μετά, παραμένουν κάτω από 100. Και αυτό είναι θετικό. Τι και πως και βάσει ποιων μελετών έθεσαν αυτό το 100 αγνοώ. Κρατάω το νουμερο ως δείκτη. Και βλέπουμε.

Εδώ και αρκετές ημέρες , χρησιμοποιώντας το matlab
και την κατανομή των νεκρών ημερησίως
και διάστημα εμπιστοσύνης
ανέφερα την πρόβλεψη ότι στις 20 Απριλίου
οι νεκροί στην Ελλάδα θα είναι κάτω από 250
και μπορεί και κάτω από 170 .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom