troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.758
- Πόντοι
- 5.506
αυτο που πιστευω ακραδαντα ειναι οτι ο ελ αραμπι θα παιξει μπιλιαρδο με της αμυγδαλες σας...πιστεύεις πως θα ξαναδούμε το κίνημα των αγανακτισμένων?
αυτο που πιστευω ακραδαντα ειναι οτι ο ελ αραμπι θα παιξει μπιλιαρδο με της αμυγδαλες σας...πιστεύεις πως θα ξαναδούμε το κίνημα των αγανακτισμένων?
θα χουν.. μορια λεει τυπε οταν βγει προκυρηξη :-(Λυπαμαι μονο οσους πιστεψαν οτι αμα κανουν συμβαση τωρα για να μπουνε στο ΕΣΥ μετα θα μονιμοποιηθουν...
καλα θεμα χρονου ειναι να δουμε κουλη και αλεξη σε αλλαξοκωλιες....θα χουν.. μορια λεει τυπε οταν βγει προκυρηξη :-(
δηλαδη..ποτε :S :S :S
και αυτούς τους ξεχάσαμε ήδη μλκ μου!θα χουν.. μορια λεει τυπε οταν βγει προκυρηξη :-(
Ειχα δει προ ημερων Δραγασακη- Αδωνι. Δεν πιστευα στα αυτια μου απο το γλειψιμο που εριξε ο ενας στον αλλο.καλα θεμα χρονου ειναι να δουμε κουλη και αλεξη σε αλλαξοκωλιες....
ο αλεξ εχει πει θα αυτοδιαγραφει τυπε αν γινει αυτο :-καλα θεμα χρονου ειναι να δουμε κουλη και αλεξη σε αλλαξοκωλιες....
τυπε πως τα βλέπεις όλα ρολόι πανε :S :S :Sο αλεξ εχει πει θα αυτοδιαγραφει τυπε αν γινει αυτο :-
:S :S :S
μου κοπηκαν τα γονατα τωρα....ο αλεξ εχει πει θα αυτοδιαγραφει τυπε αν γινει αυτο :-
https://[URL unfurl="true"]www.wienerzeitung.at/_em_daten/_cache/image/1xl7p6ly2WrgRE-9zqoFlOWFAgTJDypuTg9yFl5kokPM0ie95VtCqmD80iRvpVON_pJGhz580_I7s/200309-2231-germ.jpg[/img[/URL]]
05.04.2020, "Top 10" Χώρες με τα περισσότερα κρούσματα
1) USA: 331.475
2) Spain: 130.199
3) Italy: 128.827
4) Germany: 100.009
5) France: 89.953
6) China: 81.639
7) Iran: 58.183
8) England: 47.168
9) Turkey: 27.069
10) Switzerland: 21.100
[/quote]
[twitter][MEDIA=twitter]https://twitter.com/i/status/1246808966417571842[/twitter[/MEDIA]]
Η Τουρκία παίζει σε άλλο level......
"At the moment the number of cases is approximately 600 to 900 thousand in Turkey."
After this sentence, Dr. Özen was cut off.
τυπε μου λεγε χτες ημιτρελη γατου θα ριχνει βροχη με κορονοιο τον χειμωνατυπε πως τα βλέπεις όλα ρολόι πανε :S :S :S![]()
άστα τυπε καμιά υπογα μας σώζει μόνο.. :S :S :Sτυπε μου λεγε χτες ημιτρελη γατου θα ριχνει βροχη με κορονοιο τον χειμωνα
θα χουν.. μορια λεει τυπε οταν βγει προκυρηξη :-(
τυπε μου λεγε χτες ημιτρελη γατου θα ριχνει βροχη με κορονοιο τον χειμωνα
στης 15 και το 800αρι....δεν το λες καλο
χιλιαδες ανθρωποι τρωνε τα νυχια τους τωρα...
εδω ρε τυπε ζητησε δωρεα απο εφοπλιστες να φτιαξει τα wc στα νοσοκομεια που ειναι απο την εποχη του Πελοποννησιακου πολεμου,τι προσληψεις,το ΕΚΑΒ λειτουργει με 3.500 χιλιαδες κενα,στα νοσοκομεια εκει τραυματιοφορεις που ειναι πιο μεγαλοι απο τους ασθενεις που κουβαλανε :S :S :SΝαι εδώ μέσα στη κρίση και κάνει προσληψεις με το σταγονόμετρομετά που θα είναι χαλαρός θα κάνει μονιμοποιήσεις...σίγουρα.
έτσι τυπε όπως τα λες δυστυχώς.. :S :S :Sεδω ρε τυπε ζητησε δωρεα απο εφοπλιστες να φτιαξει τα wc στα νοσοκομεια που ενα απο την εποχη του Πελοποννησιακου πολεμου,τι προσληψεις,το ΕΚΑΒ λειτουργει με 3.500 χιλιαδες κενα,στα νοσοκομεια εκει τραυματιοφορεις που ειναι πιο μεγαλοι απο τους ασθενεις που κουβαλανε :S :S :S
ετσι....κατα τα αλλα ολα τελεια...σημερα κλεισανε 20 μερες που κυριως νεαροι που δουλευανε σε καφε,μπαρ,εστιατορια κλπ (με 30-40 ευρω μεροκαματο) δεν εχουν παρει φραγκο....Tυπε στην αρχη ειχανε πει οτι θα το παρουνε ολοι μεχρι το πρωτο 10ημερο του Απριλιου, τωρα το κανανε 15 1η δοση, την επομενη τελος του μηνα, για τους επιχειρησεις , ελευθερους επαγγλματιες ακομη δεν εχει ανοιξει καν πλαφορμα και ειπανε αν παρουνε μπορει τον Μαιο γιατι δεν φτανουν τα λεφτα... :S :S :S
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω ρε τυπε ζητησε δωρεα απο εφοπλιστες να φτιαξει τα wc στα νοσοκομεια που ειναι απο την εποχη του Πελοποννησιακου πολεμου,τι προσληψεις,το ΕΚΑΒ λειτουργει με 3.500 χιλιαδες κενα,στα νοσοκομεια εκει τραυματιοφορεις που ειναι πιο μεγαλοι απο τους ασθενεις που κουβαλανε :S :S :S
τοσα δινουν χαρτζηλικι εβδομαδιαιως στους πακι που τους τρυπανε ρε τυπε :S :S :SΔεν πειράζει τυπε...τσονταρε η πιο κερδοφόρα εταιρία στην Ελλάδα που λέγεται Εκκλησία.
150 ολόκληρα χιλιάρικα...