Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
Overall, this Review suggests that the psychological impact of quarantine is wide-ranging, substantial, and can be long lasting. This is not to suggest that quarantine should not be used; the psychological effects of not using quarantine and allowing disease to spread might be worse.44 However, depriving people of their liberty for the wider public good is often contentious and needs to be handled carefully. If quarantine is essential, then our results suggest that officials should take every measure to ensure that this experience is as tolerable as possible for people. This can be achieved by: telling people what is happening and why, explaining how long it will continue, providing meaningful activities for them to do while in quarantine, providing clear communication, ensuring basic supplies (such as food, water, and medical supplies) are available, and reinforcing the sense of altruism that people should, rightly, be feeling. Health officials charged with implementing quarantine, who by definition are in employment and usually with reasonable job security, should also remember that not everyone is in the same situation. If the quarantine experience is negative, the results of this Review suggest there can be long-term consequences that affect not just the people quarantined but also the health-care system that administered the quarantine and the politicians and public health officials who mandated it.

Συμπέρασμα της εφαρμογής του συγκεκριμένου rapid review στην ελληνική πραγματικότητα?

Η πλειονότητα των best practices ΔΕΝ εφαρμόζεται.

Άσχετα δηλαδή από το κατά ποσο η καθολική καραντίνα αποτελεί μονόδρομο ή όχι υπάρχει πρόβλημα στην εφαρμογή της αφού με την συνήθη χωροφυλακιστικη δεξα αντίληψη ουδείς συνυπολογίζει την ψυχολογική επιβάρυνση του κόσμου και τις ευρύτερες επιπτώσεις της.

Eσυ ρε τυπε που το ξερεις οτι κανεις δεν συνυπολογιζει την ψυχολογικη επιβαρυνση του κοσμου και τι υποθετεις οτι θα ηταν διαφορετικο εαν- κατα τη γνωμη σου, συνυπολογιζε καποιος, αυτη την ψυχολογικη επιβαρυνση?

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456
πηγε και ο κικιλιας στα μερη μου στην τριπολιτσα

δεν βρεθηκε κανενας χριστιανος? κανενα ΠΑΜΕ   να τον αρχισουν στα γαλλικα?
Τύπε υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας..
Δεν έχει προβλεφθεί από τον ραμπο να στείλνεις κωδικό σκουπιδιασματος..
:S :S :S

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.351
Πόντοι
2.356
πηγε και ο κικιλιας στα μερη μου στην τριπολιτσα

δεν βρεθηκε κανενας χριστιανος? κανενα ΠΑΜΕ   να τον αρχισουν στα γαλλικα?
Απαγορευση κυκλοφοριας εχουμε,τι νομιζες οτι μονο για το καλο μας ειναι;και για το καλο τους!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.676
Πόντοι
1.406
:wanker: :wanker: :wanker:

[size=10pt]Παραλήρημα της Ραχήλ Μακρή: «Ο κορονοϊός είναι μούφα, εγώ θα κοινωνήσω κανονικά» [/size]

«Εγώ θα κοινωνήσω γιατί είμαι Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει! Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αυτό το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικού του Χάρβαρντ του Ροκφέλερ εκτελεί σχέδιο και εντολές δίωξης του Χριστού και της ορθοδοξίας»

«Άλλη μια δίωξη από την δικτατορία σε βάρος μου από την κυβέρνηση Κούλη. Προσθέστε και αυτή τώρα γιατί θα κοινωνήσω. Αδέλφια επιτέλους παρενέβη εισαγγελέας και όχι δεν είναι για τον προπηλακισμό μου από ομάδες αναρχικών σε δημοτικό συμβούλιο. Για την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία μου. Όχι δεν είναι για να συλλάβει στην Καβάλα και τη Ραφήνα αυτούς που παράνομα μεταφέρουν παράνομους εν μέσω πανδημίας και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ο εισαγγελέας δεν έκανε παρέμβαση για την παραβίαση ατομικών ελευθεριών. Έκανε όμως σήμερα για μένα».

https://external.fath3-4.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQA2rYyHHLDic4Y5&w=540&h=282&url=https%3A%2F%2F[URL unfurl="true"]www.ekklisiaonline.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fss.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&_nc_eui2=AeFtpE3zYpSZI6qEf0z9JdY_mazD0RAwtwuZrMPREDC3C31exbAlpWx3txwsyoBBZozQQ019dmMK6g6VyRwp-3lu&_nc_hash=AQDCv-PiKvBAba9R[/img[/URL]]

[url=https://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/plus/politiki/article/1462878/paralirima-tis-rahil-makri-o-koronoios-einai-moyfa-ego-tha-koinoniso-kanonika-pics]https://www.gazzetta.gr/plus/politiki/article/1462878/paralirima-tis-rahil-makri-o-koronoios-einai-moyfa-ego-tha-koinoniso-kanonika-pics[/url[/URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Eσυ ρε τυπε που το ξερεις οτι κανεις δεν συνυπολογιζει την ψυχολογικη επιβαρυνση του κοσμου και τι υποθετεις οτι θα ηταν διαφορετικο εαν- κατα τη γνωμη σου, συνυπολογιζε καποιος, αυτη την ψυχολογικη επιβαρυνση?
Σιγα μην το σκεφτηκε
Απλως ηθελε μια αφορμη για να γραψει περι "χωροφυλακιστικης δεξιας" λες και ειμαστε στο 1980

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146

If quarantine is essential, then our results suggest that officials should take every measure to ensure that this experience is as tolerable as possible for people. This can be achieved by:

telling people what is happening and why, ΝΑΙ
explaining how long it will continue, ΟΧΙ
providing meaningful activities for them to do while in quarantine, ΟΧΙ
providing clear communication, ΟΧΙ
ensuring basic supplies (such as food, water, and medical supplies) are available, ΝΑΙ
and reinforcing the sense of altruism that people should, rightly, be feeling ΟΧΙ

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Σιγα μην το σκεφτηκε
Απλως ηθελε μια αφορμη για να γραψει περι "χωροφυλακιστικης δεξιας" λες και ειμαστε στο 1980

Θα σε δυσαρεστήσω για μια κόμη φορά εμμονικέ δεξε απολογητή ... η απάντηση παραπάνω (συνοπτικά διότι απλά βαριέμαι πλέον)

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456
:wanker: :wanker: :wanker:

[size=10pt]Παραλήρημα της Ραχήλ Μακρή: «Ο κορονοϊός είναι μούφα, εγώ θα κοινωνήσω κανονικά» [/size]

«Εγώ θα κοινωνήσω γιατί είμαι Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει! Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αυτό το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικού του Χάρβαρντ του Ροκφέλερ εκτελεί σχέδιο και εντολές δίωξης του Χριστού και της ορθοδοξίας»

«Άλλη μια δίωξη από την δικτατορία σε βάρος μου από την κυβέρνηση Κούλη. Προσθέστε και αυτή τώρα γιατί θα κοινωνήσω. Αδέλφια επιτέλους παρενέβη εισαγγελέας και όχι δεν είναι για τον προπηλακισμό μου από ομάδες αναρχικών σε δημοτικό συμβούλιο. Για την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία μου. Όχι δεν είναι για να συλλάβει στην Καβάλα και τη Ραφήνα αυτούς που παράνομα μεταφέρουν παράνομους εν μέσω πανδημίας και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ο εισαγγελέας δεν έκανε παρέμβαση για την παραβίαση ατομικών ελευθεριών. Έκανε όμως σήμερα για μένα».

https://external.fath3-4.fna.fbcdn.net/safe_image.php?d=AQA2rYyHHLDic4Y5&w=540&h=282&url=https%3A%2F%2F[URL unfurl="true"]www.ekklisiaonline.gr%2Fwp-content%2Fuploads%2F2020%2F04%2Fss.jpg&cfs=1&upscale=1&fallback=news_d_placeholder_publisher&_nc_eui2=AeFtpE3zYpSZI6qEf0z9JdY_mazD0RAwtwuZrMPREDC3C31exbAlpWx3txwsyoBBZozQQ019dmMK6g6VyRwp-3lu&_nc_hash=AQDCv-PiKvBAba9R[/img[/URL]]

[url=https://[URL unfurl="true"]www.gazzetta.gr/plus/politiki/article/1462878/paralirima-tis-rahil-makri-o-koronoios-einai-moyfa-ego-tha-koinoniso-kanonika-pics]https://www.gazzetta.gr/plus/politiki/article/1462878/paralirima-tis-rahil-makri-o-koronoios-einai-moyfa-ego-tha-koinoniso-kanonika-pics[/url[/URL]]
[/quote]
Στηρίζω..  :takethis: :takethis: :takethis:

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
Επειδη καταφερε να χειριστεί την κατασταση τέλεια?
το ειχα δηλωσει τις προαλες εδω  και το ξαναλεω επειδη εισαι εδω

εκανε η τρισκαταρατη  λουλου κικιλια ΕΠΙΤΑΞΗ στο φθηνο οινοπνευμα  μικρο μπουκαλακι των 2 με 2,5 ευρω  ρωτησα την εταιρια παραγωγης στις σερρες και μου το ειπε η χριστιανη
ολο το υλικο στο υπουργειο υγειας  και οτι μεινει θα το παρουν οι φαρμακαποθηκες  ειδες εσυ να το παιρνουν τα νοσκοκομεια? φωναζανε ολες τις μερες οτι δεν εχουν οινοπνευματα

δηλαδη επρεπε οι πολιτες να πληρωνουν 5 η 6 ευρω μαιμου εταιριων? η να πληρωνει το μπουκαλακι οινοπνευμα στον σκλαβενιτη και βασιλοπουλο  απο 8.80 σε 16 η 20 ευρω?
εχουν ολοι λευτα να πληρωνουν διπλασια τριπλασια η τετραπλασια τα γαμισιατικα του βασιλακη?

γιατι δεν επιταξε αλλα οινοπνευματα των 5 η παραπανω ευρω?

η σκατοψυχια του σε ολο το μεγαλειο   εχει κανει μεγαλη ζημια στην κυβερνηση

οι μασκες και τα αντισυπτικα αργησαν παρα πολυ να ερθουν στην ελλαδα  και οσοι μαυραγοριτες τα ειχαν και τα εχουν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456
το ειχα δηλωσει τις προαλες εδω  και το ξαναλεω επειδη εισαι εδω

εκανε η τρισκαταρατη  λουλου κικιλια ΕΠΙΤΑΞΗ στο φθηνο οινοπνευμα  μικρο μπουκαλακι των 2 με 2,5 ευρω  ρωτησα την εταιρια παραγωγης στις σερρες και μου το ειπε η χριστιανη
ολο το υλικο στο υπουργειο υγειας  και οτι μεινει θα το παρουν οι φαρμακαποθηκες  ειδες εσυ να το παιρνουν τα νοσκοκομεια? φωναζανε ολες τις μερες οτι δεν εχουν οινοπνευματα

δηλαδη επρεπε οι πολιτες να πληρωνουν 5 η 6 ευρω μαιμου εταιριων? η να πληρωνει το μπουκαλακι οινοπνευμα στον σκλαβενιτη και βασιλοπουλο  απο 8.80 σε 16 η 20 ευρω?
εχουν ολοι λευτα να πληρωνουν διπλασια τριπλασια η τετραπλασια τα γαμισιατικα του βασιλακη?

γιατι δεν επιταξε αλλα οινοπνευματα των 5 η παραπανω ευρω?

η σκατοψυχια του σε ολο το μεγαλειο  εχει κανει μεγαλη ζημια στην κυβερνηση

οι μασκες και τα αντισυπτικα αργησαν παρα πολυ να ερθουν στην ελλαδα  και οσοι μαυραγοριτες τα ειχαν και τα εχουν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΡΙΞΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑ
Τύπος περί αισχροκέρδειας στον  υπουργο υπανάπτυξης..

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Οι πολλοί νόμοι σε μια χώρα είναι, όπως οι πολλοί γιατροί, σημείο αδυναμίας κι αρρώστιας.
Βολταίρος, 1694-1778

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456
Οι πολλοί νόμοι σε μια χώρα είναι, όπως οι πολλοί γιατροί, σημείο αδυναμίας κι αρρώστιας.
Βολταίρος, 1694-1778
Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες & όχι προσωπικότητες..
Ζορζ πιλαλι 1958- ακόμα ζεί..

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.229
Πόντοι
3.846
γιατί νομίζεις ότι η Ραχήλ Μακρή (και όχι μόνο αυτή) έχει διαφορά από τους υπόλοιπους που συναντάς στα social media? Μιλάμε για εγκέφαλο όχι αστεία, Ανεξάρτη Έλληνες, Κωνσταντοπούλου, αριστεροδέξια με το σταυρό του Ντέμη Ρούσου. Θέλει και αυτή τη δημοσιότητά της, να ασχολείται ο κόσμος μαζί της ακόμη και για να την πει ηλίθια. Στο facebook όπως και εδώ θα βρεις πολλές αντίστοιχες θέσεις, από το τι καλά πεθάναν 10 χιλιάδες Ιταλοί και βγήκαν ψάρια στα κανάλια της Βενετίας μέχρι θα μείνουμε στα σπίτια μας ως το Σεπτέμβρη γιατί η κυβέρνηση μας θέλει να εξαρτώμαστε από αυτούς. Η κοινή λογική είναι που σπανίζει.

Μεγάλος Λευκός

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2020
Like
1.049
Πόντοι
216
If quarantine is essential, then our results suggest that officials should take every measure to ensure that this experience is as tolerable as possible for people. This can be achieved by:

telling people what is happening and why, ΝΑΙ
explaining how long it will continue, ΟΧΙ
providing meaningful activities for them to do while in quarantine, ΟΧΙ
providing clear communication, ΟΧΙ
ensuring basic supplies (such as food, water, and medical supplies) are available, ΝΑΙ
and reinforcing the sense of altruism that people should, rightly, be feeling ΟΧΙ

Tα οχι, στις περισσοτερες περιπτωσεις δεν ειναι δυνατον να πραγματοποιηθουν αντικειμενικα. Δεν υπαρχει καποια σκοπιμοτητα, η οποια αδυνατω κιολας να δω σε τι θα εξυπηρετουσε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.484
Πόντοι
24.596

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
27
Like
12.497
Πόντοι
14.615
Τα πανεπιστήμια δημιουργούν ειδικότητες & όχι προσωπικότητες..
Ζορζ πιλαλι..
Ο άνθρωπος που δεν έχει πάει σχολείο μπορεί να ληστέψει ένα βαγόνι τρένου, αλλά αν έχει πάει πανεπιστήμιο μπορεί να κλέψει ολόκληρο τον σιδηρόδρομο.
Θεόδωρος Ρούζβελτ

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.794
Πόντοι
2.456
το σκουπιδαριο της εκκλησιας συνεχιζει να υπονομευει καθε προσπαθεια και να γραφει στα αρχιδια του τους παντες κρατωντας ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΕΣ τις εκκλησιες,αφου δεν εχει δοθει και αντιθετη εντολη :vomit:

Νάσο δεν στηρίζεις Ραχήλ; :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom