Επισκέπτης
Τα αλλάζεις λιγάκι...γίνεσαι περισσότερο διαλλακτικός... :-οπως θα προσεξες εχω γραψει το ονομα του μπραβου,ενω ολα τα Μ.Μ.Ε δεν το λεγαν!επισης εγραψα και το ονομα του μαγαζιου!αν δεν ισχυουν τα ονοματα που ειπα πες το!!
ενα παιδι 20 χρονων σκοτωθηκε απο εναν φουσκωτο,ο οποιος ΟΛΟΙ στην πιατσα γνωριζαν οτι δεν βαζει ορια στη δουλεια του!οταν λοιπον ο ιδιοκτητης του εδωσε δουλεια του εξηγησε τι να κανει σε περιπτωση φασαριας?επισης απο ποτε εργαζομενος μαγαζιου σηκωνεται και φευγει απο τη δουλεια για να παρακολουθησει παιδακια επειδη νομιζε οτι κλεψαν μια τσαντα?γιατι δεν καλεσαν την αστυνομια?
θες να σου πω τι θα γινει??θα κλεισουν τον μπραβο φυλακη και θα του δωσουν και ενα καλο ποστο!π.χ το κυλικειο!θα δειξει καλη διαγωγη και με διαφορα τηλεφωνηματα απο διοικητες αστυνομικων τμηματων θα αφεθει ελευθερος σε μερικα χρονια!αυτο γινεται καθε φορα.....
αυτο εγινε και στην πελλοπονησο..... ;)
Στο παρασύνθημα...
Εσένα σου είπε κανείς οτι δεν του εξήγησαν ? Έχεις αποδείξεις ? Θα καταθέσει δηλαδή ο μπράβος...οτι τον άφησαν να έχει ελεύθερη βούληση σε τσαμπουκάδες ή μήπως θα καταθέσει οτι έφταιγε το αφεντικό που του έδωσε εντολές γι'αυτό που έκανε ??? Εσύ αυτά υποστήριξες στα 2 σου ποστ...αλλά...μπααααααααααα....δε νομίζω...γιατί δεν ισχύει κάτι απ'τα παραπάνω....(που μεταξύ μας...κι αν ίσχυαν...ο μπραβούλης δεν θα έκανε τόσο μεγάλη μαλακία...)!
Το τι θα γίνει δεν με απασχολεί....είτε ψοφήσει στη φυλακή...είτε δεν μπεί καθόλου...το ίδιο είναι για μένα...
Το πρόβλημα μου είναι οτι μοιράζεις κατηγορίες...χωρίς αποδείξεις...τίποτα περισσότερο...τίποτα λιγότερο....