1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αν έχεις στοιχεία ωστε να κατηγορείς τον επιχειρηματία...στείλε πμ...(επανάληψις)! :- :-
για όλα φταίει ο ΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αν έχεις στοιχεία ωστε να κατηγορείς τον επιχειρηματία...στείλε πμ...(επανάληψις)! :- :-
ρε Σταύρο είσαι σίγουρος ότι έλεγε Παρακαλώ;
με το γάντι που λέμε........Ναι, είναι ευγενικός τύπος.
οι αναρχες που πανε με τις μηχανες και ριχνουν μολοτωφ σε μπατσικα επειδη εδειραν καποιους (αληθεια η οχι δεν με νοιαζει), δεν ειδα να κανουν ντου και να καψουν το συγκεκριμενο η αλλου ειδους κολομαγαζο.....
εγώ πάντως το κατάλαβα....male123...Εχεις καταλάβει οτι λες μαλακίες;
persona κανονικά δεν έπρεπε να απαντήσω με βάση τον κανόνα μας
Παρασύρομαι ρε γαμώτο
κοιταξε μην γραψω εγω κατεβατα..... ;)Εxcuse me ? έχεις αποδείξεις ? αν ναι...στείλε πμ...να τις μεταβιβάσω..για να προσέχει....;)
Μην γράψω κατεβατά τώρα για τον δήθεν μάγκα...πόσες φορες τον ξελάσπωσαν...κ ποιοι...
Να λαμβάνεις υπ'οψιν κ τις 2 απόψεις...κάπου ανάμεσα είναι κ η αλήθεια...
Φυσικά όταν μιλούμε για τυπάκια που λέγονται μπράβοι...λίγο μετράει έστω κ μια λέξη τους..(αν μπορούν κ αυτή να την αρθρώσουν)!
ναιιιι....ωραίο γλέντι...μπράβος σουβλιστός...
γράψε,περιμένω...αλλιώς αν δεν έχεις στοιχεία...καλύτερα να ζητήσω να φύγουν τα ποστ κατηγορίας...κοιταξε μην γραψω εγω κατεβατα..... ;)
πως κάνεις έτσι ρε.....γράψε,περιμένω...αλλιώς αν δεν έχεις στοιχεία...καλύτερα να ζητήσω να φύγουν τα ποστ κατηγορίας...
ζητα οτι θελεις.....γράψε,περιμένω...αλλιώς αν δεν έχεις στοιχεία...καλύτερα να ζητήσω να φύγουν τα ποστ κατηγορίας...
και να ειναι ουτε που με ενδιαφερει....πως κάνεις έτσι ρε.....
ούτε πατέρας σου να ήταν......
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ρε μην τσακώνεστε......και να ειναι ουτε που με ενδιαφερει....
πως κάνεις έτσι ρε.....
ούτε πατέρας σου να ήταν......
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ζητα οτι θελεις.....
δεν τσακωνομαι 0 0 0ρε μην τσακώνεστε......
ρε μην τσακώνεστε......
ώπα.....
σκάσανε μύτη και τα στρουμφάκια..........
οπως θα προσεξες εχω γραψει το ονομα του μπραβου,ενω ολα τα Μ.Μ.Ε δεν το λεγαν!επισης εγραψα και το ονομα του μαγαζιου!αν δεν ισχυουν τα ονοματα που ειπα πες το!!Δεν μου αρέσει ο λαϊκισμός φίλε...
Εντάξει...έγινε μαλακία...κάποιος πέθανε...αν είναι να πληρώσει ο υπεύθυνος καλώς...αν όχι...πάλι καλώς,αφού εγώ δεν εμπλέκομαι δεν μ'απασχολεί...
Όμως οι κατηγορίες...ανώνυμα...χωρίς αποδείξεις...χωρίς...χωρίς...χωρίς...νομίζω δεν έχουν κάποια αξία...
Το να κλείσουν μαγαζιά...να μην πηγαίνει κόσμος εκεί...δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να είναι η καλύτερη λύση...αλλά για να την προτείνουν οι γνώστες...κάτι παραπάνω θα ξέρουν...
Τέσπα...καλά να είμαστε κ δεν θέλω να προκαλέσω πάλι το κοινό αίσθημα...γιατί προβλέπω πάλι γλέντια...λόγω διαφορετικής άποψης....