Νέα

Νέοι με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Και μαλιστα για οσους εχουν παιδια ας τα χαρουν οσο μπορουν γιατι οταν πανε στα 8-10 μπορει η "νεα" 45αρα  να πει μωρο μου σορρυ εχω βρει αλλο αγορι και να σε πεταξει εξω απο το σπίτι!!!
Αν μπορει ας το κανει ξερει τι την περιμενει ...
δεν εχω κανενα προβλημα αν με βαρεθηκε να κανει την ζωη της (χωρις να επηρεασει την δικη μας)
αλλα οποιος τολμισει να Υπονοήσει εστω οτι δεν θα εχω ΕΓΩ το παιδι θα το πληρωσει ακριβα...

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100 %  με Sony και Alexandro.....σαφώς και η γυναίκα μου έχει το κύριο βάρος για το παιδί....αλλά αυτό συμβαίνει μόνο λόγω δουλειάς.
Όταν είμαι σπίτι και γενικά όπου βρεθούμε μαζί....ασχολούμαι ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ.....την πάω βόλτες....την παίζω....την πάω στη θάλασσα....την ταίζω...της κάνω γάλα......την κάνω μπάνιο.....ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !
Και το παιδί καταλαβαίνει ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΑΓΚΕΣ !
Είναι πια 5,5 χρονών και είναι μια κουκλάρα.....
ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ......
Αν ο σωστός γονιός θεωρείται λίγότερο άντρας........ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.....
Το να πηδάς μόνο, δε λέει και πολλά, για μένα το κάνουν όλοι (και οι γονείς).
Το να πηδάς αλλά και να είσαι υπέυθυνος προς τη ζωή που έφερες στον κόσμο.....ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

Άσε που όταν τη βγάλω κάμιά βόλτα.....είναι και γαμώ τους κράχτες.
Όλα τα θυληκά (μητρικό φίλτρο γαρ)...παθαίνουν μουνόπλακα όταν βλέπουν τι καλά τα πάνε μπαμπάς και κόρη.....αν ήθελα θα είχα κάνει πολλές γνωριμίες, μόνο και μόνο εξαιτίας της κοράκλας.
Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι η γυναίκα γυρίζει ασύστολα....το αντίθετο.
Αυτή ταλαιπωρείται πιο πολύ από εμένα.
Αν όμως έβλεπα κάτι τέτοιο.....για σκεφτήτε....πια θα ήταν η καλύτερη τιμωρία γι αυτήν ;
Μήπως π.χ. να ερχόμουν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ;
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.
Αυτό πραγματικά θα πονούσε την κάθε ξεκολιάρα.....να την κάνει πέρα το ίδιο της το παιδί !
Για σκεφτήτε μάγκες.....

Υ.Γ: Sony .....καλώς να το δεχτείς το νέο μέλος της οικογένειας !

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Άλλο λέει ο λεονόρο, άλλο καταλάβατε οι περισσότεροι...

Το "σαν διοικητής Δ" σας ξέφυγε?

Άλλο ο χαζομπαμπάς, άλλο η κατάσταση που διαφαίνεται από το γραπτό του λεονόρο.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Αν μπορει ας το κανει ξερει τι την περιμενει ...
δεν εχω κανενα προβλημα αν με βαρεθηκε να κανει την ζωη της (χωρις να επηρεασει την δικη μας)
αλλα οποιος τολμισει να Υπονοήσει εστω οτι δεν θα εχω ΕΓΩ το παιδι θα το πληρωσει ακριβα...

Στη φάση που χωρίσει ένα ζευγάρι, συνήθως ο νόμος είναι με το μέρος της μητέρας όσο αφορά τα παιδιά.

Επισκέπτης
Τότε θα της πω κι εγώ "στο καλό και με την νίκη!!!". Και να με πετάξει έξω από το σπίτι δεν παίζει γιατί το σπίτι είναι δικό ΜΟΥ και τέτοιο σπίτι που της παρέχω δεν το είχε ονειρευτεί ούτε in her wildest dreams. Μπορεί λοιπόν, αν θέλει, να πάει να μείνει στο 2άρι της μάνας της. Ο γιος μου όμως θα μεγαλώσει στο σπίτι ΤΟΥ, έτσι όπως πρέπει να μεγαλώσει.
Και εκτος απο το οτι θα μεγαλωσει οπως του αρμοζει μετα ο δικος μου θα μασησει οτι εχω κανει γιατι για την παρτη τους τα κανουμαι . :rockon:
Οκ μασαμαι και εμεις λιγα καμμια φορα. :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ 100 %  με Sony και Alexandro.....σαφώς και η γυναίκα μου έχει το κύριο βάρος για το παιδί....αλλά αυτό συμβαίνει μόνο λόγω δουλειάς.
Όταν είμαι σπίτι και γενικά όπου βρεθούμε μαζί....ασχολούμαι ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΑΚΛΑ ΜΟΥ.....την πάω βόλτες....την παίζω....την πάω στη θάλασσα....την ταίζω...της κάνω γάλα......την κάνω μπάνιο.....ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ !
Και το παιδί καταλαβαίνει ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΕΙ ΜΑΓΚΕΣ !
Είναι πια 5,5 χρονών και είναι μια κουκλάρα.....
ΕΞΟΥ ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΑ......
Αν ο σωστός γονιός θεωρείται λίγότερο άντρας........ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΝΤΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΣΑΣ.....
Το να πηδάς μόνο, δε λέει και πολλά, για μένα το κάνουν όλοι (και οι γονείς).
Το να πηδάς αλλά και να είσαι υπέυθυνος προς τη ζωή που έφερες στον κόσμο.....ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.

Άσε που όταν τη βγάλω κάμιά βόλτα.....είναι και γαμώ τους κράχτες.
Όλα τα θυληκά (μητρικό φίλτρο γαρ)...παθαίνουν μουνόπλακα όταν βλέπουν τι καλά τα πάνε μπαμπάς και κόρη.....αν ήθελα θα είχα κάνει πολλές γνωριμίες, μόνο και μόνο εξαιτίας της κοράκλας.
Τα παραπάνω βέβαια δεν σημαίνουν ότι η γυναίκα γυρίζει ασύστολα....το αντίθετο.
Αυτή ταλαιπωρείται πιο πολύ από εμένα.
Αν όμως έβλεπα κάτι τέτοιο.....για σκεφτήτε....πια θα ήταν η καλύτερη τιμωρία γι αυτήν ;
Μήπως π.χ. να ερχόμουν ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ;
ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΕΠΕΛΕΓΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΑΠΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ.
Αυτό πραγματικά θα πονούσε την κάθε ξεκολιάρα.....να την κάνει πέρα το ίδιο της το παιδί !
Για σκεφτήτε μάγκες.....

Υ.Γ: Sony .....καλώς να το δεχτείς το νέο μέλος της οικογένειας !

+1.000.000.000.000 Με καλυψες ΠΛΗΡΩΣ

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπουμε πως δημιουργούνται οι μικρές πριγκήπισσες.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Στη φάση που χωρίσει ένα ζευγάρι, συνήθως ο νόμος είναι με το μέρος της μητέρας όσο αφορά τα παιδιά.
Ο νομος φιλε sony, ο νομος....καποια πραγματα ομως λυνονται εκτος νομου ...
Και εξηγω ... οι νομοι εχουν φτιαχτει για περιπτωσεις πατεραδων "κλασικες" οχι για ανθρωπους που σας περιεγραψα παραπανω οπως ο εαυτος μου
αν ο νομος δεν προβλεπει οτι υπαρχουν εξισου καριολες-γυναικες οπως και μαλακες-αντρες
δεν σημαινει οτι θα αφηνα ποτε να μου παρουν ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Το καλό είναι να μην φτάνει κανείς σε αυτό το σημείο.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το καλό είναι να μην φτάνει κανείς σε αυτό το σημείο.
Ε καλα εννοειται αυτο ...
απλα τις σκεψεις μου ανεφερα
εξαλου με την γυναικα μου εχουμε αμοιβαιο σεβασμο ...δεν θα εφταναν εκει τα πραγματα...ειναι ακραιες καταστασεις αυτες και μακρια απο εμας...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Η γυναίκα μου έχει σαφώς περάσει σε δεύτερη μοίρα!

Εμενα οχι (προασπαθω οχι) γιατι το καταλληλο περιβαλλον για τα παιδια το φτιαχνει η σχεση του ζευγαριου!! οσο για το σπίτι στο "Ο γιος μου όμως θα μεγαλώσει στο σπίτι ΤΟΥ" συμφωνω και ελπιζω να εχεις τα @@@@@ να το κανεις πραγματικοτητα αν στο μελλον στραβωσει τίποτα (ευχομαι οχι μιλαω εντελως θεωρητικα)και εννοω οτι πρεπει να το θεωρεις ΤΟΥ και οχι ΣΟΥ. Εν κατακλειδι ειμαστε στο σωστο φορουμ ειναι καιρος να αξιοποιησουμε και καμια πληροφορία!!!!!

ΥΓ το "νεα" 45αρα στη Διοικητη Δ παει. Οι θυσιες που κανει μια γυναικα ειναι περισσοτερς απο εμας οποτε η πιθανότητα να "καψουν λαδια' στη νεα εποχη που ζουμε ειναι μεγαλύτερη.
Σκεψου οτι ποιος γυρναει να κοιταξει ή να καμακωσει εστω για σπορ νεα μανα!!!! Οι συζυγοι τις βαζουν σε 2η μοιρα οποτε τι μενει??

Κλειδωμα και γκρινια ή παμε να ζησουμε τη ζωή μας!!!!!!

Επισκέπτης
 και εννοω οτι πρεπει να το θεωρεις ΤΟΥ και οχι ΣΟΥ.

Εννοείται, εξάλλου έτσι το έθεσα, σαν σπίτι ΤΟΥ. Στην περίπτωση όμως εμού και της γυναίκας μου είναι σπίτι ΜΟΥ. Άσε που έχω  ακόμα έναν όροφο από κάτω μου, πλήρως επιπλωμένο, 130 τ.μ. όπου θα του τον παραχωρήσω αμέσως μόλις πάει για φοιτητής. Να φέρνει πουτανίτσες μέσα άνετος (και να παίρνω κι εγώ κάνα μάτι από πάνω από το μπαλκόνι καθώς θα μπαινοβγαίνουν!!!) :cheesy:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
sony με το καλό
και οι υπόλοιποι παιδια ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ τα παιδιά σας..

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Εδώ πρέπει να συμφωνήσω 100% μαζί σου! Και εγώ έχω μια κόρη 2.5 ετών και έρχεται άλλη μια την Παρασκευή. Είναι χαρά μου να την κρατήσω σπίτι, να πάμε βόλτα, να την αλλάξω....μη νακούω παπαριές του στυλ ότι θίγεται ο αντρισμός σας!!!! Έλεος.
Συμφωνω απολυτα!
Καλα ρε παιδια υπαρχει ανθρωπος σημερον ημερα που να πιστευει οτι αν ο αντρας κραταει το μωρο θιγετε ο ανδρισμος του?Ελεος πια!Ο αντρας μαγκες δεν φαινετε ουτε με το ποσες γκομενες θα γαμισει ουτε με το αμαξι που οδηγει ουτε τιποτα!Ο αντρας φαινετε στο ποσο μπορει να εκφρασει την αγαπη του και να την δωσει ειδικα στο αιμα του!Μην ακουγοντε λοιπον παπαριες!Το παιδι μαγκες ειναι παιδι και αν και ειμαι ακομα αγαμος και ατεκνος παιδι ειμαι σιγουρος οτι οταν κανω δεν θα υπαρχει τιποτα πιο σημαντικο για μενα σε αυτην τη ζωη!

blindz

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Απρ 2006
Κριτικές
22
Like
40
Πόντοι
6.765

O νομος εχει αλλαξει και νομιζω οτι το παιδι επιλεγει με ποιον θελει να παει απο πολυ μικρη ηλικια(5με 6 ετων και ανω).Δεν ειμαι απολυτως σιγουρος και σου ευχομαι να μην χρειαστει να το μαθεις ποτε.
Χθες ετσι οπως γυρναγα με ενα ταξι απο καποιο πονηρο μερος πιασαμε με τον ταριφα την κουβεντα για τα παιδια.4 γαμους ο τυπος 6 παιδια.Το μικρο του ειναι 9 μηνων και μου λεει οτι η γυναικα του κοιμαται τα βραδυα και οτι αυτος σηκωνεται και πλενει και ταιζει το μωρο.
Και ηταν τοσο χαρουμενος που το ελεγε και στο τελος μου ειπε οτι αυτη χανει γιατι το χαμογελο που του χαριζει ειναι μοναδικο και δεν συγκριμεται με την κουραση του να σηκωθει και να κανει τις απαραιτητες ετοιμασιες.Και σαν φατσα μονο φλουφλη δεν θα τον χαρακτηριζες.
φαινοταν οτι ειχε περασει καλα στην ζωη του.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Εδώ πρέπει να συμφωνήσω 100% μαζί σου! Και εγώ έχω μια κόρη 2.5 ετών και έρχεται άλλη μια την Παρασκευή. Είναι χαρά μου να την κρατήσω σπίτι, να πάμε βόλτα, να την αλλάξω....μη νακούω παπαριές του στυλ ότι θίγεται ο αντρισμός σας!!!! Έλεος.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά την Παρασκευή και να σου ζήσει πατριώτη χανούμη..
:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Rdelos

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
sonyp900 να σου ζησει φιλε και ολα τα καλα!!! :dancing:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Βλέπουμε πως δημιουργούνται οι μικρές πριγκήπισσες.

Ρε Τοdok....εσύ συνήθως είσαι λογικό παιδί.
Είπα πως μου αρέσει να ασχολούμαι με την κόρη μου.....τι πρέπει δηλαδή, να την έχω "παραπεταμένη", και να γνωρίζει την μάνα της μόνο, για να μην την κάνω "μικρή πριγκήπισσα";
Δεν νομίζω πως έχει αυτό σχέση.
Σχέση όμως έχει το αν τη μάθω να είναι σωστός άνθρωπος, και να σέβεται τους άλλους ανθρώπους και τα συναισθήματα τους....

ΣΗΜ:
Επιπλέον πιστεύω , πως οι γυναίκες που θεωρούν τους άντρες "ψιλογουρούνια" και τους χορεύουν στο ταψί, είναι αυτές ακριβώς που το αντρικό τους πρότυπο ήταν ένας πατέρας που η παρουσία του κυμαινόταν μεταξύ "απών" εως "αδιάφορος" μην πω και τίποτε άλλα χειρότερα....
Αν όμως ο πατέρας φερθεί σωστά στο παιδί του, τότε ίσως κι αυτό μεγαλώνοντας να δώσει μια ευκαιρία σε έναν άντρα, να του φερθεί σωστά, ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ....
Πως δεν είναι δηλαδή μόνο ένα περιφερόμενο προς πήδημα καβλί....αλλά άνθρωπος.
Οι περισσότερες μικρές πριγκήπησσες, γίνονται έτσι από τις καημένες τις στερημενες τις ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ.....Όχι από έναν πατέρα που ήταν αυτό ακριβώς.....ΠΑΤΕΡΑΣ.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
72.702
Πόντοι
12.056
Eγω ειναι 34 και εχω 2 γιους:2,5 και 1,5 Ολα ζαχαρη...
Χαρητε τα οσο ειναι μικρα στην κουνια γιατι μολις μαθουν να περπατανε γαμησεεεε τααααααα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Καθομαι να κανω κανενα τσιγαρο και να διαβασω κανενα θρεντακι εδω μεσα και ακουω απο πανω: ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  ΕΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom