Νέα

Νέοι με παιδί

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leonoro
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 40
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Έχετε προσέξει ότι σε ΟΛΑ τα νέα ζευγάρια ο άνδρας σέρνει το παιδί και η κυρία προχωρά μπροστά σαν Διοικητής της Δ' Στρατιάς; Και παίζει και το μάτι της κιόλας.
Τίποτα κύριοι. Η λύση είναι τις κλείνουμε σε ένα πολυκατάστημα με Hondo και Zara, τις γονιμοποιούμε και εμείς γυρνάμε με πουτάνες.

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
αμα τις κλεισεις σε ενα πολυκαταστημα τετοιο την πατησες φιλε. φυλακη θα πας απο τα χρεη

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
:2funny: Όλοι μαζί. Τιμωρία είναι. Στην αρχή θα χαρούν...

tbag29

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
εγω παντως εχω 2 παιδια και στο δρομο τα εχει η γυναικα μου και εγω μπροστα και παιζει το δικο μου το ματι. και δεν ειμαι πακιστανος.

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Έχετε προσέξει ότι σε ΟΛΑ τα νέα ζευγάρια ο άνδρας σέρνει το παιδί και η κυρία προχωρά μπροστά σαν Διοικητής της Δ' Στρατιάς; Και παίζει και το μάτι της κιόλας.
Τίποτα κύριοι. Η λύση είναι τις κλείνουμε σε ένα πολυκατάστημα με Hondo και Zara, τις γονιμοποιούμε και εμείς γυρνάμε με πουτάνες.
Από τότε που απέκτησα παιδί, μ' ενδιαφέρει μόνο αυτό και χέστηκα τι κάνει η γυναίκα μου.

papias

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
ωραιο ποστ που το σκεφτηκες ρε μεγαλε

OP
OP
L

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ωραιο ποστ που το σκεφτηκες ρε μεγαλε

Σήμερα το πρωί ήταν ένας αρκετά εμφανίσιμος ~28 μπαμπάς και έσερνε το καροτσάκι- not the first time - και η επισής εμφανίσιμη νέα μπροστά(με αστέρια :2funny: ), με καλοκοίταγε

Από τότε που απέκτησα παιδί, μ' ενδιαφέρει μόνο αυτό και χέστηκα τι κάνει η γυναίκα μου.

Not very promising

εγω παντως εχω 2 παιδια και στο δρομο τα εχει η γυναικα μου και εγω μπροστα και παιζει το δικο μου το ματι. και δεν ειμαι πακιστανος.

We have not make the acquaintance

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Σαν διοικητής... Καλό και εύστοχο.

Εγώ στην Ερμού βλέπω το άλλο. Μητέρες - τσόντες(με όλο τον οπλισμό σε defcon5-χείλια,στήθος,κώλος) να σέρνουν(κανονικότατα) από το χέρι(που λίγο ακόμα και θα εξαρθρωθεί) το μούλικό τους μες στον ήλιο για να δούνε τις βιτρίνες και να ψωνίσουνε. Αντίστοιχος μάλαξ βέβαια θα είναι και ο συνιδιοκτήτης της τσόντας και του μούλικου που επιτρέπει στην πουτανάρά του να φέρεται έτσι στον καρπό του έρωτά τους(ή με κάποιον άλλο- το 30% όπως είδα στο House MD, αγνοεί ότι δεν είναι ο βιολογικός πατέρας).

Ακόμα δε πιο ενοχλητικό είναι το φαινόμενο όπου αρχίζουν και μαλώνουν το μούλικο κακοποιώντας την ελληνική γλώσσα καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως με συνοδευτικό την ντοπιολαλιά τους(σαν να ακούς τον Πάτρα να αναλύει την γέφυρα Ρόζεν-Αινστάιν ένα πράγμα).

Από την πολλή αγάπή μου για την ελληνική γλώσσα, κατέληξα να την απεχθάνομαι λόγω χρήσης και τριβής. Άλλο ένα θέμα προς ανάλυση της διαταραγμένης προσωπικότητάς μου.

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
συμπερασμα:μην κανετε παιδια νεοι.ειμαι 28 χρονων και δεν σκοπευω στην επομενη 5ετια να κανω.αν γνωρισω μια σωστη γυναικα οκ αλλα μετα τα 32 33...προτιμω να παντρευτω χορτασμενος παρα πεινασμενος.......

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
....ο άνδρας σέρνει το παιδί και η κυρία προχωρά μπροστά σαν Διοικητής της Δ' Στρατιάς; Και παίζει και το μάτι της κιόλας.

και οπως εχω ξαναπει, δεν φταινε 100% οι γυναικες.
οι γυναικες φταινε (κατα τη γνωμη μου) κατα 49%..
..γιατι μολις του πεις και καμια κουβεντα του λουκουμα, εχει ετοιμη την απαντηση: ''γιατι, κακο ειναι να κραταω εγω το παιδι..????''

οχι ρε κοκοβιέ θυληκωτέ... δεν ειναι κακο, καλα κανεις !!!!

keep walking..

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εχω μια κορη περιπου 2ετων απο ημερων την φροντιζω εγω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με την μανα της θελω να εχω ΕΓΩ τον πρωτο λογο για ολα οσα αφορουν το παιδι θελω να με βλεπει σαν τον ανθρωπο που την φροντιζει και την αγαπα με ανιδιοτελεια και κανω τα παντα γι αυτο εχω τρελαθει με την παρτη της και ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι οταν ξυπναω και το τελευταιο οταν κοιμαμαι
ειμαι 31 ετων και γεννηθηκε οταν ειμουν 29 ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ
την φροντιζω -ξεσκατιζω απο ημερων(οταν ηρθε σπιτι)
ειναι το αιμα ΜΟΥ εχει το ονομα ΜΟΥ
και  το γεγονος οτι την φροντιζω το ιδιο η και περισοτερο απο την μανα της με κανει λιγοτερο "αντρα" τοτε μαλλον ειμαι....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εχω μια κορη περιπου 2ετων απο ημερων την φροντιζω εγω ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο με την μανα της θελω να εχω ΕΓΩ τον πρωτο λογο για ολα οσα αφορουν το παιδι θελω να με βλεπει σαν τον ανθρωπο που την φροντιζει και την αγαπα με ανιδιοτελεια και κανω τα παντα γι αυτο εχω τρελαθει με την παρτη της και ειναι το πρωτο πραγμα που σκεφτομαι οταν ξυπναω και το τελευταιο οταν κοιμαμαι
ειμαι 31 ετων και γεννηθηκε οταν ειμουν 29 ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΥΩ
την φροντιζω -ξεσκατιζω απο ημερων(οταν ηρθε σπιτι)
ειναι το αιμα ΜΟΥ εχει το ονομα ΜΟΥ
και  το γεγονος οτι την φροντιζω το ιδιο η και περισοτερο απο την μανα της με κανει λιγοτερο "αντρα" τοτε μαλλον ειμαι....

Εδώ πρέπει να συμφωνήσω 100% μαζί σου! Και εγώ έχω μια κόρη 2.5 ετών και έρχεται άλλη μια την Παρασκευή. Είναι χαρά μου να την κρατήσω σπίτι, να πάμε βόλτα, να την αλλάξω....μη νακούω παπαριές του στυλ ότι θίγεται ο αντρισμός σας!!!! Έλεος.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
924
Πόντοι
96
Διαφωνω 350%.  Ο σκοπος ποου παντρευτηκαμε και καναμε παιδια ειναι για σπρωχνουμε τα καροτσια και να αγκαλιαζουμε τα παιδια μας. Το να χαζευουμε γκομενες μπορουμε να το κανουμε και αλλη ωρα ειτε φευγαλέα με την οικογενεια γιατι  και αν δεν χαζεψεις και κανα ξενο κωλο πως θα κανεις και 1ο και 2ο παιδί. Φυσικα και θα ήθελα  να κρατησω εγω το παιδι γιατι αν ειναι να βγαινω εξω με τη γυναικα μου και το παιδι και να κάθομαι σε μια γωνια σαν  :jerking: βγαινω και μπακουρος ειτε μονος ειτε με την παλιοπαρέα και ποσταρω εδω

Δηλαδη ποιος ειναι ο ρολος του πατερα μονο να πληρωνει???
Και μαλιστα για οσους εχουν παιδια ας τα χαρουν οσο μπορουν γιατι οταν πανε στα 8-10 μπορει η "νεα" 45αρα  να πει μωρο μου σορρυ εχω βρει αλλο αγορι και να σε πεταξει εξω απο το σπίτι!!!

Οσο για τον τιτλοι τι νεοι με παιδι. Τα παιδια τα κανεις νεος αν τα κανεις μεγαλος δεν θα τα μεγαλωσεις εσυ!!!!!!

Επισκέπτης
Όχι, δεν με ενοχλεί καθόλου να ασχολούμαι με τον γιο μου. Και βόλτες τον έχω πάει, και τον έχω αλλάξει, και τον έχω κάνει μπάνιο, και τον έχω ταϊσει και όλα. Βέβαια, η γυναίκα μου ασχολείται πιο πολύ με τον μικρό, αλλά γυναίκα είναι, αυτός είναι ο ρόλος της. Εγώ έχω αναλάβει άλλα πράγματα... φαί, λογαριασμούς, την πληρωμή της γυναίκας που το κρατάει τα πρωινά (η γυναίκα μου εργάζεται), την δόση του δανείου για το σπίτι, κτλ, κτλ.

Αλλά εννοείται ότι θέλω να βρίσκομαι με τον γιο μου και, ειδικά τα σαββατοκύριακα τον χαίρομαι και ασχολούμαι πολύ μαζί του. Η γυναίκα μου έχει σαφώς περάσει σε δεύτερη μοίρα!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ πρέπει να συμφωνήσω 100% μαζί σου! Και εγώ έχω μια κόρη 2.5 ετών και έρχεται άλλη μια την Παρασκευή. Είναι χαρά μου να την κρατήσω σπίτι, να πάμε βόλτα, να την αλλάξω....μη νακούω παπαριές του στυλ ότι θίγεται ο αντρισμός σας!!!! Έλεος.
+1.000.000 Με το καλο να την δεχτεις...
τα παιδια ειναι ΠΑΝΩ απο ολα πανω απο τις γυναικες μας ,τις γκομενες μας ακομα και εμας τους ιδιους εγω αυτο πιστευω και ετσι ζω την ζωη μου ...

Επισκέπτης
Και μαλιστα για οσους εχουν παιδια ας τα χαρουν οσο μπορουν γιατι οταν πανε στα 8-10 μπορει η "νεα" 45αρα  να πει μωρο μου σορρυ εχω βρει αλλο αγορι και να σε πεταξει εξω απο το σπίτι!!!

Τότε θα της πω κι εγώ "στο καλό και με την νίκη!!!". Και να με πετάξει έξω από το σπίτι δεν παίζει γιατί το σπίτι είναι δικό ΜΟΥ και τέτοιο σπίτι που της παρέχω δεν το είχε ονειρευτεί ούτε in her wildest dreams. Μπορεί λοιπόν, αν θέλει, να πάει να μείνει στο 2άρι της μάνας της. Ο γιος μου όμως θα μεγαλώσει στο σπίτι ΤΟΥ, έτσι όπως πρέπει να μεγαλώσει.

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Εμένα από τώρα η κόρη με έχει στείλει στο υπόγειο πάντως.....ευτυχώς που παίζει το WIFI εκεί κάτω ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom