Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί γίνεται σήμερα?τί λέει?να περάσουμε καμμιά βόλτα από εκεί ή δε λέει?

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασα προχθές από συγγρού 318 , και έχει φέρει δύο μωρά Ελληνίδες, αστέρια, πρέπει, όποιος ενδιαφέρετε να τα δεί απο κοντά.
εντ΄θπωση βέβαια μου έκανε και το  περιβάλλον,σαν να έχει ανανεωθεί.
Συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν να το επισκεφθείτε και ειδικά να δείτε τις κοπέλλες, από κοντά.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Πέρασα προχθές από συγγρού 318 , και έχει φέρει δύο μωρά Ελληνίδες, αστέρια, πρέπει, όποιος ενδιαφέρετε να τα δεί απο κοντά.
Συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν να το επισκεφθείτε και ειδικά να δείτε τις κοπέλλες, από κοντά.

αν θες να κάνεις πραγματικά καλή διαφήμιση πες μας τι υπηρεσίες προσφέρουν οι συγκεκριμένες. Αν ξέρουν από μασάζ, αν ψήνουν καλή μπριζόλα (ξέρεις τι είναι αυτό;) ή αν κερνάν φραπέ. Και όλα αυτά από την πρώτη φορά;

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

σέρφινγκ κάνουνε? :rolleyes:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Πολύ αβαντάρισμα γίνεται για το συγκεκριμένο... Πάω στοίχημα ότι έχουν υποσχεθεί σε όλους της γειτονιας εκεί γύρω, δωρεάν μασάζ, με αντάλλαγμα να ανοίξουν λογαριασμό εδώ και να προμοτάρουν το μαγαζί :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Πολύ αβαντάρισμα γίνεται για το συγκεκριμένο... Πάω στοίχημα ότι έχουν υποσχεθεί σε όλους της γειτονιας εκεί γύρω, δωρεάν μασάζ, με αντάλλαγμα να ανοίξουν λογαριασμό εδώ και να προμοτάρουν το μαγαζί :2funny: :2funny:

Δεν είμαι της "γειτονιάς"! Δεν έχω ... τύχη ...??? :'(
:2funny:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

:2funny:

το κακό είναι ότι η γειτονιά για κακή τους τύχη είναι λίγο μικρή καθότι είναι πανω στη συγγρού!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες λιγα με τον pathos :s&m_2: :s&m_2:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
γιατι ? τί εχει το γλύψιμο ????

δεν σε καταλαβαινω..  :dunno: :dunno: :dunno: :dunno:

Για να γίνει κανείς ... δημότης Καλλιθέας! (pathos' post #110) :kissass:(κατουρημένες ποδιές) :2funny:
Όσον αφορά στο άλλο ... γλύψιμο, πάντα μέσα!!! :thumbsup:
Ζέστες, ζέστες!!!!!!!!!!!!!!!!!  ;):-*

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξέρω τι λέτε , πάντως το συγκεκριμένο έχει 3 πολύ κάλά μωρά, ειδικά οι δύο νέες Ελληνίδες στο τρίψιμο δίνουν ρέστα.΄Και μη ρωτήσει κανένας τι είναι το τρίψιμο, πάντως δεν εννοώ της πλάτης. Και ζήτα την μελαχρινή, εκεί να δεις γλύψιμο. Εγώ δεν θα μπώ σε διαμάχες δεν με ενδιαφέροπυν γούστα είναι αυτά , απλά σας λέω ότι κάπιες από αυτές τισ κοπέλλες είναι αστέρια στο γλύψιμο και στο απο κάτω, καθώς γνώρισα και την υπεύθηνη που είναι ευγενικότατη.
Μου έρεσε βέβεα και μιά άλλη που είναι ικροκαμωμένη , για φαντασιώσεις παιδικές και έτσι, αυτά προς το παρών και θα σας ξαναέχω νέα, γιατί σκοπεύω να πηγαίνω εκεί, (γούστα είναι αυτά)όσο μπορώ, γιατί απο money , είναι φτηνά, αλλά και περιλαμβάνει από χαλάρωση έως κάβλες για όλα τα γούστα.

ΧΡΗΣΤΟΣ_4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εγω πηγα χθες εκανα με τις 2 ελληνιδες ρανια κ αντζελα
περασα σουπερ.... :pipa2:επιτελους ελληνικο αιμα......
πικσαμαι στα αλλοδαπα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Περίληψη - serfer Εικόνα/κείμενο
  [Προσθήκη στη λίστα φίλων]
Όνομα: serfer