pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
(δυσκολη νυχτα, ε ?????)
ναί εντελώς άφραπη και ξενερωτη.Εσύ φταίς για όλα μούσχο
(δυσκολη νυχτα, ε ?????)
Πέρασα προχθές από συγγρού 318 , και έχει φέρει δύο μωρά Ελληνίδες, αστέρια, πρέπει, όποιος ενδιαφέρετε να τα δεί απο κοντά.
εντ΄θπωση βέβαια μου έκανε και το περιβάλλον,σαν να έχει ανανεωθεί.
Συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν να το επισκεφθείτε και ειδικά να δείτε τις κοπέλλες, από κοντά.
Πέρασα προχθές από συγγρού 318 , και έχει φέρει δύο μωρά Ελληνίδες, αστέρια, πρέπει, όποιος ενδιαφέρετε να τα δεί απο κοντά.
εντ΄θπωση βέβαια μου έκανε και το περιβάλλον,σαν να έχει ανανεωθεί.
Συστήνω ανεπιφύλακτα λοιπόν να το επισκεφθείτε και ειδικά να δείτε τις κοπέλλες, από κοντά.
Πολύ αβαντάρισμα γίνεται για το συγκεκριμένο... Πάω στοίχημα ότι έχουν υποσχεθεί σε όλους της γειτονιας εκεί γύρω, δωρεάν μασάζ, με αντάλλαγμα να ανοίξουν λογαριασμό εδώ και να προμοτάρουν το μαγαζί
Εδώ δεν είχα τύχη εγώ που δουλεύω κοντά στη γειτονιά..Δεν είμαι της "γειτονιάς"! Δεν έχω ... τύχη ...??? :'(
Εδώ δεν είχα τύχη εγώ που δουλεύω κοντά στη γειτονιά..
Πολύ αβαντάρισμα γίνεται για το συγκεκριμένο... Πάω στοίχημα ότι έχουν υποσχεθεί σε όλους της γειτονιας εκεί γύρω, δωρεάν μασάζ, με αντάλλαγμα να ανοίξουν λογαριασμό εδώ και να προμοτάρουν το μαγαζί
Αποτελούμε "καμένα χαρτιά", λοιπόν!
μαγκες λιγα με τον pathos
μαγκες λιγα με τον pathos
άντε πάλι....
θές να σε κάνω δημότη?έχω ένα τούθ στο δήμο καλλιθέας..
γιατι ? τί εχει το γλύψιμο ????Και γι' αυτό στο ... "γλύψιμο" θα το ρίξουμε! Αθάνατη Ελλαδίτσα!!!
γιατι ? τί εχει το γλύψιμο ????
δεν σε καταλαβαινω..