Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Περίληψη - serfer Εικόνα/κείμενο
  [Προσθήκη στη λίστα φίλων]
Όνομα: serfer
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: 05/05/10, 18:06
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:12
MSN:
YIM:
E-mail: κρυμμένο
Ιστότοπος:
Κατάσταση: Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Πηγαίνω που&που σε κόκκινα σπιτάκια
Φύλο:
Τόπος:
Τοπική ώρα: 11/05/10, 16:04
Γλώσσα:
Υπογραφή:
απο δω και περα η λεξη θα ειναι προμοτισμος

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναί την Ράνια και την Άντζελα εννοώ και εγώ αλλά ειδικά και μια παλιότερη την Αλλίνα καπως ετσι που είναι αστέρι.

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μου φαίνετε ότι έχεις κολήματα. Αλλά τέλος πάντων δεν θα τα λύσω εγώ, εδώ μπαίνω που και που για να ενημερώσω και να ενημερωθώ, επειδή μου αρέσει το chat, που προσφέρει πλήρη ενημέρωση σε αυτά τα θέματα, όπως και τόσοι άλλοι πιστεύω. Οι προσωπικές διαμάχες διαφόρων, όπως αντιλαμβάνομαι δεν με απασχολούν, εγώ θα γράψω αυτά που έιδα όταν τα είδα. Και αυτό που διέκρινα στον συγκεκριμένο χώρο ειδικά είναι η ευγένεια, δεν σε πρίζουν δηλαδή.

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και όχι μόνο, ξέχασες να συμπεριλάβεις το ρήμα "διαφημίζω"

Μάλλον από τι αντιλαμβάνομαι εσύ κάνεις αρνητική διαφήμιση επιτιθέμενος και υποπτευόμενος, αλλά τελος πάντων είναι η τελευταία φορά που απαντώ σε κάποιον προσωπικά, για το λόγο ότι μετέχω και επίσημα σε άλλα φόρουμ και γνωρίζω τους κανόνες , ο καθένας έχει τις απόψεις του.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
θα μας πει τωρα ο νεος που αντι στην αρχη να ζηταει γνωμες και σχολια μπαινει με τη μια και  πια ειναι και η πλακα δηλωνει ξαφνικα οπαδος του εν λογω κινηματος

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Μάλλον από τι αντιλαμβάνομαι εσύ κάνεις αρνητική διαφήμιση επιτιθέμενος και υποπτευόμενος, αλλά τελος πάντων είναι η τελευταία φορά που απαντώ σε κάποιον προσωπικά, για το λόγο ότι μετέχω και επίσημα σε άλλα φόρουμ και γνωρίζω τους κανόνες , ο καθένας έχει τις απόψεις του.
:tickedoff: :tickedoff:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παντως το οτι η μερομηνια εγγραφης ορισμενων συμπίπτει με την εναρξη δραστηριοτητων του εν λογου θεραπευτηριου μαλλον τυχαιο ειναι  :2funny:

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Άντε να βοηθήσω τη σκέψη, η ημερομηνία εγγραφής μπορεί όντως να συμπίπτει και με διοργάνωση sex party ( με πολλά γούστα
) κάπιου χώρου όπως ο συγκεκριμένος και τα καλά λόγια του συγκεκριμένου χώρου ας πούμε για την σελίδα αυτήν, ενώ πριν κάποιοι άνθρωποι που γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις δεν γνώριζαν την σελίδα, και την απόφαση κάποιων γνωστών να εγγραφούν και να μοιραστούν τις απόψεις τους. Αλλά θέλει εξιδικευμένη σκέψη όντως.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Δεν ξέρω τι λέτε , πάντως το συγκεκριμένο έχει 3 πολύ κάλά μωρά, ειδικά οι δύο νέες Ελληνίδες στο τρίψιμο δίνουν ρέστα.΄Και μη ρωτήσει κανένας τι είναι το τρίψιμο, πάντως δεν εννοώ της πλάτης. Και ζήτα την μελαχρινή, εκεί να δεις γλύψιμο. Εγώ δεν θα μπώ σε διαμάχες δεν με ενδιαφέροπυν γούστα είναι αυτά , απλά σας λέω ότι κάπιες από αυτές τισ κοπέλλες είναι αστέρια στο γλύψιμο και στο απο κάτω, καθώς γνώρισα και την υπεύθηνη που είναι ευγενικότατη.
Μου έρεσε βέβεα και μιά άλλη που είναι ικροκαμωμένη , για φαντασιώσεις παιδικές και έτσι, αυτά προς το παρών και θα σας ξαναέχω νέα, γιατί σκοπεύω να πηγαίνω εκεί, (γούστα είναι αυτά)όσο μπορώ, γιατί απο money , είναι φτηνά, αλλά και περιλαμβάνει από χαλάρωση έως κάβλες για όλα τα γούστα.

Οταν λες ''φαντασιώσεις παιδικες'' τι εννοείς ρε μάγκα????????
Για ξεκαθάρισέ το λίγο.Είναι πολύ παρεξηγήσιμο αυτό που είπες.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
eidika tvra me th krish tsampa diafhmish apo to sait

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Θα σου πώ. όλοι γουστάρουμε τα ξανθά μικροκαμωμένα κοντοπούτανα, ντυμένα με τη φουστίτσα τους, να τρίβονται απάνω μας, που μας παραπέμπουν αλλού, στα σχολικά χρόνια μας ας πούμε. Παιχνίδι του ανεκδήλωτου πόθου του παρελθόντος.

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Θα σου πώ. όλοι γουστάρουμε τα ξανθά μικροκαμωμένα κοντοπούτανα, ντυμένα με τη φουστίτσα τους, να τρίβονται απάνω μας, που μας παραπέμπουν αλλού, στα σχολικά χρόνια μας ας πούμε.

Επειδή φαντάζομαι οτι έχεις ξεφύγει από τα σχολικά σου χρόνια,θα πρέπει να σου θυμίσω οτι τα κοριτσάκια αυτά με τις φουστίτσες μπορει να τρίβονται όπως λες,αλλά με αγοράκια της ίδιας ηλικίας,του ίδιου σχολείου ίσως,της ηλικίας δηλαδή του γιού μου ή και του γιού σου.
αρα καλά έκανα και σου είπα οτι είναι παρεξηγήσιμο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Επειδή φαντάζομαι οτι έχεις ξεφύγει από τα σχολικά σου χρόνια,θα πρέπει να σου θυμίσω οτι τα κοριτσάκια αυτά με τις φουστίτσες μπορει να τρίβονται όπως λες,αλλά με αγοράκια της ίδιας ηλικίας,του ίδιου σχολείου ίσως,της ηλικίας δηλαδή του γιού μου ή και του γιού σου.
αρα καλά έκανα και σου είπα οτι είναι παρεξηγήσιμο.
μην ασχολεισαι

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ναι καλά έκανες και το είπες, αλλά όπως γνωρίζεις το καλό sex ξεκινά από την φαντασία και την φαντασίωση.
Κσαι όταν κάπιος δεν κάνει καλό sex, μπορεί να φτάσει στο παρεξηγήσιμο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δεκαετιες 70-80 οχι μιλγ,,mature

Stories

Νέο!

Stories