Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φίλε μου SPORT200 εγώ ανέφερα ένα όνομα με κάποια κοπέλα εκεί μέσα. Από εκεί και πέρα εγώ πέρασα καλά και μου άρεσε. Νομίζω ότι αν πω λεπτομέρειες τότε ναι, είναι σαν να κάνω διαφήμιση. Αυτό που με χάλασε ήταν ότι μου κόλλησαν την ρετσινιά από το πουθενά …Τέλος πάντων όπως και αν είναι να ναι καλά τα παιδιά…

Τέλος πάντων για να είναι το post όπως  πρέπει να είναι θα πω το εξής.

Η κοπέλα λέγετε Αλινα είναι αλλοδαπό ,κοντώ μαλλάκι πολύ ωραία μάτια και πρόσωπο ,στήθος αρκετά καλό και έχει και πολύ ωραία πόδια.Full  εξυπηρέτηση από  πλευρά της και η χρέωση ήταν 85 euro…
Μασάζ, :pipa1:, :fuck2:  :)

Έμεινα ευχαριστημένος…

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν έχω καταλάβει,έχουμε λογοκρισία η υπάρχει ανταγωνισμός?Τι εξυπνάδα είναι αυτή πόσο χρόνο χρειάστηκε ο άλλος για να βρει κάτι. Έγραψα ότι είδα. Στην τελική γούστα είναι αυτά.

giorgospapa Πολύ ειρωνεία…Μήπως εσύ κάνεις promotion κάπου και σου χαλάσαμε την μαγιονέζα???

οπότε αναμένουμε και τις πληροφορίες σου για άλλα μαγαζιά,σωστά?ή είσαι ο τύπος που μένει σε ένα μαγαζί λογοδοσμένος άμα περνάς καλά?ναί μωρέ το δεύτερο...

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Φίλε μου SPORT200 εγώ ανέφερα ένα όνομα με κάποια κοπέλα εκεί μέσα. Από εκεί και πέρα εγώ πέρασα καλά και μου άρεσε. Νομίζω ότι αν πω λεπτομέρειες τότε ναι, είναι σαν να κάνω διαφήμιση. Αυτό που με χάλασε ήταν ότι μου κόλλησαν την ρετσινιά από το πουθενά …Τέλος πάντων όπως και αν είναι να ναι καλά τα παιδιά…

Τέλος πάντων για να είναι το post όπως  πρέπει να είναι θα πω το εξής.

Η κοπέλα λέγετε Αλινα είναι αλλοδαπό ,κοντώ μαλλάκι πολύ ωραία μάτια και πρόσωπο ,στήθος αρκετά καλό και έχει και πολύ ωραία πόδια.Full  εξυπηρέτηση από  πλευρά της και η χρέωση ήταν 85 euro…
Μασάζ, :pipa1:, :fuck2:  :)

Έμεινα ευχαριστημένος…

φίλοι αμίτα-μόσιονερς κάνετε μπάμ από χιλιόμετρα μακρυά όπως και όλοι οι άλλοι που με ένα πόστ κάνουν κριτική δολίως "ψιλοκαλή" ή "αρκετά καλή" ή "σούπερ".Δυστυχώς δεν είμαστε ηλίθιοι.Δε λέω ότι το μαγαζί ή κάποια από τα μαγαζιά δεν αξίζουν ή ότι δεν έχουν σχετικά καλά κομμάτια,αλλά να είστε έξυπνοι και να δράτε έξυπνα,το τελείως αντίθετο από το τώρα δηλ.Τουλάχιστον να κάνετε το αυτονόητο,έξυπνη διαφήμιση,όχι κατευθείαν....κάντε καμμιά 50αρια πόστ να δεί ο κόσμος ότι "υπάρχετε" στον χώρο και μετά πετατε και ένα μαρουλάκι για το εκάστοτε μαγαζί το συγκεκριμένο...θέλει τρόπο δε θέλει κόπο.Όλα εμείς θα σας τα λέμε?Εν πάσει περιπτώση το συγκεκριμένο μαγαζί κατ'εμέ δεν είναι κακό και είναι αρκετά καλύτερο από ποιότητα σε κορίτσια από πολλά άλλα της αθήνας.Το ζήτημα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει πλέον λεφτά για πέταμα και πρεπει να το καταλάβουν όλοι και να μειώσουν δραστικά τις τιμές και στα στούντιο και στα μασάζ.Το μασάζ με γαμιόλιασμα(new phrase entry edited by pathos for the mousmoula) θα πρέπει να πάει στα 50 ευρώ η μία ώρα και το στούντιο στα 30 μάξιμουμ μέ κώλο μέσα.Αν δεν γίνει αυτό τότε δεν πρόκειται να πατάει ψυχη και τα μπουρδέλα παντός τύπου θα τρών τα λυσσακά τους.

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε μεγαλε για ηρεμησε λιγακι γτι πολλυ γαμιας μα βγηκες
νομιζε οτι δειχνεισ οτι εισαι καπιος με το να κα8εσαι να βριζεισ τον αλλον μονο και μονο επειδη λεει την αποψη τοθ
για μενα προσωπικα εισαι ενας τελειωμενοσ καργιοζης π ου ειτε κανει προμοτιον σε καπιο μαγαζι και σο χαλαει την δουλεια ο αλλοσ ειτε ενας τελειωμενοσ π ξημεροβραδυαζεται στα μπουρδελα και δν γουσταρει τη γνωμη των αλλων και απαντα μοναχα με βρησιδια
πιστεψεμε εαν σε αρχισω εγς στα καντιλια 8α κανεις διαγραφη του λογαριασμου μεσα σε 1 λεπτο
ξεφτιλα

για ξεκίνα τον στα καντήλια να δούμε ποιός θα κάνει διαγραφούλα... :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
φίλοι αμίτα-μόσιονερς κάνετε μπάμ από χιλιόμετρα μακρυά όπως και όλοι οι άλλοι που με ένα πόστ κάνουν κριτική δολίως "ψιλοκαλή" ή "αρκετά καλή" ή "σούπερ".Δυστυχώς δεν είμαστε ηλίθιοι.Δε λέω ότι το μαγαζί ή κάποια από τα μαγαζιά δεν αξίζουν ή ότι δεν έχουν σχετικά καλά κομμάτια,αλλά να είστε έξυπνοι και να δράτε έξυπνα,το τελείως αντίθετο από το τώρα δηλ.Τουλάχιστον να κάνετε το αυτονόητο,έξυπνη διαφήμιση,όχι κατευθείαν....κάντε καμμιά 50αρια πόστ να δεί ο κόσμος ότι "υπάρχετε" στον χώρο και μετά πετατε και ένα μαρουλάκι για το εκάστοτε μαγαζί το συγκεκριμένο...θέλει τρόπο δε θέλει κόπο.Όλα εμείς θα σας τα λέμε?Εν πάσει περιπτώση το συγκεκριμένο μαγαζί κατ'εμέ δεν είναι κακό και είναι αρκετά καλύτερο από ποιότητα σε κορίτσια από πολλά άλλα της αθήνας.Το ζήτημα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει πλέον λεφτά για πέταμα και πρεπει να το καταλάβουν όλοι και να μειώσουν δραστικά τις τιμές και στα στούντιο και στα μασάζ.Το μασάζ με γαμιόλιασμα(new phrase entry edited by pathos for the mousmoula) θα πρέπει να πάει στα 50 ευρώ η μία ώρα και το στούντιο στα 30 μάξιμουμ μέ κώλο μέσα.Αν δεν γίνει αυτό τότε δεν πρόκειται να πατάει ψυχη και τα μπουρδέλα παντός τύπου θα τρών τα λυσσακά τους.
:thumbsup:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαγκες λιγα με το pathos μην εχουμε τραμπαλα και αναγουλες

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
[/quote]

Δεν θα διαφωνήσω μαζί σου στις τιμές και ούτε σκοπεύω να παντρευτώ το συγκεκριμένο μαγαζί…
Είναι ακριβά τα πάντα γενικότερα στην χώρα μας και δυστυχώς και αυτό. Δεν ξέρω πιο είναι το κόστος λειτουργιάς ενός τέτοιου μαγαζιού αλλά 80-90 euro είναι  πολλά…
Όσο για αυτό που λες αν είμαι βαλτός εγώ η κάποιος άλλος θα σου πω το εξής. Αν είμαι βαλτός ένια σου και θα ήμουν πολύ προσεκτικός στο τι θα έγραφα και θα με είχαν δασκαλέψει και ανάλογα. Το ότι εσύ νομίζεις ότι νομίζεις δεν σημαίνει ότι είναι νόμος. Αλώστε υποτίθεται ότι το forum είναι ενημερωτικό καθαρά. Τέλος πάντων για κάποιο λόγο δυχνης υπερβολικό ζήλο και έχεις κάποιο νταηλίκι σχετικά με το θέμα. Και αν νομίζεις ότι εγώ Κάνο διαφήμιση στο συγκεκριμένο και είμαι ύποπτος μπορώ άνετα να πω ότι προσπαθείς να χαλιναγωγήσεις καταστάσεις εσύ ο ίδιος μια που για σένα όλοι μα όλοι είναι ύποπτοι διαφήμισης η δεν ξέρω τι άλλο φαντάζεσαι. Δικαίωμα σου να νομίζεις ότι θέλεις δικαίωμα μου να νομίζω ότι θέλω για εσένα.

Η μόνιμη καχυποψία είναι ηλιθιότητα…

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
για κάποιο λόγο δείχνω ιδιαίτερο ζήλο..μάστα...ο λόγος κύριε σνάιπς είναι ότι πολύ απλά σιχτιρίσαμε τις μπουρούχες,τις πατόλες,τις ξεπέτες και όλα τα συναφή που μας προσφέρουν σχεδόν όλα τα ιδρύματα σήμερα.Θέλουμε να πάμε να γαμήσουμε και πρέπει να κάτσουμε στην περίπτωση,της περιπτωσάρας ώ περίπτωση για να ευχαριστηθούμε τα λεφτά και τον χρόνο που θα χαλάσουμε!Αυτό είναι το πρόβλημα κύριε σνάιπς και όχι τα εγκεφαλογραφήματα-ψυχογραφήματά σου!Κάνε την διαφορά,αύξησε τον κακής και φτηνής ποιότητας ανταγωνισμό(λέγε με αμίτα μόσιον εγώ δεν κάνω προμόσιον)και μετά γράφε μόνιμα εδώ και πόσταρε τα καλύτερα.Αυτό είναι το γαμημένο πρόβλημα σε αυτό το μπουρδέλο που ζούμε.Κατάλαβες?

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εάν εσύ και κάποιοι άλλοι νομίζουν ότι ο "λαός" τρώει κουτόχορτο κάνετε μέγα λάθος.Αυτό που προτείνω εγώ να κάνουν όλοι όσοι διαβάζουν το σελίδιον τούτο είναι να μαζεύουν λεφτά όσο αυτό είναι εφικτό και να πηγαίνουν στο εξωτερικό μιά φορά το μήνα για να γαμάτε σούπερ σε περιβάλλον εκπληκτικό και με λίγα λεφτά και όχι στα πουτανάδικα του κώλου εδώ στην ελλάδα όπου μας εμπαίζουν στην κυριολεξία και μας κοροιδεύουν όλοι σχεδόν ανεξαιρέτως!Στα τσακίδια λοιπόν το ελλαδιστάν,τα μπουρδέλα τους και τα μασατζίδικά τους!Να στήσουν κώλο κάτω και να δουλέψουν και αυτοί προς την ποιότητα.Αλλιώς θα αποταμιεύουμε και θα τα δίνουμε έξω όπως γίνεται δηλ.και στα περισσότερα από τα υπόλοιπα νταραβέρια.Όποιος σέβεται τον εαυτό του,αυτό πρέπει να πράξει.Τελεία και παύλα!

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλά όταν αποφασίσεις ποιο είναι το πρόβλημα σου πες μας και εμάς γιατί είσαι όπου φυσήξει ο άνεμος.

Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο αλλά το χάνεις όταν κατηγορείς κόσμο με την μια και παρεξηγείς πράγματα…

Όντος υπάρχουν πολλές μπαζoλες σε όλα τα μαγαζιά και αυτό πρέπει να αλλάξει. Συμφωνώ μαζί σου 1000% σε πολλά που έγραψες  όντος οι υπηρεσίες είναι σκατα πολλές φορές σε όλες τις κατηγορίες μαγαζιών ,οι γκόμενες είναι χάλια σε αρκετές περιπτώσεις , και οι τιμές απλά κόβουν κολους ενώ το προϊόν είναι άθλιο……(εξυπηρέτηση, καθαριότητα, συμπεριφορά, γυναίκες, γενικά όλο το πακέτο το ονομάζω προϊόν)

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σε γενικές γραμμές δεν έχεις άδικο αλλά το χάνεις όταν κατηγορείς κόσμο με την μια και παρεξηγείς πράγματα…

όταν γράφει κάποιος αποκλειστικά για ένα ίδρυμα δεν υπάρχει καμμία παρεξήγηση,απλό δεν είναι?πιό λιανά δεν γίνεται να στο κάνω νομίζω.Τέσπα καλές δουλειές να έχουμε και αισιοδοξία πάνω από όλα.

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αν λες καλές δουλείες γενικά το δέχομαι αν εννοείς αποκλειστικά στο χώρο δεν με αφορά..Δεν έχω σχέση με τον χώρο και ούτε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ επαγγελματικά..  Πελάτης είμαι για αυτό τα έχω πάρει μαζί σου γιατί νομίζεις ότι είμαι του χώρου αλλά ΔΕΝ….

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Αν λες καλές δουλείες γενικά το δέχομαι αν εννοείς αποκλειστικά στο χώρο δεν με αφορά..Δεν έχω σχέση με τον χώρο και ούτε με ενδιαφέρει να ασχοληθώ επαγγελματικά..  Πελάτης είμαι για αυτό τα έχω πάρει μαζί σου γιατί νομίζεις ότι είμαι του χώρου αλλά ΔΕΝ….

μήν τα παίρνεις και μου παθεις τίποτα.Δεν αξίζω κάτι τέτοιο.Γενικά λοιπόν καλές δουλειές.

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κλασική  παιδική αντιμετώπιση…. Ειρωνεία  χωρίς  νόημα… :jerking:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κλασική  παιδική αντιμετώπιση…. Ειρωνεία  χωρίς  νόημα… :jerking:

work.145696.17.flat,550x550,075,f.jpg

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
βαλε με στην υπογραφη σου μή σε βγαλω στη φόρα..  :P

υ.γ. βαλε και σωστο αβατάριον..

σε γράφω στα παπάρια μου προμότορα του κώλου!εσύ δεν είσαι ο προμότορας του αγίου μελετίου 70?παλιόπαπα! :s&m_3:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

Stories

Νέο!