Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε παιδια, θελω να σας πω κατι για να ειναι τα πραγματα πιο κατανοητα.
επισκεπτικα αυτο το μασαζαδικο. εκανα εγγραφη στο forum και εγραψα αυτο που μου αρεσε πραγματικα. απλα τα πραγματα. ομως βρισκω εδω αλλη συζητηση.
:jerking: :jerking:

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ πήγα χτες και ήταν μια χαρά… Πήρα κάποια κοπέλα με το όνομα  Αλίνα η οποία είναι πολύ καλή και ωραία κοπέλα… Καθαρά δωμάτια και γενικότερα όλα καλός… Ψήνομαι να ξαναπάω σύντομα…  :dancing:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εγώ πήγα χτες και ήταν μια χαρά… Πήρα κάποια κοπέλα με το όνομα  Αλίνα η οποία είναι πολύ καλή και ωραία κοπέλα… Καθαρά δωμάτια και γενικότερα όλα καλός… Ψήνομαι να ξαναπάω σύντομα…  :dancing:
ωχ... παλι θα βγουνε τα τσεκουρια και τα ουζι :uzi:

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Όνομα:  blade35
Αξίωμα: Νέος
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 16:29

μωρε μπραβο !!!!!!! σε 25 λεπτα βρηκες και το θρεντ..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Όνομα:  blade35
Ημερομηνία εγγραφής: σήμερα στις 16:29

μωρε μπραβο !!!!!!! σε 25 λεπτα βρηκες και το θρεντ..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα σαν να λέμε πίνω amita motion και κάνω promotion! :rockon:

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας και από εμένα, πέρασα πριν 2 μέρες από αυτό τον χώρο και είδα ωραία πράγματα, παρατήρησα ευγένια, καθαριότητα και ωραίες κοπέλλες. Σπέσιαλ εντύπωση μου έκανε η περιποίηση χωρίς βιασύνες.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Καλησπέρα σας και από εμένα, πέρασα πριν 2 μέρες από αυτό τον χώρο και είδα ωραία πράγματα, παρατήρησα ευγένια, καθαριότητα και ωραίες κοπέλλες. Σπέσιαλ εντύπωση μου έκανε η περιποίηση χωρίς βιασύνες.

Για κάντα πιό λιανά τα μπολντ,.....,ή αλλιώς πάρτα πίσω.  ;)

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

ονοματακια,ποια πηρεσ,περιγραφεσ,τιμεσ,υπηρεσιεσ.
εχουν δικηο μετα που φωναζουν,
πρωτο μηνυμα που γραφεισ κ λεσ αοριστιεσ
κ γενικολογιεσ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Όνομα:  serfer
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 18:53

μαλακα εσπασες ρεκορ !!!!!!

βρηκες το θρεντ σε 8 λεπτα..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω καταλάβει,έχουμε λογοκρισία η υπάρχει ανταγωνισμός?Τι εξυπνάδα είναι αυτή πόσο χρόνο χρειάστηκε ο άλλος για να βρει κάτι. Έγραψα ότι είδα. Στην τελική γούστα είναι αυτά.

giorgospapa Πολύ ειρωνεία…Μήπως εσύ κάνεις promotion κάπου και σου χαλάσαμε την μαγιονέζα???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν έχω καταλάβει,έχουμε λογοκρισία η υπάρχει ανταγωνισμός?Τι εξυπνάδα είναι αυτή πόσο χρόνο χρειάστηκε ο άλλος για να βρει κάτι. Έγραψα ότι είδα. Στην τελική γούστα είναι αυτά.

giorgospapa Πολύ ειρωνεία…Μήπως εσύ κάνεις promotion κάπου και σου χαλάσαμε την μαγιονέζα???
αμα σου πω να πας να γαμηθεις, θα χρειαστεις λεξικο της ελληνικης ή θα το καταλαβεις ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefanoskaim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Όνομα:  serfer
Ημερομηνία εγγραφής: χθες στις 18:53

μαλακα εσπασες ρεκορ !!!!!!

βρηκες το θρεντ σε 8 λεπτα..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Κατ αρχην καλησπερα στη παρεα
ειμαι καινουργιοσ στο σιτε και πιστευω πωσ ειναι καλοδουλεμενο
αλλα δν μπορω να καταλαβω κατι βλακεσ εδω μεσα που κα8εσται και ασχολειστε με το τι γραφει ο καθενας οπως λες εσυ φιλε μ για το ποσο χρονο εκανε ο blade35  να βρει η να γραψει κατι

το θεμα ειναι να κανουμε καλοπροερετα σχολεια και οχι να γινομαστε κομπλεξικοι επειδη δν μας καθεται καλα η γνωμη του αλλου

ξεκοληστε επιτελουσ και απλα σχολιαστε εαν αξιζουνε τα γκομενακια που υπαρχουνε στο καθε μαγαζι η οχι

ΤΕΛΟς

stefanoskaim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
αμα σου πω να πας να γαμηθεις, θα χρειαστεις λεξικο της ελληνικης ή θα το καταλαβεις ????  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μεγαλε για ηρεμησε λιγακι γτι πολλυ γαμιας μα βγηκες
νομιζε οτι δειχνεισ οτι εισαι καπιος με το να κα8εσαι να βριζεισ τον αλλον μονο και μονο επειδη λεει την αποψη τοθ
για μενα προσωπικα εισαι ενας τελειωμενοσ καργιοζης π ου ειτε κανει προμοτιον σε καπιο μαγαζι και σο χαλαει την δουλεια ο αλλοσ ειτε ενας τελειωμενοσ π ξημεροβραδυαζεται στα μπουρδελα και δν γουσταρει τη γνωμη των αλλων και απαντα μοναχα με βρησιδια
πιστεψεμε εαν σε αρχισω εγς στα καντιλια 8α κανεις διαγραφη του λογαριασμου μεσα σε 1 λεπτο
ξεφτιλα

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Πρέπει αν είσαι τουλάχιστον 15 χρονών για να μιλάς έτσι. Προφανώς σε πείραξε,  δεν πειράζει ξυδάκι, μόνος σου καρφώνεσαι  ΜΙΚΡΕ.. Όσο για έμενα, ναι, θα πάω να γαμηθώ με όσες γυναίκες μπορώ..
Εσύ να δούμε τι θα κάνεις ΜΙΚΡΕ και ανώριμε που θες και γυναίκες ,και έχεις και άποψh...

Πως  σου φάνηκε??? :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ηρεμία παληκάρια... Έχουμ πιο σοβαρά προβλήματα από το να καθόμαστε και να τσακωνόμαστε για τις πουτάνες τις αλλοδαπές...

Και για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα μας... Θέλω σοβαρά κάποιος να μου πει το εξής. Επειδή το Σάββατο θα βρίσκομαι εκεί κοντά. Αξίζει να το επισκεφτώ το κατάστημα; Θα έχω τουλάχιστον φραπέ; Ή θα κλαίω το 60άρι που θα δώσω;

Και μια φιλική συμβουλή για τους νεο εγγραγραμμένους...
Αλλάξτε αν μπορείτε τον τρόπο που σχολιάζετε κάποιο κατάστημα που επισκεφτήκατε. Το να εκθειάζετε από το πρώτο post και με αυτό τον τρόπο κάποιο ίδρυμα ακούγεται "κάπως". Λογικό είναι μετά να σας κολλήσει η "ρετσινιά" του προμότορα ή του αβανταδόρου.

Υ.Γ Ελπίζω να μην με λούσετε και μένα με τα "γαλλικά" σας...
Ευχαριστώ

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

τουλαχιστον η δικη μου ενσταση οπωσ εγραψα ειναι οτι στη ουσια δεν δινει καμια
πληροφορια.ουτε ονομα,ουτε υπηρεσιεσ ουτε εμφανιση ουτε τιμεσ τιποτε..
εσενα πωσ σου φαινεται???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom