Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παλη τσακονεστε ρε ελεος....Ρε καμια κινεζα παιζει πουθενα?????

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παντως το οτι η μερομηνια εγγραφης ορισμενων συμπίπτει με την εναρξη δραστηριοτητων του εν λογου θεραπευτηριου μαλλον τυχαιο ειναι  :2funny:

είναι σα να λέμε ότι χθές βράδυ έφαγα φακές με ρεβύθια Mixed up και σήμερα τα ξημερώματα με έπιασε κόψιμο.Μάλλον τυχαίο δεν είναι και αυτό?έ? :rolleyes:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν ξέρω τι λέτε , πάντως το συγκεκριμένο έχει 3 πολύ κάλά μωρά, ειδικά οι δύο νέες Ελληνίδες στο τρίψιμο δίνουν ρέστα.΄Και μη ρωτήσει κανένας τι είναι το τρίψιμο, πάντως δεν εννοώ της πλάτης. Και ζήτα την μελαχρινή, εκεί να δεις γλύψιμο. Εγώ δεν θα μπώ σε διαμάχες δεν με ενδιαφέροπυν γούστα είναι αυτά , απλά σας λέω ότι κάπιες από αυτές τισ κοπέλλες είναι αστέρια στο γλύψιμο και στο απο κάτω, καθώς γνώρισα και την υπεύθηνη που είναι ευγενικότατη.
Μου έρεσε βέβεα και μιά άλλη που είναι ικροκαμωμένη , για φαντασιώσεις παιδικές και έτσι, αυτά προς το παρών και θα σας ξαναέχω νέα, γιατί σκοπεύω να πηγαίνω εκεί, (γούστα είναι αυτά)όσο μπορώ, γιατί απο money , είναι φτηνά, αλλά και περιλαμβάνει από χαλάρωση έως κάβλες για όλα τα γούστα.

εγω πηγα χθες εκανα με τις 2 ελληνιδες ρανια κ αντζελα
περασα σουπερ.... :pipa2:επιτελους ελληνικο αιμα......
πικσαμαι στα αλλοδαπα

Ναί την Ράνια και την Άντζελα εννοώ και εγώ αλλά ειδικά και μια παλιότερη την Αλλίνα καπως ετσι που είναι αστέρι.

Μου φαίνετε ότι έχεις κολήματα. Αλλά τέλος πάντων δεν θα τα λύσω εγώ, εδώ μπαίνω που και που για να ενημερώσω και να ενημερωθώ, επειδή μου αρέσει το chat, που προσφέρει πλήρη ενημέρωση σε αυτά τα θέματα, όπως και τόσοι άλλοι πιστεύω. Οι προσωπικές διαμάχες διαφόρων, όπως αντιλαμβάνομαι δεν με απασχολούν, εγώ θα γράψω αυτά που έιδα όταν τα είδα. Και αυτό που διέκρινα στον συγκεκριμένο χώρο ειδικά είναι η ευγένεια, δεν σε πρίζουν δηλαδή

Μάλλον από τι αντιλαμβάνομαι εσύ κάνεις αρνητική διαφήμιση επιτιθέμενος και υποπτευόμενος, αλλά τελος πάντων είναι η τελευταία φορά που απαντώ σε κάποιον προσωπικά, για το λόγο ότι μετέχω και επίσημα σε άλλα φόρουμ και γνωρίζω τους κανόνες , ο καθένας έχει τις απόψεις του.

ή αλλιώς "promotore ανάβασις" παραφρασθέν του "κύρος ανάβασις"

ρε μπάς να ανοίξουμε κανά θρέντ με τίτλο "ομολογίες προμοτόρων?" ή ακόμη ακόμη το "αλληλοπαραθέσεις προμοτόρων για ένα καλύτερο αύριο στην συγγρού 318?"

Διαλέχτε όποιο θέτε και ανοίξτε το.Τότε μπορεί και να συμμετάσχουμε και να γουστάρουμε κιόλας.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ή αλλιώς "promotore ανάβασις" παραφρασθέν του "κύρος ανάβασις"

ρε μπάς να ανοίξουμε κανά θρέντ με τίτλο "ομολογίες προμοτόρων?" ή ακόμη ακόμη το "αλληλοπαραθέσεις προμοτόρων για ένα καλύτερο αύριο στην συγγρού 318?"

Διαλέχτε όποιο θέτε και ανοίξτε το.Τότε μπορεί και να συμμετάσχουμε και να γουστάρουμε κιόλας.
:2funny: :2funny: :2funny:

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παλι τα ιδια δεν βαρεθηκατε να θαβεστε ακομα??

stefanoskaim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
φίλοι αμίτα-μόσιονερς κάνετε μπάμ από χιλιόμετρα μακρυά όπως και όλοι οι άλλοι που με ένα πόστ κάνουν κριτική δολίως "ψιλοκαλή" ή "αρκετά καλή" ή "σούπερ".Δυστυχώς δεν είμαστε ηλίθιοι.Δε λέω ότι το μαγαζί ή κάποια από τα μαγαζιά δεν αξίζουν ή ότι δεν έχουν σχετικά καλά κομμάτια,αλλά να είστε έξυπνοι και να δράτε έξυπνα,το τελείως αντίθετο από το τώρα δηλ.Τουλάχιστον να κάνετε το αυτονόητο,έξυπνη διαφήμιση,όχι κατευθείαν....κάντε καμμιά 50αρια πόστ να δεί ο κόσμος ότι "υπάρχετε" στον χώρο και μετά πετατε και ένα μαρουλάκι για το εκάστοτε μαγαζί το συγκεκριμένο...θέλει τρόπο δε θέλει κόπο.Όλα εμείς θα σας τα λέμε?Εν πάσει περιπτώση το συγκεκριμένο μαγαζί κατ'εμέ δεν είναι κακό και είναι αρκετά καλύτερο από ποιότητα σε κορίτσια από πολλά άλλα της αθήνας.Το ζήτημα είναι ότι ο κόσμος δεν έχει πλέον λεφτά για πέταμα και πρεπει να το καταλάβουν όλοι και να μειώσουν δραστικά τις τιμές και στα στούντιο και στα μασάζ.Το μασάζ με γαμιόλιασμα(new phrase entry edited by pathos for the mousmoula) θα πρέπει να πάει στα 50 ευρώ η μία ώρα και το στούντιο στα 30 μάξιμουμ μέ κώλο μέσα.Αν δεν γίνει αυτό τότε δεν πρόκειται να πατάει ψυχη και τα μπουρδέλα παντός τύπου θα τρών τα λυσσακά τους.

Κατ αρχην καλησπερα στη παρεα
λοιπον αγορινα μου συμφωνω 100% με τα οσα λες παραπανω

πιστευω πως θα πρεπει να  αλαξει αρκετα η ποιοτητα στα συγκεκριμενα μαγαζια
κοπως και οι τοιμεσ( οντως ερχονται δυσκολοι καιροι) δβασικα δν ειμαι φfun των μποθρδελων η μαασατζιδικων  οχι πωσ με χαλανε βεβαια
απλα 8ελςω να κσερω πως οταν 8α μ καλυλωσει και θελω να περασω καλα να ξερω οτι σε καπια μαγαιζα θα παω και θα το ευχαριστηθω πληρωνοντασ παντα σε λογικα πλαισια
θα σοθ δςσς ενα παραδειγμα
πριν ενα χρονο περιπου ειχα παει σενα στθδιο για να κανω εξυπηρετηση σε ενα φιλο μοθ
λοιπον τα φιλαρακι ειχε προβλημα στα ποδια εκ γενετησς και ακομα δν μπορει να περπατησει καλα
ποσο μαλλον να γαμησει
βασιακα οταν ειδα το μςρο επα8α και μετανοιωσα π δν ειχα λεφτα για να την σκισω κι εγω
τελος παντων  το θεμα δν ειναι αυτο
το θεμα ειναι οτι μετα π βγηκαμε εξω το παλικαρι μ ειπε οτι απλα του πηρε τσιμποθκακι (αρκετα καλο και εχω ακουει αρκετα καλα σχολια για την πιπα π κανει) και πως μετα ανεβηκε απανω στο κλαρινο του και χοροπηδησε μοναχα 2 φορες ελεος δλδ μεγαλη ξεφτιλα
του εκανε μετα κατι γλυψηματα και αυτο ητανε ολο
μεσα σε 15 λεπτα ειχανε τελειωσει
ειλικρινα πηθελα να μπς μεσα και να την βρισω αλλα κρατηθηκα
θα ηελα αγορινα μ να μ πεισ κι εσυ την αποψη σου γι αυτο το περιστατικο
οπως και θα ηθελα και την γνςμη των περισσοτερων

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε μαλακες, πατε καλα ????  :2funny: :2funny:

Όνομα:  stefanoskaim
Αξίωμα: Νέος
[size=16pt]Ημερομηνία εγγραφής: 04/05/10, 16:04[/size]
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:29

Όνομα:  blade35
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:00

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τράβα γαμησου αποτυ-χυμένε νταβατζάκο..

Καλό, το ποιος είναι ο νταβατζης εδώ μέσα που λυμαίνεται το χώρο φαίνετε… Από τον τρόπο που μιλάς…
Από σεβασμό προς τους άλλους δεν το συζητάμε αλλά δεν πειράζει. Έτσι έμαθες έτσι μεγάλωσες.
Άλλος ένα πιτσιρικάς που με ξένα @@ το παίζει μάγκας και βρίζει υπό την ασυλία τον ιδιοκτητών…

Κλασική περίπτωση ατόμου  που θέλει να αποκλείσει όλους τους άλλους γιατί θίγονται τα συμφέροντα του. Και φυσικά  με τον ποιο φτηνό τρόπο..Να βρίζει τους άλλους. Όταν μάθεις να μιλάς και έχεις την στιχιωδει πιθω τότε θα σε πάρουμε στα σοβαρά..Μέχρι τότε παίξε με τα κουβαδακια σου και άσε της γυναίκες για άλλους…

Καταλαβες πιτσιρικο??

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαλακες, πατε καλα ????  :2funny: :2funny:

Όνομα:  stefanoskaim
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:29

Όνομα:  blade35
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 16:00

Απλα μεγαλο ψεμα....Θα θελες αλλα δεν ειναι ετσι...Μιπος καναμε εγγραφη και το ιδιο δευτερολεπτο???αχαχαχαχαχαχαχαχα εχεισ ανχωθει και δεν ξερεισ τι κανεισ ε???Για κλαματα εισαι...

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Κλασική περίπτωση ατόμου  που θέλει να αποκλείσει όλους τους άλλους γιατί θίγονται τα συμφέροντα του. Και φυσικά  με τον ποιο φτηνό τρόπο..Να βρίζει τους άλλους. Όταν μάθεις να μιλάς και έχεις την [size=20pt]στιχιωδει πιθω [/size] τότε θα σε πάρουμε στα σοβαρά..Μέχρι τότε παίξε με τα κουβαδακια σου και άσε της γυναίκες για άλλους…

Ωχχχχχ.
Τα ματάκια μας.

(Ρεεεεεε τι κάνουν οι δύσκολες λέξεις )

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατη σε ολα τα θρεντ σημερα λενε για κλωνους? :think:

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
το ξερω νταβατζάκο..  :P

Λαμπρά, τότε άσε τον κόσμο να λέει την άποψη του και σταμάτα να ασχολείσε με τους άλλους. Ασχολήσου με τον εαυτό σου… Και στην τελική  ακόμα και αν κάποιος κάνει διαφήμιση εδω μέσα κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να πάει. Και αν πάει δεν σημαίνει ότι θα αγοράσει. Μπορεί να μπει να δει να ξενερώσει και να φύγει.
Αλλά ξέχασα εσύ θέλεις να πηγαίνουν όλοι μόνο εκεί που θες εσύ…. Ζητώ συγγνώμη που ξέχασα τους κανόνες σου.

Κατάλαβες νταβατζάκο με ασυλία??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom