Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Νέο μασαζάδικο!Λ.Συγγρού 318 besides anatoli live show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 404
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ναί για τα δικά μου γούστα είναι καλό, ειδικά 2 Ελληνίδες που έχει φέρει, + κάποιες άλλες, εχω καιρό να πάω βέβαια, αλλά εντός των ημερών θα το επισκεφτώ. Αν έχουμε νεότερα για αυτό ενημερώστε να μαθαίνουμε και εμείς που έχουμε μέρες να πάμε προς τα εκεί. Και για να μην χανόμαστε μία άσπρη πόρτα αναμεσα σε αυτοκίνητα.

για τα δικά μου γούστα μπορείτε να φέρετε μιά μιλφεγιά ωραία τώρα με μπόλικη κρέμα γιατί πέσαν τα ζάχαρα?ντηλίβερι κάνετε?όι ρε!!!άιντε πότε θα φάμε?βρουτσκατ γαμώτ!

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ε άμα πέσαν τα ζάχαρα, μια βόλτα από εκεί μπορεί να τα ανεβάσει. (πρώτα φάε και κανένα γλυκό, για αντοχές, συστήνω σοκολάτα  ;)).

serfer

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είναι δικόμου το μαγαζί ρε  :fuck2: επισκέπτης πήγα και εγώ κάποιες φορές, έχει 2 καλά ελληνίδες και ένα ξένο, 'εχω μέρες τώρα να πάω αλλά θα περάσω, δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, ευκαιρεία είναι, relax και  :zfuck:

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Αλλαγή στην υποδοχή έγινε, κάποια Λίνα σε καλωσορίζει πλέον, μεγαλούτσικη όμως και αλλοδαπό..
Από κορίτσια υπάρχουν αλλαγές καμία από την τελευταία φορά που πήγα, πάνε 3 εβδομάδες.
Συμαντηκο,η τιμή είναι συζητήσιμη , καλύτερα ποσά από το 85…Καλο αυτό αλλά να γίνει γενικότερα..

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
blade να τους πεις να κάνουν 50€ το φραπέ :cum: και 65€ την μπριζόλα  :fuck1: και τότε θα το επισκεφτούμε το μαγαζάκι

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μακάρι φίλε μου να εξαρτιόταν από εμένα  και όχι για το συγκεκριμένο αλλά για όλα…

Τώρα επειδή κάποιος ζήτησε να περιγράψω πως είναι η Λίνα…

Καταρχάς είναι 40 τουλάχιστον, Μαλί προς το κόκκινο μέχρι τους ώμους, με μερικά κιλά και αλλοδαπή…
Ύψος 1,65-1,70 κάπου εκεί μέσα, σαν γυναίκα απλά δεν είναι του γούστου μου οπότε δεν την αγγίζω καν.
Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...

Παίζει να είναι μεταγραφή από αλλού φαινόταν να ήξερε την δουλεία…

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θέλουμε αναλυτική περιγραφή κορασίδων(ύψος,μάτια,μαλλιά,νύχια,μύτες,αυτιά,κιλά,αν έχουν περάσει παιδικές αρρώστιες και κυρίως οστρακιά,αν εχουν δυσανεξία στο γαμησόκεφο και λοιπές πλεροφορίες)από αμιταμοσιόνηδες και λοιπά προμοτόρια για να τα βάλουμε κάτω,να συγκρίνουμε τιμές με άλλα μαγαζιά και αναλόγως να σκεφτούμε αν πρέπει να έρθουμε και αφού πρώτα συμφωνήσουμε στη σωστή τιμή βάσει πολλών ακόμη παραμέτρων!Από εδώ και στο εξής έτσι θα γίνεται.Σόρρυ λίγο με παίρνει Ο Στρόςκαν.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
θέλουμε αναλυτική περιγραφή κορασίδων(ύψος,μάτια,μαλλιά,νύχια,μύτες,αυτιά,κιλά,αν έχουν περάσει παιδικές αρρώστιες και κυρίως οστρακιά,αν εχουν δυσανεξία στο γαμησόκεφο και λοιπές πλεροφορίες)από αμιταμοσιόνηδες και λοιπά προμοτόρια για να τα βάλουμε κάτω,να συγκρίνουμε τιμές με άλλα μαγαζιά και αναλόγως να σκεφτούμε αν πρέπει να έρθουμε και αφού πρώτα συμφωνήσουμε στη σωστή τιμή βάσει πολλών ακόμη παραμέτρων!Από εδώ και στο εξής έτσι θα γίνεται.Σόρρυ λίγο με παίρνει Ο Στρόςκαν.
  :2funny: ξαναχτυπησεs παλι.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
συμφωνω !!! μονο ετσι θα γινει αντικειμενικη ενημερωση και σωστη αξιολογηση!!!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Έκανα μια βόλτα μεσημεριάτικα ,πόρτα είναι η Βικτόρια όπου είναι και ιδιοκτήτρια τελικά.Καλό άτομο περη τιμών. Νέο αίμα, ένα νέο κομμάτι μόνο, Αλεξάνδρα , αλλοδαπό νταρντάνα αλλά καλό κομμάτι.  Ευτυχώς ξέρη και Ελληνικά και μπορείς να βγάλεις άκρη…

Τσίμπησα έκπτωση..70 ευροπουλακια,εξακολουθεί όμως να είναι ψηλά το ποσό και δύσκολο πια…  :-

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί έγινε ρε παιδιά,έκλεισε το μαγαζί?δεν βλέπω να γίνεται παιχνίντι... :boobies:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

blade35

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
lol..όχι ρε υπάρχει και λειτουργεί κανονικά τουλάχιστον μέχρι την τρίτη που πέρασα να ρίξω ένα βλεφαρο  Έφερε και ένα σκουρόχρωμο νέο μικρό και τριανταφυλλένιο.. :)

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Το Σάββατο 3/7 που πέρασα, είχε μόνο δυο τεμάχια.
Αλίνα και Ελένη, και τα δύο εμφανισιακά κάτω του μετρίου.

stefanoskaim

Νέο Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να μαι παλι εδω
Λοιπον εγω περασα προσφατα απ το εν λογο μερος και πετυχα μια νεαρη κοπελιτσα εν ονοματι Ειρηνη
Ξανθια λεπτη με αρκετα καλο κορμακι στηθος αρκετα καλο μπορω πω
Βασικα το θεμα ειναι πως η κοπελα ητανε αρκετα ευγενικη και εξυπυρετικη πραγμα το οποιο μετραει για μενα
Γενικα περασα καλα
βεβαια πιστευω να φερουνε και καλυτερες
Φευγωντας πετυχα και ενα ακομα καλο τεμαχιο ΑΓΓΕΛΙΚΑ η οποια φερνει αρκετα προς γερμανιδα καλο κορμι ξανθια κι αυτη δυστηχως και λεω δυστηχως γτι η ξανθιες με ξενερονουνε λιγακι
Ισως την επομενη φορα π θα περασω να την περασω ενα χερακι να δω τι λεει
αν και τα οικονομικα πανε κατα διαολου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom