Νέα

Νέο Μασατζίδικο Ηρώων Πολυτεχνείου 8- Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν πάει ούτε συγκριτικά ούτε ισοψηφιστικά!
Η κάθε μια από τις δραστηριότητες είναι ξεχωριστή και αυτόνομη, προσφέρει διαφορετικά πράγματα, παρόλο που πολλές φορές καταλήγει στο ... ίδιο αποτέλεσμα ...!
Ο κάθε χώρος, λοιπόν, έχει τη δική του δυναμική και μέσα από αυτή μπορεί να απαιτηθεί βελτίωση των επιμέρους προσφερόμενων υπηρεσιών και διαμόρφωση των τιμών με βάση αυτές!!!
Βαριά φιλοσοφία, ε?  :rolleyes: Ξαφνικά έγινα ράκος ...!  *P

κ.Βέλτσο στο δια ταύτα... :2funny:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Και τα 50 κ τα 80 κ τα 100 κ τα 250 για μπουρδέλα, μασάζ, call gils κ city tours αντίστοιχα είναι πολλά για ότι προσφέρει το καθένα. όπου μπορείτε παζαρέψτε. μην ντρέπεστε...   

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
Επισκεψη σημερα, παρουσες Αννα-Μαρια, ρουμανακι τυπου μπαρμπι (της κακιας ωρας)
και η περιβοητη μιλφο-σεριφισα απο Φ4 Θεοδωρα!!
Απογοητευση... απορω πως τη συγκρινουν με Μαρινα απο Κ12 και Π105...
80s "μπασκλασαρια" με μετριοτατο κωλο και μια "κοιλουμπα"...
σα "μπακανιαρικο γατι" κριμα το κοπο μου...
Σορρυ για οποιους τη γουσταρουν, αλλα δεν νομιζω να της τον εδινα
ουτε υπο συνθηκες!!

budbadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες θελει να παρεις και τηλ πριν πας????
η πας χτυπας κουδουνι, ανεβενεις, γαμας, πληρωνεις και φευγεις>>>>??????
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
παιδες θελει να παρεις και τηλ πριν πας????
η πας χτυπας κουδουνι, ανεβενεις, γαμας, πληρωνεις και φευγεις>>>>??????
:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

όπως το λες, δεν χρειάζεται τηλ. απλά να ξέρεις ότι τις Κυριακές είναι κλειστά ;)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επισκεψη σημερα, παρουσες Αννα-Μαρια, ρουμανακι τυπου μπαρμπι (της κακιας ωρας)
και η περιβοητη μιλφο-σεριφισα απο Φ4 Θεοδωρα!!
Απογοητευση... απορω πως τη συγκρινουν με Μαρινα απο Κ12 και Π105...
80s "μπασκλασαρια" με μετριοτατο κωλο και μια "κοιλουμπα"...
σα "μπακανιαρικο γατι" κριμα το κοπο μου...
Σορρυ για οποιους τη γουσταρουν, αλλα δεν νομιζω να της τον εδινα
ουτε υπο συνθηκες!!

και ο άλλος συναγωνιστής μας έλεγε ότι αδυνάτισε...και γώ με την κοιλούμπα την θυμάμαι την τελευταία φορά.

Επισκέπτης
και ο άλλος συναγωνιστής μας έλεγε ότι αδυνάτισε...και γώ με την κοιλούμπα την θυμάμαι την τελευταία φορά.

αδυνάτισε φίλε και έχει πέσει και η κοιλίτσα, αλλά μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μιλφ δεν είναι και καμια 20αρα αν και πολλές 20αρες έχουν πολύ χειρότερο σώμα από τη 40αρα Θεοδώρα ;)

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
αδυνάτισε φίλε και έχει πέσει και η κοιλίτσα, αλλά μην ξεχνάς ότι πρόκειται για μιλφ δεν είναι και καμια 20αρα αν και πολλές 20αρες έχουν πολύ χειρότερο σώμα από τη 40αρα Θεοδώρα ;)
Μαζι σου "Ιερεμια", αλλα και αλλες ειναι μιλφ πχ Μαρινα Κ12 Π105 αλλα δεν ειναι ετσι...
Αυτο το μπυρο-κοιλι χωραει "μια γιουβετσι, μια λαχανοντολμαδες, μια κολοκυθακια, δυο μπυρες..."
και ολα τα παραπανω "με τη  μια"... ΣΟΡΡΥ

Επισκέπτης
Μαζι σου "Ιερεμια", αλλα και αλλες ειναι μιλφ πχ Μαρινα Κ12 Π105 αλλα δεν ειναι ετσι...
Αυτο το μπυρο-κοιλι χωραει "μια γιουβετσι, μια λαχανοντολμαδες, μια κολοκυθακια, δυο μπυρες..."
και ολα τα παραπανω "με τη  μια"... ΣΟΡΡΥ

φίλε γούστα είναι αυτά, για εμένα η Θεοδώρα έχει κάτι πρόστυχο που με φτιάχνει και θέλω να τη :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

KOS0099

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προσφατη επισκεψη στο εν λογω λαδοτριβειο. Παρουσες η Αννα Μαρια και η γνωστη Θεοδωρα (δεν υπαρχουν αλλες).
Απο πλευρας εμφανισης δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ουτε και μπαζα, γενικα κυμαινονται στον μεσο ορο και λιγο πανω. (προσωπικη αποψη). Πηρα Θεοδωρα γιατι ενιωσα οτι με φτιαχνει καλυτερα. Συνολικος χρονος περιπου 45 λεπτα. Σε γενικες γραμμες  αυτο το λαδοτριβειοα  ειναι VFM. Ευγενικη και καλη αντιμετωπιση (χωρις ανακριση στην αρχη) δεν υπαρχει καμμια διαθεση για να σε ξεπεταξουν (ειναι καινουργιες εκει και θελουν κα φτιαξουν πελατεια), και προσπαθουν να σε κανουν να περασεις καλα με μασαζ και υπηρεσιες ανω του μεσου ορου (τουλαχιστον σε αυτα που ζητησα εγω, και βεβαια η εμπειρια μου ειναι πολυ μικροτερη απο αλλους συναγωνοιστες).
Σαν μειονεκτημα ειναι οτι σαν εγκαταστασεις υστερουν αρκετα, γιατι ειναι παλιο κτιριο.
Γενικο συμπερασμα απλα θα ξαναπαω. 

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Δουλεύει Σάββατο αυτό?

budbadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδες ας αναφερει καποιοσ τισ υπιρεσιες που παρεχουν τα κοριτσα!!!
οχι αναλητικα. περιγραφικα οπως η αθανατη φραση τσιμποθκακι, πισωκολητο , ελεφθερα πιασηματα!!!! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
ρε παιδες ας αναφερει καποιοσ τισ υπιρεσιες που παρεχουν τα κοριτσα!!!
οχι αναλητικα. περιγραφικα οπως η αθανατη φραση τσιμποθκακι, πισωκολητο , ελεφθερα πιασηματα!!!! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

θα σου πω δύο ακόμα πιο αθάνατες φράσεις...οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι φραπέ με καλαμάκι και μπριζολίτσα! :rockon:

budbadis

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
θα σου πω δύο ακόμα πιο αθάνατες φράσεις...οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι φραπέ με καλαμάκι και μπριζολίτσα! :rockon:

να μη παω φαγομενος δλδ ε??? θα τσιμπισω εκει κατι και θα απολαυσω και το καφεδακι μου!!!!
πειτε ρε παιδες!!!παιζει πχ κωλος???

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
329
Πόντοι
2.287
να μη παω φαγομενος δλδ ε??? θα τσιμπισω εκει κατι και θα απολαυσω και το καφεδακι μου!!!!
Στο μασαζ δεν εχει τετοια πραγματα...
Εχει οπως σου ειπαν φραπεδακι, καλαμακι (οχι σουβλακι), μπριζολιτσα, κουλουρακι...
Εκει απο οτι ειπαν σε χαλαρη κουβεντουλα για διαφορα, δεν προσφερεται κουλουρακι,
απο την αλλη ομως δεν ειμαι και ο πλεον εμπειρος στο εν λογω ιδρυμα...
Οποτε κανενα και καμια βολτουλα...

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16

κουλουράκι δεν παίζει ;) φαγωμένος αν θες πήγαινε εκεί προσφέρουν άλλου είδους κρέας ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom