Νέα

Νέο Μασατζίδικο Ηρώων Πολυτεχνείου 8- Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
[quote εκει ειναι τωρα η λαρισα?   καλη ειναι.    συμμετεχει.   

Περασα με λαρισα.απλο προγραμμα 60ευρω. καλο μασαζ με φιλοτιμη προσπαθεια και ενδιαφερον (πονας εδω? θες πιο δυνατα εκει? κλπ) και στην φραπεδια στην φορα οι φυσικες βυζαρες της :tits2:  :tits:   :boobies:  (χορταινεις να χουφτωνεις) και ανεκτη σε χειρο επαφες και μαλαξεις...γενικα μια τιμια προταση η αν θελετε λιγοτερο χειροτερη απο καποιες αλλες.  ;)

καλα... παιδια.. μαυρο δαγκωτο, ζηταγε 60 για απλο μασαζ ενω εχουμε διαβασει τα μύρια εδω περα, το παιζανε παρθενες, εγω την εβαλα να κανει μασαζ και λεω θα προχωρησει αλλα.... :headbang:. Μετα αφου με ετριψε 1 ωρα σηκωθηκα και εφυγα τους ζητησα αποδειξη και λενε δεν κοβουμε..ε και εγω εκοψα απο τη ποσο που ζητησε ....παρε ενα 20αρι  :birdman:και πολλα ειναι και αντε γεια, που θα μας πεις οτι κανετε μονο μασαζ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: για να στρωσει χαρακτηρα, παλιοπατσαβουρες!!

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
καλα... παιδια.. μαυρο δαγκωτο, ζηταγε 60 για απλο μασαζ ενω εχουμε διαβασει τα μύρια εδω περα, το παιζανε παρθενες, εγω την εβαλα να κανει μασαζ και λεω θα προχωρησει αλλα.... :headbang:. Μετα αφου με ετριψε 1 ωρα σηκωθηκα και εφυγα τους ζητησα αποδειξη και λενε δεν κοβουμε..ε και εγω εκοψα απο τη ποσο που ζητησε ....παρε ενα 20αρι  :birdman:και πολλα ειναι και αντε γεια, που θα μας πεις οτι κανετε μονο μασαζ  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: για να στρωσει χαρακτηρα, παλιοπατσαβουρες!!

ρε φίλε προφανώς θα σε περάσαν για μπ... έπρεπε να κάνεις υπομονή και να φας μπριζόλα next time...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλα... παιδια.. μαυρο δαγκωτο, ζηταγε 60 για απλο μασαζ ενω εχουμε διαβασει τα μύρια εδω περα, το παιζανε παρθενες, εγω την εβαλα να κανει μασαζ και λεω θα προχωρησει αλλα.... :headbang:.
      η λαρισα  οσο δουλευε στο 248,  ηταν ενταξει.    μαλλον αυτεs τιs εντολεs θα ειχε.        μηπωs δεν συννενοηθηκατε καλα?      τηs εκανεs καμμια νυξη, κανενα υπονοουμενο για να προχωρησει?      αν και το καλυτερο ειναι οι ξεκαθαρεs  κουβεντεs. 

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
      η λαρισα  οσο δουλευε στο 248,  ηταν ενταξει.     μαλλον αυτεs τιs εντολεs θα ειχε.        μηπωs δεν συννενοηθηκατε καλα?       τηs εκανεs καμμια νυξη, κανενα υπονοουμενο για να προχωρησει?      αν και το καλυτερο ειναι οι ξεκαθαρεs  κουβεντεs. 

και νυξη εκανα και γυρω γυρω το εφερα, και στην ξυνομουρα σεριφισα το ειπα τι ηθελε :kissass:? της ειπα οτι ερχομουν και με την παλια διευθυνση και ξερω τι παιζει :pipa1: :knockinb:

OP
OP
S

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
και νυξη εκανα και γυρω γυρω το εφερα, και στην ξυνομουρα σεριφισα το ειπα τι ηθελε :kissass:? της ειπα οτι ερχομουν και με την παλια διευθυνση και ξερω τι παιζει :pipa1: :knockinb:

φίλε προφανώς έχεις μπατσόφατσα :grin:

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
καλά έκανες φιλαράκο. εγώ νοιώθω μαλάκας που σε ίδια περίπτωση έδωσα 40. όχι 40 ούτε 20, φράγκο δεν πρέπει να δίνουμε. ας φωνάξουν το νταβατζή τους ή την αστυνομία αν έχουν πρόβλημα μ'αυτό.

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
καλά έκανες φιλαράκο. εγώ νοιώθω μαλάκας που σε ίδια περίπτωση έδωσα 40. όχι 40 ούτε 20, φράγκο δεν πρέπει να δίνουμε. ας φωνάξουν το νταβατζή τους ή την αστυνομία αν έχουν πρόβλημα μ'αυτό.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Παντως και στις 3 προσφατες επισκεψεις μου (2 μεσα στον δεκεμβρη και σημερα -8/1- )δεν ανοιγαν . Μαλλον θα εκλεισε το ιδρυμα. Εψαχνα το ρουμουνικο καβλακι την αννα-μαρια που ηταν εκει. Αληθεια ξερει κανεις που μπορει να παιζει αυτο τωρα?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Παντως και στις 3 προσφατες επισκεψεις μου (2 μεσα στον δεκεμβρη και σημερα -8/1- )δεν ανοιγαν . Μαλλον θα εκλεισε το ιδρυμα. Εψαχνα το ρουμουνικο καβλακι την αννα-μαρια που ηταν εκει. Αληθεια ξερει κανεις που μπορει να παιζει αυτο τωρα?
μπορει να γυρισε στα πατρια εδαφη...φραντζη....

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Σε περασμα μου σημερα απο τον οικο -πειραιωτης γαρ- αν και ημουν προδιαθετειμενος οτι δεν θα ανοιξει κανεις οπως γινεται εδω και λιγο καιρο, επειδη ψαχνω την ρουμουνα αννα-μαρια,ως εκ του θαυματος ανοιξαν !!.. ανεβαινω με το ασσανσερ στον 2ο και μου ανοιγει  :S μια θειτσα, γυρω στα 55-60, με κατι βυζαρες σαν πεπονια αργιτικα. :tits2:  Μου λεει με λενε φωτεινη και σημερα ειμαι μονο εγω !! τα 2 κοριτσια θα ειναι απο δευτερα.. :helpplea: ασε θεια λεω και την εκανα απο τις σκαλες τρεχοντας...  :tickedoff: γαμω το κερατο μου παρακμη και παλι παρακμη στον πειραια..  :headbang:  :headbang: αδικια μεγαλη..πρεπει να ανεβαινουμε στο κεντρο για να λαδωθουμε και εμεις οι χριστιανοι..

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Σε περασμα μου σημερα απο τον οικο -πειραιωτης γαρ- αν και ημουν προδιαθετειμενος οτι δεν θα ανοιξει κανεις οπως γινεται εδω και λιγο καιρο, επειδη ψαχνω την ρουμουνα αννα-μαρια,ως εκ του θαυματος ανοιξαν !!.. ανεβαινω με το ασσανσερ στον 2ο και μου ανοιγει  :S μια θειτσα, γυρω στα 55-60, με κατι βυζαρες σαν πεπονια αργιτικα. :tits2:  Μου λεει με λενε φωτεινη και σημερα ειμαι μονο εγω !! τα 2 κοριτσια θα ειναι απο δευτερα.. :helpplea: ασε θεια λεω και την εκανα απο τις σκαλες τρεχοντας...  :tickedoff: γαμω το κερατο μου παρακμη και παλι παρακμη στον πειραια..  :headbang:  :headbang: αδικια μεγαλη..πρεπει να ανεβαινουμε στο κεντρο για να λαδωθουμε και εμεις οι χριστιανοι..

κρίμα τα βυζιά της ρε αθάλ. αν ήταν 10 χρόνια νεότερη είχα φύγει τρέχοντας να με τρίψει...

WorldTraveller1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κρίμα τα βυζιά της ρε αθάλ. αν ήταν 10 χρόνια νεότερη είχα φύγει τρέχοντας να με τρίψει...

Geia se olous...
Ego eimai neos sto thema tou masaz kai eipa na ksekiniso tin proti mou empiria apo ton Peiraia sto pio pano masatzidiko...
Ti to ithela o amiros...
Mou anikse mia 55ara anatolikou block (filiki kai kalosinati) alla molis mou edeikse to trimbazo pou tha me analamvane kai mou eipe kai 50 europoulakia... trellathika...  :think: LOL
Alla den teleionei etsi i proti mou empiria...
Telos panton leo as ta xalaliso na do re paidi mou pos einai... mpaino mesa sto domatio, erxete kai H masatzou kai ksafnika kanei strofi 180 moiron kai bgainei klinontas tin porta kai arxizei na milaei sta rosika me tin afentikina se entono ifos.
Tespa meta apo ligo erxete kai mou leei na kano ntous, alla otan tis eipa oti viazomai kai den exo poly xrono, mou anigei tin porta kai me ksanavgazei ston prothalamo mou anigei kai tin eksoporta kai mou leei... Den tha prolavoume kirie giati se 30 lepta exo kai allo rantevou, elate pali aurio... :S  :S

Kalo?????  :idiot:
Gamato???  :uglystupid:
Apisteuto????  :headbang:

Eimai sigouros oti tha to protimisete kai eseis... mpaaaaaaaaaaa  *P *P *P

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.123
Πόντοι
46.232
Geia se olous...
Ego eimai neos sto thema tou masaz kai eipa na ksekiniso tin proti mou empiria apo ton Peiraia sto pio pano masatzidiko...
Ti to ithela o amiros...
Mou anikse mia 55ara anatolikou block (filiki kai kalosinati) alla molis mou edeikse to trimbazo pou tha me analamvane kai mou eipe kai 50 europoulakia... trellathika...  :think: LOL
Alla den teleionei etsi i proti mou empiria...
Telos panton leo as ta xalaliso na do re paidi mou pos einai... mpaino mesa sto domatio, erxete kai H masatzou kai ksafnika kanei strofi 180 moiron kai bgainei klinontas tin porta kai arxizei na milaei sta rosika me tin afentikina se entono ifos.
Tespa meta apo ligo erxete kai mou leei na kano ntous, alla otan tis eipa oti viazomai kai den exo poly xrono, mou anigei tin porta kai me ksanavgazei ston prothalamo mou anigei kai tin eksoporta kai mou leei... Den tha prolavoume kirie giati se 30 lepta exo kai allo rantevou, elate pali aurio... :S  :S

Kalo?????  :idiot:
Gamato???  :uglystupid:
Apisteuto????  :headbang:

Eimai sigouros oti tha to protimisete kai eseis... mpaaaaaaaaaaa   *P *P *P
ρε φιλαρακο καταρχην καλοριζικος......δεν μου λες σου εχει μιλησει κανεις για ελληνικους χαρακτηρες????????

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Αγαπητέ φίλε,πρώτον τα greeklish είναι κουραστικά και δεν επιτρέπονται....δεύτερον,δεν μας τα λές καλά μου φαίνεται...όταν σε έβαλαν στο δωμάτιο,είχαν χρόνο...όταν η μασατζού σου είπε να κάνεις ντους,είχαν χρόνο....στράβωσαν και σε έδιωξαν για κάποιο λόγο....το οτι δεν ήθελες να κάνεις ντους μπορεί να είναι ένας λόγος...ίσως να είναι και τίποτε άλλο....μήπως είπες η έκανες κάτι και στραβώσανε?

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
χωρίς παρεξήγηση τώρα. μήπως της μύρισε κάτι?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
1,5 χρόνο μουγκα σ'αυτο το θρεντακι... να υποθέσω ότι και αυτο το ίδρυμα τα τίναξε??  :priest: :priest:

35482521.jpg

για πειτε οι Πειραιώτες  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom