Παλαιότερα (πριν 4-5 χρόνια) ήμουν καλός πελάτης και φανατικός θα έλεγα, με όλο αυτό το κόνσεπτ των μασάζ που γ………ς ή αυτών που μένεις με το π….λί στο χέρι. Γι αυτό και εγώ διατηρούσα πάντα ένα δύο μαγαζιά ή κοπέλες, που ήξερα ότι προχωρούσαν σίγουρα στο ψητό, και αραιά και πού εξερευνούσα και κανένα άλλο. Μία από αυτές τις καβάντζες που είχα ήταν και η Θεοδώρα που έκανε rotation σε κάνα δύο μαγαζιά τότε (Μάρνης αν θυμάμαι καλά και ένα άλλο). Έτσι λοιπόν σήμερα και περι ώρας 13.00, λόγω εξωτερικών εργασιών στον Πειραιά, καθώς και ενήμερος από το site για την μεταγραφή, αποφάσισα να ρίξω μια ματιά και εγώ στο νέο κατάστημα της Ηρώων Πολυτ. 8. Η διάθεσή μου βασικά ήταν περισσότερο στο να κάνω scouting στο μικρό που διάβασα την Αννα Μαρία και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται η Θεοδώρα. Πηγαίνοντας σκεφτόμουν ότι αναλόγως τι θα συναντήσω θα αποφασίσω αν περάσω η όχι. Ανοίγει την πόρτα η Θεοδώρα, την γνώρισα αμέσως, (ωραία μάτια, ωραίο πρόσωπο, αν και την προτιμώ με ίσια μαλλιά και όχι με κατσαρά) μου προτείνει ευγενικά να κεράσει κάτι και με περναει στον καναπέ για να δώ τα κορίτσια, (δηλαδή το ένα ακόμα την Αννα Μαρία), έρχεται και η Αννα Μαρία και κάνει εμφάνιση-σίφουνας 3 δευτερολέπτων, αρκετά όμως για να συμπεράνω ότι είναι όντως μικρή σε ηλικία από πρόσωπο ομορφούλα αλλά μου έβγαζε μια ξινίλα και σώμα - έτσι όπως το είδα γρήγορα - με πιασίματα και ωραίες καμπύλες και μάλλον λόγω ηλικίας σφιχτό.
Για να μην τα πολυλογώ δεν είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου αν θα περάσω με κάποια από τις δύο, - παρεμπιπτόντως και υποψιασμένος από προηγούμενο συνάδελφο παρατήρησα όντως ότι η κοιλίτσα της Θεοδώρας είναι λίγο XL παρόλο που όλα τα υπόλοιπα ( στήθος, περιφέρεια , πόδια κλπ ) είναι αρκετά sexy. Προσπαθώντας τώρα να δω τι θα κάνω αποφασίζω να περάσω με την Θ. ( έτσι για να θυμηθώ τα παλιά). Έτσι λοιπόν ρωτάω την Θ. κάνεις και εσύ πρόγραμμα? Μου απαντάει θετικά. Πόσο πάει το πρόγραμμα της λέω, 60 μου λέει, και τη περιλαμβάνει παρακαλώ επιμένω εγώ, μασάζ χαλαρωτικό μου λέει εκείνη, 60 ευρώ δηλαδή το full πρόγραμμα? της λέω εγώ πάλι, όχι μου λέει εκείνη μόνο το χαλαρωτικό μασάζ, δηλαδή επιμένω εγώ πόσο κάνει το full? Και μου απαντάει ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!! Ευχαριστώ της λέω για τον χρόνο σου, αλλά δεν ήρθα μόνο για χαλαρωτικό μασάζ και έφυγα. Ήμουν σε φάση και διάθεση περνάω δεν περνάω , ξενέρωσα και με την απάντησή της, και δεν έκανα καμία προσπάθεια να την πείσω ότι είμαι παλιός πελάτης κλπ κλπ.
Το ξέρω σας κούρασα χωρίς ουσιαστική ενημέρωση αλλά ήταν η πρώτη μου, υπόσχομαι από εδώ και πέρα οι αναφορές μου θα είναι πιο σύντομες.