Νέα

Νέο Μασατζίδικο Ηρώων Πολυτεχνείου 8- Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
επισκεψη σαββατο μεσημερι. η μιλφαρα ελειπε και χρεη σεριφ εκανε η αννα-μαρια. ειχε και μια μονο λαδοκορη την λαρισσα. μελαχροινο, σωμα μετριο,με πολυ πλαδαρη κοιλια , αλλα ειχε κατι βυζαρες φυσικες, τεραστιες..μαλλον 4,5-5 τα εκοψα. κατα τα αλλα οι υπηρεσιες και το επιπεδο οπως εχουν αναφερθει απο τους προλαλησαντες (μαλον τους προγραψαντες)..
μηπως ο συναδελφος που ελεγε για την κοιλια της θεοδωρας οτι χωραει πολλα κλπ. την μπερδεψε με την λαρισσα? λεω μηπως γιατι την θεοδωρα που την ειχα δει σαν σεριφισσα δεν μου ειχε δωσει τετοια εντυπωση..τεσπα...θα δειξει στο αμεσο μελλον.

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
327
Πόντοι
2.287
επισκεψη σαββατο μεσημερι. η μιλφαρα ελειπε και χρεη σεριφ εκανε η αννα-μαρια. ειχε και μια μονο λαδοκορη την λαρισσα. μελαχροινο, σωμα μετριο,με πολυ πλαδαρη κοιλια , αλλα ειχε κατι βυζαρες φυσικες, τεραστιες..μαλλον 4,5-5 τα εκοψα. κατα τα αλλα οι υπηρεσιες και το επιπεδο οπως εχουν αναφερθει απο τους προλαλησαντες (μαλον τους προγραψαντες)..
μηπως ο συναδελφος που ελεγε για την κοιλια της θεοδωρας οτι χωραει πολλα κλπ. την μπερδεψε με την λαρισσα? λεω μηπως γιατι την θεοδωρα που την ειχα δει σαν σεριφισσα δεν μου ειχε δωσει τετοια εντυπωση..τεσπα...θα δειξει στο αμεσο μελλον.
Δεν τις μπερδευω, με 5αρηδες βυζους δεν θα την ελεγα μπακανιαρικο γατι, αλλα τα κανονια του Ναβαρονε!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η θεωδωρα του φ4;;;;

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Προσφατη επισκεψη στο εν λογω λαδοτριβειο. Παρουσες η Αννα Μαρια και η γνωστη Θεοδωρα (δεν υπαρχουν αλλες).
Απο πλευρας εμφανισης δεν ειναι και οτι καλυτερο αλλα ουτε και μπαζα, γενικα κυμαινονται στον μεσο ορο και λιγο πανω. (προσωπικη αποψη). Πηρα Θεοδωρα γιατι ενιωσα οτι με φτιαχνει καλυτερα. Συνολικος χρονος περιπου 45 λεπτα. Σε γενικες γραμμες  αυτο το λαδοτριβειοα  ειναι VFM. Ευγενικη και καλη αντιμετωπιση (χωρις ανακριση στην αρχη) δεν υπαρχει καμμια διαθεση για να σε ξεπεταξουν (ειναι καινουργιες εκει και θελουν κα φτιαξουν πελατεια), και προσπαθουν να σε κανουν να περασεις καλα με μασαζ και υπηρεσιες ανω του μεσου ορου (τουλαχιστον σε αυτα που ζητησα εγω, και βεβαια η εμπειρια μου ειναι πολυ μικροτερη απο αλλους συναγωνοιστες).
Σαν μειονεκτημα ειναι οτι σαν εγκαταστασεις υστερουν αρκετα, γιατι ειναι παλιο κτιριο.
Γενικο συμπερασμα απλα θα ξαναπαω.   
Μεγαλε για κανε λιγο πιο λινα αν δεν σου ειναι κοπος αυτο με τις εγκαταστασεις γιατι για μενα εχει πολυ σημασια ο χωρος .

zoumis

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παλαιότερα (πριν 4-5 χρόνια) ήμουν καλός πελάτης και  φανατικός θα έλεγα, με όλο αυτό το κόνσεπτ των μασάζ που γ………ς  ή αυτών που μένεις με το π….λί  στο χέρι. Γι αυτό και εγώ διατηρούσα  πάντα ένα δύο μαγαζιά  ή κοπέλες,  που ήξερα ότι προχωρούσαν σίγουρα στο ψητό, και αραιά και πού εξερευνούσα και κανένα άλλο. Μία από αυτές τις καβάντζες που είχα ήταν και η Θεοδώρα που έκανε rotation σε κάνα δύο μαγαζιά τότε (Μάρνης αν θυμάμαι καλά και ένα άλλο).  Έτσι λοιπόν σήμερα και περι ώρας 13.00,  λόγω εξωτερικών εργασιών στον Πειραιά, καθώς και ενήμερος από το site για την μεταγραφή, αποφάσισα να ρίξω μια ματιά και εγώ στο νέο κατάστημα της Ηρώων Πολυτ. 8. Η διάθεσή μου βασικά ήταν περισσότερο στο να κάνω scouting στο μικρό που διάβασα την Αννα Μαρία και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται η Θεοδώρα. Πηγαίνοντας σκεφτόμουν ότι αναλόγως τι θα συναντήσω θα αποφασίσω αν περάσω η όχι. Ανοίγει την πόρτα η Θεοδώρα, την γνώρισα αμέσως, (ωραία μάτια, ωραίο πρόσωπο, αν και την προτιμώ με ίσια μαλλιά και όχι με κατσαρά) μου προτείνει ευγενικά να κεράσει κάτι και με περναει στον καναπέ για να δώ τα κορίτσια, (δηλαδή το ένα ακόμα την Αννα Μαρία), έρχεται και η Αννα Μαρία και κάνει εμφάνιση-σίφουνας  3 δευτερολέπτων, αρκετά όμως για να συμπεράνω ότι είναι όντως μικρή σε ηλικία από πρόσωπο ομορφούλα αλλά μου έβγαζε μια ξινίλα και σώμα - έτσι όπως το είδα γρήγορα - με πιασίματα και ωραίες καμπύλες και μάλλον λόγω ηλικίας σφιχτό.
Για να μην τα πολυλογώ δεν είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου αν θα περάσω με κάποια από τις δύο, - παρεμπιπτόντως και υποψιασμένος από προηγούμενο συνάδελφο παρατήρησα όντως ότι η κοιλίτσα της Θεοδώρας είναι λίγο XL παρόλο που όλα τα υπόλοιπα ( στήθος, περιφέρεια , πόδια κλπ ) είναι αρκετά sexy. Προσπαθώντας τώρα να δω τι θα κάνω αποφασίζω να περάσω με την Θ. ( έτσι για να θυμηθώ τα παλιά). Έτσι λοιπόν ρωτάω την Θ. κάνεις και εσύ πρόγραμμα? Μου απαντάει θετικά. Πόσο πάει το πρόγραμμα της λέω,  60 μου λέει, και τη περιλαμβάνει παρακαλώ επιμένω εγώ, μασάζ χαλαρωτικό μου λέει εκείνη, 60 ευρώ  δηλαδή το full πρόγραμμα?  της λέω εγώ πάλι, όχι μου λέει εκείνη μόνο το χαλαρωτικό μασάζ, δηλαδή επιμένω εγώ πόσο κάνει το full?  Και μου απαντάει ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!! Ευχαριστώ της λέω για τον χρόνο σου,  αλλά δεν ήρθα μόνο για χαλαρωτικό μασάζ και έφυγα.    Ήμουν σε φάση και διάθεση  περνάω δεν περνάω , ξενέρωσα και με την απάντησή της, και δεν έκανα καμία προσπάθεια να την πείσω ότι είμαι παλιός πελάτης κλπ κλπ.
Το ξέρω σας κούρασα χωρίς ουσιαστική ενημέρωση αλλά ήταν η πρώτη μου, υπόσχομαι από εδώ και πέρα οι αναφορές μου θα είναι πιο σύντομες.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
περασα το απογευμα δεν ανοιγανε

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
περασα το απογευμα δεν ανοιγανε
Οταν δεν ανοιγουν, σε αντιστοιχη ερωτηση που εκανα στην αννα μαρια μου ειπε οτι ειναι 2 κοπελλες (αυτη και η μιλφαρα) και εχουν μονο 2 δωματια και ειναι απασχολημενες και οι 2  :fuck2: :pipa2: και γι'αυτο δεν ανοιγουν.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.207
Πόντοι
506
Παλαιότερα (πριν 4-5 χρόνια) ήμουν καλός πελάτης και  φανατικός θα έλεγα, με όλο αυτό το κόνσεπτ των μασάζ που γ………ς  ή αυτών που μένεις με το π….λί  στο χέρι. Γι αυτό και εγώ διατηρούσα  πάντα ένα δύο μαγαζιά  ή κοπέλες,  που ήξερα ότι προχωρούσαν σίγουρα στο ψητό, και αραιά και πού εξερευνούσα και κανένα άλλο. Μία από αυτές τις καβάντζες που είχα ήταν και η Θεοδώρα που έκανε rotation σε κάνα δύο μαγαζιά τότε (Μάρνης αν θυμάμαι καλά και ένα άλλο).  Έτσι λοιπόν σήμερα και περι ώρας 13.00,  λόγω εξωτερικών εργασιών στον Πειραιά, καθώς και ενήμερος από το site για την μεταγραφή, αποφάσισα να ρίξω μια ματιά και εγώ στο νέο κατάστημα της Ηρώων Πολυτ. 8. Η διάθεσή μου βασικά ήταν περισσότερο στο να κάνω scouting στο μικρό που διάβασα την Αννα Μαρία και να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται η Θεοδώρα. Πηγαίνοντας σκεφτόμουν ότι αναλόγως τι θα συναντήσω θα αποφασίσω αν περάσω η όχι. Ανοίγει την πόρτα η Θεοδώρα, την γνώρισα αμέσως, (ωραία μάτια, ωραίο πρόσωπο, αν και την προτιμώ με ίσια μαλλιά και όχι με κατσαρά) μου προτείνει ευγενικά να κεράσει κάτι και με περναει στον καναπέ για να δώ τα κορίτσια, (δηλαδή το ένα ακόμα την Αννα Μαρία), έρχεται και η Αννα Μαρία και κάνει εμφάνιση-σίφουνας  3 δευτερολέπτων, αρκετά όμως για να συμπεράνω ότι είναι όντως μικρή σε ηλικία από πρόσωπο ομορφούλα αλλά μου έβγαζε μια ξινίλα και σώμα - έτσι όπως το είδα γρήγορα - με πιασίματα και ωραίες καμπύλες και μάλλον λόγω ηλικίας σφιχτό.
Για να μην τα πολυλογώ δεν είχα ξεκαθαρίσει μέσα μου αν θα περάσω με κάποια από τις δύο, - παρεμπιπτόντως και υποψιασμένος από προηγούμενο συνάδελφο παρατήρησα όντως ότι η κοιλίτσα της Θεοδώρας είναι λίγο XL παρόλο που όλα τα υπόλοιπα ( στήθος, περιφέρεια , πόδια κλπ ) είναι αρκετά sexy. Προσπαθώντας τώρα να δω τι θα κάνω αποφασίζω να περάσω με την Θ. ( έτσι για να θυμηθώ τα παλιά). Έτσι λοιπόν ρωτάω την Θ. κάνεις και εσύ πρόγραμμα? Μου απαντάει θετικά. Πόσο πάει το πρόγραμμα της λέω,  60 μου λέει, και τη περιλαμβάνει παρακαλώ επιμένω εγώ, μασάζ χαλαρωτικό μου λέει εκείνη, 60 ευρώ  δηλαδή το full πρόγραμμα?  της λέω εγώ πάλι, όχι μου λέει εκείνη μόνο το χαλαρωτικό μασάζ, δηλαδή επιμένω εγώ πόσο κάνει το full?  Και μου απαντάει ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!!!! Ευχαριστώ της λέω για τον χρόνο σου,  αλλά δεν ήρθα μόνο για χαλαρωτικό μασάζ και έφυγα.    Ήμουν σε φάση και διάθεση  περνάω δεν περνάω , ξενέρωσα και με την απάντησή της, και δεν έκανα καμία προσπάθεια να την πείσω ότι είμαι παλιός πελάτης κλπ κλπ.
Το ξέρω σας κούρασα χωρίς ουσιαστική ενημέρωση αλλά ήταν η πρώτη μου, υπόσχομαι από εδώ και πέρα οι αναφορές μου θα είναι πιο σύντομες.

...ΜΠΡΑΒΟ, φιλάρα...σουμεινε και το 80άρι...ΜΑΥΡΟ σε όσες δεν τον παίρνουν.

KOS0099

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλε για κανε λιγο πιο λινα αν δεν σου ειναι κοπος αυτο με τις εγκαταστασεις γιατι για μενα εχει πολυ σημασια ο χωρος .
Οσον φορα τον χωρο ειναι ενα διαμερισμα πολυ παλιας κατασκευης και χωρις ιχνος ανανεωσης. Σε καμμια περιπτωση δεν εμπνεει πολυτελεια ή κατι σχετικο. Σε γενικες γραμμες ομως φαινεται καθαρος. Με λιγα λογια εχει δυο δωματια εκ των οποιων το ενα ειναι χωρισμενο με το χωλ με ενα χωρισμα και μια πορτα φυσαρμονικα, Το ντους στο μπανιο, ειναι πολυ μικρο και προσεχεις μην ακουμπας στους τοιχους......

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
Επισκεψη στον λαδο-οικο το σαββατο. Σεριφισσα κλασικα η θεοδωρα και ετερη λαδοκορη η αννα-μαρια. Την θεοδωρα τωρα που την προσεξα καλυτερα στο επιμαχο σημειο (κοιλια) που ειχε επισημανει αλλος συναδελφος, πραγματι εκει τα χαλαει. ειναι πολυ εντομα φουσκομενη και χαλαρη (λογω απωλειας κιλων μαλλον). στο δια ταυτα περασα με την μονη εναπομεινασα αννα-μαρια η οποια εκανε ενα καλο για τα δεδομενα του οικου μασαζ επι 25λεπτο !!. Στο part two ξεκινησε με μια απολαυστικη πιπιλα  :pipa1: τοσο που παρ'ολιγο να της τα δωσω ετσι. κρατηθηκα και ηρθαμε σε συνολικα αλλες 2 στασεις οπου και κατεθεσα. η συμμετοχη της θα ελεγα οτι ειναι ενα κλικ πανω απο τον μεσο ορο και την προσπαθεια της γενικοτερα θα την χαρακτηριζα ως εντιμη προταση στο πακετο ολο. δεν κλαις το 80αρι, αλλα στον αντιποδα υπαρχουν αλλου πολυ καλυτερες και σε σωμα και σε υπηρεσιες. απλα για τον πειραια ειναι το λιγοτερο χειροτερο που μπορεις να βρεις τωρα, γιατι σε επισκεψη μου στην κουντ. 144 μια απο τα ιδια με την λια να προσπαθει για βελτιωση επιπεδου και υπηρεσιων χωρις να το κατορθωνει ιδιαιτερα,  στην καραι.85 τα ιδια χαλια με τις εναλασσομενες ανα 5 ημερες λαδοκορες !! (καμιια σταθερη), στην γρ.λαμπρακη τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου με την εκτελουσα χρεη σεριφισσας γνωστη γεωργιανη , φανερα αδυνατισμενη , να το δινει λογω ΔΝΤ επιτελους αλλα οι βυζαρες εφυγαν και μαζι τους και εγω, και στην φιλ. 19 η απολυτη παρακμη. Να δουμε τελικα ποτε θα ερθει και στον πειραια η ποιοτητα...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Στο part two ξεκινησε με μια απολαυστικη πιπιλα   :pipa1: τοσο που παρ'ολιγο να της τα δωσω ετσι. κρατηθηκα και ηρθαμε σε συνολικα αλλες 2 στασεις οπου και κατεθεσα. η συμμετοχη της θα ελεγα οτι ειναι ενα κλικ πανω απο τον μεσο ορο και την προσπαθεια της γενικοτερα θα την χαρακτηριζα ως εντιμη προταση στο πακετο ολο. δεν κλαις το 80αρι, αλλα στον αντιποδα υπαρχουν αλλου πολυ καλυτερες και σε σωμα και σε υπηρεσιες.
      καλη ειναι η αννα-μαρια και πιο τιμια,  απο πολλεs αλλεs.    συμμετεχει και γουσταρει αυτο που κανει.    μακαρι να ηταν ολεs σαν αυτην.    τωρα απο φατσα υστερει παρα πολυ.  σωματακι για τα κυβικα τηs ειναι  αρκετα καλο, και προπαντων το 19χρονο  βυζακι τηs.    επειδη εγω σε οποια κριτικη και αν κανω ,βαζω και λιγο κουs-κουs ,  για να ανεβαινει και λιγο η ακροαματικοτητα, εχει και αυτη τον ερωτα τηs και τον στηριζει κανονικα σε αυτουs τουs δυσκολουs καιρουs  που ζουμε.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
επειδη εγω σε οποια κριτικη και αν κανω ,βαζω και λιγο κουs-κουs ,  για να ανεβαινει και λιγο η ακροαματικοτητα, εχει και αυτη τον ερωτα τηs και τον στηριζει κανονικα σε αυτουs τουs δυσκολουs καιρουs  που ζουμε.
"Κους κους το μεσημέρι"
http://[URL unfurl="true"]www.myworld.gr/assets/media/Top/ergaleia/83052.jpg[/img[/URL]]
θες ξυρισμα  :2funny: :2funny: :2funny:

paliogatos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Οσον φορα τον χωρο ειναι ενα διαμερισμα πολυ παλιας κατασκευης και χωρις ιχνος ανανεωσης. Σε καμμια περιπτωση δεν εμπνεει πολυτελεια ή κατι σχετικο. Σε γενικες γραμμες ομως φαινεται καθαρος. Με λιγα λογια εχει δυο δωματια εκ των οποιων το ενα ειναι χωρισμενο με το χωλ με ενα χωρισμα και μια πορτα φυσαρμονικα, Το ντους στο μπανιο, ειναι πολυ μικρο και προσεχεις μην ακουμπας στους τοιχους......
Thanks για το info!
Αν ειναι ετσι τοτε μακριαααααααααααα.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
έχω πάει δύο φορές το τελευταίο διάστημα να δω τι παίζει. τη μια ήταν μόνη η θοδώρα κ μόλις έφευγε κ την άλλη υπήρχε κ η λαρίσα η γελαστή φοραδίτσα με τις βυζάρες από τη συγγρού διακόσιασαραντακάτι (24?) (το πολυκατάστημα της κυραβούλας κ του χάρη). δεν τους βλέπω καλά αν συνεχίσουν έτσι. ο χώρος πράγματι περιορισμένος.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
την άλλη υπήρχε κ η λαρίσα η γελαστή φοραδίτσα με τις βυζάρες από τη συγγρού διακόσιασαραντακάτι (24?) (το πολυκατάστημα της κυραβούλας κ του χάρη).
  εκει ειναι τωρα η λαρισα?  καλη ειναι.    συμμετεχει.   

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
[quote εκει ειναι τωρα η λαρισα?   καλη ειναι.    συμμετεχει.   
[/quote]
Περασα με λαρισα.απλο προγραμμα 60ευρω. καλο μασαζ με φιλοτιμη προσπαθεια και ενδιαφερον (πονας εδω? θες πιο δυνατα εκει? κλπ) και στην φραπεδια στην φορα οι φυσικες βυζαρες της :tits2:  :tits:  :boobies:  (χορταινεις να χουφτωνεις) και ανεκτη σε χειρο επαφες και μαλαξεις...γενικα μια τιμια προταση η αν θελετε λιγοτερο χειροτερη απο καποιες αλλες.  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom