You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Νέο Μασατζίδικο Ηρώων Πολυτεχνείου 8- Πειραιάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotomoto64
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 143
- Εμφανίσεις 21K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
και αν λαχει πηγαινουν και δουλευουν και σε μπουρδελα με 30 ευρω.
...και λιγότερα!!!
Επισκέπτης
νομιζω με μια καλη προσπαθεια απο εμας μπορει το καταστημα να κατεβει στα 60 ευρωπουλα
φίλε και η Θεοδώρα η μιλφάρα και η Άννα-Μαρία είναι vfm τα τιμούν τα 80 ευρώπουλα
φίλε και η Θεοδώρα η μιλφάρα και η Άννα-Μαρία είναι vfm τα τιμούν τα 80 ευρώπουλα
συμφωνω αλλα υπαρχει και κριση !!! μονο εμεις θα την πληρωνουμε με μειωσεις??
Επισκέπτης
συμφωνω αλλα υπαρχει και κριση !!! μονο εμεις θα την πληρωνουμε με μειωσεις??
φίλε μου σε ένα στούντιο πληρώνεις 50 ευρώ και κάθεσαι 10-15 λεπτά.Δεν είναι δίκαιο στα μασατζίδικα που κάθεσαι 30-45 λεπτά να πληρώνεις + 30 ευρώ?
φίλε μου σε ένα στούντιο πληρώνεις 50 ευρώ και κάθεσαι 10-15 λεπτά.Δεν είναι δίκαιο στα μασατζίδικα που κάθεσαι 30-45 λεπτά να πληρώνεις + 30 ευρώ?
συμφωνω μαζι σου, να πληρωνουμε παραπανω , αρα τα στουντιο να το πανε στα 30 ευρω και τα μασσατζιδικα στα 50 ευρω (συμφωνω)
συμφωνω μαζι σου, να πληρωνουμε παραπανω , αρα τα στουντιο να το πανε στα 30 ευρω και τα μασσατζιδικα στα 50 ευρω (συμφωνω)
Έτσι, έτσι.....! 80 ευρώπουλα είναι λογαριασμός για αρκετούς, τώρα πλέον!
Επισκέπτης
και τα μπουρδέλα να το πάνε στα 2 ευρώ
και τα μπουρδέλα να το πάνε στα 2 ευρώ
συναγωνιστη μηπως εχεις μετοχες σε κανα ιδρυμα?? αν ειναι ετσι να ζηταμε απο σενα την εκπτωση!! αν εσυ εχεις χρηματα που σου περισευουν δινε και παραπανω.
συναγωνιστη μηπως εχεις μετοχες σε κανα ιδρυμα?? αν ειναι ετσι να ζηταμε απο σενα την εκπτωση!! αν εσυ εχεις χρηματα που σου περισευουν δινε και παραπανω.
Το θέμα είναι να ακολουθήσουμε ΟΛΟΙ μας πολιτική γκρίνιας και πίεσης της τιμής προς τα κάτω. Αν κάποιος πάει και δίνει ότι του ζητάνε, τότε χαλάει η πιάτσα.
Άντε......, μ'αυτά και μ'αυτά, βγήκαμε
στον τζερεμυ να τα πεις που κοπτεται μηπως και δωσουμε λιγωτερα!!!Το θέμα είναι να ακολουθήσουμε ΟΛΟΙ μας πολιτική γκρίνιας και πίεσης της τιμής προς τα κάτω. Αν κάποιος πάει και δίνει ότι του ζητάνε, τότε χαλάει η πιάτσα.
Άντε......, μ'αυτά και μ'αυτά, βγήκαμε
Επισκέπτης
στον τζερεμυ να τα πεις που κοπτεται μηπως και δωσουμε λιγωτερα!!!
ρε ανεγκέφαλε αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα? εγώ απλά εκτιμώ ότι οι μειώσεις που ζητάς είναι ανέφικτες. στο κάτω κάτω αν θέλεις να γαμήσεις τσάμπα τράβα να βρεις κανένα ξέκωλο σε κανα κλαμπάκι, αλλά μάλλον δεν μπορείς και θέλεις οι πουτάνες να σου προσφέρουν το μουνί τους τσάμπα
Επισκέπτης
και εγω θελω μια ferrari στην τιμη ενος fiat αλλα ακομα δεν εχω βρει τετοια ευκαιρια!!!
αγαπητε συναγωνιστη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!ρε ανεγκέφαλε αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα? εγώ απλά εκτιμώ ότι οι μειώσεις που ζητάς είναι ανέφικτες. στο κάτω κάτω αν θέλεις να γαμήσεις τσάμπα τράβα να βρεις κανένα ξέκωλο σε κανα κλαμπάκι, αλλά μάλλον δεν μπορείς και θέλεις οι πουτάνες να σου προσφέρουν το μουνί τους τσάμπα
δεν ζητησα ομως ποτε τσαμπα!!!
απλα οπως ολοι ζηταμε κατι πιο οικονομικο !!
δεν ειναι δα και τοσο τραγικο αντι 80 να εισπρατουν 50-60 , δεν καταλαβα τα 50-60 ειναι τσαμπα!!
ευχαριστω για την προσοχη σου
υγ: ειδες οτι η οικονομικη κριση προκαλει εκνευρισμο!!!
καλημερα και καλη συνεχεια
στη χρυση ευκαιρια εψαξες????και εγω θελω μια ferrari στην τιμη ενος fiat αλλα ακομα δεν εχω βρει τετοια ευκαιρια!!!
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
ξυπανω αργα και τελειωνουν απο νωρις το πρωι...στη χρυση ευκαιρια εψαξες????
Επισκέπτης
αγαπητε συναγωνιστη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!
δεν ζητησα ομως ποτε τσαμπα!!!
απλα οπως ολοι ζηταμε κατι πιο οικονομικο !!
δεν ειναι δα και τοσο τραγικο αντι 80 να εισπρατουν 50-60 , δεν καταλαβα τα 50-60 ειναι τσαμπα!!
ευχαριστω για την προσοχη σου
υγ: ειδες οτι η οικονομικη κριση προκαλει εκνευρισμο!!!
καλημερα και καλη συνεχεια
οι τιμές που αναφέρεις 50-60 ευρώ μασάζ για 30-45 λεπτά 30 ευρώ στα στούντιο για 15 λεπτά, στα μπουρδέλα πρέπει να πάει 10 ευρώ...οι τιμές που αναφέρεις περιλαμβάνουν την αμοιβή του μαγαζιού και της κοπέλας, άρα όπως καταλαβαίνεις οι πόρνες με αυτές τις τιμές που προτείνεις θα δουλεύουν ουσιαστικά τσάμπα...got it? ;)
σε ευχαριστω πολυ καταλαβα!!!οι τιμές που αναφέρεις 50-60 ευρώ μασάζ για 30-45 λεπτά 30 ευρώ στα στούντιο για 15 λεπτά, στα μπουρδέλα πρέπει να πάει 10 ευρώ...οι τιμές που αναφέρεις περιλαμβάνουν την αμοιβή του μαγαζιού και της κοπέλας, άρα όπως καταλαβαίνεις οι πόρνες με αυτές τις τιμές που προτείνεις θα δουλεύουν ουσιαστικά τσάμπα...got it? ;)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
οι τιμές που αναφέρεις 50-60 ευρώ μασάζ για 30-45 λεπτά 30 ευρώ στα στούντιο για 15 λεπτά, στα μπουρδέλα πρέπει να πάει 10 ευρώ...οι τιμές που αναφέρεις περιλαμβάνουν την αμοιβή του μαγαζιού και της κοπέλας, άρα όπως καταλαβαίνεις οι πόρνες με αυτές τις τιμές που προτείνεις θα δουλεύουν ουσιαστικά τσάμπα...got it? ;)
Δεν πάει ούτε συγκριτικά ούτε ισοψηφιστικά!
Η κάθε μια από τις δραστηριότητες είναι ξεχωριστή και αυτόνομη, προσφέρει διαφορετικά πράγματα, παρόλο που πολλές φορές καταλήγει στο ... ίδιο αποτέλεσμα ...!
Ο κάθε χώρος, λοιπόν, έχει τη δική του δυναμική και μέσα από αυτή μπορεί να απαιτηθεί βελτίωση των επιμέρους προσφερόμενων υπηρεσιών και διαμόρφωση των τιμών με βάση αυτές!!!
Βαριά φιλοσοφία, ε? Ξαφνικά έγινα ράκος ...! *P