Επισκέπτης
σερίφισσα η μετακομίσασα θοδώρα η μεγάλη εκ φραντζέως(εμείς που ομιλάμε και καλά ελληνικά...)
τι λες ρε φίλε? τρέχω Περαία να την προλάβω
σερίφισσα η μετακομίσασα θοδώρα η μεγάλη εκ φραντζέως(εμείς που ομιλάμε και καλά ελληνικά...)
ξέρει κανείς. είναι υποκατάστημα της φρατζή ή ανεξαρτητοποιήθηκε η θοδώρα?
υποκατάστημα εννοείται.Δεν είναι καιρός για ανεξαρτησίες.Δεν είμαστε στο 1821
τι ςρες?
ομωs με τα αεροπλανικα αυτα κολπα kai με τον ιδρωτα τηs, χτυπησε την αυτοκινηταρα παρα πολυ γρηγορα.ΜΟυ ειχε κανει κατι τρελλα αεροπλανικα κολπα στον καναπε
Εχω την εντυπωση οτι πολυ συντομα θα μας ενημερωσεις για το αν κουνιουνται οι βαρκες στο λιμανι...ομωs με τα αεροπλανικα αυτα κολπα kai με τον ιδρωτα τηs, χτυπησε την αυτοκινηταρα παρα πολυ γρηγορα.
αν πηγαινα πολυ ευχαριστωs. αφου δεν ενημερωνει κανεναs αλλοs. θα δουμε, γιατι μαλλον θα ανεβαινει τιs κυριακεs.Εχω την εντυπωση οτι πολυ συντομα θα μας ενημερωσεις για το αν κουνιουνται οι βαρκες στο λιμανι...
συναγωνιστη ποσο κοστισε το διπλοπαλιός fan της Θεοδώρας κατέβηκα Πειραιά να την το αποτέλεσμα ήταν να την πάρω δίδυμο με Άννα-Μαρία φοβερές πόρνες και οι δυο
συναγωνιστη ποσο κοστισε το διπλο
h ueodora einai h serifisa?
ΗΛΙΚΙΑ? ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΣΩ
παλιός fan της Θεοδώρας κατέβηκα Πειραιά να την το αποτέλεσμα ήταν να την πάρω δίδυμο με Άννα-Μαρία φοβερές πόρνες και οι δυο
η θοδώρα αδυνάτησε καθόλου?
αδυνάτησε και ομόρφυνε ;)