Δεν ξέρω αν είναι ναζιστές, ο παππάς σίγουρα όπως είχε φωτογραφηθεί με τη ναζιστική σημαία είναι. Αλλά το θέμα είναι τι λένε οι ίδιοι, όχι τι λέμε εμείς. Αν οι ίδιοι λένε ότι δεν είναι πως θα αποδείξεις ότι είναι; Πρέπει να έχεις στοιχεία. Επίσης η ιδεολογία στην Ελλάδα από όσο ξέρω δεν ελέγχεται. Το να είναι ναζιστής κά΄ποιος δεν αποτελεί αδίκημα. Επίσης οι χρυσαυγίτες καταδικάστηκαν ως εγκληματική οργάνωση όχι ως ναζιστές. Ότι ει΄ναι φασίστες είναι σίγουρο, ΄όπως ήταν και η ΕΠΕΝ, όμως δεν είδα κάποιον τότε να διαμαρτύρεται, γιατί έπαιρνε 0,2% και δεν ενοχλούσε κάποιο κόμμα με τα ποσοστά του.
Αν κάποιος υποστήριζε τους κόκκινους Χμερ, είχε καταδικαστεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση (και η διγαμία έγκλημα είναι) χωρίς να του αφαιρεθούν τα πολιτικά δικαιώματα και συμμετείχε σε κάποιο μικροκόμμα της Αριστεράς, θα άνοιγε μύτη;
Έπιασε την κυβέρνηση ο καημός περί ναζισμού και δημοκρατίας ένα μήνα πριν τις εκλογές, ή διαπίστωσε ότι το 4-5& του κασιδιάρη της στερεί πολύτιμο εκλογικό ποσοστό; Μεγάλα παιδιά είμαστε. Ειλικρίνεια μεταξύ ενηλίκων.
Οι κασιδιάριδες της ζωής δεν με τρομάζουν. Τους καταλαβαίνω/νουμε και μπορούμε να λάβουμε τα με΄τρα μας. Οι πάτσηδες και οι μίχοι με τρομάζουν που ζουν ανάμεσά μας υπό τη σκέπη της πιο βρόμικης πολιτικής περιόδου (2009-σήμερα) που έχω ζήσει στη Χώρα.
Το είχα πεί από εχθές,
Εκλογές 2023 - Τζήμερος: Η "Εθνική Δημιουργία" θα προσφύγει στον Άρειο Πάγο κατά της συμμετοχής του ΚΚΕ ο τρόπος σκέψης αυτός δεν έχει γυρισμό, ανοίγει τον ασκό του αιόλου για το σύνολο της κοινωνίας.
ΥΣ. κα΄που είχε πει ο Άλεξ για 92% αποδοχή, σήμερα φτάσαμε στο 48% Για να καταλάβει πως επικίνδυνα είναι τα αφελή συμπεράσματα.