Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
τυποι αμα βγει ο κασιδιαρης και πει στηριζω νεα δημοκρατια, μπορει να την αποκλεισει ο αρειος παγος ? :confused::confused::confused:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
βλεπω οτι συνεχιζεις τα πουστικα που σε μαθανε στα παγκακια της οννεδ, αναφερω ξεκαθαρα οτι στην αρχη ημουν αδιαφερος, μετα ειδα κινδυνο αναντια στο πολιτευμα

Το γεγονος οτι δεν αντιδρουν τα αλλα κομματα επιβεβαιωνει το επιχειρημα που αναφερα, οτι δηλ η νδ εχει κινητρο
Κινδυνευει το πολιτευμα αν δεν εχουμε την τιμη να κατεβει ο Κασιδιαρης υποψηφιος? Μπραβο τύπε, καλα το πας.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.603
Πόντοι
506
Κινδυνευει το πολιτευμα αν δεν εχουμε την τιμη να κατεβει ο Κασιδιαρης υποψηφιος? Μπραβο τύπε, καλα το πας.
βλεπω οτι συνεχιζεις τα πουστικα που σε μαθανε στα παγκακια της οννεδ, αναφερω ξεκαθαρα οτι στην αρχη ημουν αδιαφερος, μετα ειδα κινδυνο αναντια στο πολιτευμα

Το γεγονος οτι δεν αντιδρουν τα αλλα κομματα επιβεβαιωνει το επιχειρημα που αναφερα, οτι δηλ η νδ εχει κινητρο
Οταν ενα κομμα αποκλειει ενα αλλο κομμα για να παρει τις ψηφους του, τι ειναι;

Η νδ εχει ενταξει καθε φασιστικο, δοσιλογο, απολειφαδι με σκοπο , να παρει τις ψηφους των ουγκανων. Η συμμετοχη ενος φασιστα/ναζι στις εκλογες που δεν τον ελεγχεται σας χαλαει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Η νδ εχει ενταξει καθε φασιστικο, δοσιλογο, απολειφαδι με σκοπο , να παρει τις ψηφους των ουγκανων. Η συμμετοχη ενος φασιστα/ναζι στις εκλογες που δεν τον ελεγχεται σας χαλαει
Απο πού κι ως πού οι ψηφοι του Κασιδιαρη θα πανε στη ΝΔ? Τι ειναι αυτα που λες? Να σου θυμισω επι ποιας κυβερνησης ξεκινησε η διαδικασια και επι ποιας κυβερνησης πηγαν φυλακη? Ελα σε παρακαλω. Ασε τα παιδικα επιχειρηματα.
Τι παει να πει "μας χαλαει?" Επαναλαμβανω. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ?

υ.γ. Και ποιον "φασιστα" εχουμε εντάξει? Εδω ακουω καθε μερα οτι εντασσουμε αριστερους. Κοιτα ρε εναν πονο που εχουν οι αριστεροι για τον Κασιδιαρη...Οταν μαζευοσασταν εξω απο το δικαστηριο, άλλα λεγατε. Αλλά τωρα βλεπεις σας κοφτει το θεμα της αυτοδυναμιας. Τοσο ανιδιοτελεις.

Chrys74

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2022
Like
134
Πόντοι
1

Από πού συμπεραίνεις ότι οι ψήφοι του μορφώματος Κασιδιάρη θα πάνε στην νδούλα; Υπάρχει περίπτωση ψηφοφόρος του μορφώματος,να αποδεχθεί τον αποκλεισμό και μετά να πάει να ψηφίσει αυτούς που τον απέκλεισαν;

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.837
Πόντοι
6.186
Εισαι αδιαφορος? Συγχαρητηρια. Οταν δεν σε τρομαζει το τερας, σημαινει οτι αρχισες να του μοιαζεις.
Επισης. Για πολλοστή φορά. Γιατι λετε και ξαναλετε οτι ειναι εργο ΝΔ ο αποκλεισμος? Υπαρχει καποιο κομμα που διαφωνεί με τον αποκλεισμο? Ο Συριζα διαφωνει? Το ΚΙΝΑΛ διαφωνει? Το ΚΚΕ? Ποιος διαφωνει? Γιατι συνεχιζεται αυτη η καραμελα? Στο μονο που υπηρξε διαφωνια ειναι ο ΤΡΟΠΟΣ αποκλεισμου.
Γιατί με πρωτοβουλία της ΝΔ έγινε, επίσης είναι τραγική ειρωνεία όταν έχει στελέχη της τον Αδωνη, τον Βοριδη κ τον Πλευρη! Εγω δεν βλέπω κανένα τέρας κ ούτε κ εσύ απλά σαν φανατικός που είσαι κάνεις αγώνα προσπαθείς να μην χάσει ψήφους το κόμμα σου!

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
Απο πού κι ως πού οι ψηφοι του Κασιδιαρη θα πανε στη ΝΔ? Τι ειναι αυτα που λες? Να σου θυμισω επι ποιας κυβερνησης ξεκινησε η διαδικασια και επι ποιας κυβερνησης πηγαν φυλακη? Ελα σε παρακαλω. Ασε τα παιδικα επιχειρηματα.
Τι παει να πει "μας χαλαει?" Επαναλαμβανω. ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ?

υ.γ. Και ποιον "φασιστα" εχουμε εντάξει? Εδω ακουω καθε μερα οτι εντασσουμε αριστερους. Κοιτα ρε εναν πονο που εχουν οι αριστεροι για τον Κασιδιαρη...Οταν μαζευοσασταν εξω απο το δικαστηριο, άλλα λεγατε. Αλλά τωρα βλεπεις σας κοφτει το θεμα της αυτοδυναμιας. Τοσο ανιδιοτελεις.
Tι εννοεις οτι η καθε κυβερνηση εχει συμμετοχη στις αποφασεις τις "ανεξαρτητης δικαιοσυνης?

Τα ομολογατε και απο μονοι σας

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.837
Πόντοι
6.186
Πολύ δημοκρατικά τον φάγανε....Εεε παραιτήθηκε ήθελα να πω! Είμαστε εδώ μέσα κ κράζουμε τον Κασιδιάρη, νάζι, φασίστα κ άλλα διάφορα κάνεις όμως δεν μιλάει για τον φασίστα Κουλη γιατί η συμπεριφορά του τα τελευταία 4 χρόνια αυτό έδειξε!
Δεν άκουγε κανέναν, δεν έκανε συμβούλια αρχηγών (δεν πίστευε σε αυτά), παρακολουθήσεις, υποκλοπές, υγειονομικοί, παρεμβάσεις στον Άριο πάγο , ρεκόρ χρέους κ.α αποτελέσματα της αλαζονικής ,αλάθητης κ φασιστικής πολιτικής του! Να σοβαρευτούμε λοιπόν κ να δούμε ποιος είναι το πραγματικό τέρας στη βουλή, ο κασιδας με τους 13 η ο Κουλης με τους 156!
Υ.Γ. Δεν πείθει κανέναν ότι τον νοιάζει εάν θα μπει ναζί στη βουλή (μην ξεχνάμε επέτρεψε να μιλήσει στη βουλή ο ναζί του Ζελενσκη) , οι 500.000 ψήφοι που θα χάσει των καίνε!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατί με πρωτοβουλία της ΝΔ έγινε, επίσης είναι τραγική ειρωνεία όταν έχει στελέχη της τον Αδωνη, τον Βοριδη κ τον Πλευρη! Εγω δεν βλέπω κανένα τέρας κ ούτε κ εσύ απλά σαν φανατικός που είσαι κάνεις αγώνα προσπαθείς να μην χάσει ψήφους το κόμμα σου!
Eγω βλεπω παλι οτι ενω παρεθεσα τον Madrach και του ειπα για το "τερας", απαντας εσυ σαν να το ειπα σε σενα. Μηπως εισαι κλωνος του και μπερδευτηκες?
Δευτερον, αν δεν βλεπεις το τερας κι εσυ, μπραβο σου. Του μοιαζεις.
Εγω ειμαι ο φανατικος? Εγω ειπα απλως, οτι ΟΛΑ τα κομματα συμφωνουν σε αυτο, και μερικοι παπαγαλιζετε διαρκως για τη ΝΔ και οτι δεν θελει να χασει ψηφους. Οι υπολοιποι που ΟΛΟΙ συμφωνουν, γιατι συμφωνουν? Ασε που προκειται για τρισμέγιστη μπούρδα οτι οι ψηφοφοροι του Κασιδιαρη θα ψηφισουν ΝΔ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tι εννοεις οτι η καθε κυβερνηση εχει συμμετοχη στις αποφασεις τις "ανεξαρτητης δικαιοσυνης?

Τα ομολογατε και απο μονοι σας
Αυτο το λες εσυ. Εγω ειπα αυτο που ειπα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.057
Πόντοι
22.266
Η πραγματική δημοκρατία δεν φοβάται τύπους σαν τον Λιάκο ...
Μήπως δεν έχουν σωστή δημοκρατία και φοβάται κατι;
Ντροπή να κυνηγούν το Λιάκο μας !! Λίγο μυαλό να έχει θα έπαιρνε 10-15 τοις εκατό αλλλα με τις ναζιστικές μπούρδες ότι να κυνηγάει τον κακόμοιρο Πακιστανό θα μείνει στο 3-4 τοις εκατό....

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.837
Πόντοι
6.186
Eγω βλεπω παλι οτι ενω παρεθεσα τον Madrach και του ειπα για το "τερας", απαντας εσυ σαν να το ειπα σε σενα. Μηπως εισαι κλωνος του και μπερδευτηκες?
Δευτερον, αν δεν βλεπεις το τερας κι εσυ, μπραβο σου. Του μοιαζεις.
Εγω ειμαι ο φανατικος? Εγω ειπα απλως, οτι ΟΛΑ τα κομματα συμφωνουν σε αυτο, και μερικοι παπαγαλιζετε διαρκως για τη ΝΔ και οτι δεν θελει να χασει ψηφους. Οι υπολοιποι που ΟΛΟΙ συμφωνουν, γιατι συμφωνουν? Ασε που προκειται για τρισμέγιστη μπούρδα οτι οι ψηφοφοροι του Κασιδιαρη θα ψηφισουν ΝΔ.

Αυτο το λες εσυ. Εγω ειπα αυτο που ειπα.
εύκολα διαπιστώνεις εάν ειμαι κλώνος, απλά άλλαξα πρόσφατα το όνομα μου κ μετά από τσα χρόνια έβαλα κ φώτο προφίλ επίσης έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις για να ξέρω πόσο φανατικός με την ΝΔ είσαι!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εύκολα διαπιστώνεις εάν ειμαι κλώνος, απλά άλλαξα πρόσφατα το όνομα μου κ μετά από τσα χρόνια έβαλα κ φώτο προφίλ επίσης έχουμε κάνει αρκετές συζητήσεις για να ξέρω πόσο φανατικός με την ΝΔ είσαι!
Υπαρχει καποιος αλλος λογος που απαντησες εσυ αντι για τον Madrach, σαν να απευθυνομουνα σε σενα?
Ναι τύπε, ειμαι τοσο φανατικος, που δεν θα την ψηφισω καν στις πρωτες εκλογες. Και δεν την εχω ψηφισει καν τις περισσοτερες φορες απο αυτες που εχω ψηφισει στη ζωη μου.
Μαλλον εσεις ειστε οι φανατικοι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Η πραγματική δημοκρατία δεν φοβάται τύπους σαν τον Λιάκο ...
Μήπως δεν έχουν σωστή δημοκρατία και φοβάται κατι;
Ντροπή να κυνηγούν το Λιάκο μας !! Λίγο μυαλό να έχει θα έπαιρνε 10-15 τοις εκατό αλλλα με τις ναζιστικές μπούρδες ότι να κυνηγάει τον κακόμοιρο Πακιστανό θα μείνει στο 3-4 τοις εκατό....
Αν κανω ελληνιδα την κολομπιανα, τι θα ψηφιζει αραγε?

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.701
Πόντοι
2.356
Το πρόβλημα δεν είναι το αν οι ψηφοφόροι του Κασιδιάρη ψηφίσουν τη ΝΔ.
Το πραγματικό προβλημα είναι ότι ψηφοφόροι της ΝΔ, θα μπουν στον πειρασμό να ψηφίσουν τον Κασιδιάρη. Οπότε το πρόβλημα είναι διπλό. Και πιθανή απώλεια ψήφων προς τα δεξιά και είσοδος ενός ακόμα κόμματος στη Βουλή, το οποίο ανεβάζει το ποσοστό αυτοδυναμίας. Εξ ου και η ξαφνική συνταγματική υπερευαισθησία

Στα των δημοσκοπήσεων, στο ερώτημα τι θα ψηφίσουν και αν θα πάνε να ψηφίσουν τελικά, η ΝΔ προηγείται κατά δύο επιπλέον μοναδων του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς έχει μεγαλύτερη συσπείρωση αυτό το διάστημα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.732
Πόντοι
3.656
Το πραγματικό προβλημα είναι ότι ψηφοφόροι της ΝΔ, θα μπουν στον πειρασμό να ψηφίσουν τον Κασιδιάρη. Οπότε το πρόβλημα είναι διπλό. Και πιθανή απώλεια ψήφων προς τα δεξιά και είσοδος ενός ακόμα κόμματος στη Βουλή, το οποίο ανεβάζει το ποσοστό αυτοδυναμίας. Εξ ου και η ξαφνική συνταγματική υπερευαισθησία

Στα των δημοσκοπήσεων, στο ερώτημα τι θα ψηφίσουν και αν θα πάνε να ψηφίσουν τελικά, η ΝΔ προηγείται κατά δύο επιπλέον μοναδων του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς έχει μεγαλύτερη συσπείρωση αυτό το διάστημα.

Μόλις σκεφτούν ότι μπορεί να ξαναβγει ο Τσίπρας,θα το ρίξουν πάλι Κούλη δαγκωτό

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Απλως "εκτονωνεται" η πιεση απο τα Τεμπη και επιστρεφει η διαφορα στα φυσιολογικα επιπεδα των 5-6 μοναδων.

Μόλις σκεφτούν ότι μπορεί να ξαναβγει ο Τσίπρας,θα το ρίξουν πάλι Κούλη δαγκωτό
Ε ναι, αυτο θα γινει στην δευτερη καλπη. Και ο Συριζα θα ανεβει στη δευτερη, με την εξαφανιση Βαρουφακη και λοιπων αριστερων κομματιδιων.

Black Panther91

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
3
Like
32.837
Πόντοι
6.186
Υπαρχει καποιος αλλος λογος που απαντησες εσυ αντι για τον Madrach, σαν να απευθυνομουνα σε σενα?
Ναι τύπε, ειμαι τοσο φανατικος, που δεν θα την ψηφισω καν στις πρωτες εκλογες. Και δεν την εχω ψηφισει καν τις περισσοτερες φορες απο αυτες που εχω ψηφισει στη ζωη μου.
Μαλλον εσεις ειστε οι φανατικοι.
διάβασα το σχόλιο σου κ απάντησα, απαγορεύετε? χθες ένας spipis παρέθεσε σε σχόλιο που είχα κάνει σε άλλον τι σημαίνει αυτό ότι είναι κλώνος?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
διάβασα το σχόλιο σου κ απάντησα, απαγορεύετε? χθες ένας spipis παρέθεσε σε σχόλιο που είχα κάνει σε άλλον τι σημαίνει αυτό ότι είναι κλώνος?
Μπορει να εχεις δικιο, αλλά μια υποψια μού δημιουργήθηκε και την εξεφρασα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.120
Πόντοι
3.656
του ειπα για το "τερας"
Τύπε .... στην ελλάδα , το 2023 .... δεν φοβόμαστε ΤΕΡΑΤΑ ...
ούτε κακούς λύκους .... ούτε δράκους ....

Φοβόμαστε

1)Τον ΕΝΦΙΑ
2)Το ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, έργο ΝΔ από το 2012 , επί Σαμαρά
3)Την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ, μόνο για επαγγελματίες.
4)Την αύξηση εισφορών κάθε χρόνο ... ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ....
5)τα τεκμήρια που μας απαογορεύουν να αγοράζουμε μεγάλα αυτοκίνητα
6)την πιο ακριβή βενζίνη στην Ε.Ε. με αμοιβές αφρικής

και ΤΟ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ...
που όπως μπορείς να ακούσεις στο 38.20
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ .

Τα τέρατα , τους κακούς λύκους και τις κοκκινοσκουφίτσες ..... σε παιδάκια ... και άλλα θέματα του φόρουμ (για τις κοκκινοσκουφίτσες).

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε .... στην ελλάδα , το 2023 .... δεν φοβόμαστε ΤΕΡΑΤΑ ...
ούτε κακούς λύκους .... ούτε δράκους ....

Φοβόμαστε

1)Τον ΕΝΦΙΑ
2)Το ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, έργο ΝΔ από το 2012 , επί Σαμαρά
3)Την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ, μόνο για επαγγελματίες.
4)Την αύξηση εισφορών κάθε χρόνο ... ΠΑΛΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ....
5)τα τεκμήρια που μας απαογορεύουν να αγοράζουμε μεγάλα αυτοκίνητα
6)την πιο ακριβή βενζίνη στην Ε.Ε. με αμοιβές αφρικής

και ΤΟ ΦΟΡΟ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΙΑ ...
που όπως μπορείς να ακούσεις στο 38.20
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ .

Τα τέρατα , τους κακούς λύκους και τις κοκκινοσκουφίτσες ..... σε παιδάκια ... και άλλα θέματα του φόρουμ (για τις κοκκινοσκουφίτσες).
Το ιδιο ισχυει και για σενα τύπε.
Αν δεν σε τρομαζει το τερας του φασισμου και του ναζισμου, τοτε του μοιαζεις.
Για τα υπολοιπα που γραφεις, θα σου απαντησω το κλασικο "οχι άλλα πλυντηρια. Δεν τα εχω αναγκη".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom