Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.648
Πόντοι
456
Δεν θα καταπέσει τιποτα φιλε μου, ακου και κανεναν παλιοτερο, τα τυπικα σφαλματα δεν καθιστούν ακυρη μια αποφαση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειπες οτι εισαι "σχεδον" ηλικιακα μαθητης λυκειου, και εισαι μελος απο το 2017? Δηλαδη?

Δεν είπα ηλικιακά ρε συ Άλεξ, μορφωτικά εννοούσα.

Δεν θα καταπέσει τιποτα φιλε μου, ακου και κανεναν παλιοτερο, τα τυπικα σφαλματα δεν καθιστούν ακυρη μια αποφαση

Κ΄άνεις λάθος, δεν είναι τυπικό, , είναι ουσιαστικό γιατί βάσει αυτού του άρθρου κρίθηκε ο αποκλεισμός. Και το κάνει ακόμα σημαντικότερο, αν το ίδιο λάθος φέρει κάποιο από τα υπομνήματα σε γνήσια μορφή.

Με βάζεις σε σκέψεις να το στείλω κάπου ως έχει. Αλλά τι διάολο, ολόκληρα κόμματα δεν έχουν νομικούς; Δεν θα το βρεις πουθενά αλλού πριν από την ημέρα που το έγραψα, εκτός βέβαια αν το έχει δει και κάποιος άλλος. Δεν είναι δύσκολο όμως, πάντα ελέγχεις που παραπέμπουν οι διατάξεις. Βασικοί κανόνες εργασίας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006

Κ΄άνεις λάθος, δεν είναι τυπικό, , είναι ουσιαστικό γιατί βάσει αυτού του άρθρου κρίθηκε ο αποκλεισμός. Και το κάνει ακόμα σημαντικότερο, αν το ίδιο λάθος φέρει κάποιο από τα υπομνήματα σε γνήσια μορφή.

Με βάζεις σε σκέψεις να το στείλω κάπου ως έχει. Αλλά τι διάολο, ολόκληρα κόμματα δεν έχουν νομικούς; Δεν θα το βρεις πουθενά αλλού πριν από την ημέρα που το έγραψα, εκτός βέβαια αν το έχει δει και κάποιος άλλος. Δεν είναι δύσκολο όμως, πάντα ελέγχεις που παραπέμπουν οι διατάξεις. Βασικοί κανόνες εργασίας.
ρε γυφτο 9 φορες αναφερεται ο νομος 5019 στην αποφαση....και την 1 απο αυτες εγινε τυπογραφικο λαθος...
με τα δαχτυλα μετρατε ακομα και το παιζετε και νομικοι τρομαρα σας...ευτυχως που και που εφανιζεται και κανας σωρας και σας τρωει και τα λιγοστα φραγκα που εχετε...
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.648
Πόντοι
456

Δεν έβαλα τυχαία τη σελίδα. Είναι στο σκεπτικό βάσει του οποίου αποκλείστηκε το κόμμα του κασιδιάρη!

"υπό την ανωτέρω πραγματική ηγεσία, εξυπηρετεί, πράγματι και όχι κατ’ επίφαση, υπό το κέλυφος νομιμοφάνειας, την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με τη διάταξη της περ. γ της παρ. 1 του άρθρου 32 του π.δ. 26/2012, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 102 του ν. 5039/2023, η οποία εναρμονίζεται με την κανονιστικού περιεχομένου διάταξη του άρθρου 29 παρ. 1 του Συντάγματος."

Απλά μαθηματικά. Το σκεπτικό βασίζεται σε λα΄θος δεδομένα, κάτι που όπως είπα θα ισχυροποιηθεί περαιτέρω αν φέρουν το ίδιο λάθος και τα πρωτότυπα υπομνήματα των κομμάτων που κατατέθηκαν!

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.390
Πόντοι
786
Ναι, είναι 26/2012, έφαγα το 2 στη μορφοποίηση μετά το copy paste που έκανα από pdf στην εδώ σελίδα. Δεν κατάλαβες καλά, αυτή είναι η Απόφαση που έκρινε την ανακήρυξη των εκλογών, και ο 5039/2023 είναι η διάταξη που βάσει αυτής κρίθηκε το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ και η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, που συνεπάγεται ότι είναι ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, γιατί βάσει του άρθρου 102 του ν. 5039/2023 ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το κόμμα του κασιδιάρη. το οποίο αποκλείστηκε βάσει των οριζομένων στο άρθρο αυτό!!!!!!!!!!!!!

Όχι δεν το διακίνησε κανένας, είχατε την τύχη να το μάθετε πρώτοι. Δύο λεπτά κοίταξα και κατάλαβα που έπρεπε να ψάξω. Και να μην σου κάνει εντύπωση, το να είσαι έξυπνος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι και δικηγόρος. Ή αλλιώς δεν είναι έξυπνοι μόνο οι δικηγόροι. Θα βρω και άλλα αν ψάξω. Η ουσία όμως είναι ότι το σκεπτικό είναι απλή αντιγραφή των υπομνημάτων ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Η ΔΙΑΤΑΞΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!! η διάταξη προέβλεψε την κατάθεση υπομνημάτων, για τη δικαστική κρίση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσέξτε, υπομνήματα από τα άλλα κόμματα των εκλογών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο ΒΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποια Μπουρκίνα Φάσο, ούτε στο Νότια Σουδάν δεν στέκεται.

ΥΣ. Το σκέφτομαι και για νομικά, θα γινόμουν καλός.
νομίζω ο βλαπτόμενος εκθέτει τις απόψεις του,
άρθρο 32 In fine " Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου σε περίπτωση αυτεπάγγελτου ελέγχου ή υποβολής υπομνημάτων με στοιχεία τεκμηρίωσης για τα οριζόμενα, καλεί με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο το ελεγχόμενο κόμμα, να λάβει γνώση και να υποβάλει υπόμνημα με τις απόψεις του."

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Bοηθεια απο κανεναν ειδικο ζητησες? Ή οχι ακομη?
Στη νομικη μπηκα με Λατινικά, όχι Νέα.
Δεν μας ειπες ομως, ποιος σε εμποδισε να περασεις στη νομικη που ηθελες? Η οικογενεια σου ή οι χαμηλοί βαθμοί σου?
Οσα δεν φτανει η αλεπού....
Πιστευεις αληθεια οτι αυτος και κατι τετοιοι εδω μεσα σωζωνται με βοηθεια ακομα και ειδικου;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.390
Πόντοι
786
Α, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, πραγματικά περιστατικά σου αναφέρω, είναι δικαίωμά σου όμως να μην το πιστεύεις. Στο δεύτερο σκέλος δεν συμφωνώ, στα λάθη κερδίζει ο αντίπαλος. Είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε είναι ακροατήριο. Έτσι είναι η ζωή, αν έχουν μυαλό θα την προσβάλουν και θα κερδίσουν, θα καταπέσει η Απόφαση.

- Σχεδόν.
η απόφαση δεν προσβάλλεται
γι αυτό και ίσως ο κασιδιάρης κερδίσει χρήματα μετά από χρόνια στο στρασβούργο,
από το οποίο μας είχε βγάλει η χούντα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Έννομο συμφέρον έχω, ΄όπως όλοι μας. Βλάβη έχει η δημοκρατία μας και σε αυτή περιλαμβάνομαι και εγώ. Δεν με νοιάζει ο κασιδιάρης, ή μάλλον με ενδιαφέρει όπως με ενδιαφέρουν και όλοι οι άλλοι, ισομερώς. Αυτό που με νοιάζει στην υπόθεση αυτή είναι να μην θεωρούμε τη μερική δημοκρατία, δημοκρατία, να τα ξεκαθαρίσουμε. Και εγώ δεν θέλω μερική δημοκρατία ή καλύτερα δεν θέλω να νομίζουν ότι ασπάζομαι τη μερική δημοκρατία.
Πες μας ρε τυπε δημοκρατη, αν εγω ερθω και σε κοπανησω για καποια παρανομια που κανεις ειμαι εξισου δημοκρατης;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.390
Πόντοι
786

τον λαδάκη τι τον έχεις;
να πάτε για καφέ οι δυό σας καμιά φορά

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Πρώτον φυσικα δεν εχεις εννομο συμφερον. Το εννομο συμφερον ειναι νομικος ορος και υφισταται υπο προυποθεσεις. Και δεν το εχει καποιος επειδη απλως ειναι πολιτης. Δευτερον, Η αποφαση ειναι μια χαρα και δεν πασχει εξαιτιας μιας παραδρομης σε εναν αριθμό, που μπορει να διορθωθει ακομη και αυτεπαγγελτα. Τριτον, δεν αντιλαμβανομαι τι ειναι η "μερική" δημοκρατια.
Πας καλα και συ; Αυτος το σκεφτεται πλεον για νομικη αφου «ειναι εξυπνος», εσυ θα του εξηγησεις το εννομο συμφερον;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Ξεροχυνω με κουλο-λαγνους του σαη
Ο κασι απαγορευτηκε, οι ψηφοφόροι του απαξιωθηκαν, παρ ολα αυτα όλο εδώ κωλο-τριβονται
Εσυ τι δουλεια εχεις εδω με φωτογραφια αλαικσυς;;; Ηρθες στο υποκαταστημα;;

Εν τω μεταξυ διαβαζουμε για μερικη/ολικη δημοκρατια απο εσας τους λιακους αλλα δε θελετε να γραφονται εδω οσα δε σας βολευουν.

Δημοκρααααατες μου εσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Δεν έβαλα τυχαία τη σελίδα. Είναι στο σκεπτικό βάσει του οποίου αποκλείστηκε το κόμμα του κασιδιάρη!

"υπό την ανωτέρω πραγματική ηγεσία, εξυπηρετεί, πράγματι και όχι κατ’ επίφαση, υπό το κέλυφος νομιμοφάνειας, την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος, σύμφωνα με τη διάταξη της περ. γ της παρ. 1 του άρθρου 32 του π.δ. 26/2012, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 102 του ν. 5039/2023, η οποία εναρμονίζεται με την κανονιστικού περιεχομένου διάταξη του άρθρου 29 παρ. 1 του Συντάγματος."

Απλά μαθηματικά. Το σκεπτικό βασίζεται σε λα΄θος δεδομένα, κάτι που όπως είπα θα ισχυροποιηθεί περαιτέρω αν φέρουν το ίδιο λάθος και τα πρωτότυπα υπομνήματα των κομμάτων που κατατέθηκαν!
Τύπε, θα σε συμβουλευα να σταματησεις. Αρκετά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
νομίζω ο βλαπτόμενος εκθέτει τις απόψεις του,
άρθρο 32 In fine " Το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου σε περίπτωση αυτεπάγγελτου ελέγχου ή υποβολής υπομνημάτων με στοιχεία τεκμηρίωσης για τα οριζόμενα, καλεί με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο το ελεγχόμενο κόμμα, να λάβει γνώση και να υποβάλει υπόμνημα με τις απόψεις του."
Το "in fine" με ισοπεδωσε...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.037
Πόντοι
3.656
Τυπε δεν είχαν καταλάβει ότι είναι τόσο άχρηστοι ώστε να τους παρει τους ψηφοφόρους ένας έγκλειστος από καρτοκινητο
Όταν ο λαός είναι απελπισμένος θα στραφεί στον οποιονδήποτε του πουλάει ελπίδα.

Αν υπολογίσεις ότι ο μέσος Έλληνας δεν είναι και ξυράφι....φυσικά και θα φοβηθούν...ο κασιδιάρης ήξερε και το 12 και τώρα ποια κουμπιά να πατήσει σε αυτούς που τον υποστηρίζουν.

Το ίδιο με τον Κασιδιάρη προφανώς φοβούνται τα υπόλοιπα μικρά κόμματα. Νομίζεις ότι αν μπορούσαν (χωρίς να προκαλέσουν τριγμούς στην κοινωνία) δεν θα πέταγαν έξω από τις εκλογές και το ΚΚΕ και τον Βελόπουλο και την κωσταντοπουλου και τον Βαρουφάκη?

Το όνειρο τους (νδ-συριζα-πασοκ) είναι να μείνουνε μόνοι τους να κλονίζουν και κάθε 4 χρόνια να δίνουν στον λαό την ψευδέσθηση της αντιπολίτευσης ενώ στην πραγματικότητα ψηφίζουν όλοι μαζί το φαγοπότι.

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
με λες συκοφάντη ρε τρούπια σαμπρέλα του τσοντοσινεμά ?
στο θέμα σου απάντησα καθυστερημένε ,τοποθετήθηκα στο θέμα , λέω ότι η νέα δημοκρατία δεν έχει ανάγκη
ούτε τον υμνητή της 17ν ψαριανό, ούτε τον κνίτη προποτζή,ούτε τον πατέλη που είναι κίναιδος σαν εσένα ,ούτε τα καρατζαφυρερικά κουράδια,
ούτε τους παιδεραστές ,ούτε τους κλεφτοπασόκους που είδαν φως και μπήκαν
Χωρίς αυτούς ηλίθιε είχε πάρει 48% κόντρα στο εγκληματικό βαθύ παρακράτος . Με τα ορφανά σκατά που μάζεψε ο κούλης ,νομοτελειακά θα χάσει
σοβαρούς ψηφοφόρους που ορθώς δεν βλέπουν να διαφέρει από τον τσίπρα
Αν δεν είσαι συκοφάντης γράψε μου ένα μήνυμα μου που να αναφέρει ότι είμαι κιναιδος
Αλλιώς είσαι ψεύτης συκοφάντης όπως και τους φίλους σου του ΣΥΡΙΖΑ
Όσο για την ουσία όλα τα κόμματα παίρνουν στελέχη από τα άλλα κόμματα
Και αφού θα παίρνουν ο κόσμος τους επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει
Ψηφίζοντας τους ή όχι
Έτσι λοιπόν από αυτούς που είπες τους έχει επιδοκιμάσει με την ψήφο του
Μας αφήνει παγερά αδιάφορο αν σου αρέσει ή όχι
Βρίσε πάλι και συκοφάντησε αυτό ξέρεις αυτό κάνεις

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Αν δεν είσαι συκοφάντης γράψε μου ένα μήνυμα μου που να αναφέρει ότι είμαι κιναιδος
Αλλιώς είσαι ψεύτης συκοφάντης όπως και τους φίλους σου του ΣΥΡΙΖΑ
Όσο για την ουσία όλα τα κόμματα παίρνουν στελέχη από τα άλλα κόμματα
Και αφού θα παίρνουν ο κόσμος τους επιδοκιμάζει ή αποδοκιμάζει
Ψηφίζοντας τους ή όχι
Έτσι λοιπόν από αυτούς που είπες τους έχει επιδοκιμάσει με την ψήφο του
Μας αφήνει παγερά αδιάφορο αν σου αρέσει ή όχι
Βρίσε πάλι και συκοφάντησε αυτό ξέρεις αυτό κάνεις
είμαι μαζί σου σε στηρίζω
Όλα τα κόμματα κάνουν αλλαξοκωλιά επομένως να το κάνει και η νδ
Όλοι στο τσοντοσινεμά είναι κίναιδοι οπότε είσαι και εσύ πρώτος κ καλύτερος σε εξώστη κ πλατεία ... στη δε καμπίνα προεστός :2on1:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Νίο

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
είμαι μαζί σου σε στηρίζω
Όλα τα κόμματα κάνουν αλλαξοκωλιά επομένως να το κάνει και η νδ
Όλοι στο τσοντοσινεμά είναι κίναιδοι οπότε είσαι και εσύ πρώτος κ καλύτερος σε εξώστη κ πλατεία ... στη δε καμπίνα προεστός :2on1:
Στο συγκεκριμένο σινεμά δεν είμαστε όλοι κίναιδοι
Αν μπεις στο site του θα δεις πολλές ιστορίες με γυναίκες η με ζευγάρια
Επαναλαμβάνω όταν η καφετέρια απέναντι είχε καθίσματα απέξω
Γινόντουσαν ομηρικοί καυγάδες με απαγορεύσεις από τον ιδιοκτήτη στην είσοδο στο μαγαζί και άλλα πολλά επειδή εμείς καθόμαστε απέναντι και περιμέναμε να μπει ζευγαρι για να μπούμε

Συνημμένα θα δεις μέσα Απριλίου μία ιστορία με συμμετοχή γυναίκας από ζευγάρι

Έτσι λοιπόν μην γενικεύεις με συκοφαντείς μη βρίζεις
Ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Screenshot_2023-05-08-17-43-51-944_com.android.chrome.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Στο συγκεκριμένο σινεμά δεν είμαστε όλοι κίναιδοι
Αν μπεις στο site του θα δεις πολλές ιστορίες με γυναίκες η με ζευγάρια
Επαναλαμβάνω όταν η καφετέρια απέναντι είχε καθίσματα απέξω
Γινόντουσαν ομηρικοί καυγάδες με απαγορεύσεις από τον ιδιοκτήτη στην είσοδο στο μαγαζί και άλλα πολλά επειδή εμείς καθόμαστε απέναντι και περιμέναμε να μπει ζευγαρι για να μπούμε

Συνημμένα θα δεις μέσα Απριλίου μία ιστορία με συμμετοχή γυναίκας από ζευγάρι

Έτσι λοιπόν μην γενικεύεις με συκοφαντείς μη βρίζεις
Ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια
Screenshot_2023-05-08-17-43-51-944_com.android.chrome.jpg
ναι ρε εντάξει ,κάνε ότι σε ευχαριστεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom