Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
Από τους πρώτους διδάξαντες σε τέτοιες τράμπες βουλευτών είναι ο "Αρχι-Αποστάτης" Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατήρ του σημερινού Κούλη μας. Και για να πούμε και τα πράγματα με το όνομά τους για τα κόμματα που αναφέρεις : Αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ότι οι βουλευτές των κομμάτων αυτών αποτέλεσαν χρήσιμα δεκανίκια των ισχυρότερων κομμάτων. Από αυτά τα κόμματα ο Καμμένος και το Ποτάμι βρίσκονται ήδη στη Λήθη της Ιστορίας και η Ένωση Κεντρώων (που κι αυτή φυλλορόησε) θα ψάχνει να βρει την ψήφο της.
Και για να μην ξεχνιόμαστε, θα θυμίσω την Κατσίκειο πλειοψηφεία του πατήρ Μητσοτάκη το 1990 (από το κόμμα ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου).
Γι αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί το ποια φυντάνια βάζουμε μέσα στη Βουλή. Σε πολλούς από αυτούς δε φτάνουν οι παχυλοί μισθοί και τα προνόμοια, χρηματίζονται αδρά για να κάνουν και αλλαξο-κο(μματι)λίκια.
Ο Κατσίκης ήταν μία αναγκαστική επιλογή
Είχα γίνει ήδη τρεις εκλογές και με 47% Μητσοτάκης δεν μπορούσε να κάνει κυβέρνηση
Λόγω του συστήματος κουτσόγιωργα
Άν δεν εδινε
ψήφο εμπιστοσύνης θα πηγαίναμε για Τετάρτη εκλογή παραηταν

daima703

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2019
Like
1.508
Πόντοι
266
τσοντοσινεμά το έκανες βρε αστροπελέκι ...
αφού όλοι τον παίρνουν σε πλατεία-εξώστη και καμπίνα φυσιολογικό θα είναι , γιατί να μην τον πάρεις και εσύ ? :think:
και μάλιστα να καταντήσεις η πρώτη φίρμα κει μέσα !!! αφού το κάνουνε και όλοι οι άλλοι :confused:

έτσι για την αλλαγή σήμερα που είναι Κυριακή, πήγαινε σε μια εκκλησία να αλλάξεις παραστάσεις,
μιά φορά την εβδομάδα έστω για μισή ώρα, για ένα τέταρτο , για τη πάρτη σου
Επειδή θες να αλλάξεις το θέμα με συκοφαντίες και να μην απαντάς επαναφέρω το ερώτημα

Δηλαδή όταν ο Τσίπρας τσακώθηκε με τον καμμένο για τη Μακεδονία
Και για να μείνει στην εξουσία πήρε βουλευτές από τον καμμένο βουλευτές από το ποτάμι πρώην βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία ήταν καλός;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
για να μην ξεχνιόμαστε, θα θυμίσω την Κατσίκειο πλειοψηφεία του πατήρ Μητσοτάκη το 1990 (από το κόμμα ΔΗΑΝΑ του Στεφανόπουλου).
Για να μην ξεχνιομαστε, η ΝΔ ειχε 47% και ηταν τουλαχιστον χυδαιο να αποτρεπεται απο το να κυβερνησει. Καμία "κατσικειος" πλειοψηφια δεν εδωσε στη ΝΔ την κυβερνηση. Της την εδωσε με συντριπτικο ποσοστο ο ελληνικός λαός.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.258
Πόντοι
6.056
Επειδή θες να αλλάξεις το θέμα με συκοφαντίες και να μην απαντάς επαναφέρω το ερώτημα

Δηλαδή όταν ο Τσίπρας τσακώθηκε με τον καμμένο για τη Μακεδονία
Και για να μείνει στην εξουσία πήρε βουλευτές από τον καμμένο βουλευτές από το ποτάμι πρώην βουλευτές από τη Νέα Δημοκρατία ήταν καλός;
με λες συκοφάντη ρε τρούπια σαμπρέλα του τσοντοσινεμά ?
στο θέμα σου απάντησα καθυστερημένε ,τοποθετήθηκα στο θέμα , λέω ότι η νέα δημοκρατία δεν έχει ανάγκη
ούτε τον υμνητή της 17ν ψαριανό, ούτε τον κνίτη προποτζή,ούτε τον πατέλη που είναι κίναιδος σαν εσένα ,ούτε τα καρατζαφυρερικά κουράδια,
ούτε τους παιδεραστές ,ούτε τους κλεφτοπασόκους που είδαν φως και μπήκαν
Χωρίς αυτούς ηλίθιε είχε πάρει 48% κόντρα στο εγκληματικό βαθύ παρακράτος . Με τα ορφανά σκατά που μάζεψε ο κούλης ,νομοτελειακά θα χάσει
σοβαρούς ψηφοφόρους που ορθώς δεν βλέπουν να διαφέρει από τον τσίπρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Εμένοι οι συγγενείς μου, είχαν όλοι όπλα και πυρομαχικά. Σε άψογη κατάσταση και τεράστια ποσότητα. Λέσβο. Αν πλησίαζαν αποβατικά
θα έθαβαν τα συντρίμια τους μέχρι 50μ πριν την ακτή. Έφεδροι αξιωματικοί , κάναν σκοποβολή με τα πιστόλια στα χωράφια.
ΛΕΣΒΕΙΑ εισαι μωρ μαλακα και δε μιλας τοσο καιρο;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Ξεροχυνω με μικρο-κομματαρχες της δεξιάς που έβριζαν ναζιστές τους οπαδους του κασι 4 χρονια και τώρα τους ξερογλυφουν

Πάρτε και καμμια πιπα τυποι...

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.209
Πόντοι
5.506
Ξεροχυνω με μικρο-κομματαρχες της δεξιάς που έβριζαν ναζιστές τους οπαδους του κασι 4 χρονια και τώρα τους ξερογλυφουν

Πάρτε και καμμια πιπα τυποι...
Που ειδες οποιοσδηποτε να γλειφει τα ναζιδια βρε τραχανα;

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.648
Πόντοι
456
Δεν μας στενοχωρεις καθολου.
Κατ' αρχην γραφεις εσυ λαθος, τον αριθμο του διαταγματος.
Δεν ειναι 6/2012, αλλά 26/2012. Η αποφαση το γραφει σωστα.
Επιπλεον, η τροποποιηση ειναι με το αρθρο 102 του Ν. 5019/2023. Και υπαρχει ενα λαθος τυπογραφικο, που αναφερει 5039/2023 στην αποφαση. Αυτο ειναι ολο. Ανακαλυψες συνωμοσία παλι εσυ και προχειροτητα για ενα τυπογραφικο λαθος σε αποφαση 400 σελιδων, ΕΛΕΟΣ

Ναι, είναι 26/2012, έφαγα το 2 στη μορφοποίηση μετά το copy paste που έκανα από pdf στην εδώ σελίδα. Δεν κατάλαβες καλά, αυτή είναι η Απόφαση που έκρινε την ανακήρυξη των εκλογών, και ο 5039/2023 είναι η διάταξη που βάσει αυτής κρίθηκε το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ και η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, που συνεπάγεται ότι είναι ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, γιατί βάσει του άρθρου 102 του ν. 5039/2023 ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το κόμμα του κασιδιάρη. το οποίο αποκλείστηκε βάσει των οριζομένων στο άρθρο αυτό!!!!!!!!!!!!!

Mου προξενεί βεβαια μεγαλη εντυπωση, πώς εντοπισες ενα τυπογραφικο λαθος σε κειμενο 400 σελιδων. Το ειδες "διαγωνια"? Τι σημαινει αυτο?
Και πού ηξερες εσυ οτι ο νομος ειναι γραμμενος λαθος και το εψαξες? Αρα καποιος το διακινεί αυτο το ζητημα, και εσυ απλως το μεταφερεις εδω

Όχι δεν το διακίνησε κανένας, είχατε την τύχη να το μάθετε πρώτοι. Δύο λεπτά κοίταξα και κατάλαβα που έπρεπε να ψάξω. Και να μην σου κάνει εντύπωση, το να είσαι έξυπνος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι και δικηγόρος. Ή αλλιώς δεν είναι έξυπνοι μόνο οι δικηγόροι. Θα βρω και άλλα αν ψάξω. Η ουσία όμως είναι ότι το σκεπτικό είναι απλή αντιγραφή των υπομνημάτων ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Η ΔΙΑΤΑΞΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!! η διάταξη προέβλεψε την κατάθεση υπομνημάτων, για τη δικαστική κρίση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσέξτε, υπομνήματα από τα άλλα κόμματα των εκλογών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο ΒΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποια Μπουρκίνα Φάσο, ούτε στο Νότια Σουδάν δεν στέκεται.

ΥΣ. Το σκέφτομαι και για νομικά, θα γινόμουν καλός.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Ναι, είναι 26/2012, έφαγα το 2 στη μορφοποίηση μετά το copy paste που έκανα από pdf στην εδώ σελίδα. Δεν κατάλαβες καλά, αυτή είναι η Απόφαση που έκρινε την ανακήρυξη των εκλογών, και ο 5039/2023 είναι η διάταξη που βάσει αυτής κρίθηκε το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ και η ΔΙΑΤΑΞΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, που συνεπάγεται ότι είναι ΑΚΥΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ, γιατί βάσει του άρθρου 102 του ν. 5039/2023 ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ το κόμμα του κασιδιάρη. το οποίο αποκλείστηκε βάσει των οριζομένων στο άρθρο αυτό!!!!!!!!!!!!!

Όχι δεν το διακίνησε κανένας, είχατε την τύχη να το μάθετε πρώτοι. Δύο λεπτά κοίταξα και κατάλαβα που έπρεπε να ψάξω. Και να μην σου κάνει εντύπωση, το να είσαι έξυπνος δεν σημαίνει ότι πρέπει να είσαι και δικηγόρος. Ή αλλιώς δεν είναι έξυπνοι μόνο οι δικηγόροι. Θα βρω και άλλα αν ψάξω. Η ουσία όμως είναι ότι το σκεπτικό είναι απλή αντιγραφή των υπομνημάτων ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ Η ΔΙΑΤΑΞΗ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ !!!!!!!!! η διάταξη προέβλεψε την κατάθεση υπομνημάτων, για τη δικαστική κρίση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! προσέξτε, υπομνήματα από τα άλλα κόμματα των εκλογών ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ο ΒΛΑΠΤΟΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΥΠΟΜΝΗΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ποια Μπουρκίνα Φάσο, ούτε στο Νότια Σουδάν δεν στέκεται.

ΥΣ. Το σκέφτομαι και για νομικά, θα γινόμουν καλός.
Αγαπητέ μου, συγνωμη αλλά δεν με πειθεις οτι επεσες τυχαια σε ενα τυπογραφικο λαθος μεσα σε 400 σελιδες αποφαση. Πώς να το κανουμε δηλαδη? Περαιτέρω, φυσικά δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην αποφαση εξαιτιας ενος τυπογραφικου λαθους. Προφανως θα γινει μια οικοθεν διορθωση του σφαλματος αυτεπαγγελτα για να αλλαξει ο λαθος αριθμός, γιατι προκειται για μια προφανη παραδρομή χωρις καμια συνεπεια.
Τι εννοεις "το σκεφτεσαι για νομικη"? Μαθητης λυκειου εισαι?

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.648
Πόντοι
456
κάνε κάνε αίτηση για διόρθωση,
ήδη υπάρχουν δύο διορθώσεις,
έχεις έννομο συμφέρον;
έχεις κάποια βλάβη από το λάθος;
κομμένος είσαι και ασχολείσαι;
εδώ;

Έννομο συμφέρον έχω, ΄όπως όλοι μας. Βλάβη έχει η δημοκρατία μας και σε αυτή περιλαμβάνομαι και εγώ. Δεν με νοιάζει ο κασιδιάρης, ή μάλλον με ενδιαφέρει όπως με ενδιαφέρουν και όλοι οι άλλοι, ισομερώς. Αυτό που με νοιάζει στην υπόθεση αυτή είναι να μην θεωρούμε τη μερική δημοκρατία, δημοκρατία, να τα ξεκαθαρίσουμε. Και εγώ δεν θέλω μερική δημοκρατία ή καλύτερα δεν θέλω να νομίζουν ότι ασπάζομαι τη μερική δημοκρατία.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Έννομο συμφέρον έχω, ΄όπως όλοι μας. Βλάβη έχει η δημοκρατία μας και σε αυτή περιλαμβάνομαι και εγώ. Δεν με νοιάζει ο κασιδιάρης, ή μάλλον με ενδιαφέρει όπως με ενδιαφέρουν και όλοι οι άλλοι, ισομερώς. Αυτό που με νοιάζει στην υπόθεση αυτή είναι να μην θεωρούμε τη μερική δημοκρατία, δημοκρατία, να τα ξεκαθαρίσουμε. Και εγώ δεν θέλω μερική δημοκρατία ή καλύτερα δεν θέλω να νομίζουν ότι ασπάζομαι τη μερική δημοκρατία.
Πρώτον φυσικα δεν εχεις εννομο συμφερον. Το εννομο συμφερον ειναι νομικος ορος και υφισταται υπο προυποθεσεις. Και δεν το εχει καποιος επειδη απλως ειναι πολιτης. Δευτερον, Η αποφαση ειναι μια χαρα και δεν πασχει εξαιτιας μιας παραδρομης σε εναν αριθμό, που μπορει να διορθωθει ακομη και αυτεπαγγελτα. Τριτον, δεν αντιλαμβανομαι τι ειναι η "μερική" δημοκρατια.

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.648
Πόντοι
456
Αγαπητέ μου, συγνωμη αλλά δεν με πειθεις οτι επεσες τυχαια σε ενα τυπογραφικο λαθος μεσα σε 400 σελιδες αποφαση. Πώς να το κανουμε δηλαδη? Περαιτέρω, φυσικά δεν υπαρχει κανενα προβλημα στην αποφαση εξαιτιας ενος τυπογραφικου λαθος. Προφανως θα γινει μια οικοθεν διορθωση του σφαλματος αυτεπαγγελτα για να αλλαξει ο λαθος αριθμός, γιατι προκειται για μια προφανη παραδρομή χωρις καμια συνεπεια.
Τι εννοεις "το σκεφτεσαι για νομικη"? Μαθητης λυκειου εισαι?

Α, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, πραγματικά περιστατικά σου αναφέρω, είναι δικαίωμά σου όμως να μην το πιστεύεις. Στο δεύτερο σκέλος δεν συμφωνώ, στα λάθη κερδίζει ο αντίπαλος. Είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε είναι ακροατήριο. Έτσι είναι η ζωή, αν έχουν μυαλό θα την προσβάλουν και θα κερδίσουν, θα καταπέσει η Απόφαση.

- Σχεδόν.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
τύποι εσείς που ξέρετε από νομικά και είστε μορφωμένοι...ποσό δύσκολο ήταν για την νδ τόσα χρόνια να περάσουν ένα νόμο που να απαγορεύει σε καταδικασμένους έστω και πρωτόδικα να συμμετέχουν στις εκλογές μέχρι να αθωωθούν η να κριθούν ένοχοι στον τελευταίο βαθμό???

Έπρεπε μια ζωή να γίνεται τσίρκο η χώρα την τελευταία στιγμή?
Τυπε δεν είχαν καταλάβει ότι είναι τόσο άχρηστοι ώστε να τους παρει τους ψηφοφόρους ένας έγκλειστος από καρτοκινητο

Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
2.648
Πόντοι
456
Πρώτον φυσικα δεν εχεις εννομο συμφερον. Το εννομο συμφερον ειναι νομικος ορος και υφισταται υπο προυποθεσεις. Και δεν το εχει καποιος επειδη απλως ειναι πολιτης. Δευτερον, Η αποφαση ειναι μια χαρα και δεν πασχει εξαιτιας μιας παραδρομης σε εναν αριθμό, που μπορει να διορθωθει ακομη και αυτεπαγγελτα. Τριτον, δεν αντιλαμβανομαι τι ειναι η "μερική" δημοκρατια.

Στην περίπτωση αυτή μπορεί να το επικαλεστεί ο οιοσδήποτε ως ψηφορόρος του κόμματος.
Πάσχει.
Μερική δημοκρατία είναι να την κόβουμε και να την ράβουμε ανάλογα με το τι μας συμφέρει την ΄κάθε χρονική στιγμή.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Α, δεν έχω κάποιο πρόβλημα, πραγματικά περιστατικά σου αναφέρω, είναι δικαίωμά σου όμως να μην το πιστεύεις. Στο δεύτερο σκέλος δεν συμφωνώ, στα λάθη κερδίζει ο αντίπαλος. Είτε είναι ποδόσφαιρο, είτε είναι ακροατήριο. Έτσι είναι η ζωή, αν έχουν μυαλό θα την προσβάλουν και θα κερδίσουν, θα καταπέσει η Απόφαση.

- Σχεδόν.
Δεν θα καταπέσει τιποτα φιλε μου, ακου και κανεναν παλιοτερο, τα τυπικα σφαλματα δεν καθιστούν ακυρη μια αποφαση
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Στην περίπτωση αυτή μπορεί να το επικαλεστεί ο οιοσδήποτε ως ψηφορόρος του κόμματος.
Πάσχει.
Μερική δημοκρατία είναι να την κόβουμε και να την ράβουμε ανάλογα με το τι μας συμφέρει την ΄κάθε χρονική στιγμή.
Ειπες οτι εισαι "σχεδον" ηλικιακα μαθητης λυκειου, και εισαι μελος απο το 2017? Δηλαδη?

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.083
Πόντοι
6.515
Ξεροχυνω με κουλο-λαγνους του σαη
Ο κασι απαγορευτηκε, οι ψηφοφόροι του απαξιωθηκαν, παρ ολα αυτα όλο εδώ κωλο-τριβονται

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006

- Σχεδόν.

επισης αντι για ομικρον, βαλανε ωμεγα σε μια λεξη...
αυξανονται κατακορυφα οι πιθανοτητες να καταπεσει η αποφαση...
:rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom