Νέα

Νέο κόμμα από τον Ηλία Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα savvass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 105K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Προβλέπεται είσοδος του νέου κόμματος στην Βουλή ;

• Ναι

Ψήφοι: 203 54,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 148 39,7%
  • Δεν ξέρω , δεν απαντώ

Ψήφοι: 22 5,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    373

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να το βάλουν στο εγχειρίδιο για νέους πολιτικούς τύπε :

Σε περίπτωση που πεθάνουν άνθρωποι να μείνετε ψύχραιμοι και με κατεβασμένο κεφάλι για 6-8 εβδομάδες....τα συμπτώματα μετά αρχίζουν και εξασθενούν. (βλέπε σελ. 68. Φεβρουάριος 2023)

Τι ακούμε ρε παιδιά
Ε αφου ετσι ειναι η πραγματικοτητα ρε τύπε, γιατι εθελοτυφλείς?
Δεν ειναι καλο να ενηλικιωνομαστε και να αποδεχομαστε την πραγματικοτητα?
Γιατι, ψηφιζει κανενας σημερα με κριτηριο το Ματι, τη Μανδρα, το Σαμίνα, τις πυρκαγιές του 2007, τους σεισμους του 1999?
Καλώς ή κακώς, ΟΛΑ απορροφώνται, ολα "γκριζάρουν".
Τι ακριβως περιμενες να γινει δηλαδη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Να σου πω κάτι? Διαφωνώ σε μερικά πράγματα :

Δεν μπορεί από τη μία να λες ότι για τον Καραμανλή που έχει ξεκάθαρες πολιτικές και ποινικές ευθύνες (άσχετα αν στο μπουρδέλο μας τον προστατεύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών)....και να τον αφήνουν να κατέβει ξανά μήπως και ψηφιστεί για να έχει την ασυλία...

και από την άλλη να λέμε ότι ο κασιδιάρης που είναι και αυτός εγκληματίας δεν μπορεί να κριθεί από τον λαό.

Τότε να σεβαστούμε και την βούληση του λαού για τον ναζί.

Με ποια λογική να μην αρθεί η ασυλία του μέχρι να αποφασίσει κάποιο δικαστήριο ότι δεν είναι ηθικός αυτουργός του δυστυχήματος? Μιλάμε για τον υπουργό που ενδεχόμενος να ήξερε ότι τα τρένα είναι σκοτώστρες και δεν μίλαγε για να κάνει οικονομία και να καλύψει όσους τρώνε από τον οσε.

Στην τελική πρέπει ο λαός να αποφασίζει για τέτοιες καταστάσεις ή τα δικαστήρια?
Προσωπικα διαφωνω με την υποψηφιοτητα Καραμανλη.
Αλλά υπόδικος για να κριθει αν ειναι ηθικος αυτουργος σε κατι, δεν ειναι.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Να σου πω κάτι? Διαφωνώ σε μερικά πράγματα :

Δεν μπορεί από τη μία να λες ότι για τον Καραμανλή που έχει ξεκάθαρες πολιτικές και ποινικές ευθύνες (άσχετα αν στο μπουρδέλο μας τον προστατεύει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών)....και να τον αφήνουν να κατέβει ξανά μήπως και ψηφιστεί για να έχει την ασυλία...

και από την άλλη να λέμε ότι ο κασιδιάρης που είναι και αυτός εγκληματίας δεν μπορεί να κριθεί από τον λαό.

Τότε να σεβαστούμε και την βούληση του λαού για τον ναζί.

Με ποια λογική να μην αρθεί η ασυλία του μέχρι να αποφασίσει κάποιο δικαστήριο ότι δεν είναι ηθικός αυτουργός του δυστυχήματος? Μιλάμε για τον υπουργό που ενδεχόμενος να ήξερε ότι τα τρένα είναι σκοτώστρες και δεν μίλαγε για να κάνει οικονομία και να καλύψει όσους τρώνε από τον οσε.

Στην τελική πρέπει ο λαός να αποφασίζει για τέτοιες καταστάσεις ή τα δικαστήρια?
Γιατι πολυ απλα την διακυβερνηση την εχει τωρα η ΝΔ, η συμπολιτευση του Καραμανλη.
Οπως επρεπε να φυγει απο κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, για να παει δικαστηριο ο Παππας.
Οπως αυριο σε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ παει δικαστηριο ο Πλευρης για τα πεπραγμενα του στην Υγεια.
Οπως επρεπε να φυγει απο την παντοδυναμια του ο Τσοχαντζοπουλος που βαραγανε προσοχη απαντες στο κρατος, για να παει δικαστηριο.

Η πιστευεις σε ανεξαρτητη ανεπηρεαστη δικαιοσυνη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Ε αφου ετσι ειναι η πραγματικοτητα ρε τύπε, γιατι εθελοτυφλείς?
Δεν ειναι καλο να ενηλικιωνομαστε και να αποδεχομαστε την πραγματικοτητα?
Γιατι, ψηφιζει κανενας σημερα με κριτηριο το Ματι, τη Μανδρα, το Σαμίνα, τις πυρκαγιές του 2007, τους σεισμους του 1999?
Καλώς ή κακώς, ΟΛΑ απορροφώνται, ολα "γκριζάρουν".
1. Η πραγματικότητα είναι έτσι σήμερα. Η πραγματικότητα ιστορικά και αναπόφευκτα κάποτε αλλάζει.

2. Ενηλικίωση (πνευματικά) θα ήταν να αλλάξουμε αυτή την σάπια πραγματικότητα. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι η εφηβεία (μας έχει φάει η μαλάκια)

3.Φυσικά και ο ΣΥΡΙΖΑ για το μάτι έχασε τις εκλογές...ή έστω μεγάλο μέρος του κόσμου του.

Περιμένω κάποια στιγμή σε αυτή την σκατοχώρα να μην κυβερνάνε μόνο τα μουνόπανα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Προσωπικα διαφωνω με την υποψηφιοτητα Καραμανλη.
Αλλά υπόδικος για να κριθει αν ειναι ηθικος αυτουργος σε κατι, δεν ειναι.
Αν είχαμε δικαστές με αρχίδια και όχι ντογιάκους θα ήταν υπόδικος.

Ξέρεις ότι έχω δίκιο άσχετα αν δε θες να το παραδεχθείς. Αν αντί για υπουργός ήταν ceo θα ήταν τώρα υπόδικος ή όχι? (σε έιχα ξαναρωτήσει αλλά δεν απάντησες ποτέ το απέφυγες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Γιατι πολυ απλα την διακυβερνηση την εχει τωρα η ΝΔ, η συμπολιτευση του Καραμανλη.
Οπως επρεπε να φυγει απο κυβερνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, για να παει δικαστηριο ο Παππας.
Οπως αυριο σε κυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ παει δικαστηριο ο Πλευρης για τα πεπραγμενα του στην Υγεια.
Οπως επρεπε να φυγει απο την παντοδυναμια του ο Τσοχαντζοπουλος που βαραγανε προσοχη απαντες στο κρατος, για να παει δικαστηριο.

Η πιστευεις σε ανεξαρτητη ανεπηρεαστη δικαιοσυνη;
Δεν είπες αυτό εσύ όμως. Είπες ότι είναι σωστότερο να τον κρίνει ο λαός.

Ποιον να κρίνει? τον πιθανό συνεργό? Πρόσεξε με...δεν λέω να τον στήσουν στην πυρά..λέω ότι πρέπει κάποιος να διερευνήσει την υπόθεση...γιατί μιλάμε για τον γενικό διευθυντή του υπουργείου...χωρίς να σκέφτεται ότι ελέγχει τον υπουργό.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786
Σωστά.

Επιμένω. Είναι τόσο μαλάκες που έχουν αντιγράψει copy paste τα υπομνήματα των ΝΔ και Πασοκ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ. Μπορεί να μην προσβάλλεται στο ίδιο δικαστήριο. Απ'ότι έχω καταλάβει θα προσφύγουν στα Ευρωπαικά.

Δεν το κατάλαβα.

Ναι, χαχα, επηρεάστηκα θετικά από την κειμενογραφία του. Όπως και από τον τέλλυ σύριζα. Και οι δύο μια χαρά τοποθετούνται με ευκολονόητα και ευκολοδιάβαστα κείμενα. Τα προσωπικά σας δεν με ενδιαφέρουν.

Δεν λες που σας άνοιξα τα μάτια. Νομικοί και δεν πήρατε χαμπάρι. 5 λεπτά ασχολήθηκα και βρήκα λαυράκι. Το Σ/Κ που θα έχω χρόνο θα ασχοληθώ περισσότερο.
κρατώ τα "κειμενογράφος" και "τέλυ σύριζα"

• Χαχα
Αντιδράσεις: alex71

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν είπες αυτό εσύ όμως. Είπες ότι είναι σωστότερο να τον κρίνει ο λαός.

Ποιον να κρίνει? τον πιθανό συνεργό? Πρόσεξε με...δεν λέω να τον στήσουν στην πυρά..λέω ότι πρέπει κάποιος να διερευνήσει την υπόθεση...γιατί μιλάμε για τον γενικό διευθυντή του υπουργείου...χωρίς να σκέφτεται ότι ελέγχει τον υπουργό.
Γιατι, το ενα αναιρει το αλλο; Μπορει ο Καραμανλης να βγει παλι βουλευτης (ο κοσμος εχει αλλα κριτηρια πως ψηφιζει, η απλως δεν νοιαζεται), και οντας βουλευτης να κληθει να λογοδοτησει.
Βεβαια με κυβερνηση ΝΔ, αυτο φανταζει απιθανο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Γιατι, το ενα αναιρει το αλλο; Μπορει ο Καραμανλης να βγει παλι βουλευτης (ο κοσμος εχει αλλα κριτηρια πως ψηφιζει, η απλως δεν νοιαζεται), και οντας βουλευτης να κληθει να λογοδοτησει.
Βεβαια με κυβερνηση ΝΔ, αυτο φανταζει απιθανο.
Αν βγει βουλευτής θα έχει την βουλευτική ασυλία και δεν θα έχει καμία επίπτωση. Ξέρεις καλά ότι δεν πρόκριτε να αρθεί η ασυλία του.

Και σε ξανά ρωτάω :

Εγώ είμαι αντίθετος στο να μπει στη βουλή ο κασίδας επειδή είναι εγκληματίας.

Γιατί να μπει αυτός που υπό την εποπτεία του και με μια πολύ ΣΚΟΤΕΙΝΗ συνθήκη έγινε αυτό το ατύχημα?

Έχει πάει η λογική περίπατο?

KALLIMAXOS

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Νοε 2013
Κριτικές
26
Like
11.942
Πόντοι
6.166
Θα συμφωνησω ετσι ακριβως τι να περιμενεις ;;;;;; ενα απολυτος τιποτα απο αυτους που κυβερνουν γι αυτο εχουμε Ματι Τεμπη κλπ.
Κουλα Αλεξια την καρεκλα να γατζωθειται και να πεφτει ο παρας καθε μηνα .
Το πιο δυσκολο πραγμα για εναν ανθρωπο ειναι το ξεβολεμα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Αν βγει βουλευτής θα έχει την βουλευτική ασυλία και δεν θα έχει καμία επίπτωση. Ξέρεις καλά ότι δεν πρόκριτε να αρθεί η ασυλία του.

Και σε ξανά ρωτάω :

Γιατί να μπει αυτός που υπό την εποπτεία του και με μια πολύ ΣΚΟΤΕΙΝΗ συνθήκη έγινε αυτό το ατύχημα?

Γιατι πολυ απλα μπορει. Γιατι ο Μητσοτακης του επετρεψε να κατεβει παλι υποψηφιος, και αν τυχον τον τιμησουν οι ψηφοφοροι, θα ξαναειναι στη Βουλη.

Την ασυλια γιατι την αναφερεις; Αρση βουλευτικης ασυλιας δεν μπορει να γινει;
Οπως ξαναειπα, με κυβερνηση ΝΔ αυτο φανταζει απιθανο.
Με αλλη κυβερνηση, ολα γινονται.

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.391
Πόντοι
786

Και σε ξανά ρωτάω :

τι παιδιάστικη ερώτηση είναι αυτή; ο μητσοτάκης φοβάται/χρειάζεται τους καραμανλικούς (όπως και τους σαμαρικούς),
ξεχνάς ότι πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τι παιδιάστικη ερώτηση είναι αυτή; ο μητσοτάκης φοβάται/χρειάζεται τους καραμανλικούς (όπως και τους σαμαρικούς),
Ετσι ακριβως. Αμα ηταν κανας Τσιτουριδης ηδη θα ειχε μπει στο περιθωριο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Γιατι πολυ απλα μπορει. Γιατι ο Μητσοτακης του επετρεψε να κατεβει παλι υποψηφιος, και αν τυχον τον τιμησουν οι ψηφοφοροι, θα ξαναειναι στη Βουλη.

Την ασυλια γιατι την αναφερεις; Αρση βουλευτικης ασυλιας δεν μπορει να γινει;
Οπως ξαναειπα, με κυβερνηση ΝΔ αυτο φανταζει απιθανο.
Με αλλη κυβερνηση, ολα γινονται.
Ε αφού πολύ απλά μπορεί...

no problem.....ας στηρίξουμε τους μπαχαλάκιδες που θα κάψουν την αθήνα όπως το 2008 γιατι πολυ απλα μπορούμε...

ας ψηφίσουμε κόμματα που θα επενδύσουν στην πτώχευση της χώρας...

ας ρίξουμε ψήφο διαμαρτυρίας σε ναζί και φασιστές γιατί αυτοί δεν φοβούνται να γαμησουν τη γαλάζια μαφία στις εξεταστικές...

ας φωνάζουμε όλοι μαζί ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΑΜΙΕΣΑΙ και ας πετάμε γιαούρτια όχι μόνο τον Πλεύρη...αλλά σε όλους τους...

Γιατί πολύ απλά μπορούμε. Το έχω ξανά πει....η νδ έχει το 50% της ευθύνης που ο κόσμος στηρίζει τους ακραίους. Καλά να πάθουν.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Εγώ δεν συζητάω το γιατί το κάνει...το γνωρίζουμε όλοι...γιατί είναι τομάρι...

αλλά το αν είναι σωστό η όχι να το κάνει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εγώ δεν συζητάω το γιατί το κάνει...το γνωρίζουμε όλοι...γιατί είναι τομάρι...

αλλά το αν είναι σωστό η όχι να το κάνει.
Δεν ξερω αν ειναι τομαρι, εγω ξερω οτι επι των ημερων του η ΝΔ ειναι πρωτο κομμα εδω και 7 χρονια και θα συνεχισει να ειναι για πολλά ακομη

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Δεν ξερω αν ειναι τομαρι, εγω ξερω οτι επι των ημερων του η ΝΔ ειναι πρωτο κομμα εδω και 7 χρονια και θα συνεχισει να ειναι για πολλά ακομη
ο καθένας με τις αξίες του τύπε :dunno:

θα μου απαντήσεις για το αν ο Καραμανλής ήταν ceo θα ήταν υπόδικος?

το απέφυγες και πριν....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.337
Πόντοι
3.656

Μέχρι τότε θα αλλάξεις αμάξι λες ;

Υπάρχει άλλη χώρα, που δικηγόροι , να κυκλοφορούν με αυτοκίνητα συνολικής αξίας κάτω των 10.000€ ;
Στην αγγλία παίζει πολλοί να φοράνε κουστούμι των 10.000€ .
Ρολόϊ χαλαρά, δεν το συζητώ.

Ελβετία, σαξό θα έχουν τον πρώτο χρόνο , οι υπάλληλοι βενζινάδικου , που πήγαν εκεί από μπαγκλαντές.
Μετά τον τρίτο χρόνο θα έχουν κανά golf tdi , μπορεί και tiguan diesel .Μέχρι 10ετίας όμως, όχι relic of 90s.

Ρολόϊ φαντάζομαι δεν θα παίρνεις ακριβό , γιατί κοιτάς την ώρα στο κινητό και "δεν σου χρειάζεται" .
Όπως δεν χρειαζόταν αμάξι στο σέφιλντ ο τραμού και ... οι άλλοι που λέει ο dimitrakis29.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
ο καθένας με τις αξίες του τύπε :dunno:

θα μου απαντήσεις για το αν ο Καραμανλής ήταν ceo θα ήταν υπόδικος?

το απέφυγες και πριν....
Τι να απαντησω μωρε? Αν ειχε η γιαγια μου καρούλια θα ηταν καροτσι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.046
Πόντοι
3.656
Τι να απαντησω μωρε? Αν ειχε η γιαγια μου καρούλια θα ηταν καροτσι
Ναι καλά, κατάλαβα....και κατάλαβες και εσύ...

μην απορείς μετά που ο κόσμος ψηφίζει κασιδιάρηδες και πετάει γιαούρτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom